~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Az íjászat és Oliver Queen

Oliver Queen-ről mindannyian tudjuk, hogy kiváló mesteríjász tehetséggel bír. Azonban azt nem biztosan tudjuk, honnan eredhet ez a titokzatos fegyvernem? Most részletesebben is megismerhetjük azt, hogyan alakult ki az íjászat és mitől annyira jó, hogy Oliver ért az íjakhoz és a nyilakhoz. Az biztos, hogy nagyon nagy előnye van annak, ha tudjuk forgatni a kezünkben ezt a lehengerlően mesteri fegyvert!

Egy kis történelem

Az íjászat története már az őskorban is elkezdődött, hiszen több olyan nyomot is találtak, amire erre adhat utalást a történelem során. A Felső-Paleolitikum időszaka volt ez, amikor megjelent a Homo Sapiens Sapiens, vagyis a "Bölcs/Modern ember". Leginkább talán Babilónia, Sumér Királyság, Egyiptom és Irak volt az a térség, ahol már nagyon korán elkezdték felismerni eme nemes fegyvernem hatékonyságát! Aztán ahogy haladtunk előre az időben, megjelentek a szkíta harcosok, akik talán legelőször tudták kitűnően forgatni ezt a csodafegyvert. Ők Mezopotámia térségében lovas nomád népként tengették mindennapjaikat, és kitűnően bántak az íjjal. Az ő csodafegyverük volt, az ún. Reflex-íj. Ez juharfából, - és szaru,-és ínrétegből készült. Amennyire emlékszem még töriből ezek rugalmasak voltak és könnyen visszahajlottak, vagy valami hasonló. Másnéven, "visszacsapó" nyíl. Aztán a szkíták mellett még tanulhattunk a hunokról és az avarokról, sőt a magyarokról (kik valószínűleg rokonságban állhattak a hunokkal) is, akik mind-mind kitűnő íjászati tehetséggel voltak megáldva! A magyarok sikereihez is sokban hozzájárult az íjászati tehetségük és persze emellett a nomád népeknek ott volt, a nomád stratégia, - vagy taktika ha így jobban tetszik - is, vagyis a színlelt visszavonulás. Ezek adták igazán a hadjáratok sikerét! Aztán a római korról nem is beszélve! Ahogy előrébb haladunk a történelemben, már az oszmánok is megjelennek, mint már sokkal fejlettebb és sokkal ügyesebb távollövők. Aztán később, egészen a mai korig, már a sport elengedhetetlen részévé is vált, sőt még olimpiai sportág is lett 1908 óta!

Oliver és az Íjászat

Oliver valószínűleg sosem értett volna ilyen mesterien az íjakhoz, ha nincsen rákényszerítve erre. A szigeten, az életbemaradása feltételét jelentette! Legelső komolyabb tanára, Shado volt. Ő mutatatta meg Olivernek, hogy hogyan készítse fel a testét és hogyan adja át a lelkét az íjászat rejtelmeinek. Mindezt a Lian Yu szigetén. Olivernek hosszú időbe telt, mire sikerült elsajátítania az alapvető fogásokat, haditechnikát, majd szépen lassan vált egy egyszerű amatőr Íjászból, a valaha élt legprofibb mesterré! Olyannyira, hogy manapság már képes bármilyen kis hétköznapi tárgyból egy csapásra íjat és nyilat faragni, ha éppen nincs kéznél a saját fegyvere, vagy képes bármekkora távolságból a kellő célpontot eltalálnia, még ha az mozgásban is van. Oliver életét már rengetegszer mentette meg ez a fegyver és rengeteg ártatlan életét sikerült még a csodafegyverrel megmentenie. Az egyik ilyen példa, pont a honlap témájába is vág, Felicity megmentése. Az volt talán igazán az a pillanat, amikor Oliverben elindult valami megmagyarázhatatlan, valami különleges érzés Felicity iránt, hiszen akkor jött rá arra, hogy Felicity életéért képes akár ölni is az íjjal, amit megfogadott, hogy soha többet nem fog megtenni... A Bérgyilkosok Ligájának is ez a fegyverneme.

Források és felhasznált irodalom: [x] [x] [x] [x] [x] ; Világtörténelmi enciklopécia. AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETE AZ ŐSKORTÓL NAPJAINKIG Kötet 1. Kossuth Kiadó. Budapest 2012.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!