~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Queen & King

Felicity és Oliver kapcsolatát számtalan jelenség kíséri és köti össze egymással. Egyik ilyen érdekesség talán lehetne a király és az ő királynője hasonlat. Ezzel a jelenséggel már többször is találkozhattunk, miközben Felicity és Oliver útjai összefonódtak egymással.

Bál a Queen villában

Egyik klasszikus formája ennek, amikor Moira bált rendez a Queen villában. Oliver és a családja éppen lejönnek a lépcsőn, amikor Felicity feléjük fordul. Gyönyörű, akárcsak egy királynő aki azt várja, hogy a királya megérkezzen hozzá. Hátra néz és egyből köszönti a családot, majd Oliver-rel beszélgetni kezdenek. Később újra találkoznak egymással és egy pillanatra egymás mellé állnak. Mindketten elbüvőlően festenek, akárcsak a középkori bálokon az uralkodó család.

Veszélyben a királynő élete

Akárcsak a középkorban, - úgy itt is - a király számára legfontosabb személyt rabolják el, hogy valamit követeljenek érte. Felicity-t elrabolják Olivertől, akinek a fogadalmát kell megszegnie, hogy megmenthesse szívének kedves szerettét. Ahogy akkoriban a király, úgy most Oliver is képes volt ölni az ő királynőjéért. Csupán az ígéretét kellett érte feláldoznia és ölnie kellett, hogy szerelme biztonságban lehessen. Akárcsak a mondákban, a királynő hálás volt a lovagjának, hogy megmentette őt és még jobban a szívébe zárta a királyát.

A királynő ereje

A királynő hatalmas erőt képes önteni királyába, a csata előtt. Pont mint ahogy Felicity segített Oliverbe lelket önteni a Slade-del való nagy csata megvívásához. A királynő bízik abban, hogy királya győzelemre viszi a népét, ahogy most Felicity is bízott abban, hogy Oliver és serege legyőzhetik a nagy harcost. Így is történt.

A királynő trónja és a király köszöntése

Amikor Malcolm megjelenik, hogy segítsen a csapatnak Oliver távollétében, Felicity úgy ül a forgószékében, mint egy királynő. Mellette pedig a többiek alattvalónak tűnnek, akik feszülten figyelik mit mond a királynőjük. A királynő nem ért egyet a szövetséges segítségével, mondván, hogy a királya sem nézné ezt jó szemmel. Nem sokkal a jelenség után, Oliver fellép az autó tetejére és onnan szólítja meg a lakosságot. Akárcsak a király, aki fellép a porond tetejére, hogy onnan szólítsa meg a népét és bátorságot öntsön beléjük.

A királynő szívfájdalma

Oliver úgy harcolt az ellenséggel egy karddal, ahogy régen a király is tette a legveszélyesebb ellenfelével. Itt is a király úgy tűnt elesett a csatában. Amikor ezt Felicity, - aki jelen esetben a királynőt szimbolizálja - megtudta, a szíve fájdalmától kis híján összeroppant. Szívszerelme elvesztése számára már több annál, mint amit még képes elviselni. Azonban a birodalom így sem maradhatott vezető nélkül és tovább kellett vigye, amit királya rábízott. Közben a királya miközben majdnem haldokolt, csak a királynőjére tudott gondolni. Amikor a király visszatért, a királynő szíve újra ragyoghatott és királya boldog volt, hogy a birodalmat nélküle sem hagyta el szeretett királynéja.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt