~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver álma

Amikor mindenki azt hitte, hogy Oliver halott a Ra'-val való harc után, valójában Tatsu és Maseo rejtekhelyén lábadozott. A Ra's al Ghul-tól kapott sérüléstől még nagyon gyenge volt, ezért amikor még nagyon mélyen aludt, hirtelen újra élte azt a pillanatot, amikor elbúcsúzott Felicity-től a nagy csata előtt. Csakhogy az álmában, nem ment el a párbajra, hanem inkább azt választotta, hogy a szerelmével marad és ettől Felicity nagyon boldog lesz. Oliver szerelmet vallott neki és a lány úgy megörült, hogy megcsókolta Olivert. Hosszasan csókolóztak, majd Felicity hirtelen nagyon megijedt, mert látta ahogy Oliver vért kezd el kiköpni és akkor meglátta a mellkasába szúrt kardot. Az álomnak itt lett vége és Oliver felébredt, nem tudván hol van.

Érdekességek: 

  • Amikor Felicity és Oliver között már elindult valami, de még nem akkora szerelem tombolt köztük, mint most Oliver éppen azzal nyugatta Felicity-t, hogy Barry lehet pont róla álmodik, miközben kómában fekszik. Az egészben az az érdekes, hogy aki valójában Felicity-ről álmodozott később, az pont ő volt és azt álmodta, hogy szerelmet vall a lánynak és megcsókolja őt. Igaz, hogy az álom utána eldurvult, de eddig a pillanatig is érezhető volt Oliver óriási szerelme és rajongása Felicity iránt. Érezhető volt, mennyire vágyik már a lányra...
  • Később erről az álomról beszél Felicity-nek is, azt mondja a lánynak, hogy ez az álom folyton kísérti, visszatérő rémálom lesz a szép pillanatból, majd egy karddal végzi a mellkasában, hol pedig egy gyönyörű álom ismétlődik, ahol ő és Felicity szerencsésen megmenekülnek és elautóznak messzi minden gondtól és problémától. Végül szerencsére az utóbbi valósul meg.
  • Tatsu pedig korábban bevallotta Felicity-nek, hogy Oliver utolsó emléke is ő volt, mikor haldoklott a súlyos sebtől és mesélt arról, hogy Oliver mennyit gondolt rá, bizonyára neki is mesélt ezekről az álmokról a férfi. Egyrészt Felicity-t ezzel is lehetett motiválni, hogy veszélyes utazásra induljon a többiekkel. Hiszen megtudta, hogy Oliver még mindig vágyik rá és imádja őt.
  • Oliver Felicityvel való beszélgetése során, - a "biofegyveréjszakán" - bevallja a lánynak azt is, hogy az álmában elhajtanak a messzeségbe egy autóval, később mikor minden jól alakul valóra is váltják ezt az álmot és Oliver tényleg elvezet egy porschét a naplementébe Felicityvel. :) (ahogy már korábban utaltam rá)

(C) ARROWOLICITY.GP

 

KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!