~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity és az életmentés

Oliver megmentése: Amikor Oliver-t lelőtte az anyja, mert Íjászként fogalma sem volt arról, hogy valójában ő a fia, Oliver Felicity autójában keresett menedéket. A lány először nagyon megijedt a férfitól, de rövid habozás után teljesítette Oliver kérését és elvitte őt Diggle-hez a régi Queen raktárba. Itt Oliver-nek leállt a szíve és Diggle teljesen kétségbeesett. Felicity-nek volt lélekjelenléte és rájött arra, hogy megjavítható a defiblirátor, csak valami rosszul volt csatlakoztatva. Felicity egyből rájött a hibára és a segítségével sikeresen visszahozta Diggle Oliver-t az életbe. Ha Felicity nem lett volna, valószínűleg Starling City sötétségbe borult volna a bűnözéstől.

Sara megmentése: Egy alkalommal, egy igen nehéz ellenfelet kapott a kis csapat. Még Felicity-nek is meggyűlt a baja az ún. Órakirállyal. Sajnos minden gépi berendezésüket tönkre vágta a csapatnak és semmivel sem tudták megállítani a gaztetteit. Ekkor próbálta meg a kis csapat sarokbaszorítani a férfit, Oliver és Diggle fegyverrel próbálták ledönteni, de elmenekült. Ekkor jöttek a lányok, Sara és Felicity. Sara éppen ki akart rohanni, hogy meglepje, csak hogy fordítva sült el a dolog és a férfi golyót küldött a lány felé, Sara ezt nem látta és Felicity pont jókor terítette őt le a földre. Sajnos a golyó eltalálta Felicity vállát, de komolyabb sérülése nem lett. Sőt még büszke is volt az első harci sebére. Közben még sikerült a gazfickó saját vírusával leterítenie a bűnözőt. Valószínűleg Sara hamarabb halott lett volna, ha Felicity nincs ott, hogy megvédje őt.

Diggle megmentése: Isabel-nek már régóta a bögyében volt szegény Felicity, így miután Diggle-t a földre terítette, éppen végezni akart vele és Felicity-vel is. Ekkor jött Felicity és elgázolta Isabel-t, ezzel megmentette Diggle életét is. Gyorsan beszálltak a kocsiba és elhúztak, mielőtt Isabel utolérte volna őket. Ez a miracurus harcosok idejében történt. Diggle-vel valószínűleg elbánt volna az a ribanc, ha nincs ott időben Felicity. Újabb piros pont és életmentés Felicity számlájára.

Donna megmentése: Felicity régi exe hatalmas káoszt okozott Starling City-ben. Egyedül csak Felicity-re számíthatott a csapat. Ám a lányt és az édesanyját elrabolták. Kiderült, hogy Donná-t idecsalta Coop. Végül Felicity frappánsan túl tudott járni a volt barátja eszén és egy ügyes rúgással kitért a fegyver elől, így földre teperte a bűnözőt és megmentette az édesanyját. Oliver csupán csak szemlélője volt az esetnek, Felicity simán vette az akadályt. Újabb ember menekült meg és Starling City újra veszélymentes lett, hála egy bátor IT-s leányzónak.

Lyla megmentése: Amikor a Bumerángos elcsalta Oliver-t, Barry-t és az összes férfit egy kocsmába, a lányok védtelenül ott maradtak a Queen művek rejtekhelyén. Felicity-nek gyanús volt, hogy megszólalt a telefon, amit ő kikapcsolt, míg feltörte. Ekkor jelent meg a gazfickó és a lányoknak gyorsan menedéket kellett keressenek. Caitlin-nek és Felicity-nek sikerült elbújnia, de Lyla nem tudott időben reagálni és kénytelen volt felvenni a harcot a férfivel. Amikor az egy bumerángot röpített Lyla-ba, Felicity gyorsan reagált és elijesztette egy robbanótöltettel a férfit, hogy nehogy megölje a nőt. Így a fiúknak is sikerült gyorsan visszaérniük és Barry még időben kórházba tudta jutattni Lyla-t, aki felépült, ráadásul Diggle megkérte a kezét is. Felicity-nek hála, Lyla is megmenekült.

Barry megmentése: Mikor Felicity már szinte törzsvendég volt Barry-éknél, egy alkalommal Brie Larvan zseni gonosztevőben akadt ellenfelére. Brie a robotbogaraival terrorizálta egész Central City-t és sem Barry, sem a csapata nem tudta őt megállítani. Ekkor jött jól, hogy Felicity is a városban tartózkodott és meghackelte a méheket, amivel az utolsó másodpercben sikerült megmentenie egyik legjobb barátja életét. Barry örökre hálás maradt Felicity-nek ezen hőstettéért

Curtis megmentése: Felicity egyik alkalommal igencsak bátor tanubizonyságról tett szert, mikor önmagát és Curtis-t is megvédte Damien egyik felfogadott gaztevőjétől. Felicity kapott az alkalmon, ahogy a férfi támadásra készült ellenük, keményen belérugott, majd elővett egy gépfegyvert és igyekezett eltalálni az illetőt. Curtis ugyan megsérült, - Felicity nem - de így sikerült a lánynak megmentenie a férfi életét. Curtis ekkor még nem volt a csapat tagja, sőt nem is igazán tudott semmit Felicity titkos életéről.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!