~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity és a harc

Felicity többször is megmutatta már, ha nagy veszélybe kerül, bizony képes megvédeni önmagát, vagy a szeretteit, mégha meg is sérül. Egy ideig megpróbált önvédelmet is tanulni, a tanára pedig Diggle volt. 

A cselező esete: Felicity-t egy alkalommal, - pont amikor frissen csatlakozott a kis csapathoz - elkapta egy gazember, aki egy robbanószerkezetet helyezett el a nyakán. Felicity nagyon megrémült, hogy megöli az a vacak, de szerencsére Oliver és Diggle megmentették őt. Ekkor döntött úgy, hogy beleveti magát az önvédelem rejtelmeibe. Egy ideig Diggle edzette őt, később azonban abbamaradt az edzés. Utána már csak akkor próbálkozott, amikor Sara-hoz akart "felnőni".

Amikor sikerült leszerelnie több bűnözőt is: Felicity azonban többször is megmutatta, hogy van benne kurázsi! Egyik alkalommal Sara életét mentette meg egy bűnözőtől, miközben ő megsérült és a technika segítségével sikerült még a gazembert is leszerelnie. Másik alkalommal a volt barátja csapdájába került, ahonnan úgy tudott megmenekülni, hogy leütötte a férfit és még az anyukáját is sikerült megmentse, Oliver-nek nem is kellett közbeavatkoznia.

Talpraesett gépfegyveres: Egyik alkalommal Damien Dahrk egyik veszélyes csatlósát sikerült elkergetnie egy időre, nem is akármilyen módon! Amint látta, hogy a férfi támadásra készül vele és Curtis-szel szemben, azonnal lépett. Keményen megrúgta a férfit, majd gépfegyvert ragadott és tüzelt, ahová csak látott. Curtis ugyan megsérült az incidens alatt, de szerencsére nem lett komolyabb baja, míg Felicity is könnyen megúszta az esetet a bátorságának hála. A kártyás gazfickó elmenekült, Oliver-ék pedig akkor értek vissza, mikor Curtis lábadozott. A férfi ekkor még nem volt a csapat tagja, pusztán Felicity céges segédje és egyik legjobb barátja.

Felicity kontra Fekete Szirén: Amikor Fekete Szirén megjelent Starling City-ben, mindenkivel elhitette, hogy ő Laurel, akit a húga hozott vissza a halálból. Azonban Felicity hamar rájött arra, hogy itt valami nem stimmel, a gyanúja pedig be is igazodott. Amikor a nő meg akarta ölni Felicity-t, Oliver megmentette őt, Felcity pedig behúzott egy nagyot a Fekete Szirénnek.

folyt. köv...

Egyszóval Felicity is elég ügyes tud lenni harc terén, ha akar! Sőt nem is csak önvédelemben, de van egy saját fegyvere, ami senkinek rajta kívül, akár a technológia segítségével is el tud ejteni bűnözőket, erre csak Felicity képes egyedül a csapatból!! 

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!