~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Mindig is hinni fogok benned!

 

Több olyan alkalom is előfordult már, amikor tisztán látszott, Felicity az egyetlen olyan személy Oliver életében, aki teljes lélekkel és odaadással, kirobbanhatatlanul hitt Oliverben és ez is azt mutatja, mennyire szerelmes a férfiba. Számára sosem lesz gyilkos szerelme, mindig is egy igazi hősnek fogja őt tekinteni. Sajnos a legtöbb esetben csalódnia kellett, de a legfontosabb pillanatokban éppen Felicity acélhite és tiszta szerelme volt az, ami Oliver számára mindig a győzelem fényét hozta a legelveszettebb élethelyzeteibe is!

Le tudod őt győzni: Amikor szinte mindenki feladta a reményét, hogy Slade-t legyőzhetik, még maga Oliver is, Felicity akkor sem tágított és megmondta Olivernek, hogy igen is képes győzni, csak hinnie kell magában és ő is hisz benne. Ne okozzon neki csalódást! Majd megölelte a férfit és ezzel akkora löketet sikerült adnia Olivernek, hogy a férfi elég bátorságot vett ahhoz, hogy megküzdhessen Wilsonnal. Az eredmény pedig fényes győzelem lett, hála Felicity erős meggyőzőképességének és a köztük levő kapcsonak!

Oliver nem halhatott meg: Amikor mindenki már feladta a reményt, hogy Ra's életben hagyta Olivert, Felicity tudta a szíve mélyén, hogy egy nap igen is vissza fog térni a szerelme, mondhat bárki bármit! Hiszen úgy engedte el őt, hogy tudja, képes legyőzni Ra's al Ghult. Ráadásul az, hogy Oliver szerelmet vallott neki, mielőtt elment, csak még jobban ösztönözte őt, hogy higgyen a férfi képességeiben. Felicity-nek végülis bejött a megérzése, amit szerelme iránt érzett és Olivernek sikerült épségben visszatérnie közéjük.

Oliver sosem lépne szövetségre Malcolmmal: Mikor visszatért Oliver, Felicity biztos volt benne, hogy a férfi sosem lépne szövetségre azzal a férfival, aki megölte Sarat. Diggle és az egész régi csapat a lány ellen volt, hogy talán Oliver is jónak látná ezt a lépést, de Felicity nem tágított, mert hitte, hogy Oliver is ugyanazon a véleményen van mint ő. Sajnos a lánynak darabokra tört a szíve, mikor Oliver visszatért és közölte, hogy ezentúl Malcolm lesz a mestere, hogy segítse őt a Ra'-s elleni küzdelemre. Felicity itt nagyon megharagudott Oliverre, mert úgy érezte, hatalmasat csalódott szerelmében és elárulta ezzel mindazt ami köztük elindult. Ezért egy időre mosolyszünetet tartott Oliverrel szemben és inkább Ray karjaiba menekült. Azonban szerencsére később az érzelmei felülkerekedtek rajta és közelebb került Oliverhez, mint valaha.

Te vagy a legnagyobb hős a világon: Amikor Oliver úgy érezte, hogy mindenki összejátszott ellene és kénytelen volt Ray-jel is szövetségre lépnie, Felicity volt az aki meggyőzte őt arról, hogy ő az a férfi, akiben hisz, - egyébként itt majdnem kimondta azt is, hogy ő az akibe szerelmes - ő egy csodálatos ember, egy igazi hős! Olivernek nagyon jól estek szerelme szavai.

Már annyi jót tettél és annyi embert változtattál meg és elérted, hogy beléd szeressek: Itt Oliver szintén nagyon elveszett lelkileg. Felicity felkereste őt a szobájában, - amit Nanda Parbatban kapott - és leült mellé, megfogta a kezét, majd elmondta neki, hogy ő mennyire egy csodálatos ember és egy igazi hős, továbbá végre bevallotta neki, hogy szerelmes belé és ez Olivernek hirtelen akkora megnyugvást és örömet adott, hogy azonnal megcsókolta a lányt, majd az ágyban kötöttek ki.

Oliver belül akkor is az én Oliverem maradt, ő nem lehet gonosz: Amikor már mindenki elhitte, hogy Oliverben semmi jóság nem maradt és teljesen átalakult Al-Sah Himmá, Felicity még most is az utolsó percekig hiszi, hogy szerelme nem halt meg és Oliver Queen igen is ott lakozik Al-Sah Him szívében. Se Diggle, se Laurel, se Lyla, se Thea, senki sem hisz már Oliver visszatérésében, csak egyedül Felicity. Mindenkivel szembeszállt azért a csapatból, hogy meggyőzze őket, az ő Olivere bizony még ott van. Él a lelke és vissza fog térni! Itt látszott a legjobban, hogy mennyire szereti őt és milyen tisztán és mélyen hisz szerelmében, ahogy talán senki a világon! Végül Felicitynek lett igaza.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human