~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity mindenki fénye

Az egyetlen személy, aki bárkiben képes meglátni a fényt és bárkit képes a legmélyebb lelki zűrbőr kirángatni és újra életet lehelni belé! Diggle szavaival élve, Felicity PÓTOLHATATLAN ebben az életben! Nincs még egy hozzá fogható kedves lélek! Nézzük csak meg sorjában, kiknek segített eddig élete során, kikeveredni a legmélyebb depresszióból is!

Laurel: Laurel, amióta Fekete Kanári lett, eleinte nagyon sok belső démonnal kellett megküzdjön. Legelőször még csupán csak a húga miatti bosszúvágy hajtotta. Semmi másért nem harcolt. Nagyon fájt neki, hogy többször is kudarcot vallott a csatatéren. Egyik alkalommal Laurel a lehető legmélyebb depresszióba esett, ami köszönhető volt a Vertigó hatásának is. Felicity-vel sosem álltak valami túl jó és közeli kapcsolatban egymással, azonban ez most gyökeresen megváltozott. Felicitynek feltűnt az, hogy Laurel mennyire bánkódik és milyen mély depresszióba esett, ezért közelebb ment hozzá, megsimogatta őt és a szemébe nézett. Ő volt az az egyetlen ember az összes barátja közül Laurel-nek, aki képes volt rá olyan mértékben hatni a szavaival, hogy Laurel ismét tökéletesen talpra állhatott és újra bátor és erős nő lehetett belőle! Felicity döbbentette őt arra rá, hogy nem Sara-t kell utánoznia, ne ő akarjon lenni, hiszen benne sokkal több rejlik! Ő neki van egy olyan különleges fény a szemében, ami Sara-nál sosem volt jelen! Felicity szerint, Laurel igenis igazi hőssé tud majd válni idővel, csak meg kell hozzá találnia önmagát! Laurelt annyira meghatották Felicity szavai, hogy sikerült összeszednie magát a depresszióból és még egy hatalmas öleléssel is megjutalmazta a lányt! Innentől kezdve elindult köztük egy olyan mély testvéries kapcsolat, ami folyamatosan csak egyre erősebb lett, míg a végén elválaszthatatlan kötelék alakult ki közöttük és igazi testvérekké is váltak, nem csak barátokká! Olyannyira, hogy mielőtt Laurel meghalt, bevallotta Oliver-nek, hogy ő még mindig szerelmes volt belé, de Felicity miatt és miatta nem akarta sosem ezt a tudomására hozni. Továbbá annyit kívánt Oliver-től a halálos ágyán Felicity-vel kapcsolatban, hogy jöjjenek újra össze és maradjanak örökre boldogok egymással.

Diggle: Felicity és Diggle kapcsolata már teljesen testvéries, a kezdetek óta! Olyan erős kötelék van köztük, ami SZÉTROMBOLHATATLAN! Diggle képes lenne bárkitől megvédeni a "húgát" és egyszerűen imádja Felicity-t. Ahányszor valamiért összekaptak Oliver-rel, vagy szerelmi bánat gyötörte őt, Felicity mindig jött és mindig megnyugtatta őt valamilyen kedves szóval, egy jó sörrel vagy csak egy hatalmas testvéries öleléssel. Diggle kedvenc mottója Felicity felé: "Te pótolhatatlan vagy!" Diggle örökös Olicity shipper marad és mindig remélni fogja, hogy barátai egyszer boldogok lehetnek majd egymással. Felicitynél jobb embert nem ismer és hálás a lánynak, amiért ennyire bízik benne. Felicity gyakran töltött be villámhárító szerepet Diggle és Oliver között, ha valami komoly konfliktus adódott köztük. Legjobb példa erre az amikor még Oliver nem látott tisztán Laurel iránt érzett szerelme miatt és Diggle-t pácban hagyta. Ekkor Felicity minden követ megmozgatott azért, hogy visszahozza Diggle-t, még a férfi saját lakására is ellátogatott, hogy beszélhessen vele. Felicity mindig kérdőre vonta Olivert és jól lekiabálta, ha valamikor értelmetlenül bántotta meg Diggle-t. Nagyon szeretik egymást Digg és Felicity. Digg szeretete akkora Felicity iránt, hogy egyszer még a saját öccsét is megverte, mikor Felicity részben Andy miatt is feküdt a kórházi ágyon.

Roy: Roy-nak leginkább két eset során volt a legjobban szüksége Felicity támogatására. Az egyik ilyen eset volt, a Miracurus időszaka, a másik pedig amikor azt hitte ő ölte meg Sara-t. Felicity mind a kétszer Roy lelkére beszélt és megmondta neki, hogy nem adhatja fel, ő nem tehet semmiről sem és Oliver sem fogja őt elküldeni a csapatból. Tartson ki, mert ő nem rossz ember és mindig talpra fog állni. Roy-nak nagyon jól estek Felicity szavai és most is egyre jobb barátokká kezdenek válni. Mindig jó volt köztük az összhang.

Barry: Barryvel már eleinte is kitűnően indult a barátságuk Felicity-vel. Egyből megtalálták a közös hangot és jókat poénkodtak együtt. Amikor Barry-re féltékeny volt Oliver, egy kicsit sikerült elszomorítania a fiút, ezért Felicity csúnyán megharagudott Oliverre és megpróbálta megnyugtatni Barryt és hitt benne, hogy ő valójában tényleg a jó fiú szerepét tölti be. Persze később erről már Oliver is megbizonyosodhatott és bocsánatot kért mindkettejüktől és elég jó barátokká, szinte mester-tanítvánnyá váltak. Felicity ennek nagyon örült. Többször is meglátogatta már Barryt Central City-ben, sőt egyszer még egy csók is elcsattant közöttük. Ekkor vallották be egymásnak az igazat, hogy ugyan az ellentétek vonzzák egymást, azonban mindketten tudják azt, hogy nekik mást szánt a sors, így megállapodtak, hogy örökké jó barátok maradnak! Felicity azóta is mindig sikeresen önt lelket Barrybe és továbbra is elválaszthatatlan barátok!

Sara: Sara és Felicity kapcsolata egyszerre különleges és csodálatos volt. Hihetetlen mély barátságot sikerült kialakítaniuk egymással, amíg Sara élt. Eleinte ugyan Felicity féltékeny volt a lányra, hogy mindenben ügyesebb nála, jobban harcol, ért a vérmintákhoz is, stb. aztán szépen lassan jobban megismerték egymást, sokat beszélgettek és állandóan lelket öntöttek egymásba. Mióta Sara visszatért a halálból, még nem nagyon tudtak összefutni Felicity-vel, csupán egy alkalommal. Ám azóta sem szűnt meg a hatalmas testvéries kölcsönös szimpátiájuk egymás iránt. 

Ray: Felicity egyik legjobb barátjából vált egy időre, Felicity főnökévé és párjává is. Felicity őt sosem szerette, mégis sajnálta és kedvelte őt. Márcsak azért is mellette próbált maradni, hogy segítsen Ray szerelme elvesztése iránt érzett űrt egy picit csökkenteni és már megunta azt is, hogy Oliver-rel képtelenek együtt lenni a sok gond miatt. Felicity szíve örökre Oliveré volt és az is marad, de Ray mellett egy időre biztonságot és nyugalmat érezhetett. Ahányszor Ray szomorú volt, hogy Atomként és főnökként is kudarcot vallott, Felicity mindig jött és megnyugtatta őt, hősnek hívta és nagyon kedvesen beszélt hozzá. Tisztelte a férfit és hálás volt neki azért, hogy többször is ő vigyázott rá amíg Oliver néhányszor távol volt. Egyszer még le is feküdtek, amit azért csinált Felicity, hogy sikerüljön Rayt kirángatnia a depresszióból és újra olyan vagány lehessen, mint régen volt, ezért még abba is belement a lány, hogy egy kis időre megpróbáljanak együtt boldogok lenni. Azonban ez Felicity és Oliver szerelme miatt valahogy sosem akart működni. Hiszen Felicity és Oliver egyedül csak akkor lehetnek tökéletesen boldogok, ha végre egymáséi lehetnének és ez már kezdett Ray-nek is feltűnni, így hamar szakítottak és megbeszélték, hogy örök időkre legjobb barátok maradnak Felicity-vel.

Thea: Thea-val kezdetben alig ismerték egymást. A kapcsolatuk igazán akkor kezdett el testvérire fordulni, amikor kis híján sógornők lettek és Thea is a csapat pótolhatatlan tagjává vált. Thea és Felicity között remek volt az összhang és folyamatosan támogatták egymást lelkileg. Sőt, mitöbb! Thea imádta, hogy a bátyja egy ilyen rendes lányt választott magának és minden vágya az volt, hogy Felicity a sógornője legyen. Amikor Felicity szakított Oliver-rel még jó néhányszor megpróbálta őket kibékíteni, de Felicity hajthatatlan volt. Azóta viszont még mindig remek a viszonyuk. Rengetegszer segítik egymást, megölelik egymást, lelki támaszai egymásnak, stb. Reméljük hamarosan Thea öröme is meg lehet, hogy újra vissza talál egymáshoz az a két személy, akik az életében a legfontosabbak. Aztán talán még a nagynénit is megéljük, Felicity részéről. Ugyanis Thea-nak már van egy unokaöccse, William személyében...

Oliver: Nem véletlenül maradt utoljára az az ember, akinek az életébe senki más nem tud akkora fényt hozni, mint maga Felicity! Olivernek nem kevés fájdalmas időszakot kellett már átélnie, olyat talán amit más ember el sem bírna képzelni. Az apját elveszítette, az anyját meggyilkolták, a testvéréből gyilkost csináltak, ő maga pedig a mai napig nem tudta még eldönteni, ki is valójában. Emellett rengeteg időt töltött messze az otthonától, tele életveszélyes pillanatokkal és kegyetlen ellenségekkel! Oliver csak úgy volt képes minden kudarcon és fájdalmon túltennie magát, hogy Felicity mindig ott volt mellette. Bármilyen mélyre is sodródott, Felicity a mai napig az egyetlen olyan személy, aki képes őt feléleszteni a legsötétebb pokolból is. Oliver már-már annyira közel érezte Felicityt a szívéhez, hogy már nem csupán őszinte barátságot és tiszta hálát érzett a lány iránt, de szépen lassan rá kellett döbbenie arra is, hogy nőként is érdekelni kezdte őt Felicity, míg nem annyira szerelmes lett belé, ha elveszítené őt, számára nem lenne más kiút csak a halál! Éppen ezért amíg Felicity mindig ott van mellette és továbbra is támogatja őt, Oliver mindig boldog marad, még ha most nehéz is az, - és a féltékenységével is meg kell küzdjön Oliver - hogy egy pár legyenek, remélhetőleg később ez jó irányba változhat majd, hiszen Felicity iránti érzései nem viszonzatlanok, a lány is képes lenne feláldozni az életét is, csak hogy szerelmének ne essen semmi baja sem! ILYEN EGY IGAZI ŐSZINTE CSODÁLATOS ÉS TISZTA SZERELEM, AMI KÖZTÜK VAN!!

És akik neki segítettek kilábalni a fájdalomból:

Sara: Egyik legjelentősebb pillanatuk Felicityvel az volt, amikor Sara bátorságot és lelket öntött a lányba, ha most nem ugrik hősiesen elé Felicity, hogy ő kaphassa a golyót, bizony már nem lenne az élők között. Ezért Sara örökké hálás volt Felicity-nek és így lelket öntött a lányba, hogy bizony nagyon is szükség van rá a csapatban és Sara mindig is csodálta Felicity hatalmas tehetségét és tudását. Egyik alkalommal, amikor Felicity nagyon szomorú volt, Sara megfogta a kezét és megnyugtatta a lányt. Nagyon helyesek voltak együtt. Éppen ezért is fájt annyira Felicitynek Sara elvesztése, hiszen már szinte nővéreként tekintett rá!

Diggle: Diggle már többször is megkockáztatta, hogy szembe száll Oliverrel, hogy végre felnyithassa a férfi vak szemeit Felicityvel kapcsolatban. Diggle már a kezdetek óta látta, hogy barátai között ez mindig is többről szólt társ-barátság kapcsolatnál! Ahányszor Diggle látta, hogy Felicity gyengéd érzelmeket táplál az Íjász iránt, - de erre Oliver akkor még annyira nem figyelt fel - folyamatosan megnyugtatta a lányt. Egyik jelentős pillanatuk akkor volt, amikor Felicity úgy érezte Sara miatt nincs már helye a csapatban, ekkor fogalmazta meg Diggle azt a mondatot, amitől Felicity újra mosolyogni tudott: "Felicity, te PÓTOLHATATLAN vagy!" A másik jelentős pillanatuk, amikor Felicity szívét a legmélyebb és legsötétebb depresszió fogta el, mikor azt hitte szerelme meghalt a Ra'-val vívott életveszélyes csata után. Diggle-nek is fájt a barátja látszólagos elvesztése, de Felicity miatt próbált erős maradni és többször is odament hozzá, megsimogatta őt és megpróbált belé lelket önteni, hogy igenis rá kell jöjjenek, miért és kikért csinálják a küldetést, most Oliver helyett kellett összefogjanak és Felicitybe ezzel sikerült lelket öntenie.

Ray: Ray volt ott Felicity mellett, akkor amikor Oliver megpróbálta magától ellökni a lányt, hogy ezzel megvédhesse őt. Ekkor mély beszélgetéseket folytattak, egyre jobban megismerték egymást, míg végül úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Ray úgy érezte Felicity boldog lehet mellette, azonban nem is sejtette, hogy Felicity igazán sosem tudott egészen teljes lenni addig, amíg nem lehet Oliverrel. Időnként jól érezték egymás társaságukban magukat, de később rá kellett döbbenie arra a férfinek, hogy Felicity és Oliver kapcsolata nem csak barátság, hanem annál valami lényegesen mélyebb és nagyobb érzés! Több jelentősebb és meghatóbb pillanatuk is volt együtt Felicity-vel, de sosem sikerült elérnie azt, hogy Felicity szeretni tudja őt, ráadásul még Ray is makacsul ragaszkodott volt menyasszonya emlékéhez, akivel miracurus katonák végeztek pont az esküvőjük előtt. Hamar szakítottak, mert látta amit rajta kívül már mindenki tudott...

Laurel: Odafelé már voltak hatalmas és megható pillanataik együtt, viszont Laurel-nek eddig visszafelé még nem volt alkalma viszonozni Felicity-nek az odaadását és törődését. Csupán aprócska mozdulatokat tudott tenni ez ügyben. Azonban úgy látszik hamarosan végre Laurel is megmutathatja milyen egy igazi nővér, ugyanis hamarosan talán éppen neki lesz köszönhető az, hogy Felicity és Oliver végre megpróbálhatnak együtt boldogok lenni, annyi kemény megpróbáltatás után. Laureltől eddig a leggyönyörűbb gesztus az volt Felicity iránt, hogy azonnal átölelte a lányt és vígasztalta, amikor megtudta, hogy Oliver csatlakozott a Ligához és emiatt a "kishúga" összetört lelkileg.

Curtis: Épp ahogyan Oliver-be sikerüljön lelket öntsön Felicity, pont annyira megy ez Felicity-nél Curtis-nek (persze a Felicity - Oliver-res kölcsönösség mellett). Felicity a legjobb barátai között tartja számon a férfit és nagyon közel áll hozzá, gyakorlatilag testvéreként tekint rá, nem csak csapattagra. A cégnél barátkoztak össze, ahol Felicity Curtis főnöke volt jó ideig. Curtis hamarosan már a kis titkos csapat tagjává is vált, így a főnökség és a barátság mellett, már a csapattárságon is osztoztak Felicity-vel. Curtis többek között a kerítő szerepét is vállalja, amikor Felicity és Oliver összeboronálásáról van szó, mikor a szerelmesek időnként összekapnak egymással.

Oliver: És itt sem véletlen maradt utoljára az egyetlen lényeges karakter, aki igazán boldoggá tudja tenni és meg tudja nevettetni szívszerelmét. Felicity nem rég vallotta be Oliver-nek, hogy valóban csak akkor tud igazán boldog lenni, ha ő örökké a közelében marad! Számtalan gyönyörű pillanatot könyvelhetnek el maguknak. Oliver megnyugtatta Felicityt, - ekkor még barátként - azzal kapcsolatban, hogy nem menthetnek meg mindenkit, ez sajnos hozzátartozik a munkaköri leírásukhoz, aztán azzal is, hogy hallgatott a lány tanácsaira, már örömet okozott Felicitynek és amikor Felicity sokszor feleslegesnek érezte magát és gonosznak, Oliver mindig jött, hogy megölje a lány belső démonait és újra fényt vigyen a lelkébe és mosolyt Felicity arcára. Azonban akkor volt Felicity a legboldogabb, amikor végre Oliver lépni mert és elhívta őt randira. Felicity ekkor volt eddig a legboldogabb, hogy akibe már a kezdetek óta szerelmes volt, az a férfi végre lépett és felfigyelt rá, azonban rögtön el is szomorította őt Oliver azzal, hogy nem maradhatnak együtt, amíg nem tudja eldönteni ki is ő valójában. Viszont többször is megcsókolta a lányt és szerelmet vallott neki, míg egy ideig távol voltak, egy kicsit hosszabb ideig egyre erősebb köztük a kapcsolat és Felicity így újra elindult a boldogság ösvényein. Azóta a kapcsolatuk egy időre ismét elhidegült, egy súlyos titok miatt. Azonban lassan felnő, mind Oliver és mind Felicity is ahhoz, hogy egymás nélkül képtelenek élni és végre egyszer mindkettő egymással meg akarja tapasztalni a világ legszebb és leggyönyörűbb boldogságát, az IGAZI ÖRÖKKÉ TARTÓ SZERELMET...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!