~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 16. rész - "The Thanatos Guild" 

Az egész csapatot váratlanul éri Nyssa hirtelen felbukkanása a bunkerben, aki azért jött, hogy Thea-t figyelmeztesse arra, nem bújhat ki az apja öröksége alól. Ugyanis egy eltökélt és hű Liga harcos rálelt Thea-ra, aki addig nem hagyja el Star City-t, amíg meg nem kapja, akiért jött. Ha kell még vér is folyik, de Thea a Démon Örököse kell legyen... The CW: 2018. március 29. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicity és a számmisztika rejtélye

 

Úgy néz ki Felicity és Oliver szerelme már eleve elrendeltetett találkozás volt a sors szerint. Ugyanis az ezoterika és a számmisztika tekintetében is rengeteg hasonlóságot lehet felfedezni a páros között, ami szintén egy Olicity Endgame gondolatát próbálja elénk vetíteni. Nem is gondolnánk, hogy Felicity és Oliver életkorának is mekkora jelentősége van találkozásuk szempontjából is, a számmisztikai terén, ahol Felicity és Oliver örökre együtt kell maradjanak, most az is kiderül miért. Meglepő lesz! {egyes képregényes adatok alapján}

Mit sugall Felicity és Oliver születési dátuma? Vajon véletlen, hogy ugyanabban a hónapban születtek, vagy a sors rendelte így?

A számmisztika már kezdetektől meghatározó szereppel bír az Olicity kapcsolatban. Talán nem is gondolunk bele mennyire! Felicity mindössze 23 éves volt amikor legelőször találkozott Oliverrel. Oliver pedig ekkor volt 27 éves. Lássuk csak miért is kellett nekik pont 2012-ben találkozni legelőször. Nézzük is Felicity születési idejét. Felicity 1989. május 31.-én látta meg a napvilágot Las Vegasban. Ez a nap már akkor eleve elrendeltett volt, hogy az akkor már lassan 4 éves Oliver Queen párja lesz majd egykoron. Felicity születési évét számisztikai szempontból átszámítva a 9-es számot kapjuk. A 9-es számnak a jelentése pedig tökéletesen ráillik Felicity jellemére. Az a személy, aki a 9-es szám birtokosa, nagyon gyengéd és jó lelkű, kiváló megfigyelő képességgel bír! Nagyon kedves, bármikor szívesen segít másokon és tökéletesen ki tud ismerni másokat. Oliver születési dátuma 1985. május 16! Felicityvel ugyanazon hónapban ünneplik a születésnapjukat, mindössze 4 év és néhány nap eltéréssel! A 9-es bűvös szám, ami tökéletesen jellemezte Felicity karakterét, de most nézzük csak a 8-as számot! Ez Oliver számisztikai jele! Milyen az aki a 8-as szám birtokosa? Nehezen mutatja ki az érzelmeit, ridegnek és távolságtartónak tűnik, ezért sokak nem keresik annyira a társaságát, viszont amit tesz azt szívből teszi és imád segíteni másokon! Hát mégis ki az akire ez a leírás jobban illene, ha nem Oliver? Értjük már? Tökéletesen vonzzák egymást! Persze Oliver korábban már látta Felicity-t, ekkor a lány 21 vagy 22 éves körül lehetett. Ennek is óriási jelentősége van!

És mit mond a kalkulátor?

A 4-es szám Felicity párkapcsolati száma, a 7-es pedig Oliveré. Tökéletesen összeillenek, ha munkáról van szó, tökéletesen megértik egymást. A 4-es női szám, míg a 7-es férfi szám. A 7-es férfinak meg kell tanulnia a 4-es nőt nem folyton kioktatnia és irányítania, mert egy idő után ez a 4-es számú idegeire mehet. Mindketten félnek egymás iránt érzelmeiket beismerni, de ha megtanulnak ezekről beszélni, egy hosszú és boldog párkapcsolat lehet az övéké! Ezt mondja tehát a kalkulátor, lejjebb kicsit részletesebben is elemezzük ezt! Ráadásul Felicity édesapjának álneve is Calculator.

 

Hogyan jelenik meg a számmisztika az Olicity párosnál és miért ad ez okot az Endgame-re?

A születési számuk alapján már láthattuk, hogy nem véletlen, amiért ilyen tulajdonsággal bír a két szerelmes. Azonban a párkapcsolati számmisztika alapján Felicity és Oliver örökre egymásnak lettek teremtve. Ugyanis Felicity a 4-es szám birtokosa, mivel május 31-én született, míg Oliver a 7-es szám birtokosa, május 16.-i születéssel. A 4-es és a 7-es szám egymás lélekszámai! Mi a lényege, ha összekerül egy 4-es sorsú egy 7-es sorsúval? Szavak nélkül is képesek egymást megérteni! Ismerős?? Az elkötelezettség és a hűség mindkettejükben benne rejtőzik, ami segítheti őket a közös jövőjük megalapozásában is! Testvérszámok! Egy stabil és egy komoly kapcsolatnak ígérik az övékét! Ha pedig vitára kerül sor a páros között az 1-es számot birtokolják, amelynek okozója a másik önfejűsége! Tökéletesen ráillik az Olicity kapcsolatra! És ha már számmisztika és a 2012-es év! Most jön a lényeg! 2012-es évben a Bika (Oliver) és az Ikrek (Felicity) legelőször pillantják meg egymást közvetlen közelről és először beszélgetnek egymással! Miért is érdekes ez az ezoteria és számmisztika szempontjából? A 2012-es évre a női Ikrekre az volt jellemző, hogy a lovagjuk ekkor kopogtatott az ajtajukon! A női bikáknak, de elképzelhető, hogy a férfi bikáknál is az volt a jellemző ebben az évben, hogy olyasvalakivel találkoznak, aki olyasféle érezelmeket mozgat meg bennük, amit eddig sosem éreztek még!! És akkor nézzük meg a nevük alapján hányas szám birtokosai és ez miért hathat ki az Olicity Endgamere? Felicity a neve alapján a 4-es szám birtokosa, akik fiatalon találják meg a szerelmüket! (23 éves volt!) Egy ideig elképzelhető, hogy se veled se nélküled kapcsolatot folytat szerelmével, majd örök időkre lehorgonyoz mellette és az első igazi szerelmet sosem feledi el! És a 8-as szám Oliveré (27 éves volt!!), rájuk az jellemző, hogy összesen 2-szer talál rájuk igazán a szerelem életük során! Ebből az egyik még fiatalon, - ez esetben Laurel, még 20-as éveik elején - bohókásan és a második már sokkal érettebb korukban, sokkal férfiasabbak akkor már, lehet akár 40-hez közelítve, de talán korábban is, Oliver esetében ez harminchoz közelítve történt meg! És a második szerelmüknél akár örök időkig is kitartanak!

A fogalmazás teljesen saját munka! De azért néhány információért köszönetettel tartozunk az alábbi honlapoknak: #1 #2 #3 #4  #5 #6 #7 #8

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom