~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Ízisz és Ozirisz párhuzam

Az alábbi leírás óriási jelentőséggel bír az Olicity-endgame tekintetében. Ugyanis megfigyelhetünk egy nagyon fontos szimbólumot az egyiptomi mitológiában: Ízisz Istennő és Ozirisz Isten egymás örök szerelmei. Az alábbi pontban megláthatjuk milyen kísértetiesen hasonlít az Olicity kapcsolathoz az ő szerelmük. Felicity gyakorlatilag Ízisz Istennő megtestesítője, Oliver pedig Ozirisz Istené. Egy nagyon híres kettősség tárul most elénk, amibe tökéletesen beleillik a párosunk vívódása.

Hogyan kapcsolódik Ízisz és Ozirisz története az Olicityhez és mily módon jelenik ez meg?

Mint tudhatjuk, az egyiptomi mitológia szerint Ízisz Istennő a FÉNY megtestesítője és Ozirisz Isten a SÖTÉTSÉG jelképe. Az ő szerelmük örök! Mindig együtt kell maradjanak, mert az egyik nem létezhet a másik nélkül. Emlékszünk a fény szimbólumra? Felicity Oliver fénye. Oliver mit említett a Nanda Parbat-i búcsú során Felicitynek? Ő csak úgy tudja túl élni a beavatást, ha tudja, hogy Felicity biztonságban és boldogságban élheti az életét. Mindig elbúcsúznak egymástól, de állandóan egymás mellett kötnek ki. Ízisz Istennő egész életén át Ozirisz darabkáit kereste és sikerült összeforrasztania őket, hogy egykoron újra együtt lehessenek. Hogyan jellemzik Íziszt a leírások? Ő a mindenség éltető ereje, képes bárkit meggyógyítani lelkileg, életet lehelni másokba, a Fény központja, az úrnő aki tudja, hogyan kell helyesen használni a szívet! Maga a megtestesült jóság! A Vénusz, az Esthajnalcsillag! Ahogy Felicity is. Felicity képes rá egyedül a csapatban, hogy még abban is meglássa a fényt, akitől a legjobban elfordult mindenki és talán már a rossz útra is lépett. Védelmező szereppel bírnak mind a ketten és varázserejükkel hatnak mások lelkére. És itt jön egy nagyon fontos momentum! Ízisz Istennő jelszava: "Én legyőzöm a végzetet, a végzet pedig hallgat rám!" Ez a mondat az Olicity kapcsolatra átvetítve a következő rejtélyt oldaná meg, Felicity az egyetlen személy akire Oliver igazán hallgat és engedelmeskedik neki, Ozirisz megfelelője Oliver, Ozirisz is a Végzet, a Mindenség Ura, ezért Ízisz Istennő az egyedül, aki hatni tud rá, ahogy Felicity az egyetlen aki képes igazán a helyes úton tartani Olivert! "...a végzet hallgat rám!" Oziriszt jóságos királyként ábrázoltak, ezért egyértelmű, hogy Oliver is csak jó ember maradhat! A Liga tagjaként pedig az Alvilág képe jelenhet meg előttünk, - Ahogy az új Ra's al Ghul szerepét próbálja meg átvenni, mint az Alvilág uralkodója Ozirisz -de az uralkodó a szíve mélyén akkor is jó marad és a szíve pedig továbbra is - Íziszért -, azaz Felicityért dobog.

Mit tartogat a jövő az Ízisz-Ozirisz teóriának Olicity szempontból, mikor teljesedik ki egészen a kettősség?

Ha pedig az Ízisz-Ozirisz kettőség lesz a jövőbeni Olicity sorsa, az igazi egyesüléshez meg kell születnie Hórusznak, azaz Felicitynek és Olivernek egy közös utódot kell világra hozniuk. Ezzel együtt pedig megszületne az a bizonyos Istenháromság, amivel bezárulna a teljesség köre. Felicityt és Olivert így mindig egymás karjaiba vezérli a sors, ugyanis Ízisz és Ozirisz is csak Hórusszal, a fiúkkal tudták elérni a végső egyesülést, ezért elengedhetetlen, hogy hamarosan az Olicity párosnak is gyermeke foganhasson. Ha pedig Hórusz megszületik, azaz az Olicity baba, a legerősebb fegyvere lesz a Fénynek a Sötétség elleni harcban. Ha Hórusz él, a fény győzedelmeskedik és az örök megtestesült jóság és szerelem lesz az Olicity kapcsolat végzete is, hiszen Hórusz a fény gyermeke, amely képes bármilyen sötétséget elpusztítani ami csak útjába kerül. Gondoljunk csak Széth legyőzésére, aki a gonoszság istene volt. Mikor mind azt hisszük, hogy a sötétség örökre felemészt minket, Hórusz képes még ekkor is a legmélyebb sötétségben is elénk tárni a reménység fénysugarát...

A szöveg teljesen saját ötlet és fogalmazás, azonban néhány oldalnak óriási köszönettel tartozunk a remek történelmi és mitológiai információkért és képekért: # # # # # # # #

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!