~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Fény kontra Sötétség

A két leghatalmasabb szimbólum, ami Felicity és Oliver életében állandóan jelen van, a Fény és a Sötétség. De vajon mit takarhat ez a két fogalom, ez a két jelkép pontosan? Az Olicity történetében igen is nagyon nagy jelentősége van és az alábbi pontokban talán megfejthetjük ennek rejtélyét. Nézzük milyen történésekkel hozható kapcsolatba a Fény-Sötétség teóriája és az Olicity kapcsolat.

Mit is akar valójában szimbolizálni a Fény és mit a Sötétség jelképe?

A Fény jelentése valójában, egy földön túli hatalom. Egy Mennyország, Isten birodalma. Jóság és a boldogság szimbóluma. Az újkorban az értelem és az ész szimbóluma is volt, ami segített a sötétség erőit legyőzni! Az erő, a tisztaság. Mind-mind megjelenik benne. Míg a Sötétség valahogy mindig a halál és a pusztulás, a gonoszság jelképe volt. 

Mi a jelentősége a Fény és a Sötétség kettősének az Olicity kapcsolatban?

Minden jel arra mutat, hogy valójában a Fény talán maga Felicity és a Sötétség jelenleg maga Oliver! Hiszen a Fény a legenda szerint az értelem és az ész ereje is volt, ami most testet ölt egy lányban, ami ez esetben Felicity. Bárkiben képes meglátni a jót és mosolyt csalni annak az arcára, bárkibe lelket tud önteni, mégis a legnagyobb hatással a Sötétségre van, ami ez esetben Oliver megtestesítője. A Sötétség jelképezheti a pusztítást, a kétségbeesést, a magányt, akár az Árnyak Ligáját, aminek léte nemrégen Oliverre még igencsak jelentősen hatott. Könnyen lehet, hogy emiatt meginog. A Sötétség kísérti és ezért van mellette mindig és mindenhol sorsszerűen a Fény. Hiszen a Fény nem létezhet Sötétség nélkül és a Sötétség sem a Fény nélkül. Kölcsönesen kell kiegészítsék egymást, ha az egyik nincs, a másik sem létezhet! Ezt tükrözi Felicity és Oliver kapcsolata is. Egyikük sem képes a másik nélkül élni, a lelkük meghalna. És ne hagyjuk ki Felicity nagy jelentőségű mondatát sem: "...tudod mitől vagyok a legboldogabb? Hogy az életem része vagy!" Ergó, a Fény része kell legyen a Sötétség! Folyamatosan kívánni fogják egymást és vágyódnak, vonzódnak egymáshoz, éppen emiatt az ellentét és mégsem ellentét miatt! A Fény lételeme a Sötétség és fordítva, a Sötétség sem tud létezni a Fény nélkül!

Miért adna ez okot az Olicity endgamere?

Egyik sem létezhet a másik nélkül. A kettő egymásnak az ellentéte, de épp ezért vonzzák egymást és párhuzamba kell élniük egymás mellett, egymás közelében. Felicityt és Olivert örökre egymáshoz láncolja a sorsuk,  a szerelmük pedig csak még jobban összeköti ezt a köteléket. Gyakorlatilag szétválaszthatatlanok egymástól. A szerelmük a Fény és Sötétség gyümölcse. Akármennyire is távol kerülnek egymástól, pont emiatt az ellentét miatt képtelenek elszakadni egymástól. A tulajdonságaikban is megmutatkoznak az ellentétek, hiszen néha olyanok mint tűz és víz, de mégis mindig ugyanaz vezérli őket. Ráadásul bármelyik képes lenne a másikért meghalni, viszont ha ez megtörténne, azzal ugyanúgy a másik is életét vesztené a fájdalom miatt, akárcsak Romeó és Júlia tragikus történetében láthattuk.

 

Tényleg előfordulhat az is, hogy a Fény legyőzi a Sötétséget?

Igen! Ha tényleg Olivert jelképezi a sötétség, Felicity lenne az aki majd a végén legyőzi őt egy végső csatában? Ezt nem biztos szó szerint kell értelmeznünk. Talán Oliver egy időre valóban egy sötétebb útra fog lépni. Ekkor kap főszerepet ugyanis a Fény. Felicity lesz az talán, aki majd sikerül kiűzze a sötétséget, a bizalmatlanságot, a csalódottságot Oliverből és talán a végén a Fény győzelmének köszönhetően lehetnek majd egymással örökre boldogok, ahogy Oliver lelkében is végre fellobban a fény és többet már nem lesz ott a kétségbeesés, ami a sötétséget okozta a lelkében és így válik majd eggyé a két fénysugár, ami végül olyan élesen fog ragyogni, hogy minden gonoszt elsöpör majd maga körül és nem marad más, csak a a boldogság! Hiszen egyedül csak a Fény képes rá, hogy uralkodjon a Sötétség felett! És itt újra az Olicity Endgame jóslata elevenedik meg!

A fogalmazás teljesen saját! Ötletért, köszönet Caprinak! Azonban köszönettel tartozunk néhány honlapnak is a segítségükért és képeikért cserébe: #1 #2 #3

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!