~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity hibái

Túlságosan naív és jóhiszemű: Felicity-re időnként jellemző, hogy túl könnyen elhisz bizonyos dolgokat és gyakran emiatt csapdába esik. Sajnos elég hamar a bizalmába tud fogadni embereket, pedig jobban meg kéne őket ismernie.

Mindig fejjel megy a falnak: Oliver akárhányszor próbálta lebeszélni bizonyos veszélyes bevetésekről Felicity-t, a lány sosem tágított, sőt egyszer még Oliver tudta nélkül is nyomozni indult, aminek az lett a vége, hogy Oliver meg kellett szegje az esküjét és ölt. Persze nem haragudott meg Felicity-re. Felicity mindig azt akarja tenni, amit ő jónak lát, időnként emiatt bajba kerül, de sokszor viszont jó meglátásai vannak.

Nem igazán beszél az érzelmeiről: Elég nyilvánvaló, hogy Oliver iránt milyen érzéseket táplál, mégis eddig csak a férfi vallott szerelmet Felicity-nek, de a lány sosem beszélt arról, mit is érez Oliver iránt. Ugyanez vonatkozik a családjára is. Nem igazán szeret beszélni róluk és arról sem milyen a kapcsolata velük. Inkább titkolja az érzelmeit, bár a testbeszéde általában mindent elárul helyette.

Túlságosan érzékeny típus: Eleinte annyira nem volt érzékeny, viszont az utóbbi időben nagyon sokszor eltörik nála a mécses. Főleg azóta sír sokat, mióta Oliver-ről azt hitte, hogy meghalt. Ha elveszít egy barátot, vagy egy számára fontos személyt, képes nagyon hosszú ideig depresszió közeli állapotba kerülni.

Csipkelődős típus: Mindig képes visszavágni, olykor nagyon viccesen. Főleg Oliver-t szereti a legjobban felhúzni. Mindig beleköt a férfiba, ha valamit  nem talál helyesnek és gyakran elég komolyan össze is kapnak. Persze Oliver túl sokáig sosem tud haragudni Felicity-re, mert imádja őt. Ez a tulajdonsága adja Felicity humorának az egyik alapkövét.

Nyaggatós típus: Ezt Oliver is megjegyezte Felicity-nek egy alkalommal. Addig fúrja az adott személy oldalát, amíg el nem éri a célját. Oliver-t ez egyáltalán nem zavarja, mivel gyakorlatilag nincs olyan dolog az utóbbi időben, amiben ne hallgatna Felicity-re. Ez a tulajdonsága Felicity-nek és a csipkelődés is, egyes személyeket felbőszíthet, de mások pedig épp emiatt kedvelik őt.

Túlságosan őszinte típus: Épp úgy lehet sajnos hibája is, ahogy erénye is. Nem szeret semmit véka alá rejteni, köntörfalazni, mindig nyíltan kimondja amit gondol, mégha fáj is neki, hogy esetleg megbánthat vele mást. Főleg Oliver-rel került időnként vitába, amiért mindig a fejéhez vágta a fájó igazságot. De ez a tulajdonsága nagyon nagy érték is.

Időnként hamar felkapja a vizet: Oliver-rel együtt egy közös tulajdonságuk, ahogy a vakmerőség is. Amikor valami nagyon nem tetszik Felicity-nek, hirtelen nagyon mérges tud lenni és akkor ő is meggondolatlan dolgokat tud mások fejéhez vágni. Különösen Oliver-rel vitatkozott sokat. Ráadásul most is mérges lesz a férfira, amiért úgy érzi cserben hagyta őt és halottnak hitték.

Gyakran magában beszél: Igazából ez nem is annyira hiba, inkább amolyan cuki tulajdonsága Felicity-nek. Amikor valami munkában nagyon elmerül, vagy Oliver-ről álmodozik, néha megesik, hogy önmagával társalog.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!