~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Állatian jó egy Olicity

Állatok. Senki sem gondolná, hogy ők nem csupán élőlények, hanem komoly szimbolikus jelentést is hordoznak magukban! Egyes állatok már ősidők óta meghatározó szerepet töltenek be az emberek életében és ez nem csupán azért van, hogy legyen mellettük valami, de bizonyos szinten meglelhetjük bennük a saját lelkünket is! Az alábbiakban néhány állati-páros szimbólum kerül bemutatásra, ami szintén szoros összefüggést jelenthet egy Olicity-s Endgame-hez, most azt is megérthetitek miért!

Mit akarsz ezzel mondani, mi köze az állati szimbólumokhoz az Olicity kapcsolatnak?

Nos, a válasz egyszerű. Az állatok számtalan módon üzenhetnek nekünk, akár anélkül is, hogy mi is rendelkeznénk eggyel. Fontos jelentőséget horodoznak magukban. Különösen az Olicity kapcsolatban, lehet ezt megfigyelni. Hamarosan mind megbizonyosodhatunk arról, hogy Felicity és Oliver számára nincs olyan, hogy külön-külön, ők egy lélek és azok is maradnak! Számtalan minden bizonyítja azt, hogy egymás nélkül képtelenek élni és az alábbi állati szimbólumok ezt a hitet, csak még jobban megerősítik majd bennünk. Nézzük csak! Vegyük szép sorjában mire is akarunk kilyukadni az alábbi állati párhuzamokkal. 

A kutya-farkas párhuzama

Kezdjük az állatok legszorosabb kötelékével, a kutya és a farkas párhuzamával.  Meglepő az igazság. Mint tudjuk a kutya már amióta világ a világ az ember leghűségesebb útitársa, bármilyen veszély esetén is. A kutya szimbólikus jelentése tökéletesen azonosítható Felicity jellemével. A kutya a hűség, a védelem, az önfeláldozás, lélek kísérője, útitárs jelképe és a legnagyobb fénysugár a legsötétebb depresszióból való kijutáshoz. Elviseli, ha rossz döntést hozol, ha senki más nem áll melletted, segít rajta maradni az arany középúton és mindig őszintén sugallja neked az igazságot. Kevés az olyan ember, aki egy kutyát el tud lökni magától és nem érezné azt a tiszta szeretet ami ebből a kicsi lényből árad. Felicity jelleme és viselkedése tökéletesen azonosul a kutya szimbólumával! A farkas jelkép pedig Oliver-rel hozható összhangba. A kutya ugyebár a farkas őse, így folyamatosan a legszorosabb kapcsolat fűzi őket össze. A farkas szerepére ráillik a tanító szerepe, a családhoz való erős ragaszkodás és a hűség, önzetlen odaadás! A farkast sokan félreérthetően hidegvérű gyilkosként szimbolizálják. Értjük itt mi a lényeg? Oliver-ről sokáig mindenki azt hitte, - köztük önmaga is - hogy gyilkos, folyton a sötétséggel próbál harcolni, nehogy az lerántsa őt a mélybe. A valóságot pedig sokan észre sem veszik. Hiszen, - akárcsak a farkas - Oliver is a valóságban teljesen jótét lélek, szereti a társaságot, intelligens, barátságos, odaadó, szerettel teljes, bátor, hűséges és családcentrikus, a falkájáért bármire képes! A farkasok gyakran találnak megoldást a problémára, úgy hogy közben megmaradjon a stabilitásuk, ez Oliverre is gyakran jellemző! A farkas képes szembenézni az élet-halál párhuzamával, Oliver-re ez most tökéletesen ráillik, ő is képes lesz szembeszállni a halállal is, hogy aztán ismét visszatérhessen az életbe! A farkasok cselekvőképesek, bármit megtennének a családjuk biztonságáért, - akárcsak Oliver - emellett mesterként tanítanak és az intelligenciájuk is fejlett. A kutya és a farkas intelligenciája. Felicity és Oliver is a maguk módján nagyon okos emberek, Felicity inkább a számítástechnika területén mutatja ezt meg, míg Oliver a csatákban és a taktikában jeleskedik! A kutya-farkas párhuzam tökéletesen kiegészíti egymást. Míg sokan tévesen azt hiszik a farkas egy gonosz lélek, addig a kutya benne is meglátja azt a jót, ami más szemnek talán örök életre láthatatlan marad. A kutyának adatott meg egyedül a Világ legnagyobb, legszebb és legerősebb képessége, hogy a szívével is képes látni, mi erre talán sosem lehetünk képesek! És emlékezzünk csak egy nagy igazságra amit egykoron a róka mesélt Antonie de Saint Exupéry kishercegének a híres mesében! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan!"

A varjú és a holló párhuzama

A varjú és a holló párhuzama egy igen érdekes teóriát vetíthet elénk. A varjú képes az intelligenciájával és bölcsességével végigkísérni minket a helyes úton, míg folyamatosan útmutatást ad és segít kilábalni a sötét veremből, ami a hollót keresztülöleli. Felicity, - varjúként - folyamatosan ott van Oliver, - holló - mellett, segít neki kilábalni minden veszélyből és mindig ott van fényként Oliver legsötétebb pillanataiban is! A holló inkább a sötétség, a halál és ÁTVÁLTOZÁS jelképe, míg a varjú a fény és a bölcsesség megelevenítője. A varjúnak köszönhetően felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mi akadályoz meg abban, hogy boldog légy? Ez csak rajtad múlik! A holló ez esetben arra sugall, ha elkerülöd a sötétséget, talán sosem láthatod meg a fényt! Olivernek meg kell tapasztalnia milyen a sötétség, ahhoz, hogy megtudhassa milyen a fény! A holló kérdései kísértetiesen beleillenek Oliver életébe! Magunknak vagy inkább másoknak próbáljunk meg megfelelni? Vajon mit gondolhat rólam most mindenki? Szeret, vagy utál a világ? Gyilkosnak vagy hősnek tartanak? A varjú segít választ adni a holló kérdéseire és elvezetheti őt a boldogság útjához!

Folyamatos bővítés várható. Az alábbi írás teljesen saját ötlet és teljesen saját fogalmazás, azonban néhány képért és információért hálás köszönettel tartozunk az alábbi oldalaknak és három könyvírónak: #1 #2 #3 #4

  • Jeanne Ruland - Az állatok ereje
  • Ted Andrews - Az állatok szimbolikája
  • Antonie de Saint Exupéry - A kis herceg

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt