~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity ellenségei

Isabel Rochev: Isabel-t Felicity akkor ismerte meg, amikor Oliver társtulajdonosa lett a Queen vállalatnál. Már az elejétől nem szimpatizált egymással a két nő. Felicity-nek nagyon rosszul esett, amikor Isabel már nem csak az irodáját osztotta meg Oliver-rel, hanem az ágyát is. Számon is kérte ezt a férfin és itt indult el köztük valamiféle érzelem. Felicity már korábban érezte, hogy Isabel nem olyan jó, mint azt az Íjász gondolta és nem a megfelelő nő Oliver számára. Felicity meg is mondta Oliver-nek, szerinte ő jobbat érdemel. Felicity gyanúja hamar beigazolódni látszott. Oliver naívan hitt a nőben, így rábízta a céget. Nagy hibát követett el, ugyanis a nő kijátszotta őt, így elvesztette a cégét. Isabel ekkor bevallotta, hogy Slade-nek dolgozik. Oliver-ben egy világ omlott össze. Felicity ekkor azt tervelte ki, hogy robbantsák fel az "Alkalmazott Tudományok" részlegét a cégnek, hogy valamennyire megfékezzék a miracuru-s kísérleteket. Isabel innentől hadat üzent a kis csapatnak. Amikor a végső harcra került a sor, Isabel meg akarta találni Felicity-t, hogy egyszer és mindenkorra végezzen vele, mert gyűlölte a lányt. Azonban nem sikerült a terve, Felicity meglepte őt és Diggle-lel együtt sikeresen elmenekültek a pszichopata nő elől. Mikor megszűnt a Miracuru hatása, Isabel hatalma is megtört. A nő egyébként korábban Robert szeretője is volt és Oliver-t is meg akarta kaparintani magának. Többet már senkinek sem tud ártani, ugyanis Nyssa megölte őt.

Malcolm Merlyn: Felicity sosem bírta Malcolm-ot, mert tudta mennyit ártott a szerelmének. Hosszú ideig mindennél és mindenkinél jobban gyűlöli a férfit, ugyanis őt hibáztatta Oliver "halála" miatt. Teljes mértékben az ellenségének tekintette. Felicity nem ijedt meg Malcolm-tól elé állt és mindent a férfi fejére olvasott, kimutatva, hogy mennyire gyűlöli őt. Továbbá Sara halála miatt és Thea befeketítése miatt is utálta a férfit. Hamarosan a csapatnak elkélt némi segítség, de Felicity nem szívesen látta Malcolm-ot is ideiglenes a csapat tagjai között. Ha tehette volna, szívesen bezárta volna Malcolm-ot örökre egy virtuális börtönbe. Amikor azonban Nanda Parbat-ba indultak, Oliver kiszabadítására, Felicity és közte némileg javult a viszony, ugyanis Malcolm még meg is mentette a lányt egy Ligatag támadásától. Néhány közös küldetéstől eltekintve, Felicity még mindig neheztel a férfira. Azonban Malcolm-nak sosem volt és most sem célja a lány eltüntetése.

Cooper "Coop" Seldan: Felicity első nagy szerelme volt, még az egyetemi évek alatt. Tökéletesen meg voltak együtt és mind a ketten kitűnően értettek a hackeléshez. Azoban, amikor kifejlesztettek Myron-nal együtt egy szupervírust, Coop csinált egy őrültséget, amiért lecsukták őt. Felicity sokáig teljesen elkeseredett mert azt hazudták neki, hogy a barátja meghalt. Amikor újra felbukkant és Starling City-t fenyegette egy névtelen bűnözőként, Felicity nem akarta elhinni Oliver-nek, hogy talán az exe állhat az egész mögött. Így meg is haragudott Oliver-re és a tetejében még Donnával is csúnyán összevesztek. Később valakik betörtek a házába és elrabolták őt az anyukájával együtt. A két nő nagyon félt. Felicity-nek fogalma sem volt, mit akarnak tőle. Ekkor bújt elő a banda feje. Amikor Felicity meglátta Coop arcát, teljesen összetört, végig azt hitte, hogy halott a volt szerelme. A lány nem akart segíteni Coop-nak egy páncélautó kirablásában, így az az édesanyjával fenyegette őt. Kénytelen volt segíteni neki, de közben jelet küldött Oliver-éknek is a tartózkodási helyükről. A kis csapat hamar megtalálta őket, azonban Oliver-nek nem kellett leszerelnie a férfit, mert Felicity frappánsan ártalmatlanította a bünőzőt. Így újra megmenekülhetett Starling City. A történtek után Felicity bocsánatot kért Oliver-től, ő pedig újra biztosította a lányt a szerelméről. Coop pedig visszakerült a börtönbe, Felicity-nek hála. Cooper később Damien Dahrk-nak is dolgozott, de amikor ki akart lépni Damien nem engedte neki és végül Felicity elérte, hogy ne folytassa tovább a rossz célokra való hackelést, de így Damien haragja végzett Cooper-rel.

Brie 'Bee' Larvan: Brie akkor vált Felicity ellenségévé, amikor a lány ártalmatlanította őt Barry-vel szemben és börtönbe juttatta. Egyébként hasonló nagy tudású hacker, mint Felicity is. A méhek a mindenei. Képességeit sajnos rosszra használja és képes vele robotméheket is irányítani. Amikor Brie megszökött a börtönből, kiderült, hogy egy súlyos gerincbetegsége van, melyre megoldást egyedül a Felicity gerincébe ültetett chip tudna jelenteni. Ugyanis Felicity is csak azzal képes járni, miután Damien örökre megbénította a normál gerincét. Így amikor megtalálta a Queen Vállalatot, - aminek akkor Felicity volt a vezérigazgatónője - fogva tartotta őt, Donnát és Thea-t. Mindenképpen meg akarta ölni a lányt, hogy ezzel ő újra teljes életet élhessen és egyben megfizessen Felicity-nek az őt ért sérelmek miatt. Természetesen szerencsére Oliver és a csapat többi tagja időben érkezett és Brie ismét vesztett. Azóta már képtelen rá fizikailag, hogy bárkinek is árthasson mégegyszer.

Prométheus: A férfi Oliver ötödik főellensége. Felicity esetében "alapmunkának" számít, hogy minden ellenfélnél besegít Oliver-nek, azonban Prométheus-t önmaga bosszújából is szeretné holtan látni. Nemrégen ugyanis a férfinek "köszönhetően" vesztette el az új barátját, Billy Malone-t. A nyomozó ártatlan és jólelkű férfi volt. Felicity pedig mérhetetlen gyűlöletet érez azok iránt, akik ilyesmit képesek tenni. Az ellenség miatti nagyfokú gyűlöletének lesz köszönhető, hogy egy időre kicsit mélyebben is belekóstol Felicity a sötét oldal rejtelmeibe...

Cayden James:

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!