~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Állatian jó egy Olicity

Állatok. Senki sem gondolná, hogy ők nem csupán élőlények, hanem komoly szimbolikus jelentést is hordoznak magukban! Egyes állatok már ősidők óta meghatározó szerepet töltenek be az emberek életében és ez nem csupán azért van, hogy legyen mellettük valami, de bizonyos szinten meglelhetjük bennük a saját lelkünket is! Az alábbiakban néhány állati-páros szimbólum kerül bemutatásra, ami szintén szoros összefüggést jelenthet egy Olicity-s Endgame-hez, most azt is megérthetitek miért!

Mit akarsz ezzel mondani, mi köze az állati szimbólumokhoz az Olicity kapcsolatnak?

Nos, a válasz egyszerű. Az állatok számtalan módon üzenhetnek nekünk, akár anélkül is, hogy mi is rendelkeznénk eggyel. Fontos jelentőséget horodoznak magukban. Különösen az Olicity kapcsolatban, lehet ezt megfigyelni. Hamarosan mind megbizonyosodhatunk arról, hogy Felicity és Oliver számára nincs olyan, hogy külön-külön, ők egy lélek és azok is maradnak! Számtalan minden bizonyítja azt, hogy egymás nélkül képtelenek élni és az alábbi állati szimbólumok ezt a hitet, csak még jobban megerősítik majd bennünk. Nézzük csak! Vegyük szép sorjában mire is akarunk kilyukadni az alábbi állati párhuzamokkal. 

A kutya-farkas párhuzama

Kezdjük az állatok legszorosabb kötelékével, a kutya és a farkas párhuzamával.  Meglepő az igazság. Mint tudjuk a kutya már amióta világ a világ az ember leghűségesebb útitársa, bármilyen veszély esetén is. A kutya szimbólikus jelentése tökéletesen azonosítható Felicity jellemével. A kutya a hűség, a védelem, az önfeláldozás, lélek kísérője, útitárs jelképe és a legnagyobb fénysugár a legsötétebb depresszióból való kijutáshoz. Elviseli, ha rossz döntést hozol, ha senki más nem áll melletted, segít rajta maradni az arany középúton és mindig őszintén sugallja neked az igazságot. Kevés az olyan ember, aki egy kutyát el tud lökni magától és nem érezné azt a tiszta szeretet ami ebből a kicsi lényből árad. Felicity jelleme és viselkedése tökéletesen azonosul a kutya szimbólumával! A farkas jelkép pedig Oliver-rel hozható összhangba. A kutya ugyebár a farkas őse, így folyamatosan a legszorosabb kapcsolat fűzi őket össze. A farkas szerepére ráillik a tanító szerepe, a családhoz való erős ragaszkodás és a hűség, önzetlen odaadás! A farkast sokan félreérthetően hidegvérű gyilkosként szimbolizálják. Értjük itt mi a lényeg? Oliver-ről sokáig mindenki azt hitte, - köztük önmaga is - hogy gyilkos, folyton a sötétséggel próbál harcolni, nehogy az lerántsa őt a mélybe. A valóságot pedig sokan észre sem veszik. Hiszen, - akárcsak a farkas - Oliver is a valóságban teljesen jótét lélek, szereti a társaságot, intelligens, barátságos, odaadó, szerettel teljes, bátor, hűséges és családcentrikus, a falkájáért bármire képes! A farkasok gyakran találnak megoldást a problémára, úgy hogy közben megmaradjon a stabilitásuk, ez Oliverre is gyakran jellemző! A farkas képes szembenézni az élet-halál párhuzamával, Oliver-re ez most tökéletesen ráillik, ő is képes lesz szembeszállni a halállal is, hogy aztán ismét visszatérhessen az életbe! A farkasok cselekvőképesek, bármit megtennének a családjuk biztonságáért, - akárcsak Oliver - emellett mesterként tanítanak és az intelligenciájuk is fejlett. A kutya és a farkas intelligenciája. Felicity és Oliver is a maguk módján nagyon okos emberek, Felicity inkább a számítástechnika területén mutatja ezt meg, míg Oliver a csatákban és a taktikában jeleskedik! A kutya-farkas párhuzam tökéletesen kiegészíti egymást. Míg sokan tévesen azt hiszik a farkas egy gonosz lélek, addig a kutya benne is meglátja azt a jót, ami más szemnek talán örök életre láthatatlan marad. A kutyának adatott meg egyedül a Világ legnagyobb, legszebb és legerősebb képessége, hogy a szívével is képes látni, mi erre talán sosem lehetünk képesek! És emlékezzünk csak egy nagy igazságra amit egykoron a róka mesélt Antonie de Saint Exupéry kishercegének a híres mesében! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan!"

A varjú és a holló párhuzama

A varjú és a holló párhuzama egy igen érdekes teóriát vetíthet elénk. A varjú képes az intelligenciájával és bölcsességével végigkísérni minket a helyes úton, míg folyamatosan útmutatást ad és segít kilábalni a sötét veremből, ami a hollót keresztülöleli. Felicity, - varjúként - folyamatosan ott van Oliver, - holló - mellett, segít neki kilábalni minden veszélyből és mindig ott van fényként Oliver legsötétebb pillanataiban is! A holló inkább a sötétség, a halál és ÁTVÁLTOZÁS jelképe, míg a varjú a fény és a bölcsesség megelevenítője. A varjúnak köszönhetően felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mi akadályoz meg abban, hogy boldog légy? Ez csak rajtad múlik! A holló ez esetben arra sugall, ha elkerülöd a sötétséget, talán sosem láthatod meg a fényt! Olivernek meg kell tapasztalnia milyen a sötétség, ahhoz, hogy megtudhassa milyen a fény! A holló kérdései kísértetiesen beleillenek Oliver életébe! Magunknak vagy inkább másoknak próbáljunk meg megfelelni? Vajon mit gondolhat rólam most mindenki? Szeret, vagy utál a világ? Gyilkosnak vagy hősnek tartanak? A varjú segít választ adni a holló kérdéseire és elvezetheti őt a boldogság útjához!

Folyamatos bővítés várható. Az alábbi írás teljesen saját ötlet és teljesen saját fogalmazás, azonban néhány képért és információért hálás köszönettel tartozunk az alábbi oldalaknak és három könyvírónak: #1 #2 #3 #4

  • Jeanne Ruland - Az állatok ereje
  • Ted Andrews - Az állatok szimbolikája
  • Antonie de Saint Exupéry - A kis herceg

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!