~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity a tökéletes ápolónő

Felicity nem csak a csapat géniusza, de nála jobban senki sem tudja a csapat sebesüléseit ellátni. Pótolhatatlan személy, több szempontból is és kitűnő barát is emellett. 

  • A Zöld Íjász ápolása: Mióta Felicity csatlakozott a csapathoz, azóta tölti be Oliver elsődleges ápolónőjének tisztségét. Amikor rájött, kicsoda az Íjász, akkor is Diggle-lel együtt mentették meg Oliver életét. Ahányszor a csapat vezetője lesérül, folyamatosan Felicity-t kéri meg, hogy ápolja a sebeit. Rengeteg alkalom volt már amikor Felicity ápolta őt. Oliver még soha nem csalódott a lány ápolónői tehetségében.
  • Spartan ápolása: Rengeteg alkalom volt, amikor Felicity látta el Diggle sérüléseit is. Egyik emlékezetesebb pillanat, amikor Deadshot leütötte Diggle-t, Felicity fertőtlenítette le a sebet, másik amikor Arsenal-lal együtt Brick embereit próbálták elkapni, de Felicity lezárta a garázs ajtaját. Amikor visszaértek Felicity már előkészítette nekik a kötszereket.
  • Arsenal ápolása: Amikor Roy a Miracuru hatása alatt állt és megpróbálták belőle "kipusztítani" akkor őt is Felicity gondozta és mióta Arsenal-ként járja Starling City utcáit, azóta a friss sérüléseit is a lány lájta el. Roy egy alkalommal meg is jegyezte Laurel-nek, hogy ő nem olyan jó ápoló, mint Felicity.
  • Black Canary ápolása: A Fekete Kanári még igencsak gyerekcipőben járt és friss tagja volt a csapatnak, - de ahogy csatlakozott - neki is kijárt egy tehetséges ápolónő, aki gondoskodott a sebeiről. Ugyanis kezdőként, még igen csak gyakoriak voltak a komoly sérülései, főleg a karján. Egy ideig Laurel sebeit Arsenal ápolta. Sajnos Felicity most már nem ápolhatja Laurel-t, hiszen egy veszélyes akció során a nő életét vesztette. Helyére valaki más kerül a csapatban.
  • ATOM ápolása: Ray nem közvetlenül a kis csapathoz tartozik, de egyszer megvédte Felicity-t egy támadástól, a lány pedig cserébe lefertőtlenítette a férfi sebeit. Így időnként Felicity, még az A.T.O.M ápolónőjének is felcsap.

Egy alkalommal, Felicity is csúnyán lesérült a vállánál, ekkor ő kapott elsősegély ellátást, méghozzá Sara-tól.

  • Amikor Sara ápolta őt: Ez az az eset volt, amikor az Órakirály ellen harcolt a két lány és Felicity megmentette Sara-t egy végzetes pisztolylövéstől. A lövés az ő vállát súrolta és nem Sara-t találta szíven, hálából Sara lefertőtlenítette és teljesen összevarta Felicity sebét. Így már ő is "büszkélkedhet" egy heggel.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!