~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
A világtörténelem legszerelmesebb és legszenvedélyesebb éjszakája

 

Felicity és Oliver közösen repültek egyik alkalommal Nanda Parbat-ba, hogy megmenthessék Thea életét, amire már csak a Lazarus Pit jelentette az egyetlen esélyt. Oliver kész volt mindent és mindenkit feláldozni azért, hogy a húga életben maradhasson, mégha emiatt Sötét Íjásszá is kell válnia. Vállalja tettéért a kemény árat Thea életének érdekében. Felicity úgy érezte talán ez lesz az utolsó alkalom arra, hogy bevallja az igazságot az érzéseivel kapcsolatban Olivernek, ezért éjszaka felkereste őt a férfi szobájában és végre kimondta a "Szeretlek!" varázsszót, aminek következtében az érzelmeik oly módon eluralkodtak rajtuk, hogy legalább egy éjszakára mind a ketten szárnyalhattak a szerelmük okozta boldogságuktól.

Nanda Parbat: Felicity és Oliver közös szerelmi fészkének az első helyszíne. Örökké az Olicity rajongók kedvenc helye marad, hiszen itt történt meg az első szerelmes együttlét Felicity és Oliver között. Nanda Parbatba azért kellett elrepülnie a párosunknak, hogy megmenthessék Thea életét, mégha emiatt komoly árat is kell majd fizetniük. Egy jettel utaztak, ahol Oliver őszintén vallott Felicitynek Thea-val kapcsolatos emlékeiről. Nagyon érzelmes pillanat volt kettejük között. Amikor megérkeztek Nanda Parbat-ba, Felicity úgy érezte a legjobb döntés az lesz, ha nem egyedül tölti az éjszakát, hanem valakivel megosztja az ágyát és ezért felkereste Olivert, hogy végre bevallhassa neki, mennyire őrülten szereti őt. Érdekesség, hogy Felicityt maga Ra's al Ghul szavai is ösztönözték a tettére.

Felicity és Ra's párbeszéde: Ra's al Ghulnak köszönhetően szánta el magát arra a lépésre Felicity, hogy végre a szó minden értelmében Oliveré legyen. Az előzmény az volt, hogy Felicity nagyon dühös lett, miután rájött mi Ra's terve és ezért felkereste őt. Nem félt tőle, sőt! nagyon komolyan a fejére olvasott a nagy vezérnek. Ra's nem bántotta Felicityt, sőt! inkább elmesélte a lánynak a saját szerelmi történetét, arról mennyire szeretett egy nőt, akitől két gyermeke is született, de el kellett őket hagynia, mielőtt megölték volna őket. Továbbá megdicsérte Felicity-t a bátorsága miatt, megértette már miért vonzódik annyira a lányhoz Oliver és miért szeretett bele. Itt megemlíti: "Hatalmas tűz lobog benned, már értem miért szeret úgy téged Oliver!" Ez akár egyfajta utalás is lehetett volna arra a teóriára, hogy Felicity a Ra's vérvonal leszármazottja! Ra's engedélyt adott arra Felicitynek, hogy utoljára vallja be Olivernek, mit érez iránta és erre most éjszaka lesz csak lehetősége. Felicity utána csendben hallgatott, majd úgy érezte cselekszik és megfogadja Ra's tanácsát. Felkereste szerelmét és egy őszinte vallomás után, a "Szeretlek!" szóval kezdődött meg köztük a szerelemük igazi tetőpontjának kiteljesedése.

Felicity őszinte szerelmi vallomása Olivernek: Mikor Felicity felkereste a szobájában Olivert, varázslatosan szép környezet tárult elé, tele gyertyákkal és luxussal. Mintha csak rájuk várt volna a szoba. Oliver szépen lassan elkezdett újra megnyílni Felicity előtt, majd így szólt: "Minden ami történt, minden amit tettem, ez vezetett idáig, ehhez a pillanathoz!" Felicity ezután leült Oliver mellé, megnyugatta őt, majd ennyit mondott: "Annyi embert sikerült már jó útra terelned és megváltoztatnod! Beleértve engem is! Oly módon dobogtattad meg a szívemet, amiről sosem hittem volna, hogy valaha lehetséges lehet. Szeretlek!" Felicity ezekkel a sorokkal zárta vallomását. Olivernek pedig ennél több szóra már nem volt szüksége, szárnyalt a boldogságtól, hogy nem viszonzatlan a szerelme és egy gyönyörű óvatos és  lassú mozdulattal levette a lány szemüvegét, majd megcsókolta Felicity-t, a lány pedig viszonozta azt és ezután már lassan a ruha is lekerült róluk, végig egymás szemébe néztek és csókolóztak és a gyönyörű baldachinos ágyban kötöttek ki.

Az éjszakájuk: Felicity és Oliver végre közel 3 év után döntöttek úgy, hogy lefekszenek egymással. Mindehhez az kellett történjen, hogy Nanda Parbatba kerülhessenek. Miután a gyertyafények közepette átadták magukat a szerelmüknek, Felicity ennyit mondott: "Tehát... megtörtént!" Oliver pedig közelebb lépett Felicityhez és így szólt: "Én örülök, hogy megtettük!" Felicity mosolygott és annyit szólt: "Én is!" Ezek után Oliver még egyszer megcsókolta szerelmét. Majd koccintottak egyet kettejükre. Érdekesség, hogy Felicity piros körömlakkot használt, amikor lefeküdtek Oliverrel.

Felicity hadjárata: Azonban a borba Felicity belecsempészett egy kábító port, amit a sötét papnőtől lopott el, hátha ki tudja valahogy menekíteni a csapattal Olivert Nanda Parbatból. Oliver elájult és Felicityék megkezdték a versenyfutást az idővel, de sajnos a Liga tagok elkapták őket és csak Oliver tudta leállítani a harcosokat. Ezután a többiek felé fordult és így szólt Felicityhez: "Köszönöm, hogy legalább megpróbáltátad! Ettől csak még jobban szeretlek!" Sajnos a terv kudarcba fulladt, de legalább senki sem sérült meg.

A szerelmes búcsú nélküli búcsú: Oliver úgy döntött teljesíti az alku ráeső részét és Nanda Parbatban marad. Először még a kicsit összezavarodott Thea-tól és Malcolmtól búcsúzott el, majd Diggle-hez fordult: "Bármi is történjen tudd, hogy mindig te maradsz a testvérem!" Aztán egy hatalmas és megható öleléssel búcsúzott egymástól a két fivér. Legutoljára pedig szerelme következett. Odalépett Felicityhez és ennyit mondott neki: "Ezt csak úgy tudom túlélni, ha tudom te boldogságban éled majd az életedet!" Felicity nem akart elbúcsúzni Olivertől, ezért a férfi ezt mondta: "Akkor most az egyszer ne búcsúzzunk el egymástól!" Majd újra gyengéden a lány ajkához hajolt és megcsókolta őt, a csókjuk most is ugyanolyan szenvedélyes volt, mint az összes eddigi, de szomorúság is tükröződött benne, ami Felicity és Oliver szemében és szívében is érezhető volt. Titokban mindketten a szívük mélyén azt kívánják egyszer még visszatalálhat hozzájuk a remény, hogy végre boldogok lehessenek egymással. Itt világosan kirajzolódott, hogy ez most nem egy Igazi Búcsú volt, hanem valaminek az Óriási Kezdete!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!