~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity legnagyobb erényei

Bátorság: Felicity egyik legnagyobb erénye. Hihetetlen bátorságról tesz tanúbizonyságot nap, mint nap. Bármelyikünk tanulhatna tőle. Legkiemelkedőbb esetei: amikor megmentette Sara életét, a sajátját kockáztatva, amikor többször is csalinak vállalkozott bevetésekhez; amikor Sladenek ő adta be a miracuru ellenszerét; amikor a bumerángos gonosztevő elcsalta a fiúkat és csak lányok maradtak a rejtekhelyen, megmentette, a saját, Caitlin és Lyla életét, azzal ahogy elüldözte a férfit és még sorolhatnánk. Felicity igazi túlélő, bátor és képes feláldozni a saját épségét is a barátaiért és a szerelméért. Hatalmas tisztelet illeti őt ezért.

Jóság: Felicity legnagyobb erénye! Nála jobb embert ritkán találni. Már az elején megmutatkozott, mennyire jó ember. Amikor először segített Olivernek a bevetésnél, nem akarta, hogy a férfi megölje a bűnözőt, mert annak van egy kisfia; emellett számtalanszor vígasztalta meg Olivert, ha éppen rossz napja volt az íjásznak; bármire képes volt, hogy megmentse Waltert, mert rendes főnöknek tartotta; mindig aggódik Oliver és Diggle lelki és fizikai állapota miatt. Képes lenne saját magát is feláldozni, csak hogy ne essen baja a szeretteinek. Imádnivaló, óriási tiszteletet érdemel.

Kitűnő humor: Felicity egyszerűen zabálnivaló és "lelőhetetlen". Még a legveszélyesebb pilanatokban is képes mosolyt csalni az ember arcára, valamilyen cuki megjegyzéssel. Olivert egy lány sem tudta még sosem ennyire megnevettetni és boldoggá tenni, mint ahogy azt Felicity tetszi. Diggle is állandóan mosolyog, ha meghallja Felicity aranyköpéseit.

Géniusz: Felicity igen veszélyes fegyvert birtokol. Nagyon nagy koponya. Felicity számára nincs olyan, hogy lehetetlen. Képes bárki számítógépét feltörni, ellesni annak technológiai fortélyait, szinte nincs akadály, ha valamit meg akar találni. Rendkívüli tehetsége van a matematikához, statisztikához, valószínűségszámításhoz és informatikához. Felicity csupán csak a legalapvetőbb önvédelmi technikákat ismeri, mégis azzal a tudással amit birtokol, képes bárkit elkapni, akivel Olivernek gondja akad. Többször is előfordult már, hogy Felicity fegyverezte le a technika segítségével némelyik gonosztevőt és még zsarolt is bűnözőket a bankszámlájuk feltörésével. Olivernek és a többieknek is rendkívül nehéz dolguk lenne, ha csak egy percre is távol maradna tőlük Felicity. Erre többször is volt már példa, a lány nélkül sokkal nehezebben menne bármilyen küldetés is a srácoknak, hiszen hiába profi harcosok, de egyikük birtokában sincs akkora fegyver, mint Felicityében. Felicity különleges képessége, az átlag embert meghaladó jelentős tudás.

Cukiság: Felicity egyik legbájosabb és legédesebb tulajdonsága. Őt nem lehet nem imádni. Mindenki, aki csak megismeri, egyből megkedveli őt. Digglenek szabályosan már olyan, mintha a kishúga lenne, imádja Felicity aranyköpéseit és azt az ártatlanságot és szeleburdiságot, ami ott lakozik a lányban. Olivernek pedig egy lány sem képes annyi mosolyt csalni az arcára, mint Felicity és az ő cukisága. Még a férfi szívét is sikerült meghódítania Felicitynek.

Kitartás: Kevés annyira kitartó ember létezik a Földön, mint Felicity. Többször is megmutatta már, mennyire véghez akarja vinni azt a célt, amit eltervezett és addig nem tágít, amíg az nem teljesül. Elmondása szerint, a kemény tanulásnak és kitartásnak köszönheti most azt, ahol tart. Számtalan példa volt már arra, hogy amikor már Oliver is elvesztette a reményt, Felicity nem hagyta annyiban és hitte, hogy még ott az esély a győzelemre. Addig nyaggatta Olivert, amíg végül elérte, hogy higgyen magában a férfi és a kilátástalanságból így végül, győzedelmesen kikerültek. Rengeteg példa volt már arra, hogy addig nyomozott egy megoldhatatlannak látszó küldetés után, amíg meg nem találta rá a megoldást. Óriási kitartás lakozik Felicityben.

Ártatlanság: Felicityről csak úgy sugárzik a jóság és az ártatlanság képe. Egyszerűen sosem lehet haragudni erre a karakterre. Felicity korábban egy légynek sem tudott volna ártani, ám a Díazzal való ismeretség ezen a helyzeten már egy csöppet változtatott. Azonban egyetlen embert sem ölt meg továbbra sem és ha teheti, messzire elkerüli, hogy bárkinek is fizikai bántódása essen. Ha arra kerül a sor, hogy ő fenyegessen meg valakit, akkor is inkább hajlik a technika segítségére és igyekszik mindent úgy intézni, hogy senki se sérüljön meg. Igaz, akadtak kivételek, de még akkor is idejében észhez kapott.

Szeleburdiság: Felicity amilyen okos, olyan szeleburdi. Ez is egy dolog, ami rendkívül szerethetővé teszi a karakterét. Az aranyköpéseit senki sem tudja felülmúlni. De bármennyire is szétszórt és szeleburdi néha, mindig helyén van az esze.

Reményt tud adni másoknak: Amikor már mindennek vége látszik, Felicity sosem adja fel. Hihetetlen erőt tud adni Olivernek, hogy az Íjász mindig véghez tudja vinni a küldetését. Sosem adja fel és mindig tudja, hogy akad egy utolsó szalmaszál is, amibe még kapaszkodni tudnak.

Szépség és Szexiség: Felicity nem csak okos, jó és odafigyel másokra, de a tetejébe még nagyon csinos és szép is. Míg korábban Oliver csak magát csapta be azzal, hogy nőként nem akart felfigyelni Felicityre, végül beadta a derekát, mi több, még feleségül is vette a csajszit!

Önzetlenség: Felicity, ha teheti, mindenét odaadná, ha ezzel segíthetne másokon. Képes az életét is kockáztatni, csak hogy valakit sikerüljön megmentenie a csapatnak, vagy a küldetés sikeres legyen. Mindenkit támogat, minden szabadidejét feláldozza, ha tudja hogy ezzel másoknak segíthet és ezzel örömet okoz.

Hűség: Ha hűségről van szó, Felicity szintén aranyérmet érdemelne. Amióta megtudta kicsoda is valójában Oliver, minden másodpercét azzal tölti, hogy támogassa férjét annak minden küldetése során, vagy éppen bármilyen lelki megpróbáltatás alkalmával. Az élete árán is képes lett volna megvédeni Oliver titkát, amíg nem derült ki, hogy ő az Íjász. Ugyan voltak olyan helyzetek, hogy úgy tűnt, talán képes lenne elárulni a csapattársait, azonban hamar bebizonyosodott, hogy Felicity lenne az utolsó ember, aki ezt megtenné valaha is.

Titoktartás: Bárki rábíz Felicityre egy titkot, a lány akár a koporsóig is magával vinné azt. Leghosszabb ideig eddig Oliver titkát kellett megőriznie, míg arra fény nem derült. Felicity többször is füllentett és hazudott arról, kicsoda Oliver, csak hogy megvédhesse az Íjászt.

Hálás: Felicity mindig kimutatja a háláját, ha valaki tett érte valami jót. Olivernek már rengetegszer mondott köszönetet, amiért a férje korábban, már számtalan alkalommal megmentette az életét. Még úgy is kötelességének érezte a lány a köszönetnyilvánítást, hogy tudta, Oliver részéről magától érthetődő volt a dolog. Hálás és hűséges a csapathoz is. Mindig mindent megköszön és nagyon kedvesen fogad.

Utál megbántani másokat: A legjobban gyűlölt dolog Felicity számára, ha valakit akaratlanul, vagy esetleg akarattal kénytelen megbántani, akár fizikailag, akár lelkileg. Inkább önmagát áldozza fel mindig, hogy neki legyen rosszabb, mint esetleg egy "nem" szócskával bárkinek is fájdalmat okozzon. Ha valakit mégis meg kell bántson, utána akár órákig, vagy napokig depressziós lesz.

Partnerségből jeles: Felicitynél jobb társat el sem lehet képzelni és ez most nem csupán Oliver feleségeként értendő. Oliver számtalanszor hangoztatta már, mennyire értékes ember Felicity. Sőt, Diggle szavaival élve, egyenesen felbecsülhetetlen és pótolhatatlan tagja a csapatnak. Felicity képes bárkinek a titkát megőrizni és 100%-ig kiállni a barátai mellett.

Nem száll el magától: Gyönyörű, zseni, fiatal, tehetséges, humorbomba és még önbizalma is van, még sem száll sosem el magától. Talán pontosan ezért lehet olyan jól összebarátkozni vele.

Talpraesettség és visszavágás: Ha Felicityt valaki megsérti, azonnal visszavág az illetőnek valamivel. Oliver sokszor akaratlanul is megsérti a lányt, hiszen nagyon indulatos jellem, Felicity mégis jól kezeli a helyzetet és direkt csipkelődik ilyenkor Oliverrel. Ha valaki trágár szavakkal illeti őt, rögtön improvizál valami poénos jelzőt magára. Amikor Diggle akart lenni Oliver szócsöve, Felicity közölte vele, hogy majd Oliver beszél az érzéseiről, ha akar. Bárkinek képes visszavágni és nagyon talpraesett. Ugyanez jellemzi a munkáját is, talán éppen ezért ennyire sikeres az összes munkahelyén.

Bárkiben képes meglátni a legkisebb jót is: Felicity képes mindenkiben meglátni az adott személy jó oldalát. Képes mindenkiből valami jót kihozni. Ha Oliver valami olyat cselekedett, amitől nagyon lehangolt lett, Felicity mindig megvígasztalta azzal, hogy ő nem gonosz. Ugyanígy volt Digglenél és Arsenalnál is. Ő a csapat piszichológusa és doktornője is. Ugyanígy először csak ő volt, aki kezdetektől bízott Barryben és Rayben is, mert ő meglátta bennük azt, hogy valóban jó emberek és sosem ártanának ártatlan embereknek.

Egyedül ő az a személy, aki igazán képes hatni bármivel Oliverre: Felicity és Oliver között egy nagyon mély kapocs alakult ki az idők során. Először, mint lelkitársak és jóbarátok, később már valami sokkal mélyebb érzelem ölelte őket körül. Ez idő alatt Oliver nem igazán tudta hová tenni ki is ő valójában, így Felicity volt az egyetlen, aki mindig a helyes útra tudta őt visszaterelni. Az utóbbi időben pedig már Felicity bármit mond Olivernek, ő azt cselekszi. Egyszer Oliver meg is mondta Felicitynek, amit ő kér tőle, azt mindig meg fogja tenni.

Őszinteség: Felicity utál eltitkolni olyan dolgokat, amivel másoknak fájdalmat okozhat azzal, ha nem mondja el, amit tud. Kivéve, ha ez olyan titok, amiről senki sem tudhat. Lásd, az íjászat. Gyűlöli a hazugságokat. Oliverrel és az egész csapattal is, mindig teljesen őszinte és mindig megmondja a véleményét. Erre jó példa volt, amikor Olivernek elmondta az igazságot a húgáról, még ha ezzel kockáztatta azt is, hogy esetleg Oliver megharagszik rá. Ugyanennyire utálja, ha neki hazudnak. Oliverrel, - bár őrülten szerelmes belé - éppen ezért szakított, mikor először jártak együtt. Ám kiderült, hogy az egész egy félreértés volt és így később már semmi akadálya nem volt annak, hogy feleségül mehessen Oliverhez.

Imád segíteni másokon: Ahogy ezt már többször is hangoztatta, főleg Olivernek. Felicity volt az, aki rávette szerelmét arra, hogy folytatniuk kell a bűnüldözést, hiszen ez a sorsuk, az életük a mindenük. Alapjában is az egyik legjobb ember a Földön ez a csajszi. Ahogy azt Digg is elmondta egyszer Felicitynek, nincs olyan a Földön, amivel rosszat tudna tenni ez a leányzó. Reméljük, hogy ez így is marad, bár sajnos Díaz miatt Felicity jelleme egy kis negativumot is öltött, viszont még mindig megmaradt annak az imádnivaló és jólelkű lánynak, akit mi is megismerhettünk.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!