~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Piros és Kék teória

Felicity és Oliver kapcsolatában már kezdetek óta jelen van egy különleges jelkép, ez pedig a piros szín. Ennek a szimbólumnak óriási jelentősége van a kettejük kapcsolatát tekintve. Ez a szín elsősorban a szenvedélyes, mély és őszinte szerelem jelképe. Azonban az utóbbi időben a kék szín is erősen helyet kapott a páros múltjában. Ez a szín egy riválishoz köthető, akit Olivernek el kell viselnie a szeretett nő mellett. A piros és a kék szín folyamatosan harcban áll egymással, de valahogy mindig a piros szín az ami felül tud kerekedni a vetélytársán. A piros egy rendkívül erős szín és az Olicity kapcsolatban meghatározó a jelentése, hiszen újabb utalást ad az Olicitys EndGame-hez.

Mit is szimbolizál valójában a piros és a kék szín?

Ez a két szín már ősidők óta óriási jelentőséget hordoz az emberiség történetében! A piros mindig valami erős érzelemhez köthető szimbólum, mint a szerelem, erő vagy szeretet! Míg a kék mindig valamilyen enyhébb, játékosabb, viccesebb, barátiasabb jelentőséget takar. A kék a földi vörös szenvedély ellentéte, inkább a tudomány színe.

Hogy függ ez össze az Olicityvel?

A piros szín jelentheti az életet, de a halált is. Az Olicity esetében itt arról van szó, hogy az életük csak egymással lehet boldog. A halál azt takarja, hogy képesek egymásért akár meghalni is, így viszont a másik fél is képes lenne belehalni a fájdalomba, ha a másik már nem él. Egyértelműen a vágy, a szenvedély és a szexualitás jelképe. Az Olicityt tekintve észrevehető, hogy Felicity és Oliver hogy tekintettek mindig is egymásra és az utóbbi időben mennyire őszintén vágyakoznak egymás után és mennyire forr köztük a levegő. Egészen biztosan kirobbanó lenne az első közös együttlétük. Az ókorban úgy hitték, hogy a piros szín segít megvédeni a gonosz démonoktól. Ergó, amíg ez a szín az ő jelképük, mindkettőben ott marad a jóság. Egymást teszik jóvá! Oliver Felicity miatt nem képes az emberségét elveszteni. Ugyanígy a szerelem, a szeretet, vágyódás, sőt az erő jelképe is! Felicity és Oliver őszinte tiszta szeretetettel és szerelemmel szeretik egymást. Ugyanúgy egymás legjobb barátai és lelki támaszai, ahogy a legjobb szeretők is! Képes megemelni a pulzust, a vérnyomást, ahogy Felicity és Oliver sem tud nyugodt maradni, ha egymás közelében vannak! A zsidóknál a komolyság jelképe. Felicity szinte mindig megfontolt fejjel és komolyan gondolja át a legfontosabb döntéseket és mindig a helyes úton tartja Olivert a tanácsaival. A termékenység jelképe is! Mely utalás lehet akár arra, hogy később Felicity lesz Oliver második utódjának az édesanyja!

Mit mond a Mátrix-trilógia?

Tökéletesen idekapcsolható Neo dilemmája a Mátrix kapszulákkal kapcsolatban. Morpheus két féle tablettát tett a markába, amelyek közül Neo-nak kellett azt eldöntenie, hogy melyiket válassza. Morpheus megmondta, ha a kéknél marad továbbra is azt az életet élheti, ami csak egy egyszerű képzelgés, egy álom egy valótlan világ, nem valóságos, de ha a piros kapszulát válassza megtudhatja mi az igazi valóság és végre hazugságok és titkok nélkül élhet tovább. Neo jól döntött, és a piros kapszulát választotta! Így megismerhette milyen a valódi, hazugságok és rejtélyek nélküli világ, amiben ő lehet önmaga! És itt jön képbe az Olicity és a Raylicity kapcsolat! Ha Felicity Ray mellett maradna, - aki a kék színt képviseli - sosem érezheti milyen az igazi szerelem, sosem érezné jól magát, nem tudná milyen a valóság, boldogtalan maradna, de ha a piros szín mellett marad továbbra is, - aki ez esetben Olivert képviseli - akkor megtudhatja milyen a valódi szerelem, a valódi boldogság és a gyönyörű család érzése. Felicity viszont örökké ragaszkodni fog a piros színhez és a legkedvencebb és legértékesebb dolgai is, mind-mind a piros színt képviselik, így egyértelmű melyiket fogja választani! Látszik az is, hogy a "kék pirulát" csak időnként veszi be. Időnként húz csak kék ruhát és időnként vesz elő csak kék dolgokat. Ez is utal rá, hogy nem tart hosszú ideig ez a kapcsolat. Ahányszor Ray-jel van mindig kéket visel szinte, ahányszor Oliver-rel van, mindig szinte pirosat visel és ha dolgozik még akkor is piros tollat tart magánál, valami piros dolog mindig van nála, kék viszont csak időközönként! Ezért Felicityt nem kell félteni ha eljön az idő, tudja melyik kapszulát kell majd bevennie. eléggé okos ahhoz, hogy ne hagyja elszalasztani a boldogságot!

Mi a jelentése Felicity öltözködésének?

Ahányszor Felicity kék ruhát vesz fel, ilyenkor a bölcsesség és a nyugodtság, biztonság, harmónia elevenedik meg. Ezeket érzi, ha Ray-jel van. Mellette viszonylag nyugodtnak érzi magát, biztonságban van és összevetheti az intellektualitását Ray-jel. Igazából semmilyen szenvedélyt nem érez, csupán Ray-jel jó barátok és nem kell annyit veszekednie, mint időnként Oliver-rel. Ilyenkor egy kicsit ki tudja ő is engedni a gőzt, egyfajta "pótlék" neki Ray. Amikor kékbe öltözik Felicity, olyankor nyugodt és semmi sem izgatja, de nincs is tele azzal a boldogsággal és szenvedéllyel, amit akkor él át, ha piros ruhát húz és Oliver közelében van. Ahányszor piros ruhát ölt magára, tele van energiával, szenvedéllyel, szexiséggel és olykor tűzzel és feszültséggel is. Ezeket érzi Oliver közelében. Ilyenkor érzi azt, milyen igazán boldognak és szerelmesnek lenni. Sokszor a tűz jelképe is a piros és Oliverrel mindketten olyanok, akár csak az azonnal felrobbani szándékozó bombák. A vörös emellett, a csábítás kiemelkedő jelképe. Ergó Felicity ahányszor piros ruhát húz, Olivernek leesik az álla és folyamatosan a lány után vágyakozik. Egyértelműen a piros ruha felvételekor érzi magát igazán boldognak Felicity! Ez is azt mutatja ki az, akibe igazán szerelmes! Hiszen legtöbb esetben, szinte csak piros estélyit láthatunk rajta!

Olicitys és Raylicity szimbólumok és tárgyak összehasonlítása

És most jöjjön szintén egy nagyon meghatározó és lényeges pont! A tárgyak! Egy nagyon fontos pontot szemléltetnénk itt. Amikor Diggle felkeresi Felicity-t, hogy Oliverről beszéljen neki, Felicity mögött éppen egy kék estélyi ruha lóg! Azonban sokkal távolabb van tőle, gyakorlatilag a sarokban, viszont a piros toll, - ami Oliverhez köti - folyamatosan ott van a kezében és nem teszi le egy pillanatra sem. Mindig a közelében van, ahogy a legelső alkalomkor is, mikor találkoztak Oliverrel. Ez is azt mutatja, hogy a ruha, - vagyis Ray - csak egy távoli jelentéktelen pontot jelent Felicity életében és az igazi vágyódás és szerelem a toll képében elevenedik meg, aki maga Oliver. Őt érzi magához közel, ő az akit szeret és ő az, akit sosem szeretne elengedni maga melől! Oliver is megemlíti a tollat Felicity-nek, hogy emlékszik rá, viszont Ray a ruhát vissza akarta kérni, ahogy a nyakláncot is. Ergó egy utalás, hogy ez csak egy jelentéktelen, ideiglenes kapcsolat. Ray-t egyedül a tudomány iránti közös szeretetük és a sajnálkozás miatt kedveli Felicity, Oliverrel viszont számos közös jelképük van, a kávén át, a páfrányon keresztül, a piros színig, a tollon át, rengeteg. Felicity hiába is próbálja meg valakivel feledtetni Olivert, ez sosem fog menni neki, hiszen a szíve mindig is ő érte fog kiabálni és mindig őhozzá sodorja. És a legújabb meggyőződés! Felicity sosem mondta Ray-nek, hogy egy percig is boldog, ha a közelében van, Olivernek viszont nem régen vallotta be, hogy addig lesz örökké boldog, amíg ő a közelében van! Ez mind-mind egy újabb ok az Olicity Endgamre!

A fogalmazás teljesen saját! Azonban néhány információért és képért cserébe hálás köszönettel tartozunk az alábbi oldalaknak!! #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human