~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicity és a számmisztika rejtélye

 

Úgy néz ki Felicity és Oliver szerelme már eleve elrendeltetett találkozás volt a sors szerint. Ugyanis az ezoterika és a számmisztika tekintetében is rengeteg hasonlóságot lehet felfedezni a páros között, ami szintén egy Olicity Endgame gondolatát próbálja elénk vetíteni. Nem is gondolnánk, hogy Felicity és Oliver életkorának is mekkora jelentősége van találkozásuk szempontjából is, a számmisztikai terén, ahol Felicity és Oliver örökre együtt kell maradjanak, most az is kiderül miért. Meglepő lesz! {egyes képregényes adatok alapján}

Mit sugall Felicity és Oliver születési dátuma? Vajon véletlen, hogy ugyanabban a hónapban születtek, vagy a sors rendelte így?

A számmisztika már kezdetektől meghatározó szereppel bír az Olicity kapcsolatban. Talán nem is gondolunk bele mennyire! Felicity mindössze 23 éves volt amikor legelőször találkozott Oliverrel. Oliver pedig ekkor volt 27 éves. Lássuk csak miért is kellett nekik pont 2012-ben találkozni legelőször. Nézzük is Felicity születési idejét. Felicity 1989. május 31.-én látta meg a napvilágot Las Vegasban. Ez a nap már akkor eleve elrendeltett volt, hogy az akkor már lassan 4 éves Oliver Queen párja lesz majd egykoron. Felicity születési évét számisztikai szempontból átszámítva a 9-es számot kapjuk. A 9-es számnak a jelentése pedig tökéletesen ráillik Felicity jellemére. Az a személy, aki a 9-es szám birtokosa, nagyon gyengéd és jó lelkű, kiváló megfigyelő képességgel bír! Nagyon kedves, bármikor szívesen segít másokon és tökéletesen ki tud ismerni másokat. Oliver születési dátuma 1985. május 16! Felicityvel ugyanazon hónapban ünneplik a születésnapjukat, mindössze 4 év és néhány nap eltéréssel! A 9-es bűvös szám, ami tökéletesen jellemezte Felicity karakterét, de most nézzük csak a 8-as számot! Ez Oliver számisztikai jele! Milyen az aki a 8-as szám birtokosa? Nehezen mutatja ki az érzelmeit, ridegnek és távolságtartónak tűnik, ezért sokak nem keresik annyira a társaságát, viszont amit tesz azt szívből teszi és imád segíteni másokon! Hát mégis ki az akire ez a leírás jobban illene, ha nem Oliver? Értjük már? Tökéletesen vonzzák egymást! Persze Oliver korábban már látta Felicity-t, ekkor a lány 21 vagy 22 éves körül lehetett. Ennek is óriási jelentősége van!

És mit mond a kalkulátor?

A 4-es szám Felicity párkapcsolati száma, a 7-es pedig Oliveré. Tökéletesen összeillenek, ha munkáról van szó, tökéletesen megértik egymást. A 4-es női szám, míg a 7-es férfi szám. A 7-es férfinak meg kell tanulnia a 4-es nőt nem folyton kioktatnia és irányítania, mert egy idő után ez a 4-es számú idegeire mehet. Mindketten félnek egymás iránt érzelmeiket beismerni, de ha megtanulnak ezekről beszélni, egy hosszú és boldog párkapcsolat lehet az övéké! Ezt mondja tehát a kalkulátor, lejjebb kicsit részletesebben is elemezzük ezt! Ráadásul Felicity édesapjának álneve is Calculator.

 

Hogyan jelenik meg a számmisztika az Olicity párosnál és miért ad ez okot az Endgame-re?

A születési számuk alapján már láthattuk, hogy nem véletlen, amiért ilyen tulajdonsággal bír a két szerelmes. Azonban a párkapcsolati számmisztika alapján Felicity és Oliver örökre egymásnak lettek teremtve. Ugyanis Felicity a 4-es szám birtokosa, mivel május 31-én született, míg Oliver a 7-es szám birtokosa, május 16.-i születéssel. A 4-es és a 7-es szám egymás lélekszámai! Mi a lényege, ha összekerül egy 4-es sorsú egy 7-es sorsúval? Szavak nélkül is képesek egymást megérteni! Ismerős?? Az elkötelezettség és a hűség mindkettejükben benne rejtőzik, ami segítheti őket a közös jövőjük megalapozásában is! Testvérszámok! Egy stabil és egy komoly kapcsolatnak ígérik az övékét! Ha pedig vitára kerül sor a páros között az 1-es számot birtokolják, amelynek okozója a másik önfejűsége! Tökéletesen ráillik az Olicity kapcsolatra! És ha már számmisztika és a 2012-es év! Most jön a lényeg! 2012-es évben a Bika (Oliver) és az Ikrek (Felicity) legelőször pillantják meg egymást közvetlen közelről és először beszélgetnek egymással! Miért is érdekes ez az ezoteria és számmisztika szempontjából? A 2012-es évre a női Ikrekre az volt jellemző, hogy a lovagjuk ekkor kopogtatott az ajtajukon! A női bikáknak, de elképzelhető, hogy a férfi bikáknál is az volt a jellemző ebben az évben, hogy olyasvalakivel találkoznak, aki olyasféle érezelmeket mozgat meg bennük, amit eddig sosem éreztek még!! És akkor nézzük meg a nevük alapján hányas szám birtokosai és ez miért hathat ki az Olicity Endgamere? Felicity a neve alapján a 4-es szám birtokosa, akik fiatalon találják meg a szerelmüket! (23 éves volt!) Egy ideig elképzelhető, hogy se veled se nélküled kapcsolatot folytat szerelmével, majd örök időkre lehorgonyoz mellette és az első igazi szerelmet sosem feledi el! És a 8-as szám Oliveré (27 éves volt!!), rájuk az jellemző, hogy összesen 2-szer talál rájuk igazán a szerelem életük során! Ebből az egyik még fiatalon, - ez esetben Laurel, még 20-as éveik elején - bohókásan és a második már sokkal érettebb korukban, sokkal férfiasabbak akkor már, lehet akár 40-hez közelítve, de talán korábban is, Oliver esetében ez harminchoz közelítve történt meg! És a második szerelmüknél akár örök időkig is kitartanak!

A fogalmazás teljesen saját munka! De azért néhány információért köszönetettel tartozunk az alábbi honlapoknak: #1 #2 #3 #4  #5 #6 #7 #8

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!