~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicity Missions

 

Felicity és Oliver nemcsak egy pár a való életükben, de kitűnő partnerek is a munka terén. Többször is előfordult már az elején, hogy Oliver és Digg mellett, Felicity is bátran terepre ment, mégha az a küldetés veszélyesnek is tűnt. A lányt az sem érdekelte, ha az életét kockáztatja, a lényeg számára a sikeres akció volt és hogy a barátai büszkék legyenek rá. A legtöbb esetben, Oliverrel ketten mentek, de volt amikor a többiek segítségére is szorultak. Az alábbiakban elolvashatjuk milyen küldetéseket oldottak meg közösen Felicity és Oliver, időnként a társaikat is bevonva a sikeres cél érdekében.

A csalétek: Felicity legelső közös küldetését kezdte meg Oliverrel és Digg-vel. Ekkor egy önmagát, "Cselezőnek" hívó férfi tartotta rettegésben a várost. Ha valaki nem engedelmeskedett neki, azt egy robbanó gallérral ölte meg. A lány kinyomozta Oliveréknek, mi lesz a Cselező következő lépése, azonban ehhez egy nagyon drága ékszert kellett adományozzanak az estélyre. Felicity vállalta, hogy csali lesz és meg is találta az elkövetőt, azonban mikor visszatért Oliverékhez egy csinos kis gallér diszítette a nyakát ékszer helyett. Felicity nagyon megijedt, - hogy meg fogja ölni őt a szerkezet, esetleg másokat is - de a srácok egyből a segítségére siettek és megpróbálták hatástalanítani a szerkezetet. Felicity közben navigált Olivernek, merre találja a gazfickót. Oliver Felicity szakértelmének segítségével, gyorsan megtalálta az elkövetőt és így  a lány is sértetlenül megúszta az életveszélyes helyzetet.

Küldetés a kaszinóban: Amikor Oliver összeveszett Diggle-vel, Felicity töltötte be köztük - több-kevesebb sikerrel - a villámhárító szerepét. Diggle túl makacs volt ahhoz, hogy visszatérjen a csapatba, így Felicity úgy döntött kézbe veszi a dolgokat és könyörög Oliver-nek, hogy menjenek ketten terepre. Oliver először hallani sem akart a dologról, mégis Felicity elég meggyőzően érvelt és így a férfi belement a tervbe. Azonban Oliver kikötötte Felicitynek, hogy csak is az ő játékszabályait követhetik. Felicity beleegyezett és megpróbálta beleélni magát a kártyaszámoló szerepébe. Amikor a kaszinó elé értek, Felicity kicsit izgult, de Oliver megnyugtatta őt, hogy mindent figyelni fog hátulról és folyamatosan kapcsolatot tartanak majd bluetooth-on. Ekkor történt meg köztük először egy nagyon aranyos kis párbeszéd. Felicity kicsit félreérthetően fogalmazott, emiatt kínosan érezte magát és rögtön kimagyarázta a dolgokat. Ezután Oliver kérte, hogy figyeljen tovább és a lány nekiállt Black-Jackezni. Könnyedén vette az akadályokat, hiszen éles elméjét alkalmazta. Így a lány a nagyfőnöknek pillanatok alatt gyanús is lett. Hiszen képtelen volt veszíteni a kártyán, óriási téteket nyerve. Behívatta hát a lányt az irodájába és Felicitynek még épp időben sikerült bepoloskáznia a nagyfőnök irodáját. Úgy tűnt elengedik őt, - miután "sajnos lelepleződött" - azonban mikor éppen elindult volna ki az ajtón, hirtelen elfogták őt és összetörték a bluetooth-ot is. (Azonban Felicity és Oliver jól kidolgozott terv szerint jártak el és számítottak erre a húzásra.) Oliver ekkor észrevette, hogy baj van és azonnal a lány segítségére sietett. Felicity biztonságban érezte magát és nem félt, mert tudta Oliver hamarosan megmenti őt. Így is történt. Felicity fejéhez ugyan pisztolyt szegeztek, de Oliver egy jól irányzott nyíllövéssel leterítette a férfit és megtudták, hogy mi történt Walterrel. Először átejtették őket Walter állítólagos halálával kapcsolatban, azonban Felicity és Oliver nem adták fel a reményt, ezért tovább nyomoztak, míg végül sikeresen megtalálták Waltert és még Oliver és Diggle is kibékültek. Így ez az akció óriási sikerrel és sérülésmentesen zárult.

Lift helyett inkább veled utazom: Amikor Oliverék rájöttek, hogy talán Malcolm Merlyn állhat néhány piszkos ügy mögött, Felicity közölte a csapattal, hogy be kellene jutnia a központi számítógéphez, a nyomozás befejezéséhez. Csak hogy a főszámítógépet Merlyn a huszonötödik emeleten tartotta és így nagyon nehéz bárkinek a bejutás. Amikor Oliver azt mondta, hogy odamennek, Felicity egy pillanatra meghökkent, majd belement Oliver tervébe. A lány itt Big Belly Burgeres alkalmazottnak álcázta magát, Oliver pedig Tommy-hoz kért időpontot. A páros így tudott eljutni a liftig, ahol elintézték, hogy csak ketten maradjanak, majd rögtön neki is fogtak a küldetésüknek. Felicity és Oliver aztán kimásztak a liftből, Oliver pedig kilőtt egy nyílvesszőt, aminek segítségével átlendültek az akna másik oldalára, ahonnan sikerült kijussanak a huszonötödik emeletre, ahol Felicity gyorsan nekiláthatott a számítógépen lévő adatok átmásolásához. Oliver eközben meglátogatta Tommy-t, de visszafelé útját állták, így nem tudott időben Felicityért menni. A helyzetet Diggle tudta egyedül megmenteni, aki közben biztonsági őrnek álcázta magát. Így mind a hárman sikeresen megmenekültek és az adatokat is megszerezték.

Szigetes kalandok:

Többet nem leszek pszichopaták csalija: Felicity másodszorra vállalkozott egy őrült csalijának. A lánynak ugyanis sikerült kiderítenie, hogy az új gazemberük olyan nőkre vadászik, akik egy bizonyos "Mermaids" cégtől veszik a kozmetikai termékeiket. Felicity is elment az összes boltba, ahol ilyen termékeket lehetett beszerezni. Ezzel a kis csapatnak (Quentint is belevonva) az volt a terve, hogy felkeltse a piszichopata figyelmét. Ami sikerült is. Oliver, Diggle és Lance, - aki dühös volt, hogy kockáztatják Felicity életét - is hátulról fedezték a lányt, de egy pillanatra nem figyeltek, így a férfi elkapta Felicityt. A csapat azonnal meghallotta a lány kiáltását és rögtön a férfi nyomába eredtek. Felicitynek sikerült kibújnia a férfi szorításából, - Oliver nyílvesszőjének hála - de sajnos megsérült, amikor nekivágódott az egyik szállítmánynak. A küldetés sajnos kudarcba fulladt, de később minden megoldódott. Hála az Égnek Felicitynek sem lett komolyabb baja és az elkövető is megkapta méltó büntetését.

Felicity kontra Órakirály:

Robbantsuk fel az Alkalmazott Tudományok részleget: 

Leszek az ál-szerelmed:

A csapatmunka mindig szuper:

Állítsuk meg a metahumánt:

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók