~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity frizui

Felicitynk legtöbbször copfban hordja a haját, viszont időnként tesz kivételt. Egyszerűen meseszép haja van és milyen hosszú. Gyönyörűen fest Felicity copffal és anélkül is. Most több féle hajviseletet is bemutatunk nektek, melyek hihetetlenül passzolnak az öltözékéhez és kiemelik a szépségét. Nagy szerencse, hogy hosszú hajjal rendelkezik, ugyanis számos nagyon elegáns és gyönyörű frizura születhetett a bámulatos hajkoronájából. Még egészen biztos, hogy számtalan hajvariációt láthatunk majd kedvencünktől, ami mind egytől-egyig kiemelik majd hercegnői szépségét.

Ez az egyik kedvencünk. Ez a frizura hátulról van eltűzve és oldalt göndörített loknikkal lóg le. Hihetetlenül kiemeli Felicity szép arcát. A piros estélyihez pedig telitalálat. Jelenleg ez a legdivatosabb alkalmi frizura.

   

A sima munkahelyén általában mindig kiengedett hajjal jelenik meg. Gyönyörű szép hosszú haja van és nagyon jól mutat a szemüveggel együtt is. Általában mindig valami nagyon elegáns ruhát vagy nagyon ritkán valamilyen kosztümöt húz fel. Korábban még az egyenesre vasalt haj volt jellemző nála, mostanában már egy kicsit hullámosabb, illetve egyenes hajviseletet vált. Időnként otthon is kiengedett és vasalt hajjal van, vagy pedig ott is enged a göndör fürtök csábításának. Ha így, ha úgy valljuk be őszintén, a mi Felicity-nk bárhogy gyönyörű! Ám az igazán megszokott és "Felicitys" a lófarok!

   

Felicity leggyakoribb hajviselete a copf. Amikor a csapatot fedezi hátulról, szinte mindig összekötött hajjal jelenik meg a búvóhelyen. Szintén nagyon helyesen áll ilyenkor is neki a szemüveg. Általában ilyenkor is valami egyberuhát szokott felhúzni és nagyon csinos. Az elején még Felicity-nek elég göndörkés volt a copfja, majd később már teljesen egyenesre vasalta. Utóbbi gyönyörűen áll neki. Itt olyan, mintha Felicity melíroztatott volna.

   

Különböző estélyek során leginkább kiengedett frizurát visel Felicity. Korábban még göndörítette, de utána már egyenes a haja és hátra van tűzve. Az utóbbi frizura az egyik nagy kedvencünk. Gyönyörűen eloszlik Felicity haja és kiemeli az arcát. Ha jól megfigyeljük a képet, elől fel van picit tupírozva a frizura. Tökéletes. A piros estélyi meg egyszerűen telitalálat. Legtöbbször piros ruhát húz fel az estélyek folyamán, nagyon ritkán másik szín is helyet kap a ruhatárában. Utóbbi időben viszont ismét visszatért a göndörítettebb formához, amikor Oliver-rel volt az első randijuk ez jól látszik. Viszont sokkal dúsabb és gyönyörűbb a haja, mint a legelső esétélyis alkalmon volt. De persze előfordult olyan eset is, amikor egy estélyi során nagyon elegáns és helyes kis kontyot viselt. Ilyen alkalom volt például az egyik karácsonyi estély, ahol Oliver polgármesterként mondott beszédet. Felicity a konty mellé egy gyönyörű és elegáns sötétes ruhát viselt, aminél látszott a dekoltázs és a háta is. Amikor Curtis megsérült és bementek Oliver-rel hozzá a kórházba, Felicity a csinos vörös kabátját húzta az estélyi tetejére, ehhez is nagyon jól mutatott a konty.

   

És íme, a nagy randi napja. Felicity ismét gyönyörű piros ruhába öltözött és kiengedte a haját, egy kicsi hullámot vitt bele. Mesésen festett az első randin is.

   

Egy későbbi esemény során ismét egy tőle szokatlan, de nagyon csinos frizurát viselt. Itt egy kék estélyit viselt, mivel nem Oliver-rel vacsorázott. Ray hívta el munkaebédre, egy fontos ügyféllel és annak a feleségével kellett vacsorázzanak. Ez után az este után volt Oliver nagyon féltékeny Felicity-Ray barátságra, amikor látta, hogy a férfi megcsókolta Felicity-t. Felicity-nek ismét gyönyörűen állt a frizura és a ruha is. Kiemelte az arcát a konty. Az egész haját kontyba rakta és csupán hátul lógott le egy kis rész a hajából. Nagyon csinos és divatos viselet. Egy kicsit eltér a korábban mutatott kontytól, ahol az egész haja fel volt tűzve.

   

Itt korábban, - amikor Barry-éket meglátogatta - hasonló frizurát viselt, mint nem régen a munkahelyén is. Az alul enyhén csavart frizura egy kicsit rövidebb hajtípus látszatát kelti. Picit olyan a második képen, mintha tépettes frizurát viselne, pedig nem. Azonban ez is gyönyörűen állt Felicity-nek. A változatosság kedvéért, - mivel itt most Barry volt a középpontban - fekete ruhát húzott fel. Nagyon csinos volt benne. De a piros ruha illik Felicity-hez a legjobban és nem csak mert Oliver-rel közös színük.

  

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto