~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity mindenki fénye

Az egyetlen személy, aki bárkiben képes meglátni a fényt és bárkit képes a legmélyebb lelki zűrbőr is kirángatni, hogy az illető újra életre kaphasson. Diggle szavaival élve, Felicity PÓTOLHATATLAN ebben az életben. Nincs még egy hozzá fogható, kedves lélek. Nézzük csak meg sorjában, kiknek segített eddig élete során kikeveredni a legmélyebb depresszióból is.

Laurel: Mialatt a nő Fekete Kanárivá fejlődött, rengeteg belső démonnal kellett megküzdenie. Legelőször még csupán csak a húga miatti bosszúvágya hajtotta. Semmi más nem vonzotta őt a harcokban. Nagyon fájt neki, mikor többször is kudarcot vallott a csatatéren. A Vertigó hatása miatt, Laurel mély depresszióba esett. Ekkor vett egy óriási fordulatot pozitív irányba Felicity és Laurel kialakuló barátsága. A lánynak ugyanis feltűnt, hogy Laurel mennyire bánkódik, ezért megpróbált egy kis erőt adni neki, megsimogatta őt, majd a szemébe nézett. Felicity szavai pontosan úgy hatottak Laurelre, ahogy az Olivernél is mindig beválik. A lánynak köszönhetően Laurel képes volt újra talpra állni és a szőkeség döbbentette rá őt arra, hogy nem kell ahhoz folyton Sara árnyékában élnie, hogy ő is igazi hős lehessen. Felicity azt kérte Laureltől, hogy ne utánozza többé a húgát, hanem próbálja meg önmagát adni a csatatéren. Szerinte ez jelentené a kulcsot. Laurelt olyannyira meghatották Felicity szavai, hogy egy hatalmas öleléssel jutalmazta a lányt. Innentől kezdve gyakorlatilag legjobb barátnőkké váltak Felicity és Laurel. Laurelnek olyannyira fontos volt Felicity boldogsága, hogy halálos ágyán bevallotta Olivernek, hogy még mindig szerelmes a férfibe, de Felicity miatt sosem akarta ezt a férfi tudomására hozni, ráadásul pontosan tudta, hogy Oliver érzelmei is kölcsönösek Felicity felé. Vagyis neki már sosem lett volna újra esélye Oliverrel és sosem állt volna a szerelmesek közé. Így csak annyit kívánt Olivernek, hogy ne szalasszák el a közös boldogságot Felicityvel.

Diggle: Felicity és Diggle kapcsolata már a kezdetektől szilárd talajon mozog. Imádják egymást. Gyakorlatilag olyanok egymásnak, mint a testvérek. Olyan erős kötelék alakult ki köztük, ami SZÉTROMBOLHATATLAN! Diggle képes lenne bárkitől megvédeni a "húgát" és egyszerűen imádja Felicityt. Egyszer a lányt ért támadás miatt, még a saját bátyját is képes volt megverni, amiért Andy részben okolható volt a történtekért. Ahányszor Diggle valamiért összekapott Oliver-rel, - akit szintúgy testvéreként szeret - vagy szerelmi bánat gyötörte őt, Felicity mindig jött és mindig megnyugtatta őt valamilyen kedves szóval, egy jó sörrel vagy csak egy jókora, testvéries öleléssel. Diggle folyton azt mondogatja Felicitynek, hogy ő bizony pótolhatatlan és, ha akarna sem tudna rossz ember lenni, bármi is történjen. Diggle mindig is Olicity shipper volt és mindig remélte, hogy barátai egyszer majd boldogok lehetnek egymással. Amikor pedig ez megtörtént, hihetetlen boldogságot érzett. Felicitynél jobb embert nem ismer, ezt többször is hangoztatja. Hálás a lánynak, amiért az ennyire bízik benne. Felicity gyakran töltött be villámhárító szerepet Diggle és Oliver között, ha valami komoly konfliktus adódott köztük. Ugyanez fordítva is igaz volt, valahányszor a szerelmesek összekaptak, vagy éppen nem ismerték be, hogy féltékenységből veszekedtek. Felicity és Diggle első nagy, közös pillanata akkor történt, mikor Oliver Laurel védencét próbálta megvédeni, miközben Diggle számított rá Deadshot miatt. Ekkor vesztek először alaposan össze. Felicity pedig minden követ megpróbált megmozgatni, hogy kibékítse egymással a két barátot. Felicity saját maga kereste fel Digglet, hogy meggyőzze, jöjjön vissza a csapathoz, mert szükségük van rá. Digg büszkesége azonban közbeszólt. Addig nem akart visszatérni, míg Oliver személyesen meg nem kereste őt és bocsánatot nem kért tőle. Felicitynek ettől eltekintve, nagyon hálás volt, hogy próbálkozott. Valahányszor Oliver igazságtalanul bánt Digglelel, Felicity folyton a férfi védelmére kelt és észhez térítette az Íjászt.

Roy: Roynál főként két nagy pillanat akadt, amikor igencsak rászorult Felicity lelki támaszára. Az egyik ilyen eset volt a Miracuru elleni küzdelem, a másik pedig ennek következménye. Amikor tévesen úgy vélte, ő Sara gyilkosa. Felicity biztosította a támogatásáról Royt és a lelke mélyén érezte, hogy Roy nem vétkes Sara halálában. A fiú nagyon félt attól, hogy Oliver majd a tettéért kiteszi őt a csapatból, de a lány végig mellette állt és boldog volt, hogy bebizonyosodott, nem Roy volt Sara gyilkosa. Roynak nagyon jól esett, hogy Felicity ennyire kiállt mellette. Mindketten, mindig is remek csapattársakként tudtak együtt dolgozni és jó barátokká is váltak az évek során.

Barry: Felicity és Barry kapcsolata már kezdetektől fogva harmonikusan indult. Olyannyira, hogy Oliver még féltékeny is lett. Gyakorlatilag, ahogy megismerte egymást Felicity és Barry rögtön barátokká váltak, hiszen nagyon sok tulajdonságban hasonlítanak és mindkettejük nagyon okos. Mivel Oliver féltékenysége miatt a két férfi barátsága nem éppen zökkenőmentesen indult, Felicity folyton Oliver fejére olvasott a férfi fiúval szembeni bánásmódja miatt. Többször is Barry személye volt kettejük vitájának a kiváltója. Mióta azonban kiderült, hogy Barry valaki másba szerelmes és szuperképességet is kapott, Oliver és közte egyre inkább enyhülni kezdett a feszültség, míg végül igazi bajtársakká váltak. Felicity és Barry barátsága viszont már első találkozásuk óta erősödni kezdett. A lány számtalanszor utazik Central Citybe, hogy folyton támogassa új barátait, ha azoknak szüksége van társaságra, vagy éppen segítségre a sikeres hadjáratokhoz. Nem egyszer öntött már lelket legjobb barátjába. Felicity és Oliver kölcsönösen erősíteni próbálták a tudatot Barryben, hogy igazi hősnek született és ezt a tényt nyugodtan elfogadhatja.

Sara: Sara és Felicity kapcsolata egyszerre különleges és csodálatos. Ahogy először találkoztak, rögtön szimpatikusak lettek egymásnak. Hihetetlen mély barátság alakult ki köztük, amíg Sara a csapat tagja volt. Eleinte ugyan Felicity féltékeny volt a lányra, megnyugodott, hogy Sara mellett, neki is ugyanúgy helye maradt a csapatban. Sara mindig is kedvelte Felicity cuki stílusát. A lánynak pedig mindig volt egy kedves szava, amivel bátorítani tudta Sarat és jobb kedvre deríteni őt. Felicitynek nagyon fájt, mikor Sara "meghalt". Még Oliverrel is durván bánt. Amikor pedig sikerült a nőt visszahozni a halálból, Felicity ugyan nem értette, hogy fordulhat ilyen elő, mégis nagyon örült a hírnek.

Ray: Ray Palmer korábban Felicity főnöke lett, majd egy ideig együtt is jártak. Ray pontosan azért tudott beleszeretni Felicitybe, amiért Oliver is. Hiszen amellett, hogy gyönyörű a lány külseje, a szíve is olyan hatalmas, hogy egy világ beleférne és még mindig maradna hely benne. Felicity és Ray sokszor vigasztalták kölcsönösen egymást. A lány azonban sosem volt képes beleszeretni a férfibe, hiszen amióta megismerte Olivert, az Íjászba szerelmes. A lányt egy ideig lelkiismeretfurdalás gyötörte, amiért nem képes viszonozni főnöke érzéseit, de megnyugodott, mikor Ray harag nélkül elengedte őt Oliverhez. Felicity többször is elmondta Raynek, hogy sosem akarná őt szándékosan megbántani, hiszen nagyon jó embernek tartja és azt kívánta neki, találjon egy olyan nőt, aki igazán boldoggá tudja majd őt tenni.

Thea: Theaval kezdetben alig ismerték egymást. A kapcsolatuk igazán akkor kezdett el testvériesre fordulni, mikor Felicity összejött Oliverrel és Thea szintén pótolhatatlan tagja lett a csapatnak. Thea és Felicity között remek összhang alakult ki. Thea egyenesen imádta, hogy ilyen jólelkű sogórnő jelölttel ajándékozta meg őt a bátyja. Miután Oliver csatlakozott a ligához, Felicity és Thea folyton támogatták egymást lelkileg. Nem örült, mikor Felicity szakított Oliverrel és jó néhányszor megpróbálta őket kibékíteni, de Felicity sajnos hajthatatlan volt. Thea így el kellett viselje, hogy a bátyja egy ideig Susan Williamsszel járt, akit Thea egyáltalán nem kedvelt. Végül újra boldog lehetett, hiszen Felicity és Oliver újra összejöttek és azóta is elválaszthatatlan barátnők maradtak sógornőjével. Felcitynek és Theanak számtalan gyönyörű, közös pillanatuk akad. Többek között, amikor Felicity Oliverrel együtt Theat is ki akarta menteni Nanda Parbatból, amikor Thea folyton megpróbálta meggyőzni Felicityt, hogy a lány térjen vissza a bátyjához, amikor Felicity elmondja Theanak, hogy szerelmes a testvérébe és Roy életben van, amikor közösen etetik a kis Sarat, amikor kiöntik egymásnak a szívüket, stb...

Oliver: Nem véletlenül maradt utoljára az az ember, akinek az életébe senki más nem tud akkora fényt hozni, mint maga Felicity! Olivernek már rengeteg nehézségen kellett keresztülmennie élete során, talán sokat el sem tudják elképzelni, mennyire nehéz lehetett mindez számára. Sokszor kellett megküzdenie azzal, hogy ki is ő maga, emellett végig kellett néznie a szülei halálát és átsegítenie kisebbik húgát a hőssé válás árnyoldalain. Mindemellett pedig, a saját butasága miatt még jó időre azt is el kellett viselnie, hogy a nő, akibe halálosan szerelmes, valaki más mellett próbálja keresni a boldogságot, miután Oliver egyenesen Ray karjaiba lökte Felicityt. Mikor pedig végre kipróbálhatta magát apa szerepben és visszakapta Felicityt is, el kellett viselnie Olivernek, hogy amíg ő a börtönben raboskodott, Díaz a családja életére tört. Oliver csak is úgy volt képes és úgy képes minden kudarcon és fájdalmon túltenni magát, hogy Felicity mindig ott volt és ott is van mellette. Bármilyen mélyre is sodródott, Felicity a mai napig az egyetlen olyan személy, aki képes őt feléleszteni a legsötétebb pokolból is. Oliver már-már annyira közel érezte Felicityt a szívéhez, hogy már nem csupán őszinte barátságot és tiszta hálát érzett a lány iránt, de szépen lassan rá kellett döbbenie arra is, a lány, nőként is érdekelni kezdte őt, míg nem annyira szerelmes lett belé, ha elveszítené őt, számára nem lenne más kiút csak a halál! Éppen ezért, amíg Felicity mindig ott van mellette és továbbra is támogatja őt, Oliver mindig boldog marad. ILYEN EGY IGAZI ŐSZINTE CSODÁLATOS ÉS TISZTA SZERELEM, AMI KÖZTÜK VAN!!

És akik neki segítettek kilábalni a fájdalomból:

Sara: Egyik legjelentősebb pillanatuk Felicityvel az volt, amikor Sara lelket öntött a lányba, ha akkor nem ugrik hősiesen elé, hogy Felicity kaphassa a golyót, bizony már nem lenne az élők között. Saranak is köszönhető, hogy Felicity képes volt elfogadni, bizony nagyon is szükség van rá a csapatban és Saraval együtt, mindenki csodálja a tehetségét. Ráadásul további megható pillanatként említhető, amikor Felicity nagyon szomorú volt és Sara megfogta a kezét, hogy megnyugtassa a zaklatott Szőkeséget. Nagyon helyesek voltak együtt. Éppen ezért is fájt annyira Felicitynek Sara "elvesztése", hiszen már szinte nővéreként tekint rá.

Diggle: Diggle már többször is megkockáztatta, szembe száll Oliverrel, hogy végre felnyithassa a férfi szemeit Felicityvel kapcsolatban. Diggle már a kezdetek óta látta, hogy barátai között ez mindig is többről szólt az ún. csapattárs-barátság kapcsolatnál! Ahányszor Diggle látta, hogy Felicity gyengéd érzelmeket táplál az Íjász iránt, - de erre Oliver akkor még annyira nem figyelt fel - folyamatosan megnyugtatta a lányt. Egyik jelentős pillanatuk akkor volt, amikor Felicity úgy érezte, Sara miatt nincs már helye a csapatban. Diggle ekkor egy gyönyörű mondatot intéz a lány felé: "Felicity, te PÓTOLHATATLAN vagy!" A lány elmosolyodott. A másik jelentős pillanatuk, amikor Felicity szívét a legmélyebb és legsötétebb depresszió fogta el, mikor azt hitte szerelme meghalt a Ra's-zal vívott életveszélyes csata után. Digglenek is fájt a barátja látszólagos elvesztése, de Felicity miatt próbált erős maradni és többször is odament hozzá, megsimogatta őt és megpróbált belé lelket önteni, hogy igenis rá kell jöjjenek, miért és kikért csinálják a küldetést, most Oliver helyett kellett összefogjanak. Felicitybe ezzel sikerült lelket öntenie.

Ray: Ray volt ott Felicity mellett, amikor Oliver megpróbálta magától ellökni a lányt, hogy ezzel megvédhesse őt. Ekkor kezdtek el mindketten gyakrabban társalogni egymással, egyre jobban megismerték a másikat, míg végül úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Ray úgy érezte Felicity boldog lehet mellette, azonban nem is sejtette, hogy Felicity igazán sosem tudott egészen teljes lenni addig, amíg nem lehet Oliverrel. Időnként jól érezték egymás társaságukban magukat, de később rá kellett döbbenie arra a férfinek, hogy Felicity és Oliver kapcsolata nem merül ki a barátság fogalmában, itt már valami többről lesz szó. Több jelentősebb és meghatóbb pillanatuk is volt együtt Felicityvel, de sosem sikerült elérnie azt, hogy Felicity szeretni tudja őt, ráadásul még Ray is makacsul ragaszkodott volt menyasszonya emlékéhez, akivel miracurus katonák végeztek pont az esküvőjük előtt. Felicity és Ray végül hamar szakítottak is, mivel Ray is meglátta, amit rajta kívül már mindenki tudott...

Laurel: Az igazi Laureltől, az egyik leggyönyörűbb gesztus az volt Felicity iránt, mikor a lány elpanaszolta neki, hogy Oliver valószínűleg már sosem fog visszatérni, hiszen kénytelen volt csatlakozni az Árnyak Ligája szövetséghez. Ekkor Laurel azonnal tudta mit kell tennie és szorosan magához ölelte Felicityt, hogy megnyugtassa a lányt és vigaszt nyújthasson neki.  Több ilyen és hasonló meghitt pillantuk is volt. Ezen kívül pedig igyekezett mindent elkövetni azért, hogy Felicityt és Olivert boldogan láthassa egy párként. Annak ellenére is, hogy ő maga még mindig szerelmes volt Oliverbe. Tisztában volt azzal, hogy ez az érzés már csupán egyoldalú és semmi esetre sem akarta megbántani Felicityt sem. Laurelt sajnos Damien Dahrk megölte, így már többé sajnos nem lehet megható pillanatuk Felicityvel. Felicity azonban Oliverrel egyetemben bosszút esküdött a lány halála miatt. A valaha volt legszebb dolog, amit Laurel Felicityért tett a halálos ágyán történt. Ugyanis Olivertől azt kérte, hogy ne szalassza el a boldogságot a Szőkeséggel...

Curtis: Felicity a legjobb barátai között tartja számon a férfit és nagyon közel áll hozzá, gyakorlatilag testvéreként tekint rá, nem csak csapattagra. A cégnél barátkoztak össze, ahol Felicity Curtis főnöke volt jó ideig. Curtis hamarosan már a kis titkos csapat tagjává is vált, így a főnökség és a barátság mellett, már a csapattárságon is osztoztak Felicityvel. Curtis többek között a kerítő szerepét is vállalja, amikor Felicity és Oliver összeboronálásáról van szó, mikor a szerelmesek időnként összekapnak egymással. Ő Diggle mellett a másik legnagyobb Olicity shipper. Curtis gyakran önt lelket Felicitybe, ha látja, hogy a lány szomorkodik valami miatt. Gyakorlatilag minden közös jelenetük vagy vicces, vagy mély empátiát hordoz magában.

Oliver: És itt sem véletlen maradt utoljára az egyetlen lényeges karakter, aki igazán boldoggá tudja tenni és meg tudja nevettetni szívszerelmét. Felicity egyszer be is vallotta Olivernek, hogy valóban csak akkor tud igazán boldog lenni, ha ő örökké a közelében marad. Számtalan gyönyörű pillanatot könyvelhetnek el maguknak. Pl. Oliver megnyugtatta Felicityt, - ekkor még barátként - azzal kapcsolatban, hogy nem menthetnek meg mindenkit, ez sajnos hozzátartozik a munkaköri leírásukhoz. De ez csak egyetlen eset volt a sok közül. Ami szerencsére tényleg megszámlálhatatlan elem a halmazban. Ahányszor pl. hallgatott a lány tanácsaira, már örömet okozott Felicitynek és amikor Felicity sokszor feleslegesnek és gonosznak érezte magát, Oliver mindig jött, hogy megölje a lány belső démonait és újra fényt vigyen a lány lelkébe, pont ahogy mosolyt Felicity arcára. A legempatikusabb jelenetek köztük kétséget kizárva már akkor keletkeztek, amikor együtt jártak, illetve összeházasodtak. Egy ideig Oliver úgy döntött, William érdekében jó időre felhagy az íjászattal, ekkor viszont Felicity még mindig a csapat tagja volt, amit most Digg irányított a zöld ruhában. Itt Oliver folyton lelket öntött a kedvesébe, azzal, hogy zseniális ahogy nélküle is ilyen jól boldogul a csapatbeli munkájával szerelme és nem csupán a magánéletükben, de a munkában is remekül megállja a helyét továbbra is Felicity. Oliver a mai napig is a legbüszkébb a fia mellett, a feleségére.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!