~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver múltja

Kamasz évek: Oliver nagyon léhűtő, bulimániás, casanova és lázadó kamasz volt. Eleinte eléggé rettegett mindentől, az egyetemet nem vette komolyan, többször is megcsalta Laurel-t, az akkori barátnőjét. Teherbe ejtett egy másik lányt. És még sorolhatnánk miket művelt ebben az időszakban. A teljes jellemét az változtatta meg, hogy elkísérte apját Sara-val együtt egy hajókirándulásra és katasztrófába torkollott az egész. Hajótörést szenvedtek és Oliver egyedül maradt egy lakatlan szigeten. Ahhoz, hogy életben maradhasson, teljesen át kellett változnia és a bolygó egyik legnagyobb harcosává és legbátrabb férfijává kellett váljon. 

A sziget: Ebben az időszakban közel három évet raboskodott egy lakatlan szigeten, ahol minden egyes nap a túlélésért kellett küzdenie. Itt jött rá arra, hogy nem csak egyedül él a szigeten, hanem sokkal nagyobb veszély is leselkedhet rá a magánynál és a vadállatoknál. Több barátra is szert tett és sajnos rengeteg ellenségre is. Itt vált Oliver mesteríjásszá, itt kezdte el értékelni igazán akik szeretik őt, itt kezdett el megkomolyodni és itt vált férfivá is.

A hajó: Miután a szigetről elhurcolták, egy hajón ébredt, ahol igen veszélyes alakokkal találta szembe magát. Ráadásul arra is rá kellett jönnie, hogy Sara nem halt meg. A hajó esélyt adott Oliver-nek, hogy talán valaha még hazajuthat, ezért Slade-del és a többiekkel együtt folyton a szökést tervezték. Míg eljött a várva várt idő, Slade és ő komoly ellenségekké váltak, ráadásul Slade a miracuru hatására legyőzhetetlennek bizonyult. Így Oliver-ék elsüllyeztették a hajót és Slade-t sikerült lenyilaznia. Ezután valahogy sikerült megmeneküljenek, de Sara-t ismét elveszítette. Körülbelül 1 évet raboskodott a hajón.

Hong Kong: Amanda Waller és csapata Oliver-t egészen Hong-Kongig hurcolták a hajó után. Itt röpke egy évig raboskodott az A.R.G.U.S óhajait telejesítve. Rengeteg kínzási formát, fegyvert és egyéb praktikákat sajátított el, kényszerből. Oliver itt bérgyilkosként dolgozott. Továbbá itt kapta meg azt a megbízást is, hogy ölje meg a legjobb barátját, természetesen ebből valahogy sikerült kihúznia magát. Hong Kong-ban is sikerült barátokra lelnie, az ellenségek mellett. Azt, hogy innen hogy menekült meg még senki sem tudja.

Solntsevskaya BRATVA: Miután az A.R.G.U.S.-nak hála, Oliver ismét a szigeten kötött ki, összebarátkozott egy fogollyal, Taiana-val. A lány egy oroszországi család egyik gyermeke volt. A lány halála előtt, Oliver megesküdött neki, hogy felkeresi és leszámol azzal a férfival, aki ártott Taiana családjának. Ezért, amint kijutott a szigetről, egyenesen Oroszországba vette az útja, ahol a hajó fogsága során szerzett legjobb barátja, Anatoly vette őt védőszárnyai alá. Anatoly bevezette Oliver-t a BRATVA lét legmélyebb titkaiba is, amelyek tekintetében halálosan komoly szabályok dominálnak. A küldetéséért mindent képes volt kockáztatni, azóta pedig a BRATVA támaszára a jelenben is nagy szüksége akad...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról