~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity képessége

Átlag ember feletti tudás: Felicity szuperképessége, hogy különöleges tehetsége van a gépekhez és a matematikához. Kitűnően végezte el az egyetem informatikai biztonságtechnikai szakát. Bármilyen számítógépet képes meghackelni, bármilyen adatot, telefont, kütyüt képes feltörni és akárkit megtalál bárhol a Földön az illető személyazonossága alapján. Felicity számára nem létezik lehetetlen, ha technikai dolgokról van szó. A csapatból senki nem ért úgy az informatikához és a számoláshoz, ahogy ő. Hasonló képességgel egyedül Barry csapattársa, Cisco rendelkezik Felicity-n kívül, illetve Curtis. De mind közül Felicity a legnagyobb tudású.

Elektronikus kütyük alkotása: Felicity képes bármilyen elektronikus kütyüt megalkotni a technika segítségével. Legyen az egy egyszerű nyomkövető, mobiltelefon vagy defibrilátor megjavítása. Oliver-nek már rengeteg segítséget jelentettek a lány kütyüi.

Rendőröket megszégyenítő nyomozási tehetség: Felicity, ha számítógép közelébe kerül, nincs az a nyomozó aki nála gyorsabban megtalál egy bűnözőt.

Kitűnően ért a sebek gyógyításához: Bár erről eddig még önmaga sem tudott. Ahogy a csapat valamelyik tagja megsérül egy küldetés során, azonnal Felicity-hez rohannak. A lány ugyanis nem csak a csapat technikai zsenije és esze, de kitűnően megtanulta hogyan kell valakinek elsősegélyt nyújtani. Mindenki Felicity-t tartja a legügyesebb ápolónőnek a csapatból. Egyszer Roy is megemlítette, hogy ő nem olyan ügyes, mint Felicity, amikor Laurel sérült le és Felicity éppen távol volt. Felicity ezt a "képességét" a csatlakozása után kezdte kitanulni. Valamennyit már a gyógynövényekhez és a mérgekhez is ért, Oliver tanításának hála. Időnként Barry tanácsait is kikéri.

Magas szintű biológiai ismeretek: Felicitynek van a legnagyobb tehetsége a csapatban, bármilyen biológiai rejtély megoldására. Ugyanis képes vérmintákat elemezni, szövettant végezni, genetikai kutatásokat végrehajtani. Ennek segítségével pedig képesek bárkiről bármit megtudni és elkapni a tettest. Rajta kívül egyedül Sara ért még valamennyire a biológiához, amit még a fogságban sajátított el.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!