~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Hasonlatok más párokkal

Miben hasonlít Felicity és Oliver őszinte szerelme Tatsu és Maseo tiszta és ártatlan szerelmére?

Tatsu és Maseo szerelme annyira őszinte és tisztalelkű, hogy bárki meghatódna attól, ahogy ők egymásra pillanatak és harcolnak a szerelmükért. Tatsu és Maseo Oliver legjobb barátai közé tartoznak. Amanda Waller-nek köszönhetően ismerte meg ezt a párt Oliver. Először nagyon haragos volt a viszonya velük, de a sok átélt veszélynek köszönhetően pillanatok alatt elválaszthatatlan barátokat szerzett a pár személyében. Oliver csodálta, ahogy Tatsu bármit képes volt megtenni azért, hogy megtalálhassa a fia apját. Ugyanígy fordítva. Amikor Tatsu került veszélybe, Maseo minden követ megmozgatott, csak hogy a föld alól is előkeríthesse szerelmét. A pár kapcsolatát még jobban összekovácsolta a közös kisfiúk, Akio. Amikor végre úgy tűnt boldog életet élhetnének, a veszély ismét közbeszólt és így Tatsu és Maseo eltávolodtak egymástól. Azonban mikor évek múlva újra összefonódott az újtuk Oliver-rel, Tatsu és Maseo hosszú idő után újra találkoztak egymással. És itt következik az első nagy hasonlat a páros és Feilcity/Oliver párosa között. Az ún. "tükörhasonlat". Maseo éppen ugyanúgy búcsúzik el Tatsu-tól, ahogy annak idején Oliver is Felicity-től. Kísértetiesen hasonlít a búcsúzásuk egymásra. Tatsu épp úgy aggódik Maseo-ért, hogy újra elveszíti őt és baja eshet a férfinak, ahogy Felicity is aggódott Oliver-ért, amikor a férfi ott hagyta őt, hogy Ra's-zal megmérkőzzön. Tatsu is a szíve mélyén még bízik egyszer abban, hogy talán Maseo újra visszatalál majd hozzá. Hiszen hiába szeretik egymást, jelenleg túl komplikált, hogy újra együtt legyenek. Pont, mint Felicity-nél és Oliver-nél. Tehát ugyanolyan őszinte a kapcsolata Tatsu-nak és Maseo-nak, ahogy Felicity-nek és Oliver-nek is. Bármit megtennének a másikért és ha az egyik veszélybe kerül, a másik képes akár ölni is, csak hogy megtalálja őt és ne essen baja a szerelmének! És itt jön még egy fontos momentum!! Amikor Tatsu elmondja Oliver-nek, hogy hiába nem szeretne fizikailag meghalni Oilver, mégis lelkileg valószínűleg nem menekülhet majd a halál elől. Erre azzal akart célozni a nő, hogy Oliver a számára legfontosabb dolgot veszítheti el, ha eléggé fel szeretne készülni erre a csatára. Itt két dolog jöhet szóba, vagy az amikor Oliver elvesztette Thea-t, mint "hétköznapi" húgát, vagy fel kell áldoznia a szerelmét Felicity iránt, egy időre. Nos valami hasonló történt Maseo-val is, amikor a Liga tagja lett. Fel kellett áldoznia a családját és társulnia kellett a harcosokhoz. Ha a sors is úgy akarja hamarosan Maseo és Tatsu kapcsolatára is újra kisüthet majd a boldogság napsugara, ami ugyanúgy tükörképe lehet újra akár az Olicity kapcsolatnak is...

Miben hasonlít Felicity és Oliver csodálatos szerelme Evelyn és Rick érzelmes és romantikus kapcsolatára?

Evelyn és Rick kapcsolata kezdetben igencsak kalandosan és hullámzóan indult. Hol nagyon bírták egymást, hol teljesen ki nem állhatták egymást! Mégis a közös kalandok és csaták állandóan arra kényszerítették őket, hogy megvédjék egymást! Kezdetben az ők is társak voltak a küldetésük során. A sok életveszélyes pillanat pedig rádöbbentette őket arra, hogy mennyire fontosak egymásnak és talán már több is van köztük, mint baráti kapcsolat. Ugyanezek a momentumok tökéletesen kirajzolódnak Felicity és Oliver kezdeti furcsa románcában is. Először még csak egy küldetés miatt dolgoztak össze, aztán Felicity úgy döntött marad, hiszen nagyon megkedvelte a két férfit és a "munkájukat" is. Szépen lassan igazi barátokká, majd elválaszthatatlan társakká váltak Oliver-rel, most pedig már sokkal több van köztük, mint azt valaha is gondolták volna, olyannyira, hogy kezd kirajzolódni köztük egy mindent elsöprő, valóságos és ámulatba ejtő szerelem!! Kezdetben még ők is igen csak sokat vitáztak egymással!! Evelyn és Rick sorsát is összekötötte a szerelem és megajándékozta őket egy gyönyörű kisfiúval. Amikor Alex bajba került és a szülei minden követ megmozgattak, hogy megtalálhassák és azt hitték Evelynt elveszítették, Rick majdnem belehalt a bánatba! Amikor Evelyn visszatért, soha többet nem akart tőle elszakadni, még egy másodpercre sem! Minden erejével azon volt, hogy megvédhesse szerelmét minden bajtól és közösen folytathassák tovább boldog életüket! Valami hasonló fog várni Felicity-re és Oliver-re is, ha majd Oliver rádöbben, milyen rövid perceken múlhatott Felicity élete a kórházban és mindez pusztán azért, mert egykoron ellökte maga melől a a lányt!!

Miben hasonlít Felicity és Oliver mesébe illő és küzdelmes szerelme Piper és Leo mindent elsöprő szerelmére?

Piper és Leo őszinte szerelméhez fogható aligha létezik! Nem sok pár volt aki ilyen hosszú időn át képes volt hinni egymásban és abban, hogy egyszer még lehet közös boldog jövőjük együtt, nem számít mennyi akadályt kell legyőzzön a szerelmük! Piper és Leo szerelme bárki számára példaértékű lehet! Először az ő kapcsolatuk pusztán "ismerősök"-nek indult. Leo nem árulhatta el ki is ő valójában. Itt rögtön egy hasonlat az Olicityvel! Oliver sem árulhatta el Felicity-nek először, hogy ki ő, ugyanolyan bohókás kifogásokat talált ki, mint Leo, aki villanyszerelőnek álcázta magát. Piper-rel ellentétben, azonban Felicity kicsit nehezen hitte el Oliver-ről, amiket a férfi állított, valószínűleg Leo sokkal hitelesebben alakította a helyes szerelőfiú szerepét, mint ahogy Oliver a furcsa kifogásaival rukkolt elő. Mindkét lány kényszerből kellett megtudja ki is valójában a szerelme. Leo-t megsebezte egy Árnyőr halálos nyila, ezért Piper előtt mindent be kellett vallania, míg Oliver-t egy golyó terítette le, ami miatt Íjászként kellett kérnie Felicity segítségét. Azonban egyik lány sem menekült el és nem ijedt meg! Felicity egyből elvitte Diggle-hez Oliver-t és ketten a létező összes követ megmozgatták annak érdekében, hogy Oliver életben maradhasson. Piper ugyanezt tette Leo-val! Mindent elkövetett, hogy valamit találjon, amivel megakadályozhatja a méreg szétterjedését Leo testében. Végső elkeseredésében, a kezdődő szerelmük egymás felé volt az, ami megmentette Leo életét! Piper addig imádkozott, amíg sikerült az erejük helyet cseréljen egymással és így Piper könnyedén meggyógyíthatta Leo-t. Ezután Piper és Leo elismerték, hogy szeretik egymást, de most útjaik egy időre különváltak. Ismét egy nagyon fontos hasonlat következik Felicity és Oliver-nél. Ugyebár Felicity tudásának és éles eszének köszönhetően Oliver-t többször is sikerült visszahoznia az életbe. Míg eleinte csak szimplán barátként aggódott érte, később már komoly érzelem is közrejátszott, hogy ne veszítse el a szerelmét! És úgyanígy fordítva is, Oliver részéről, bár Felicity még nem került túl sokszor halálközeli helyzetbe. Ahogy Piper és Leo eltávolodtak egymástól, épp úgy Felicity és Oliver is egy időre szünetet tartottak. Leo, a fényőri kötelességei miatt kellett lemondjon a szerelemről és a TILALOM miatt, közben a szíve majd kettészakadt, hogy nem lehet a szerelmével; Oliver pedig a város VÉDELMEZŐJE akart maradni, a szíve közben majd meghasadt Felicity-ért. Felicity és Piper is úgy látták jónak, ha egy időre megpróbálnak mással vígasztalódni, mert túl fájdalmas volt számukra ez a szerelem, amit a két férfi iránt éreztek és nem akartak tovább szenvedni. Azonban Piper hiába próbált meg Dan-nel vígasztalódni, ahogy Felicity Ray-jel, mindkét lány szíve csak egyetlen férfiért kiáltozott, aki jelenleg sajnos a TILTOTT GYÜMÖLCSÖT jelentette mindkettejük számára! Azonban amíg Piper látszólag jól érezte magát egy másik férfi oldalán, Dan kezdett rájönni, hogy szerelmével valami nagyon nincs rendben, bárhányszor Leo a közelében van. Valószínűleg ugyanígy észre fogja venni Ray is azt, amikor a barátnője majd Oliver-re néz és rámosolyog. Ha szavakkal el akarjuk rejteni amit érzünk, a testünk mindent elárul rólunk! Nagyon veszélyes a testbeszédünk, sosem hazudik nekünk! Ray valóban szakított Felicity-vel, mert rájött, hogy ki a valódi szerelme a lánynak, ahogy annak idején Dan is megérezte ezt Piper-nél! Miután Piper és Dan útjai örökre különváltak, Piper és Leo képtelen volt arra, hogy továbbra is távol maradjanak egymástól, így nem érdekelte őket az, hogy tilosban járnak, az Égiek haragja, ha állandó veszély leselkedett rájuk a démonok miatt, bármi is történt, akkor is úgy érezték a szerelmük mindent ki fog bírni! Nem is tévedtek! Nagyon hosszú időn át folyamatosan azért harcoltak, hogy az Égiek végre elfogadják a boszorkány-fényőr szerelmet. Addig harcoltak, míg nem összeházasodhattak a történelemben először történhetett meg ez a csoda és egy gyönyörű kisfiúnak adhatott életet Piper. Wyatt és Leo voltak azok, - a húgai mellett - akik könnyebbé tették számára a halott nővére iránti űrt, ami megmaradt Piper lelkében és hogy könnyebb legyen betöltenie neki a nagytestvér szerepét, ami valljuk be őszintén nem túl egyszerű dolog! Hamarosan azonban a kettejük kapcsolata Leo-val ismét megromlott. Tulajdonképpen a második fiúk, Chris volt az, aki az apja iránt érzett harag miatt kicsit meg akarta leckéztetni a párost. Azonban később már ő volt az, aki azon ügyködött, hogy összejöjjenek a szülei. Ami szerencsére ismét sikerült. Hiszen, - bár Piper - egy ideig megint próbált mással vígasztalódni, képtelen volt kiverni a fejéből Leo-t. Egy furcsa dimenzióban ragadva, pedig megtörtént köztük a szerelmes éjszaka, ahol megfogant a második kisfiúk. Azonban Piper sokáig nem merte bevallani Leo-nak, hogy terhes. Leo erről csak később értesült. Amikor pedig a kicsi Chris megszületett, soha többé nem vált el a páros és mindent elkövetett, hogy együtt maradhassanak a fiaikkal. Amikor pedig az Égiek túl akartak járni Leo eszén és kitörölték a férfi memóriáját, - Piper pedig haldoklott - Leo szerelme annyira hatalmas volt még úgy is Piper iránt, hogy gyakorlatilag nem is ismerte őt, nem volt kérdés kit választ! Innentől kezdve az Égiek halandóvá tették Leo-t és boldog jövőt adtak neki Piper-rel. Azonban itt jött az UTOLSÓ NAGY PRÓBATÉTEL a szerelmükben! A legnagyobb és legérzelmesebb! Ez volt az a pillanat, amikor mindannyian a részesei lehettünk egy olyan szerelemnek, ami még a halált is képes legyőzni! Piper a természetfeletti erőket is megmozgatva, a végső küldetését teljesítve abban a jutalomban részesülhetett, hogy soha többé senki sem választhatja őt el Leo-tól. Piper és Leo 80 éves korukban is együtt maradtak és boldogan éltek a gyermekeik és unokáik körében! Éppen ezért Felicity-nél és Oliver-nél valami hasonló sors fog végigszaladni, csak természetfeletti erők nélkül. Mivel Oliver is sok lánnyal próbált meg már együtt lenni, még sem érezte sohasem azt amit Felicity-vel, és ugyanígy fordítva, Felicity-nél. Akármilyen messze is sodródtak, külön váltak útjaik, mindig volt valami olyan ok, ami miatt ők állandóan egymásba ütköztek, a kezdetek óta! Felicity és Oliver szerelme kőbe van vésve; a kalandos múltjuk, szenvedéssel teli jelenük és boldog jövőjük és ezen senki és semmi nem fog tudni változtatni, őket a sors egymásnak teremtette, akárcsak egykoron Piper és Leo-t, akiknek kísértetiesen hasonlóan indult a viharos szerelmük, majd egy boldog happy enddel zárult csodálatos szerelmi történetük!!

Miben hasonlít Felicity és Oliver bohókás, édes szerelme Caroline és Stefan viharos, de mégis önzetlen és szenvedélyes szerelmére?

Caroline és Stefan kapcsolata mesébe illő és páratlan! Egyszerűen, maga a tökéletesség! Na igen azt lehet mondani ezt hívják úgy, hogy hogyan is SZERELEM?! Az ő kapcsolatuk eleinte még barátinak sem volt mondható. Inkább csak úgy elmentek egymás mellett, tulajdonképpen holt más életet éltek mind a ketten. Az első találkozásukkor Car-nek egyből megtetszett Stefan, de Stef közölte a lánnyal, hogy mielőtt ez a kapcsolat még elkezdődne itt be is fejeződik! Itt egy jó darabig nem igazán volt köztük érintkezés. Itt egy Olicity-s hasonlat, egyből. Eleinte Oliver is csak azért kereste fel Felicity-t, mert kellett egy jó szakember, hogy a küldetésnél segíthessen. Túl sokat nem beszélgettek egymásról és csak kimondottan a küldetés miatt kereste mindig Oliver Felicity-t, tulajdonképpen nem is ismerték egymást és a munkán kívül másról nem is beszélgettek. Ugyanannyira elnéztek egymás mellett, mint a Steroline páros is az elején. Időnként összefutottak, de úgy nem sok vizet zavart a kapcsolatuk. Aztán jött a fordulat! Caroline vámpír lett! Kétségbeesett. Fogalma sem volt mihez kezdjen. Hogy viselje, hogy meghalt?! Mi lesz most vele, mi lesz ha bántja a szerelmét, Matt-et? Mi lesz, ha szörnyetegnek nézik és nem tud uralkodni magán? Megpróbált segítséget kérni Damon-tól, de ő jobbnak látta, ha inkább örökre véget vet a lány szenvedésének. És ekkor robbant be a Steroline barátság! Igen, először csak barátság. Stefan volt az aki megnyugtatta Caroline-t és megesküdött neki, hogy sosem engedi, hogy baja essen a lánynak. Oké. Olicity!! Felicity megmentette Oliver-t, bekerült a csapatba. Egyre közelebbi barátok lettek, egyre több mindent megtudtak egymásról, megismerték egymást, - ahogy Caroline és Stefan is, amíg közösen "edzettek" - amikor Felicity veszélybe került, Oliver megmondta neki, hogy nincs miért bűntudata legyen, hiszen nem kellett döntenie abban, hogy most megölje-e a Grófot, vagy inkább hagyja Felicity-t meghalni. Itt látszott először igazán mennyire is fontos a lány Oliver-nek! Ugyanígy a Steroline kapcsolatnál!! Emlékezzünk csak vissza, mikor Car csapdába esett és elfogták!! Stefan mit mondott a telefonba a nőnek? "Ha csak egy haja szála is meggörbül, megöllek!" Itt először, hihetetlenül látszott mennyit jelent neki már most ez a szőkeség!! Oliver ahogy meglátta, hogy Felicity-be bele akarja szúrni a tűt a Gróf, egy percig sem tétovázott és ÖLT! Ölt, amit soha többé nem akart megtenni, mégis megtette, mert szerette Felicity-t, valószínűleg már nem csak barátként! Stefan karon ragadta Damon-t és azonnal elindult Caroline-t kiszabadítani! Tulajdonképpen majdnem hogy párhuzamosan szeretett egymásba az Olicity és a Steroline páros. Folyamatosan nyomon követhettük mennyire mély barátságot építettek ki egymás között és az mivé fordul át, milyen mély érzelemmé! Emlékszünk arra a pillanatra, amikor Car mennyire féltékenyen nézte Elena és Stefan barátságát? Pont ahogy Felicity szomorodott el, ahogy Oliver Sara-val volt, vagy amikor Isabellel feküdt le a férfi. Amikor Caroline és Stefan az Utazók "csapdájába" estek, mély barátságról tettek tanúbizonyságot, pont mint amikor Felicity is lelket öntött Oliver-be, az óratoronyban. Ahogy Caroline szíve majd megszakadt, amikor azt hitte elvesztette Stefant? Felicity kis híján beleroskadt a fájdalomba, amikor azt hitte Oliver meghalt! A Steroline csók épp olyan tiszta és érzéki volt, ahogy Felicity és Oliver csókja is a kórházban. Stefan először kicsit döntésképtelen volt, Oliver jobbnak látta, ha "szakít" Felicity-vel. Stefan pont el akarta mondani Caroline-nak mit érez iránta, a lány kikapcsolta az érzelmeit! Oliver meg akarta próbálni Felicity-vel, de a lány közelebb került Ray-hez. Ahogy Damon tereli folyamatosan Stefant Caroline felé, ahogy Diggle próbálja felnyitni Oliver szemét Oliver Felicity iránti szerelmével kapcsolatban?? És a legnagyobb hasonlat mennyi idő kellett Stefan-nak hogy rádöbbenjen számára nem Elena jelenti az IGAZI SZERELMET, ahogy Oliver-nek sem Laurel. Mindkét férfi csak sokára tette túl magát az első NAGY szerelmen, hogy az IGAZI MINDENT ELSÖPRŐ SZERELMET megismerhesse!! Ahogy Oliver féltékeny volt és lesz is Ray-re, Stefan-ból valószínűleg pont ugyanilyen reakciót fog kiváltani, ha esetleg Enzo-val látja majd lógni szerelmét. Ahogy most kikapcsolták az érzelmeiket és lefeküdtek egymással, gonoszok lettek, lehet valami hasonló sötét fordulat hozza majd össze Felicityt és Olivert is. Még millió hasonlat van ez a páros között is, de ahhoz egy regény kéne! Ez is csak azt mutatja, hogy egy újabb párosnak milyen kísérteties a hasonlata az Oilcity-hez, mit jelent ha nem azt, hogy hosszú éveket kellett várjanak egymásra a Steroline és az Oilcity is, mégis a végén az ő Endgame-jük lesz a történelemkönyvekbe vésve...

Miben hasonlít Felicity és Oliver páratlan szerelme Lois és Clark cuki szerelmére?

Lois és Clark akkor ismerték meg egymást, amikor egy időre Chloe eltűnt a városból. Mindketten a lány után nyomoztak. Pont mint Felicity és Oliver, ők is az elején teljesen csak barátokként működtek együtt. Voltak romantikus pillanataik, de ezek még egyik fél részről sem jelentett komolyabb érzelmet, ahogy az elején még Felicity-nél és Oliver-nél. Pont ugyanolyan édes pillanatokat adott nekik a sors, mint Felicity-nek és Oliver-nek. Clark nagyon sokáig egyáltalán nem tudott más nőre nézni Lana-n kívül, így az sem tűnt neki fel, valójában Lois mennyire is vonzó nő! Oliver is sokáig csak Laurel-re tudott gondolni, bár ő időnként megpróbált más nőkkel vígasztalódni. Eközben Felicity és Lois is élték a saját életüket, Loísnak ott volt Oliver akivel egy időre összejött, Felicity pedig akkor jött össze egy időre Ray-jel, amikor már érzett valamit Oliver iránt és a férfi is viszonozta, de egyelőre nem lehettek együtt. Clark csak akkor kezdett el nőként felfigyelni Lois-ra, miután Lana újra visszatért a városba. Kis híján csókolóztak Lois-szal, de Lana iránti érzelmei erősebbek voltak a férfinak. Lois-nak nagyon rosszul esett, hogy Clark még mindig érez valamit Lana iránt és inkább félrehúzódott. Felicity is szomorú volt, mikor látta Isabell-t kijönni Oliver hotelszobájából és Sara-ra is egy ideig féltékeny volt. Aztán Clark bevallotta, hogy kezd többet érezni Lois iránt, ahogy Oliver is felfigyelt Felicity-re. Lois szakított Oliver-rel, mert megmondta, hogy neki Clark a valódi szerelme, valószínűleg hasonló szituáció lesz majd Felicity és Ray között is. Clark szerelmet vallott Lois-nak többször is, ahogy Oliver is Felicity-nek. Lois pont ugyanúgy kitart mindenben Clark mellett, pont mint Felicity Oliver mellett. Mindkét lány bármit képes megtenni az érdekében, hogy akit szeretnek, annak a titkára ne derüljön fény! Lois és Clark sok próbatételt kellett kiálljanak a szerelmük miatt, de végül boldogok lehettek egymással. Clark sokáig nem merte elmondani ki is ő valójában, ahogy egy ideig Oliver sem vallott Felicity-nek. Egyik alkalommal Lois úgy érezte csak hátráltatja Clark küldetését, ezért "szakított" vele. Ahogy Felicity is egy időre "elhagyta" Oliver-t és Oliver, - bár teljes szívéből szereti Felicity-t - ő is úgy látta jónak, ha egy időre különválnak. Aztán akár Clois páros, akár Olicity páros távol kellett egymástól éljen, mindig összesodorta őket a sors valahogy és Clark és Lois képtelenek voltak egymás nélkül meglenni, teljesen mindegy mi történhet, így boldogok lehettek 8 év múlva is egymással, Clark pedig a menyasszonya mellett is bőven tudott figyelni a világ megmentésére! Valószínűleg Oliver is rá fog jönni, hogy Felicity csak inspirálja majd őt és erőt ad neki, hogy ügyesebb legyen a küldetéseknél és a szerelem nem hátráltatni fogja őt, hanem megerősíteni és Felicity sem lesz veszélyben mellette, így boldog Endgame fog rájuk is várni, pont mint Lois-ra és Clark-ra várt!!

Miben hasonlít Felicity és Oliver gyönyörű szerelme Chloe és Oliver örökké tartó, érzéki szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver civakodó szerelme Buffy és Spike kirobbanó szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver veszélyekkel teli szerelme Cordelia és Angel érzelmes és tragikus szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver féltő szerelme Freya és Killian vad és szenvedélyes szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver örök szerelme Lyla és Diggle kitartó szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver modern szerelme Rómeó és Júlia tragikus szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver csodálatos szerelme Giselle és Robert mesebeli szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver elragadó szerelme, Lola és Andres veszélyesen őrült és gyönyörű szerelmére?

Miben hasonlít Felicity és Oliver mesébe illő szerelme, Jessica és Mickey küzdelmesen varázslatos és tündéri szerelmére?

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!