~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity kedvencei

Kedvenc szín:

 • piros: Valószínűleg ez lehet Felicity kedvenc színe. Egészen pontosan még sosem mondta ki, hogy melyik színt kedveli a legjobban, de rengeteg eseményen piros estélyit visel, piros tollakkal ír, piros ajakrúzst visel és rendkívül sokszor piros ruhát is hord. (Oliver-rel közös színe) (Olicity-s jelkép)
 • kék: Időnként megjelenik kék ruhában és egyszer volt rajta egy kék estélyi is. Kedvelheti ezt a színt is, de sokkal kevesebbszer láttuk a kék színt vele kapcsolatban, mint a pirosat. (Ray-jel közös színe)
 • fekete: Korábban valószínűleg a fekete szín lehetett a kedvenc színe, hiszen egyetemistaként még a Goth-stílus megszállottja volt. Ekkor mindennapi viselete volt a fekete ruha és a fekete paróka. Később már sokkal kevesebbszer láthattuk őt feketében. Most már csak nagyon ritkán vesz fel fekete ruhát, csupán egyszer jelent meg egy fekete elegáns egyberuhában a kvízesten, a Central City-s kávézóban. (Barry-vel és Cooper-rel közös színe)
 • szőke: Felicity kedveli a szőke színt is, mert mióta csak csatlakozott a csapathoz bevallotta, hogy folyamatosan szőkére festeti a haját. Az eredeti hajszíne vagy barna, vagy fekete lehet.

Kedvenc tárgy:

 • piros tollak: Felicity egy lépést sem tesz anélkül a munkahelyeire, hogy ne lenne nála egy piros toll. Mindig valamilyen piros tollal szokott írni. Amikor Oliver-rel megismerkedett, akkor is piros toll volt nála, Oliver ezt meg is jegyezte és Felicity nagyon megörült, amikor felidézte neki. Egy visszaemlékezés alkalmával láthattuk is, mekkora jelentősége volt a tollnak kettejük románcának kialakulása legeslegelején. (Olicity-s jelkép)
 • páfrány: Bár nem konkrétan Felicity-é. Pontosabban ő vette ajándékba Oliver-nek, hogy ne legyenek túl szürkék a férfi hétköznapjai. Oliver imádja ezt a kis növényt. Azóta is kiemelt helye van az Íjász-barlangban, igaz már újabb darab, hiszen a régi sajnos Quentin hibájából elhalt. A második páfrányt viszont Oliver ajándékozta Felicity-nek szerelmük jelképeként, szerelmük újjáéledéseként. (Olicity-s jelkép)
 • szemüveg: Rengetegszer hord szemüveget Felicity. Amikor általában valamilyen alkalmi estre készül, akkor szokta lehúzni, amúgy mindig rajta van. Pontosan nem tudni, hogy csak divatból hordja, vagy egy picit esetleg tényleg homályos a látása.
 • fülbevalók: Szinte egy lépést sem tesz nélkülük. Egyetlen egy fülbevaló van, amit sosem vesz le és állandóan a fülében van. Nagyon divatos. Amellé szokott néha alkalmi fülbevalókat hordani.
 • táskák: Alig látni úgy Felicity-t, ha valahová menni szeretne ne vinné magával valamelyik kedvenc táskáját. Általában mindig olyan táskákat visz magával, amiben jó sok minden elfér.
 • hajgumi: Legtöbbször mindig összekötözi a haját, nagyon ritka amikor kiengedi. Maximum a vállalati munkahelyén nem hord csak hajgumit. A kedvenc hajviselete valószínűleg a copf, Felicity-nek.
 • valamilyen modern elektromos kütyü: Tök mindegy, hogy mobiltelefon, vagy tablet, Felicity-nél mindig kell legyen valamilyen szuper jó kütyü, ami mindig többet tud, mint amennyit egy rendes készüléknek tudnia kellene.
 • bluetooth-fülhallgató: Már szinte Felicity mindennapjaihoz tartozik és elengedhetetlen eszköz számára ahhoz, hogy szerelmével állandó kapcsolatban legyenek a bonyolult küldetések miatt. Oliver folyton innen kapja a technikai segítséget Felicity-től és ezen keresztül látja el őt a leglényegesebb információkkal is. Azonnali segítséget és kommunikációs kapcsolatot jelent a két fél között. De ugyanígy ezen keresztül éri el a csapat többi tagját is.
 • körömlakk: Egyszerűen nincs olyan pillanat szinte, hogy Felicity-t ne látnánk vagy rózsaszín, fekete, piros, kék, fehér színű körömlakkal. Nagyon jól áll neki, rengeteg van belőle és imádja őket!
 • gyűrűk: Nagyon ritka eset, de van amikor gyűrűt is húz az ujjára. Nagyon jól áll neki.
 • számítógépek: Az életét jelenti. Imádja a gépeket, tökéletes programozó és hacker. Ebben leli a legnagyobb örömét, amikor szabadideje van.
 • rúzs és egyéb sminkkészlet: Felicity imádja fontosabb alkalmakkor kirúzsozni a száját, meg úgy alapból is és emellé még a szemét is festi. Gyönyörű sminkkel és anélkül is, + a körömlakk is csak még varázslatosabbá teszi őt!

Kedvenc étel:

 • az olasz konyha remekei: Amikor Oliver-rel az első közös randijukra készülődtek, akkor kérdezte meg Oliver Felicity-től, hogy kedveli-e az olasz ételeket. A lány mosolyogva azt válaszolta, hogy nagyon is szereti az olasz kaját.
 • mogyoró-allergia: Bár valószínűleg szereti a mogyorót, sosem ehet, mert allergiás rá.

Kedvenc ital:

 • kávé: Felicity egy lépést sem tesz reggel anélkül, hogy ne inna egy nagy bögre kávét. Megszállott kávéimádó. Oliver-rel gyakran kávéznak együtt. Felicity a munkahelyén, otthon, az Íjász-barlangban és Central City-s látogatásai során is mindig iszik kávét. Imádja, sok cukorral issza.

Kedvenc sport:

 • aerobik: Felicity, - hogy remek formában tartsa karcsú alakját - gyakran használja a nappaliját otthoni aerobikozásra. Van egy dvd-je, amire sokszor tornázik. Plusz egy tornaszőnyege is van. Emellett időnként Diggle edzi őt és kipróbálta Oliver bokszzsákját is.
 • küzdősport: Felicity-t időnként láthatjuk, amint bokszzsákot püfföl, vagy éppen edz valamelyik barátjával a csapatból. Bár annyira nincs kitanítva, mint a csapat többi tagja (egyelőre!!), azért pontosan tudja, hogyan védje meg magát és rendszeresen gyakorol.

Kedvenc hobbi:

 • programozás: Felicity, imád különböző számítógépes csodaprogramokat kreálni. Nagy tehetsége van a programozáshoz és alig akad olyan zseni, aki őt felülmúlná. Páratlan a tehetsége és imádja is a munkáját. Már egyfajta szórakozásnak fogja fel az egészet.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!