~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver hibái

Forrófejű: Oliver időnként elég gyorsan felkapja a vizet. Olyankor akaratlanul is képes másokat megbántani. Gyakran előfordult vele, hogy a csapat némelyik tagját igencsak magára haragította. Persze utána mindig kibékültek a vezérrel. Olivernek azonban óriási erénye, hogy képes elismerni a hibáját és bocsánatot kérni attól a személytől akit nagyon szeret és tudja, hogy mélyen megbántotta őt. Oliver-nek rosszul esik, ha ilyenkor miatta valaki szenved.

Makacs: Mindig a saját feje után megy. Akárki akármit mond. Éppen ezért tökéletesen kiegészítik egymást Felicity-vel. Hiszen egy makacs emberre, csak egy még makacsabb ember képes hatni. Oliver sokszor meggondolatlanul cselekedett már, főleg akkor volt vak, ha a családjáról vagy a szeretteiről volt szó. Bizony időnként megütötte a bokáját. Egyedül Felicity az, aki képes őt mindig meggyőzni arról, hogy nem biztos mindig az a helyes, amit ő lát jónak, senki másra nem hallgat a férfi.

Elfogult: Néha túlságosan is elfogult a szeretteivel, ezért nem lát tisztán. Sokszor kellett emiatt már csalódnia, különösen a szüleiben. Ilyenkor Oliver-ből mindig nagyon előtörnek az érzések. Néha a terveivel is túl elfogult tud lenni, pedig nem minden helyes úgy ahogy ő azt elgondolta.

Néha túl durva: Gyakran eléggé fájdalmas módszereket alkalmazott arra, hogy kihallgasson valakit. Sőt, az elején még meg is ölte a célpontjait. Oliver azonban nem csak fizikailag, de olykor bizony szavakkal is sikerül azt megbántsa, aki a legfontosabb neki a világon. Legtöbbször Felicity Oliver érzelmi kitöréseinek az áldozata.

Magába folytja az érzelmeit: Jelenleg Oliver legnagyobb szerelme, Felicity. Az elején nem merte bevallani ezt sem magának, sem a lánynak. Azonban amikor "lemondott" a lányról, képtelen volt elviselni, hogy Ray-hez közelebb került Felicity és ezért Oliver dühében az Íjász-barlangban vezette le a feszültséget. Egyszerűen hiába szereti Felicity-t, nem mer vele együtt járni, nehogy a lánynak baja essen. Diggle volt az, aki megpróbálta Oliver-t rávezetni arra, hogy túl késő lesz, ha tovább próbál várni. Akkor is próbál erős lenni, ha közben mélyen belül szenved. Egyszerűen nem szereti kimutatni mások előtt az érzelmeit. Talán fél, hogy ettől sebezhetőbb hős lesz.

Féltékeny: Mióta megismerte Felicity-t, képtelen tűrtőztetni a féltékenységét. Nem tudja elviselni, ha más férfi próbál udvarolni a lánynak. Barry miatt egyszer csúnyán összevesztek Felicity-vel, amikor a lány pedig Ray-hez került közelebb, Oliver kis híján szétverte az Íjász-barlang berendezését. Ez egy cuki tulajdonsága. Ugyanis itt mutatkozik meg a legjobban, ki is az ő IGAZI szerelme.

Könnyen feladná: Többször is előfordult már, hogy Oliver úgy érezte eljött számára a végső veszteség. Az ellenfél győzött és vége. Az egyetlen ember ekkor is Felicity tud lenni, aki képes olyan mélyre hatni a férfi szívében, hogy az erővel és kitartással töltse el a férfit és valóban győzedelmeskedik ilyenkor. Ráadásul, ha ennyire rossz lelkiállapotban van, képes ellökni minden szerettét magától egy időre.

Meggondolatlan és rosszul dönt sokszor: Néha túl hamar cselekszik, máskor lassan, de rosszul dönt. Az áldozatok pedig mindig a legfontosabb emberek az életében. Például emiatt nem lett Felicity sem a felesége, mivel rossz döntést hozott azzal kapcsolatban, hogy nem mondta el az igazságot a fiával kapcsolatban.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto