~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver álma

Amikor mindenki azt hitte, hogy Oliver halott a Ra'-val való harc után, valójában Tatsu és Maseo rejtekhelyén lábadozott. A Ra's al Ghul-tól kapott sérüléstől még nagyon gyenge volt, ezért amikor még nagyon mélyen aludt, hirtelen újra élte azt a pillanatot, amikor elbúcsúzott Felicity-től a nagy csata előtt. Csakhogy az álmában, nem ment el a párbajra, hanem inkább azt választotta, hogy a szerelmével marad és ettől Felicity nagyon boldog lesz. Oliver szerelmet vallott neki és a lány úgy megörült, hogy megcsókolta Olivert. Hosszasan csókolóztak, majd Felicity hirtelen nagyon megijedt, mert látta ahogy Oliver vért kezd el kiköpni és akkor meglátta a mellkasába szúrt kardot. Az álomnak itt lett vége és Oliver felébredt, nem tudván hol van.

Érdekességek: 

  • Amikor Felicity és Oliver között már elindult valami, de még nem akkora szerelem tombolt köztük, mint most Oliver éppen azzal nyugatta Felicity-t, hogy Barry lehet pont róla álmodik, miközben kómában fekszik. Az egészben az az érdekes, hogy aki valójában Felicity-ről álmodozott később, az pont ő volt és azt álmodta, hogy szerelmet vall a lánynak és megcsókolja őt. Igaz, hogy az álom utána eldurvult, de eddig a pillanatig is érezhető volt Oliver óriási szerelme és rajongása Felicity iránt. Érezhető volt, mennyire vágyik már a lányra...
  • Később erről az álomról beszél Felicity-nek is, azt mondja a lánynak, hogy ez az álom folyton kísérti, visszatérő rémálom lesz a szép pillanatból, majd egy karddal végzi a mellkasában, hol pedig egy gyönyörű álom ismétlődik, ahol ő és Felicity szerencsésen megmenekülnek és elautóznak messzi minden gondtól és problémától. Végül szerencsére az utóbbi valósul meg.
  • Tatsu pedig korábban bevallotta Felicity-nek, hogy Oliver utolsó emléke is ő volt, mikor haldoklott a súlyos sebtől és mesélt arról, hogy Oliver mennyit gondolt rá, bizonyára neki is mesélt ezekről az álmokról a férfi. Egyrészt Felicity-t ezzel is lehetett motiválni, hogy veszélyes utazásra induljon a többiekkel. Hiszen megtudta, hogy Oliver még mindig vágyik rá és imádja őt.
  • Oliver Felicityvel való beszélgetése során, - a "biofegyveréjszakán" - bevallja a lánynak azt is, hogy az álmában elhajtanak a messzeségbe egy autóval, később mikor minden jól alakul valóra is váltják ezt az álmot és Oliver tényleg elvezet egy porschét a naplementébe Felicityvel. :) (ahogy már korábban utaltam rá)

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!