~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicitys helyszínek

Lian-Yu szigete: Felicity és Oliver már többször is jártak már közösen a szigeten. Amikor Felicity legelőször lépett a szigetre, egyből kellemetlen élménnyel találta szemben magát. Véletlen rálépett egy taposóaknára, miközben Diggle-lel Olivert próbálták megtalálni. Diggle megpróbálta hatástalanítani a szerkezetet, de Oliver éppen akkor bukkant fel és leállította a kísérletet. Diggle hátrált, Felicity pedig hagyta, hogy Oliver megmentse őt. A robbanásnak köszönhetően, hirtelen igen csak szorosan közeli helyzetbe kerültek mindketten. Második alkalommal Felicity elkísérte Diggle-lel együtt Oliver-t, hogy közösen zárják a rácsok mögé Slade-t. Ekkor Felicity megjegyezte, hogy ugyan nem szereti a "Bombák szigetét", de elég szép a kilátás errefelé. Majd egy meghitt beszélgetés zajlott le Oliver és közte. Itt kezdett elindulni valami közöttük. Volt egy harmadik alkalom is, aminek köze volt kettejükhöz és a szigethez, de ekkor Felicity nem kísérte el Oliver-t, csak Thea. Amikor veszélyben volt Oliver a húgával, visszaemlékezett a régi időkre és az egyik emlékképében Felicity is szerepet kapott. Az jutott eszébe, mikor legelőször látta meg a lányt és Felicity ugyan nem vette észre őt, mégis mosolyt csalt Oliver arcára azzal, ahogy a képhez beszélt, amin Oliver és az édesapja voltak láthatók. Egy másik alkalommal, - Barryék csapatával összedolgozott az Arrow csapat - bezártak Slade mellé egy rabot Oliver és Barry és Felicity ekkor említi meg a csapatnak, hogy van egy kis közös "titkuk" Oliver-rel kettejüknek az ottani bombasztikus élményekről, aminek ugye Digg is szemtanúja volt. A legutolsó alkalom, amikor Felicity és Oliver a szigeten jártak, a szerelmüket tekintve egy igen fontos mérföldkövet jelentett. Ugyanis Felicity a szakításuk után először adott reményt Oliver-nek a békülésre, amikor a srácot is meglepve, hirtelen megcsókolta őt. Ezután Oliver a fia megmentésére indult és a sziget felrobbant, Oliver nagyon megijedt, hogy Felicity nem tudott időben kimenekülni a többiekkel és örök életre elveszti élete szerelmét, de hát mind tudjuk, hogy ez csak szerencsés megúszással végződhetett és Felicity Oliver-rel együtt boldogan élhetnek tovább, teljes szerelemben.

Arrow-barlang: Kétségkívül a legtöbb Olicitys pillanat helyszíne. Ugyanis a napjuk nagyrészét mindketten itt töltik. Felicity innen navigál Olivernek, ha az éppen bevetésen van. Rengeteg olyan alkalom van amikor kettesben maradnak és ilyenkor sokszor nagyon mély és érzelmes beszélgetések zajlanak le köztük. Oliver-nek itt van az összes felszerelése, Felicity is sokkal több időt tölt itt, mint otthon. Legszebb "arrowbarlangos-jeleneteik" közé tartozik többek között, amikor Oliver megnyugtatta Felicity-t, hogy nem kellett döntést hoznia azzal kapcsolatban, hogy öl-e a lány miatt vagy sem; amikor közölte Felicity-vel, hogy ő nem csak egy alkalmazott, hanem a társa; amikor először mondta ki nyíltan Felicity-nek, hogy szereti őt; amikor Felicity majd belehalt az örömbe, hogy Oliver nem halt meg és a nyakába ugrik; és amit nem Felicity-nek mondott, de hozzá kapcsolódik, a Diggle-lel való közös beszélgetése arról, hogy mennyire féltékeny Ray-re; Felicity részéről, pedig amikor elmondja Oliver-nek, hogy akkor a legboldogabb, ha a férfi a közelében van; és az egyik leggyönyörűbb, amikor elmondja Oliver-nek, nem számít hol vannak, ő neki csak az a lényeg, hogy Oliver-rel lehessen. Ééés csattant már el itt szenvedélyes csók is, amikor maga Barry kérte, hogy nyugatásképpen csókolja meg Oliver Felicity-t. És még megannyi gyönyörűség, amihez az oldal is kevés lenne, hogy felsorolhassam. Azonban amit mégis mindközül a legjobban ki kell emelni és a legnagyobb mérföldkövet jelentette, a titkos szerelmi éjszakája Felicity-nek és Oliver-nek, miután szakítottak részegségükben újra egy éjszakára egymáséi lettek, aminek valljuk be őszintén, nem csak az alkohol volt az oka, ugyanis mindketten őrülten vágyakoztak egymásra és még mindig őrülten szerelmesek egymásba, ezt amúgy be is vallotta az eset után Felicity szerelmének, miközben a padlón hevertek...

Starling City Kórház: Ennek a helyszínnek több Olicitys jelentősége lesz majd a későbbiekben, ahogy eddig is sok volt. Egyik alkalom, amikor Walter-t látogatja meg Felicity és senki sem ismeri őt, majd Oliver és Walter is úgy mutatják be a lányt a családtagoknak, mint egy nagyon jó barátjuk. A másik fontos momentum ennél sokkal lényegesebb és érzelmesebb pillanat. Amikor Oliver úgy dönt inkább az íjászatot választja a szeretett nő helyett, itt csókolta meg legelőször Felicity-t és itt mondta el először a lánynak, hogy mennyire szereti őt. Felicity ekkor érezte először úgy, hogy Oliver cserben hagyta őt és meg is mondta neki, hogy haragszik rá. Egy másik édes és egyben azért szomorú Olicity pillanat is, amikor Felicity kórházban kellett feküdjön a Damien miatt ért támadástól, de talán ha ez nem történik nem köszönhetnénk egy hihetetlen édes szerelmi vallomást Oliver-től Felicity felé, amely során visszahúzza a lány ujjára azt a gyűrűt, amit a nővér levett az ujjáról, mikor bevitte a lányt a sürgősségire, Oliver. Megmondja Felicity-nek, hogy igen is bármi történt most, ők jóban és rosszban is ki fognak tartani egymás mellett a jövőben. Reméljük így is marad és lesz is. Volt még másik pillanat is, amikor Curtis megsérült és Oliver-rel a kórházba rohantak, ekkor azonban Billy is velük tartott. És még számtalan egyéb eset, rengetegszer szerepel a kórház (sajnos és szerelmi téren pedig szerencsére) az életükben.
 
Queen villa: Szintén jó pár lényeges Olicitys pillanat helyszíne volt. Kezdhetnénk talán az egyik estéllyel. Itt Oliver bocsánatot kért Felicity-től, amiért annyira magára haragította a lányt a Barry iránti féltékenysége miatt. Ekkor, - hogy kiengesztelje Felicity-t - meghívta Barry-t is az ünnepségre, ahol a fiú táncolhatott Felicity-vel. Az egyik legmeghatározóbb és legjelentősebb pillanat, egy cselnek volt köszönhető amit a villában vitt véghez a páros. Ugyanis a Queen villában csattant el Felicity és Oliver legelső csókja. Ez a csók nagyon szenvedélyes volt, viszont Oliver elmondása szerint, csak egy színjáték volt. Azonban mind tudjuk, hogy emögött a bizonyos csók mögött már nagyon komoly érzelmek uralkodtak...
 
Queen/Palmer vállalat:  Felicity és Oliver "civil" munkahelye volt, jó ideig. Mindketten voltak már a vállalat igazgatói(nője), hol Oliver irányított, hol a szerelme és egy ideig még Ray Palmer tulajdonában is volt. Ha az elejéről akarunk elindulni, első és legmeghatározóbb pillanat, párosunk megismerkedése volt. Két egyedülálló lélek számára a sors elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa őket szánja egymás örök párjaként. Legelőször Oliver ismerte meg Felicity-t, - a lány ekkoriban még semmit sem tudott erről a dologról - Oliver éppen egy ún. "kényszerküldetésen" vett részt és titokban megleste Felicity-t, pontosan akkor, amikor a lány Oliver képéhez beszél, hogy sajnálja, hogy "meghalt" Oliver, hiszen annyira cuki volt. Oliver itt elejt egy mosolyt, már ekkor megtetszett neki a csinos és igen fiatal ekkoriban még technikus beosztásban lévő leányzó. Később aztán úgy tesz, mintha először látná Felicity-t életében és bemutatkozik a lánynak a vállalatnál és a segítségét kéri a hétköznapi butaságoknak álcázott titkos küldetéseihez, amit ekkor már Digg-gel együtt vitt. Ekkortól folyamatosan egyre több jelenetük van együtt a vállalatnál, míg Felicity már Oliver személyi asszisztensének is előlép, amikor az átveszi elhunyt édesapjától a vállalatot. Így ez lesz a "Civil-bázis" a három muskétásnak és jóbarátnak: Oliver, Digg és Felicity. Felicity ugyan eleinte lázadozott, de végül is elfogadta, hogy Oliver személyi asszisztense legyen "csak". Innentől kezdve itt lehettünk szemtanúi több cuki vitájuknak is; az egyik kedvenc pillanatomnak is, amikor Oliver megmenti Felicity-t a Gróftól és utána édesen megnyugtatja és megsimogatja a lányt; folytatás köv...

Olasz étterem: Egyik legszebb pillanat volt számukra és számunkra is. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a legelső komoly mérföldkő abba az irányba, hogy romantikussá "fajuljon" a két legjobb barát kapcsolata (persze már régóta többek voltak annál, természetesen). Oliver egy alkalommal úgy döntött, veszi a bátorságot és végre meghívja egy randira szerelmét. Felicity-t sem kellett sokáig győzködni, rögtön igent mondott Oliver-nek, hiszen már régóta többet érzett a társánál, puszta barátságnál. Az estéjük gyönyörűen alakult, régi emlékeket is felidéztek, mindaddig tökéletes volt az egész pillanat, míg nem egy bomba közbeszólt és emiatt az incidens miatt még egy jó darabig nem tudtak egymással együtt lenni.

Számítástechnikai üzlet: Ez volt Felicity harmadik munkahelye, miután a Queen vállalat lesüllyedt és el kellett hagyniuk azt Oliver-rel és Digg-gel. Itt kérte meg Oliver bluetooth-on Felicity-t, hogy először jöjjön el vele randira. Oliver remélte, hogy Felicity szereti az olasz kaját, a lány pedig kijelenti, hogy nagyon imádja, ezt eltalálta. Nagyon cuki pillanat volt, innentől következett az olasz éttermes momentum.

Az Óratorony: Egyik legromantikusabb közös pillanatuk. Igaz itt még "csupán barátok" voltak, de már nagyon látszott, hogy ez valami sokkal többről fog szólni kettejük között. Felicity volt az egyetlen (itt is), aki elegendő bizalmat tudott önteni ahhoz Oliver-be, hogy fel merje venni a harcot Slade Wilson ellen és ne adja fel a reményt a győzelemre. Tisztára a férfi lelkére beszélt és egy hatalmas öleléssel biztatta tovább Oliver-t. Nagyon közel kerültek egymáshoz. Később Oliver-rel együtt szintén innen ugranak ki a torony tetejéből, amikor a Miracuru hadsereg megtámadja őket.

Moszkva: Itt aztán nehéz volt eltitkolnia Felicity-nek az Oliver iránti érzelmeit, amin még önmaga is meglepődött. Oliver ugyanis lefeküdt Isabell Rochev-vel, akit Felicity amúgy sem kedvelt. A lány rajtakapta őket, mikor Isabell éppen távozni készült. Felicity arckifejezésén nagy fájdalom mutatkozott és ezt Oliver is észrevette. Miután hazaértek a lány kérdőre is vonta a férfit, aki pedig annyit válaszolt neki, hogy jelen pillanatban túl nehéz lenne olyasvalakivel járnia, aki valóban számít a szívének, ezzel is utalva arra, hogy nem közömbös neki a lány. A második alkalomkor, mikor újra Moszkvába mentek, már szerelmesek voltak egymásba ténylegesen, azonban itt már szakításuk után jártunk. Amikor onnan hazaértek, nem sok időt kellett várni és újra lángra lobbant köztük valami...

Nanda Parbat: Talán a valaha volt legszebb Olicity-s helyszínnek mondható. Itt történt meg mindaz, amire már mindannyian és ők is mindketten régóta vártak már. Ugyanis egy csodálatos Nanda parbati éjszakán már nem tudták egymás előtt leplezni az érzéseiket és nem is sikerült parancsoljanak nekik, ezért miután Felicity - kétségbeesettségében, hogy elvesztheti Oliver-t - bevallotta Oliver-nek, hogy szerelmes belé, a férfinek nem kellett több jel, már tudta hogy mit cselekedjen és Felicity nem ellenkezett, azon az éjszakán végre egymáséi lehettek...
 
Iwy Town: Miután Felicity és Oliver összejöttek, az első közös kis szerelmi fészküknek adott otthont ez a kis városka. Egy gyönyörű szép közös otthonuk volt itt (talán még most is ott áll és az övék, feltéve ha megvették), több hónapon keresztül boldogan éltek itt távol Star City-től és minden bajtól, míg nem SOS érkezett, hogy a csapatnak szüksége van rájuk, tovább már nem bírják visszatartani a gonoszt, így elhagyták a városkát és újra visszatértek a régi kerékvágásba. Itt ismerték meg Hoffmannékat, akik nagyon jó barátaik lettek. Laura pedig alig várja, hogy végre egybekeljen a páros, már az eljegyzésen is megjegyezte. {folyt.köv.}
(C) ARROWOLICITY.GP

 

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?