~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Kiket állított meg eddig Felicity?

Gyakorlatilag el lehet mondani, hogy Oliver után Felicity-nek köszönhető a legtöbb bűnöző leszerelése. Soha senkinek nem okozott maradandó sérülést és hősöket megszégyenítő bátorsággal vágott neki bármilyen küldetésnek, hogy megmenthesse a világot. Ahhoz képest, mennyire törékeny leányzó sok tekintetben ügyesebbnek bizonyult, mint bármelyik képzett katona. Diggle szavaival élve: "Felicity maga pótolhatatlan!" Ez így igaz kedvencünkre.

1. Leszerelte az Órakirályt és megmentette Sara-t:

A  régi csapatnak meggyűlt a gondja egy új gonosszal, aki önmagát Órakirálynak nevezte. Felicity volt egyedül, aki képes volt túljárni a férfi eszén. Először még neki is nehéz volt a rendszert megállítani, sőt sajnos nem kis kárt okozott a bázison is a férfi vírusa. Felicity éles eszének köszönhetően kifurdalt egy csalafintaságot. A férfi saját vírusát töltötte fel a gépére. Így amikor az Órakirály megnyomott egy gombot, kiütötte őt. Közben, Felicity a saját életét kockáztatva, Sara-t is megmentette egy golyótól. Nagyon bátor cselekedet volt.

2. Feltörte egy férfi bankszámláját, a jó cél érdekében:

Ez az eset akkor történt, amikor Diggle-vel együtt egy nyomra akartak bukkani, hogy Oliver munkáját megkönnyítsék. A férfi azt hitte, Diggle meg akarja verni, de ő közölte vele, az túl kegyes büntetés lenne. Ekkor jött Felicity, aki a férfit a pénzével kezdte el zsarolni és átutalt jelentős összeget a férfi számlájáról, jótékonysági intézményeknek. Először még kiröhögte őt a férfi, utána már megijedt Felicity-től, ócsárolta, mire Felicity frappánsan visszavágott és ekkor kapta meg, a "Wifis-ribanc!" jelzőt. Sikeresen elérték a céljukat, Diggle-vel.

3. Diggle-t megmentette és Isabel-t rövid időre ártalmatlanította:

Isabel, sosem kedvelte Felicity-t. Valószínűleg látta, hogy mi folyik közte és Oliver között. Amikor Isabel-ről kiderült, hogy gonosz, a nagy összecsapásnál Diggle-vel került szembe, - azonban őt csak később tervezte, hogy megöli - mert előbb Felicity-vel akart végezni. Diggle sajnos megsérült, így nehezen tudott volna védekezni, amikor Isabel csapásra készült és Felicity-t akarta felkutatni, hogy megölje őt, akkor jött a lány és elütötte őt a kocsival, ezzel Diggle-t is megmentette. Sajnos a miracuru hatása miatt Isabel újra feléledt, de még időben sikerült elmeneküljön Felicity és Diggle. Korábban már említette Felicity, hogy kölcsönös az utálata a nő felé ugyanis már mielőtt kiderült hogy gonosz, gyűlölte.

4. Neki sikerült egyedül ártalmatlania Slade-et:

Amikor Oliver-rel eljátszották a hős szerelmespár szerepét, Felicity megértette, hogy Oliver-nek mi volt vele a célja és amikor Slade egy kardot szegezett a torkának, nem ijedt meg és ahogy adódott rá alkalom, azonnal a férfi nyakába szúrta azt a tűt, amivel örökre kivonta belőle a miracuru hatását, hogy ezentúl már senkinek se tudjon ártani Slade. Ezzel Felicity tartotta magát, Oliver tervéhez és megmenekülhetett a város. Oliver büszke volt a lányra. Nem sokkal ezután kezdtek el rájönni arra mindketten, hogy gyakorlatilag nem is kellett megjátszák az érzelmeiket...

5. Sikerült lefegyvereznie az exét, ezzel megmentette a várost és az anyukáját:

Amikor Felicity egyetemre járt, volt egy hackerőrült barátja, akinek a kemény börtönévek hatására teljesen világuralmi hatalomra akart törni. Senki sem tudta valójában ki az elkövető, még Felicity sem, hiszen úgy tudta, hogy Coop felakasztotta magát az ítélet előtt. Ezért fogalma sem volt, hogy állítsa meg a vírust, teljesen kétségbeesett. Viszont mindenki tudta a csapatból, hogy ez a dolog egyedül csak Felicity-nek sikerülhet. Amikor a lány kétségbeesett és még az anyjával is összeveszett, elrabolták őket és rájött, hogy valójában nem is halt meg a volt szerelme. Amikor egy rövid pillanatra egyedül maradtak az anyjával a rejtekhelyen, sikerült vészjelet küldenie Oliver-nek, aki azonnal a lány segítségére sietett. Igazából Oliver-nek nem volt túl sok dolga, ugyanis ahogy Felicity kapott az alkalmon, egy ügyes és fondorlatos leszereléssel, sikerült lefegyverezze az elkövetőt. Innentől kedzve Felicity-nek köszönhetően, ismét megmenekült Starling City egy gonosztevőtől. Sőt, még az édesanyját is sikerült megmentse. Később Felicity bocsánatot kért Oliver-től, hogy nem hitt neki, az pedig cserébe ismét szerelmet vallott neki.

6. Fegyverekkel ártatlanokért:

Több alkalom is akadt, amikor Felicity attól sem riadt vissza, hogy bátran használja a bázison rendelkezésre álló fegyvereket. Egyik alkalommal így sikerült közrejátszania Lyla életének megmentésében, amikor Caitlin-nel és Lyla-val a főhadiszálláson ragadtak, mert a fiúk eszén túl járt a bumerángos bűnöző. Felicity egy mini robbanó gránáttal üldözte el az ellenfelet. Egyik alkalommal pedig megmentette Curtis életét, amikor a kártyás metahumán őket akarta megsebezni a cégnél, Damien megbízásából. Felicity ekkor gépfegyvert ragadott és, - bár nem igazán tudta, hogyan is kell használni - lőtt amerre csak látott, hogy elüldözhesse a gazfickót, ami mint később kiderült, sikerült is. Nem konkrétan ő fegyverezte le ezeket az ellenfeleket, de erősen közrejátszott az elkapásukban, ráadásul két ember életet is megmentett. Egy alkalommal viszont a hackertudását használta fegyverként és valóban sikerült megállítania első alkalommal Bree Larvan-t.

7. Ezt neked!

Fekete Szirén nagyon nem kedveli Felicity-t, mióta a lány éles eszének köszönhetően, könnyen átlátott a szitán, hogy Laurel-t akarta utánozni, hogy megölhesse az új csapatot. Oliver-nek sikerült megvédenie Felicity-t, hogy Föld 2 Laurel-je ne árthasson neki, viszont Felicity volt az, aki a végén egy jól irányzott ökölütéssel a földre terítette a "Banshee"-t.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~