~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity ellenségei

Isabel Rochev: Isabel-t Felicity akkor ismerte meg, amikor Oliver társtulajdonosa lett a Queen vállalatnál. Már az elejétől nem szimpatizált egymással a két nő. Felicity-nek nagyon rosszul esett, amikor Isabel már nem csak az irodáját osztotta meg Oliver-rel, hanem az ágyát is. Számon is kérte ezt a férfin és itt indult el köztük valamiféle érzelem. Felicity már korábban érezte, hogy Isabel nem olyan jó, mint azt az Íjász gondolta és nem a megfelelő nő Oliver számára. Felicity meg is mondta Oliver-nek, szerinte ő jobbat érdemel. Felicity gyanúja hamar beigazolódni látszott. Oliver naívan hitt a nőben, így rábízta a céget. Nagy hibát követett el, ugyanis a nő kijátszotta őt, így elvesztette a cégét. Isabel ekkor bevallotta, hogy Slade-nek dolgozik. Oliver-ben egy világ omlott össze. Felicity ekkor azt tervelte ki, hogy robbantsák fel az "Alkalmazott Tudományok" részlegét a cégnek, hogy valamennyire megfékezzék a miracuru-s kísérleteket. Isabel innentől hadat üzent a kis csapatnak. Amikor a végső harcra került a sor, Isabel meg akarta találni Felicity-t, hogy egyszer és mindenkorra végezzen vele, mert gyűlölte a lányt. Azonban nem sikerült a terve, Felicity meglepte őt és Diggle-lel együtt sikeresen elmenekültek a pszichopata nő elől. Mikor megszűnt a Miracuru hatása, Isabel hatalma is megtört. A nő egyébként korábban Robert szeretője is volt és Oliver-t is meg akarta kaparintani magának. Többet már senkinek sem tud ártani, ugyanis Nyssa megölte őt.

Malcolm Merlyn: Felicity sosem bírta Malcolm-ot, mert tudta mennyit ártott a szerelmének. Hosszú ideig mindennél és mindenkinél jobban gyűlöli a férfit, ugyanis őt hibáztatta Oliver "halála" miatt. Teljes mértékben az ellenségének tekintette. Felicity nem ijedt meg Malcolm-tól elé állt és mindent a férfi fejére olvasott, kimutatva, hogy mennyire gyűlöli őt. Továbbá Sara halála miatt és Thea befeketítése miatt is utálta a férfit. Hamarosan a csapatnak elkélt némi segítség, de Felicity nem szívesen látta Malcolm-ot is ideiglenes a csapat tagjai között. Ha tehette volna, szívesen bezárta volna Malcolm-ot örökre egy virtuális börtönbe. Amikor azonban Nanda Parbat-ba indultak, Oliver kiszabadítására, Felicity és közte némileg javult a viszony, ugyanis Malcolm még meg is mentette a lányt egy Ligatag támadásától. Néhány közös küldetéstől eltekintve, Felicity még mindig neheztel a férfira. Azonban Malcolm-nak sosem volt és most sem célja a lány eltüntetése.

Cooper "Coop" Seldan: Felicity első nagy szerelme volt, még az egyetemi évek alatt. Tökéletesen meg voltak együtt és mind a ketten kitűnően értettek a hackeléshez. Azoban, amikor kifejlesztettek Myron-nal együtt egy szupervírust, Coop csinált egy őrültséget, amiért lecsukták őt. Felicity sokáig teljesen elkeseredett mert azt hazudták neki, hogy a barátja meghalt. Amikor újra felbukkant és Starling City-t fenyegette egy névtelen bűnözőként, Felicity nem akarta elhinni Oliver-nek, hogy talán az exe állhat az egész mögött. Így meg is haragudott Oliver-re és a tetejében még Donnával is csúnyán összevesztek. Később valakik betörtek a házába és elrabolták őt az anyukájával együtt. A két nő nagyon félt. Felicity-nek fogalma sem volt, mit akarnak tőle. Ekkor bújt elő a banda feje. Amikor Felicity meglátta Coop arcát, teljesen összetört, végig azt hitte, hogy halott a volt szerelme. A lány nem akart segíteni Coop-nak egy páncélautó kirablásában, így az az édesanyjával fenyegette őt. Kénytelen volt segíteni neki, de közben jelet küldött Oliver-éknek is a tartózkodási helyükről. A kis csapat hamar megtalálta őket, azonban Oliver-nek nem kellett leszerelnie a férfit, mert Felicity frappánsan ártalmatlanította a bünőzőt. Így újra megmenekülhetett Starling City. A történtek után Felicity bocsánatot kért Oliver-től, ő pedig újra biztosította a lányt a szerelméről. Coop pedig visszakerült a börtönbe, Felicity-nek hála. Cooper később Damien Dahrk-nak is dolgozott, de amikor ki akart lépni Damien nem engedte neki és végül Felicity elérte, hogy ne folytassa tovább a rossz célokra való hackelést, de így Damien haragja végzett Cooper-rel.

Brie 'Bee' Larvan: Brie akkor vált Felicity ellenségévé, amikor a lány ártalmatlanította őt Barry-vel szemben és börtönbe juttatta. Egyébként hasonló nagy tudású hacker, mint Felicity is. A méhek a mindenei. Képességeit sajnos rosszra használja és képes vele robotméheket is irányítani. Amikor Brie megszökött a börtönből, kiderült, hogy egy súlyos gerincbetegsége van, melyre megoldást egyedül a Felicity gerincébe ültetett chip tudna jelenteni. Ugyanis Felicity is csak azzal képes járni, miután Damien örökre megbénította a normál gerincét. Így amikor megtalálta a Queen Vállalatot, - aminek akkor Felicity volt a vezérigazgatónője - fogva tartotta őt, Donnát és Thea-t. Mindenképpen meg akarta ölni a lányt, hogy ezzel ő újra teljes életet élhessen és egyben megfizessen Felicity-nek az őt ért sérelmek miatt. Természetesen szerencsére Oliver és a csapat többi tagja időben érkezett és Brie ismét vesztett. Azóta már képtelen rá fizikailag, hogy bárkinek is árthasson mégegyszer.

Prométheus: A férfi Oliver ötödik főellensége. Felicity esetében "alapmunkának" számít, hogy minden ellenfélnél besegít Oliver-nek, azonban Prométheus-t önmaga bosszújából is szeretné holtan látni. Nemrégen ugyanis a férfinek "köszönhetően" vesztette el az új barátját, Billy Malone-t. A nyomozó ártatlan és jólelkű férfi volt. Felicity pedig mérhetetlen gyűlöletet érez azok iránt, akik ilyesmit képesek tenni. Az ellenség miatti nagyfokú gyűlöletének lesz köszönhető, hogy egy időre kicsit mélyebben is belekóstol Felicity a sötét oldal rejtelmeibe...

Cayden James:

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)