~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity bevetésen

Felicity sokszor nem csak éles eszével tűnt ki a csapatban, de időnként sikerült azt is bebizonyítania, hogy egyes küldetések vezetőjeként is igyekszik megállni a helyét, mégha néha kudarcba is fulladtak az általa tervezett hadjáratok, azért a legtöbb sikerrel zárult és nagyon nagy jelentőségeik voltak.

Állítsuk meg az Órakirályt

A történet ott kezdődött, hogy Felicity úgy érezte bizonyítania kell Olivernek, hogy neki is helye van a szupercsapatban, mert úgy érezte Sara annyira tökéletes társa Olivernek, hogy ő már felesleges személy a szövetségben. Ekkor döntött úgy, hogy saját maga vág neki a veszélyes küldetésnek és elment a Bankba, hogy be tudja mérni az Órakirály rejtekhelyét. Amikor Oliver meghallotta, hogy Felicity egyedül vágott neki a hadjáratnak, azonnal odasietett Digg-gel és Saraval a helyszínre, majd amikor megtalálták a lányt, Felicitynek sikerült bebizonyítania azt, hogy rá igen is nagy szüksége van a csapatnak. Ugyanis amikor felbukkant az ellenfelük, Sara nem vette észre a feléje közeledő golyót, ezért Felicity időben letaszította őt a földre, így a golyó Sara szíve helyett, Felicity vállát súrolta. Felicity pedig félsérülten meg tudta hackelni az Órakirály szerkezetét és sikerült ártalmatlanítania a férfit. Persze utána megijedt, hogy nehogy baja essen, de megnyugodott, hogy csak elájult a férfi. Ezután Sara igazi hősként tekintett Felicity-re, ahogy Diggle is. De a legjobban mégis az esett a lánynak, amikor Oliver odalépett hozzá és azt mondta neki, hogy "Te mindig is a csajom maradsz!" Felicity ennek az eseménynek köszönheti az első maradandó sérülését, egy golyónyomot a vállán, ami jól látszik, mikor Oliverrel szeretkeznek.

A Queen Művek Alkalmazott Tudományok részlegének megsemmisítése

Ez az eset akkor történt, amikor Slade a miracurus hadseregével és Isabellel együtt sikeresen átvették az irányítást Oliver cége felett. Isabell végig összejátszott Slade-del és ez Olivernek nem tűnt fel, ezért hibát követett el amikor a saját tulajdonjogát is átruházta a nőre. Ekkor a gonoszok megszerezték az Alkalmazott Tudományok részlegét is, ami óriási előnyt jelentett Slade-nek, hogy bővíthesse a szuperkatonákból álló hadseregét. Ekkor jött, - mint azt Olivertől megtudhattuk - Felicitynek az az ötlete, hogy törjenek be az Alkalmazott Tudományok osztályára és semmisítsék meg azt, mint potenciális veszélyforrást. Az Arrow-csapatnak tetszett az ötlet, így egy furgonba szálltak és elhajtottak a régi Queen művekig, ahol álruhában betörtek az épületbe. A küldetésben akkor még a két lány csapattag, Felicity és Sara és a csapat akkor még két férfi tagja, Oliver és Diggle vettek részt. Felicity nagyon kellemetlenül érezte magát, hogy betör valahová és bombát helyez el. Amikor az utolsó bombát is lerakta, hirtelen egy biztonsági őr szegezett rá fegyvert, akit szerencsére Oliver időben le tudott szerelni. Miután sikeresen végrehajtották ezt az akciót, Felicity alaposan leellenőrizte a tablettje segítségével, hogy nem maradt-e ember az épületben, jelezve, hogy robbanthatnak. Oliver megtette a dolgát és megsemmisítette egy gombnyomással a helyet. Így ez az akció sikerrel zárult. Oliver csupán azért volt szomorú, mert korábban az itt dolgozó alkalmazottak és biztonsági őrök még neki dolgoztak és az épület is sokat jelentett számára. Természetesen az akció sikeressége azonnal az ellenség fülébe jutott és újra keményen hadat üzentek az Arrow-csapatnak.

A metahumán elleni akció

Ez az eset akkor volt, amikor Felicity, Oliver és Ray összedolgoztak a közös siker érdekében egy városukat fenyegető metahumán miatt. Felicity úgy döntött, hogy kézbe veszi a dolgokat és elindult megkeresni azt az áramforrást, ami segíthet a jeladónak megtalálni a metahumán rejtekhelyét. Oliver el akarta kísérni a lányt, de ő inkább marasztalta a férfit, mondván nem lesz semmi baja és koncentráljon most a fontos feladatra. Azonban amikor Felicity a helyszínre ért, - nem számított rá, hogy ott lesz az ellenség - sajnos a metahumán rátalált és Felicity szorult helyzetbe került. Oliver és Ray ekkor nagyon megijedtek, hogy Felicitynek baja eshet és úgy döntöttek összefognak, hogy a lány megmenekülhessen. Felicity közben egy ideig sikerült kibújjon Simmons fojtogató szorításából, de a férfi újra elkapta őt és meg akarta ölni a lányt, de ekkor időben érkezett Ray, aki felett az irányítást sikerült Olivernek átvennie egy Ray által kifejlesztett új tudományos kütyü segítségével. Így végülis hármas közös erővel sikerült leszereljék a férfit, akit Ray és Cisco be is zárt Barryék metahumánoknak létrehozott egyik börtönébe.

Szöktessük ki Olivert Nanda Parbatból

Ez az eset akkor történt, amikor Thea miatt a csapatnak Nanda Parbatba kellett utazzanak, hogy megmenthessék a lány életét. Itt Oliver tett egy fogadalmat Ra's al Ghulnak, amihez tartania kellett magát. Ez Felicitynek nagyon nem tetszett és úgy gondolta, szemre hányást tesz érte Ra'-nak. A férfi azt javasolta Felicitynek, hogy inkább engedje el Olivert és töltse vele az éjszakát, amíg még együtt lehetnek. Felicityre hatottak Ra' szavai. Felicity egyből felkereste Olivert a férfi szobájában. Ahogy megnyíltak egymás előtt, eluralkodtak rajtuk az érzelmeik és az ágyban kötöttek ki. Miután lefeküdtek egymással, Felicity töltött egy pohár bort Olivernek, mondván, hogy ünnepeljenek egy picit. A férfi megitta a bort, majd egy kis idő múlva elájult. Felicitynek az volt a terve, hogy Digg és Malcolm segítségével megszöktetik Nanda Parbatból Olivert, miközben Theat is sikerül magukkal vigyék. A küldetés látszólag tökéletesen működött egy ideig. Maseo is közreműködött a szöktetésben és egy olyan utat javasolt a csapatnak, ahol nehezen tudnak csak rájuk találni. Amikor azonban már majdnem révbe ért volna a hadjárat, Ra' serege rájuk talált és így kudarcba fulladt Felicity terve. Oliver időben leállította a Ligatagokat és megköszönte a csapatnak, hogy megpróbálták a lehetetlent. A küldetés egy gyönyörű Olicitys csókkal zárult és Oliver Al-Sah Him-ként megkezdte az életét Nanda Parbatban, míg Felicity lelkileg összetört immár Starling Cityben.

Mentőakció Oliver éltéért

Amikor a város ismét ostrom alatt állt, - ezúttal Ra's al Ghul-nak köszönhetően - Oliver még nagyobb veszélyben találta magát, mikor egyszerre küzdött a Liga vezetőjével és a rendőrséggel is. Miután sikerült legyőznie Ra's-t, a Liga páncélja ellenére is a mélybe zuhant volna Oliver a rendőröknek köszönhetően, ám ekkor érkezett a hős megmentőnő, még hozzá ATOM páncéljában. Felicity-re nagyon nagy volt a páncél, mégis igazán elbűvölően mutatott benne. Oliver pedig hálás volt szerelmének, amiért az megmentette az életét. Ezután döntött jól a férfi és Felicity-t választotta jó időre az íjászkodás helyett...

Mentsünk meg egy régi barátot

Egyik alkalommal Felicity-t nagyon megviselte a tudat, hogy Ray mégis életben van, miután nem válaszolt a segélyhívásokra, amit akkor kapott, mikor Oliver-rel egy romantikus utazásra indultak. Emiatt, - mikor először együtt jártak - Felicity és Oliver között egy rövid időre igen feszültté vált a viszony. Felicity minden áron meg akarta találni Ray-t, aki fogságba esett. Önmagát okolta ugyanis, hogy Ray ilyen hosszú ideig ott kellett raboskodjon, mivel ő addig Oliver-rel boldogan utazgatott. Aztán persze a párosnak sikerült megbékélnie egymással és hamar újra az ágyban landoltak. Felicity előzményként, rendezett egy megmentő akciót, amibe Curtis-t is bevonta. Damien sajnos egy kis időre Oliver-t is fogva tartotta, de aztán mindkét férfi és a csapat is szerencsésen megmenekültek, ezután már valóban édes volt a békülés.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!