~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver őszinte vallomása Cupidónak

 

Oliver-nek egy igazán tűzről pattant menyecske is útját állta egy alkalommal. A nő megszállottságig imádta az Íjász karakterét. Carrie önmagát "Cupidónak" hívta. Azért volt szerelmes az Íjászba, mert Oliver egyszer megmentette őt egy Miracuru-katonától. {Egy korábbi modulban erről már olvashattatok bővebben...} Azóta megszállottan gyilkolta a bűnözőket és csak az Íjásszal akart lenni. Oliver meg akarta állítani a nőt, ezért elhívta arra a helyre, ahol akkoriban megmentette Carrie életét. Ekkor őszintén megnyílt a Cupidó előtt, de valójában ez az őszinteség nem Carrie-nek szólt, hanem Felicity-nek, aki bluetooth-on keresztül hallgatta őt. Oliver vallomása ez volt: "Megértem a fájdalmadat! Tudom milyen akarni valakit, de mégsem lehetsz vele! Hogy azt kívánod, bárcsak más lenne a helyzet, de nem lehet! Nem lehetek veled! Nem lehetek senkivel sem! Egyedül kell lennem!" Ezt az üzenetet tehát tudatosan Felicitynek szánta. Felicity végighallgatta Oliver szerelmi gyötrődését és nagyon fájtak neki a férfi szavai. Ő már többé nem szeretett volna egyedül maradni, úgy érezte itt Oliver újra összetörte a szívét.

Érdekességek:

  • Oliver a lelke mélyén nagyon vágyik Felicity-re, itt őszintén bevallotta a lánynak is és bármit megadna, hogy vele lehessen, de ez most nagyon körülményes lenne a számukra. Ezt akarta tudatni itt Felicity-vel.
  • Felicity-nek annyira fájt Oliver újbóli elutasítása, hogy könnyeket ejtett. Majd ezután Ray-hez menekül.
  • Diggle vette észre, hogy Felicity valószínűleg többé már nem akar egyedül lenni és ő hívta fel Oliver figyelmét is erre.
  • Diggle annyit mondott Oliver-nek, hogy lépjen mielőtt még késő lenne! Vallja be mit érez Felicity iránt!
  • Oliver ezt is akarta tenni, de nagyon fájt neki, mikor látta ahogyan Ray megcsókolja a szerelmét.
  • Oliver féltékenységében az Íjász-barlangban vezette le a feszültséget.
  • Ezek a jelenetek nagyon erősen megmutatták azt, milyen mély érzéseket táplál egymás iránt a páros!!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!