~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
A titokzatos fény

Már számtalan rajongói teória, rengeteg cikk és miegyéb foglalkozik azzal a különleges kapoccsal, ami Felicity és Oliver körül folyamatosan jelen van, ha valamilyen közeli, bensőséges pillanatot élnek át együtt. Ez a csodálatos jelkép pedig, a fény. Akárhányszor a páros egy romantikus helyzetben találja magát, ez a jelenség olyan hatalmas sugarat ölt, hogy szinte bárkit képes megvakítani. Ez azt próbálja mutatni, mennyire mély az egymás iránt érzett szerelmük, ami folyamatosan próbálna kitörni, de sajnos mindig valami útját állja. De ha egyszer kiteljesedik, képes mindent és mindenkit legyőzni, hogy örökké ragyoghasson...

Melyek voltak azok az Olicitys pillanatok amikor ennek az intenzív ragyogásnak mi is szemtanúi lehettünk?

  • Legelső és leglátványosabb alkalom, amikor a fény-teória kirajzolódni kezdett az Olicity kapcsolatban, az óratornyos jelenet volt. Ekkor Felicity-nek nagyon fájt, hogy Oliver úgy érezte ő most feladja a hivatását és úgy érezte elbukott. Felicity volt az, aki lelket öntött belé és közölte vele, hogy nincs egyedül, mert ő itt van neki, bízott benne. Hiszen mindig is bízott és ezután is fog bízni benne, örökké. Ekkor egy hirtelen érzelmi hullámtól vezérelve, Felicity egy óriási öleléssel lepte meg Oliver-t. Oliver-nek nagyon jól esett Felicity ölelése, olyannyira, hogy egy nagyon erős fénysugár kezdett körülöttük kirajzolódni. Ez a fény mutatta meg legelőször azt, hogy köztük már sokkal több van puszta barátságnál. Oliver szorosan átölelte Felicity-t és közben majd elvakított mindenkit a köztük lévő szikra fénye. Ez a fény valójában a szívük fényét jelképezte, amit a két szív egymásnak küldött és eggyé forrtak! Talán így lehetne a legjobban leírni a fény jelentését. Ugyanez a hasonlat végigkísérte őket több alkalom során is. Azonban a legjobban csak egy későbbi alkalomkor teljesedett ki.
  • Második alkalomkor, Felicity és Oliver a szigeten beszélgetnek, miután legyőzték Slade-t. Ekkor a háttérben lévő tenger sokkal jobban csillog, mint eddig valaha. Olyan, mintha a tenger is megérezte volna, a köztük lévő óriási bizsergést.
  • A legjobban mégis akkor tombolt ez a titokzatos fénysugár, amikor Oliver rájött arra, hogy szerelmes Felicity-be. Egyszer az éttermi randijuk alatt éles lámapfények villantak ki, másodszorra pedig óriási jelentősége volt a kórházas jelenetnek. Ekkor döntött Oliver úgy, hogy inkább csak Íjász fog maradni és nem Oliver Queen. Mégis nagyon fájt neki, hogy nem lehet együtt lánnyal és fájdalmat kellett okozzon Felicity-nek. Felicity csalódott benne és pontosan arról akart vele beszélni ez alkalomkor mennyire fáj neki, hogy becsapta őt és csak játszott vele. Oliver ekkor döntött úgy, hogy lép és megcsókolta a lányt. Itt egy hatalmas fénysugár tört elő, ami megvilágította a két szerelmest, ahogy egymásra néztek és abban a pillanatban a szívük is egymásra ragyogott és egyszerre tombolt az örömtől, de a fájdalomtól is.
  • Egy érdekesség még, hogy amikor Oliver kis híján meghalt a Ra's utáni párbajnál Felicity-re gondolt és akkor is jelen volt a fény, szerelmére gondolt a legveszélyesebb pillanatokban is!
  • Később pedig Ra's al Ghul is beszél erről a szerelemről Oliver-rel és az ő szerelmeik iránt érzett szeretet a fény, ami az életet jelenti és életben tarthatja őket! Így győzheti le az új Ra's, az előzőt! 
  • Ez a fény még a továbbiakban óriási jelentőséggel lehet majd a pár kapcsolatára...

Milyen teóriák szólnak a bizonyos Raylicity-s fényről?

  • Amikor Oliver úgy döntött a küzdelmet választja Felicity helyett, a lány egy időre más férfi karjaiba menekült. Egy hirtelen érzelmi kitörésnek köszönhetően megcsókolta Ray-t, majd le is feküdt vele. Azonban ez a kapcsolat csak egyoldalúnak számít, ugyanis Felicity szíve valaki másért dobog. Igaz, hogy Felicity csókolta meg Ray-t, de csak hogy egy kicsit kizökkentse a férfit az őrült teóriájából és önmagát is vígasztalja valakivel, ne gondoljon folyamatosan az Oliver által okozott szenvedésre. Amikor Felicity megcsókolja a férfit, egy nagyon rövid időre köztük is megjelenik egy fénysugár. De míg Oliver és Felicity fénysugara hosszú pillanatokig ragyog, ez a fénysugár amilyen gyorsan megjelent, úgy el is tűnt. Ez azt jelzi felénk, hogy amit Felicity Ray iránt érez, pusztán vágy és kedvelés. Semmi több. Azt jelzi, hogy amilyen gyorsan létrejött ez a kapcsolat, olyan gyorsan véget is ér. Az egész csupán egy kaland, egy vicc. Láthatjuk, hogy Felicity és Oliver csókja mennyire érzelemdús és Felicity és Ray csókja mennyire heves, érzelemmentes... Tökéletesen kirajzolódik, hogy az egyik igaz szerelem, a másik csupán egy kaland és a két fénysugár is ezt próbálja nekünk jelezni, míg az egyik lassan ragyog és sokáig, a másik hevesebben ragyog és nagyon rövid ideig...

És mi köze az egész teóriához egy bizonyos növényhez?

  • Van egy növény, ami Oliver-nek többet jelent bármilyen más kincsnél és értéknél. Ez a növény pedig, a páfrány. Felicity vette Oliver-nek a sötét és szürke hétköznapokra, hogy egy kis fényt hozzon az életébe. Felicity hozzátette, hogy a kis növény fényben virágzik! Oliver-nek rengeteget jelent ez a kis növény, de most elhanyagolta. Ha újra megöntözi és fényt ad neki, talán újra felvirágozhat a szerelme Felicity-vel. Amíg a kis páfrány szomorú és kiszáradt, addig ez az állapot az Olicity kapcsolatra is jellemző. Ha majd újra vidám lesz és ragyog, akkor az Olicity kapcsolat is ragyogni fog. Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan ez meg is fog történni...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human