~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity képzettsége

Érettségi: Felicity példaértékű, éles eszű és kitűnő tanulónak számított az iskolában. Mivel jeles diplomával rendelkezik, valószínűleg az érettségije is kitűnőre sikeredhetett, hiszen a reál tantárgyakból mindig kimagaslóan tudott teljesíteni. Különleges érzéke van a matematikához és az informatikához, fizikához, kémiához, biológiához illetve a logikához. Bizonyára a gimiben is ezek lehettek a kedvenc tantárgyai.

Egyetemi évek: Oliverrel ellentétben, Felicitynek sikerült lediplomáznia, ráadásul az egyetem legkitűnőbb tanulójaként! Felicity az egyik legnevesebb Massachusetts-i egyetemen, az M.I.T-n végzett még 2009-ben, Számítógépes biztonság és tudomány szakon. Felicity olyannyira kimagaslott a programozói tehetségével, hogy mester diplomát szerzett, amire rajta kívül talán senki sem volt képes eddig az ismerősi köréből, talán egyedül Dr. Wells lehetett hasonló tudású Felicityhez. Még egyetemi évei alatt Felicity 2. helyezést is elért a Nemzetközi Informatív Technológiai versenyen. Ez idő tájt írta a szupervírust is! Érdekesség, hogy ekkor mindössze 19 éves volt.

Üzleti érzék: Felicity nem csak kitűnő hackerképességekkel rendelkezik, de emellett páratlan tehetsége van az üzlethez is! Mind Oliver, mind Ray oldalán óriási segítséget jelentett ezen a téren a lány éles elméje. Felicity Oliver elnöksége alatt, a férfi személyi asszisztense volt és ebben a posztban segítette főnöke, - későbbi szerelme - könyvelési és tárgyalási ügyeit. Amikor pedig Ray vette át a Queen vállalat irányítását, Palmer Technologies-ra keresztelte át a vállalatot és mivel Felicity még hivatalosan ottani alkalmazott volt, Oliver helyére Palmer került vezetőnek, így Felicity kénytelen volt a továbbiakban Ray, - korábbi barátja - oldalán dolgozni. Később a férfi olyannyira meg volt elégedve a lány munkájával, hogy Palmer Technologies vezérigazgató helyettesének nevezte ki a lányt, majd egyenesen Felicity "öröksége" lett az egész cég. Mióta belekóstolt a vezérigazgatónő szerepébe, minden erejével azon van, hogy visszaszerezhesse a cégét.

Hackelés és programozási technikák: Amiben Felicity verhetetlen! Ugyan önvédelmet egyedül csak Diggle-től tanult sajnos csak alapfogásokkal képes magát megvédeni, azonban a csapatban senkinek sincs olyan páratlan tehetsége és éles elméje, mint Felicitynek! Az ő tudása nélkül sosem tudtak volna ekkora sikert elérni a csapat tagjai. Ugyanis Felicity számára nincs lehetetlen, ha számítógépekről vagy technológiai kütyükről van szó. Képes bármit megbabrálni, bárkit felderíteni, akármit kinyomozni! Nincs vetélytársa ezen téren! Ő neki ez a legnagyobb fegyvere és olykor "gyilkosan" jó képesség! Érdekesség, hogy Felicity már programozott egy arcfelismerő programot és több nyomozó programot is, amiknek Ciscoék és Oliverék is óriási hasznát vették!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról