~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Állatian jó egy Olicity

Állatok. Senki sem gondolná, hogy ők nem csupán élőlények, hanem komoly szimbolikus jelentést is hordoznak magukban! Egyes állatok már ősidők óta meghatározó szerepet töltenek be az emberek életében és ez nem csupán azért van, hogy legyen mellettük valami, de bizonyos szinten meglelhetjük bennük a saját lelkünket is! Az alábbiakban néhány állati-páros szimbólum kerül bemutatásra, ami szintén szoros összefüggést jelenthet egy Olicity-s Endgame-hez, most azt is megérthetitek miért!

Mit akarsz ezzel mondani, mi köze az állati szimbólumokhoz az Olicity kapcsolatnak?

Nos, a válasz egyszerű. Az állatok számtalan módon üzenhetnek nekünk, akár anélkül is, hogy mi is rendelkeznénk eggyel. Fontos jelentőséget horodoznak magukban. Különösen az Olicity kapcsolatban, lehet ezt megfigyelni. Hamarosan mind megbizonyosodhatunk arról, hogy Felicity és Oliver számára nincs olyan, hogy külön-külön, ők egy lélek és azok is maradnak! Számtalan minden bizonyítja azt, hogy egymás nélkül képtelenek élni és az alábbi állati szimbólumok ezt a hitet, csak még jobban megerősítik majd bennünk. Nézzük csak! Vegyük szép sorjában mire is akarunk kilyukadni az alábbi állati párhuzamokkal. 

A kutya-farkas párhuzama

Kezdjük az állatok legszorosabb kötelékével, a kutya és a farkas párhuzamával.  Meglepő az igazság. Mint tudjuk a kutya már amióta világ a világ az ember leghűségesebb útitársa, bármilyen veszély esetén is. A kutya szimbólikus jelentése tökéletesen azonosítható Felicity jellemével. A kutya a hűség, a védelem, az önfeláldozás, lélek kísérője, útitárs jelképe és a legnagyobb fénysugár a legsötétebb depresszióból való kijutáshoz. Elviseli, ha rossz döntést hozol, ha senki más nem áll melletted, segít rajta maradni az arany középúton és mindig őszintén sugallja neked az igazságot. Kevés az olyan ember, aki egy kutyát el tud lökni magától és nem érezné azt a tiszta szeretet ami ebből a kicsi lényből árad. Felicity jelleme és viselkedése tökéletesen azonosul a kutya szimbólumával! A farkas jelkép pedig Oliver-rel hozható összhangba. A kutya ugyebár a farkas őse, így folyamatosan a legszorosabb kapcsolat fűzi őket össze. A farkas szerepére ráillik a tanító szerepe, a családhoz való erős ragaszkodás és a hűség, önzetlen odaadás! A farkast sokan félreérthetően hidegvérű gyilkosként szimbolizálják. Értjük itt mi a lényeg? Oliver-ről sokáig mindenki azt hitte, - köztük önmaga is - hogy gyilkos, folyton a sötétséggel próbál harcolni, nehogy az lerántsa őt a mélybe. A valóságot pedig sokan észre sem veszik. Hiszen, - akárcsak a farkas - Oliver is a valóságban teljesen jótét lélek, szereti a társaságot, intelligens, barátságos, odaadó, szerettel teljes, bátor, hűséges és családcentrikus, a falkájáért bármire képes! A farkasok gyakran találnak megoldást a problémára, úgy hogy közben megmaradjon a stabilitásuk, ez Oliverre is gyakran jellemző! A farkas képes szembenézni az élet-halál párhuzamával, Oliver-re ez most tökéletesen ráillik, ő is képes lesz szembeszállni a halállal is, hogy aztán ismét visszatérhessen az életbe! A farkasok cselekvőképesek, bármit megtennének a családjuk biztonságáért, - akárcsak Oliver - emellett mesterként tanítanak és az intelligenciájuk is fejlett. A kutya és a farkas intelligenciája. Felicity és Oliver is a maguk módján nagyon okos emberek, Felicity inkább a számítástechnika területén mutatja ezt meg, míg Oliver a csatákban és a taktikában jeleskedik! A kutya-farkas párhuzam tökéletesen kiegészíti egymást. Míg sokan tévesen azt hiszik a farkas egy gonosz lélek, addig a kutya benne is meglátja azt a jót, ami más szemnek talán örök életre láthatatlan marad. A kutyának adatott meg egyedül a Világ legnagyobb, legszebb és legerősebb képessége, hogy a szívével is képes látni, mi erre talán sosem lehetünk képesek! És emlékezzünk csak egy nagy igazságra amit egykoron a róka mesélt Antonie de Saint Exupéry kishercegének a híres mesében! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan!"

A varjú és a holló párhuzama

A varjú és a holló párhuzama egy igen érdekes teóriát vetíthet elénk. A varjú képes az intelligenciájával és bölcsességével végigkísérni minket a helyes úton, míg folyamatosan útmutatást ad és segít kilábalni a sötét veremből, ami a hollót keresztülöleli. Felicity, - varjúként - folyamatosan ott van Oliver, - holló - mellett, segít neki kilábalni minden veszélyből és mindig ott van fényként Oliver legsötétebb pillanataiban is! A holló inkább a sötétség, a halál és ÁTVÁLTOZÁS jelképe, míg a varjú a fény és a bölcsesség megelevenítője. A varjúnak köszönhetően felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mi akadályoz meg abban, hogy boldog légy? Ez csak rajtad múlik! A holló ez esetben arra sugall, ha elkerülöd a sötétséget, talán sosem láthatod meg a fényt! Olivernek meg kell tapasztalnia milyen a sötétség, ahhoz, hogy megtudhassa milyen a fény! A holló kérdései kísértetiesen beleillenek Oliver életébe! Magunknak vagy inkább másoknak próbáljunk meg megfelelni? Vajon mit gondolhat rólam most mindenki? Szeret, vagy utál a világ? Gyilkosnak vagy hősnek tartanak? A varjú segít választ adni a holló kérdéseire és elvezetheti őt a boldogság útjához!

Folyamatos bővítés várható. Az alábbi írás teljesen saját ötlet és teljesen saját fogalmazás, azonban néhány képért és információért hálás köszönettel tartozunk az alábbi oldalaknak és három könyvírónak: #1 #2 #3 #4

  • Jeanne Ruland - Az állatok ereje
  • Ted Andrews - Az állatok szimbolikája
  • Antonie de Saint Exupéry - A kis herceg

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!