~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity ellenségei

Isabel Rochev: Isabelt Felicity akkor ismerte meg, amikor a nő Oliver társtulajdonosa lett a Queen vállalatnál. Már az elejétől nem szimpatizált egymással a két nő. Isabel szembesítette először Olivert azzal, hogy többen úgy hiszik, több van közte Felicityvel pusztán barátságnál. Ebben már akkor lehetett igazság, hiszen Felicitynek nagyon rosszul esett, amikor Isabel már nem csupán az irodáját osztotta meg Oliverrel, hanem az ágyát is. Számon is kérte ezt a férfin és ezzel már tisztán látszott, elindult valami kettejük között. Felicity már korábban érezte, hogy Isabel nem olyan jó, mint azt az Íjász gondolta és nem a megfelelő nő Oliver számára. A lány meg is mondja Olivernek, hogy szerinte Oliver sokkal jobb nőt érdemel maga mellé. Felicity gyanúja hamar beigazolódni látszott, amikor is Oliver naivan hitt a nőben, így még a cég irányítását is teljesen rábízta Isabelre. Ezzel azonban nagy hibát követett el a férfi, ugyanis a nő kijátszotta őt, így pedig végleg elveszett a cég. Isabel ekkor bevallotta, hogy Sladenek dolgozik. Oliverben ekkor egy világ omlott össze. Felicity ekkor azt tervelte ki, hogy robbantsák fel a cég "Alkalmazott Tudományok" részlegét, ezzel valamennyire megfékezve a miracurus kísérleteket. Isabel innentől hadat üzent a kis csapatnak. Amikor a végső harcra került a sor, Isabel meg akarta találni Felicityt, hogy egyszer és mindenkorra végezzen vele, mert gyűlölte a lányt. Azonban a terve szerencsére nem sikerült, mivel Felicity meglepte őt és Digglelel együtt, sikeresen elmenekültek a pszichopata nő elől. Mikor megszűnt a Miracuru hatása, Isabel hatalma is megtörni látszott. A nő egyébként, korábban Robert szeretője is volt és az ifjabb Queent is be akarta hálózni, ami úgy tűnt egy időre sikerült is neki. Ám szerencsére Felicity és a többiek közbeszóltak. Többet már senkinek sem tudna ártani a nő, ugyanis Nyssa megölte őt.

Malcolm Merlyn: Felicity sosem bírta Malcolmot, mert tudta, hogy mennyit ártott a szerelmének. Hosszú ideig mindennél és mindenkinél jobban gyűlöli a férfit, ugyanis őt hibáztatta Oliver "halála" miatt. Teljes mértékben az ellenségének tekintette. El is mondta neki, hogy mennyire nem kedveli őt. Továbbá, Sara halála miatt és Thea befeketítésért is utálta a férfit. Amikor a csapatnak elkélt némi segítség Oliver érdekében, Felicity nem szívesen fogadta be ideiglenesen Malcolmot is a csapatba. Mégis megtette, mert a szerelme életéről volt szó. Ha tehette volna, inkább bezárta volna Malcolmot örökre egy virtuális börtönbe, de nem lehetett. Nanda Parbat azonban nem csupán Felicity és Oliver szerelmes emlékeit őrzi, de a pillanatot is, amikor Felicity és Malcolm között oldódni kezdett a puskaporos hangulat, igaz a lány továbbra is keserűen bánt Malcolmmal. Néhány közös küldetéstől eltekintve, Felicity Malcolm tettei miatt, végig neheztelt a férfire, azonban Malcolmnak sosem volt terve, megölni a lányt. Felicity ellenszenve Malcolm iránt egy kicsit javult, miután a férfinek volt lelke és feláldozta magát azért, hogy a lánya élhessen.

Cooper "Coop" Seldan: Felicity első nagy szerelme volt, még az egyetemi évek alatt. Tökéletesen meg voltak együtt és mind a kettejüknek a vérében volt a hackelés. Felicity készített is egy szupervírust, amiről csak ő, Coop és Myron tudtak. Coop már akkor rossz célokra akarta használni a veszélyes programot, ezért lecsukták őt. Felicity hosszú időre elkeseredett, mivel úgy tudta, a barátja meghalt, holott ez nem volt igaz. Amikor újra felbukkant  a férfi, már bűnöző vált belőle és Starling Cityt fenyegette. Felicity először nem akarta elhinni Olivernek, hogy az exe állhat az egész bűntény mögött, majd maga is megbizonyodott az ellenkezőjéről. Ugyanis Coop elraboltatta őt és az édesanyját. A férfi arra kényszerítette Felicityt, hogy a tudását gonosz célokra használja. Felicity féltette az édesanyját, ennek ellenére próbált nem engedni Coopnak és megnyugodott, mikor Oliver rájuk talált. Végül együttes erővel és egy jól irányzott rúgással Felicity ártalmatlanította pokolbeli volt barátját. Ezután az incidens után Oliver emlékeztette Felicityt, hogy ő nem rossz ember és ha annak idején nem követi el ezt a "hibát", talán nem tudott volna ennyire jó irányba megváltozni a lány. Emellett pedig ismét biztosította arról Felicityt, hogy mindezek ellenére is ugyanannyira szerelmes belé, mint előtte is volt. Cooper később Damiennel is összedolgozott, de amikor ki akart lépni az üzletből, Damien nem engedte neki. Végül Felicity elérte, hogy ne folytassa tovább a férfi azt, amit művel. Mindennek az lett a vége, hogy Damien megölte Coopot, mivel az szembe fordult vele.

Brie 'Bee' Larvan: Brie akkor vált Felicity ellenségévé, amikor a lány ártalmatlanította őt Barryvel szemben és aztán börtönbe juttatta. A lány gyakorlatilag ugyanolyan jó hacker, mint Felicity, viszont teljesen őrült. Ebből kifolyólag, képességeit rosszra használja és mivel imádja a méheket, robotméheket gyárt, melyek veszélyes fegyvert jelentenek bárkire nézve. Amikor Brie megszökött a börtönből, kiderült, hogy egy súlyos gerincbetegsége van, melyre egyetlen megoldást egyedül a Felicity gerincébe ültetett chip tudna jelenteni. Ugyanis Felicity is csak azzal képes járni, miután Damien örökre megbénította a lány gerincét. Így amikor Brie megtalálta a Queen Vállalatot, - aminek akkor Felicity volt a vezérigazgatónője - fogva tartotta őt, Donnát és Theat. Mindenképpen meg akarta ölni a lányt, hogy ezzel ő újra teljes életet élhessen és egyben megfizessen Felicitynek az őt ért sérelmek miatt. Szerencsére Oliver és a csapat többi tagja időben érkezett és Brie ismét vesztett. Azóta már képtelen rá, hogy fizikailag bárkinek is árthasson mégegyszer.

Prométheusz: A férfi Oliver ötödik főellensége. Felicity esetében magától érthetőnek számít, hogy minden ellenfél legyőzésében Oliver mellett áll, azonban Prométheusz a saját bosszújának célpontját is jelentette egykoron. Korábbi barátja, Billy Malone ugyanis a gonosztevő ördögi terve miatt vesztette életét, amit ráadásul Prométheusz az Íjászra akart kenni. Felicity azonban sosem haragudott Oliverre, mert tudta, hogy valójában sosem tett volna ilyet, ha tudja, Billy rejtőzik az álca alatt. A nyomozó alapvetően ártatlan és jólelkű férfi volt, Felicity pedig mérhetetlen gyűlöletet érez azok iránt, akik ilyesmit képesek tenni az ilyen ártatlan emberekkel. Prométheusz volt az első lépés ahhoz, hogy Felicity önszántából egy kicsit belekóstoljon a sötét oldalba is. Ám még Prométheusz sem volt képes úgy megváltoztatni Felicityt, ahogy azt Díaz tette, aki Felicityt egy jó időre elszakította a szerelmétől és majdnem a fiától is.

Ricardo Díaz: Ugyan Díaz leginkább Oliver főellensége, mégis Felicity Oliver egyetlen ellenfelét sem gyűlölte úgy, ahogy ezt a férfit. Ricardo ugyanis jó időre tönkretette Felicity boldogságát azzal, hogy elválasztotta őt a férjétől és majdnem a fiától is. Ráadásul Díaz Felicity és William életére tört abban az otthonban, ahol éppen előle rejtőzködtek, amíg Oliver a börtönben ült és így ő nem tudott volna segíteni nekik. Felicity minden követ megmozgatott, hogy kihozhassa szerelmét a börtönből és Díazt küldje oda, még a tűzbe is képes lett volna belesétálni, hogy elérje a célját. Amikor pedig Anatoly fegyvert ad Felicity kezébe, majdnem le is lövi Díazt, amit korábban sosem lett volna képes megtenni. Ráadásul Díaz tovább provokálta a lányt. Csupán Föld 2 Laurelnek köszönhető, hogy nem tett olyasmit Felicity, amit megbánt volna. Később már gondolkodás nélkül képes volt rálőni arra a férfira, aki Oliverre és ő rá támadt, miután az Íjászt hazaengedték. Oliver nagyon megijedt, hogy mekkora változáson ment keresztül szerelme, majd később megnyugtatta őt, ha meg is változott a lány, számára akkor is élete egyetlen szerelme marad örök időkre...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!