~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity legnagyobb erényei

Bátorság: Felicity egyik talán legnagyobb erénye. Hihetetlen bátorságról tesz tanúbizonyságot nap, mint nap. Bármelyikünk tanulhatna tőle. Legkiemelkedőbb esetei: amikor megmentette Sara életét, a sajátját kockáztatva, amikor többször is csalinak vállalkozott bevetésekhez; amikor Slade-nek ő adta be a miracuru ellenszerét; amikor a bumberángos gonosztevő elcsalta a fiúkat és csak lányok maradtak a rejtekhelyen, megmentette, a saját, Caitlin és Lyla életét, azzal ahogy elüldözte a férfit és még sorolhatnánk. Felicity igazi túlélő, bátor és képes feláldozni a saját épségét a barátaiért és a szerelméért. Hatalmas tisztelet illeti őt ezért.

Jóság: Felicity legnagyobb erénye! Nála jobb embert ritkán találni. Már az elején megmutatkozott, mennyire jó ember. Amikor először segített Oliver-nek a bevetésnél, nem akarta, hogy a férfi megölje a bűnözőt, mert annak van egy kisfia; emelett számtalanszor vígasztalta meg Oliver-t, ha éppen rossz napja volt az íjásznak; bármire képes volt, hogy megmentse Walter-t, mert rendes főnöknek tartotta; mindig aggódik Oliver és Diggle lelki és fizikai állapota miatt. Képes lenne saját magát is feláldozni, csak hogy ne essen baja a szeretteinek. Imádnivaló, óriási tiszteletet érdemel és bármelyikünk példát vehetne róla!

Kitűnő humor: Felicity egyszerűen zabálnivaló és "lelőhetetlen"! Még a legveszélyesebb pilanatokban is képes mosolyt csalni az ember arcára, valamilyen cuki megjegyzéssel. Oliver-t egy lány sem tudta még sosem ennyire megnevettetni és boldoggá tenni, mint ahogy azt Felicity tetszi. Diggle állandóan mosolyog, ha meghallja Felicity aranyköpéseit. Ez csak úgy önmagától jön neki, nem tervezi be, de imádjuk őt érte! 

Géniusz: Felicity igen veszélyes fegyvert birtokol. Nagyon nagy koponya. Felicity számára nincs olyan, hogy lehetetlen. Képes bárki legtitkosítottabb számítógépét és technikáját feltörni, szinte nincs akadály, ha valamit meg akar találni. Rendkívüli tehetsége van a matematikához, statisztikához, valószínűségszámításhoz és informatikához. Felicity csupán csak a legalapvetőbb önvédelmi technikákat ismeri, mégis azzal a tudással amit birtokol, képes bárkit elkapni, akivel Oliver-nek gondja akad. Többször is előfordult már, hogy Felicity fegyverezte le a technika segítségével némelyik gonosztevőt és még zsarolt is bűnözőket a bankszámlájuk feltörésével. Oliver-nek és a többieknek is rendkívül nehéz dolguk lenne, ha csak egy percre is távol maradna tőlük Felicity. Erre többször is volt már példa, a lány nélkül sokkal nehezebben menne bármilyen küldetés is a srácoknak, hiszen hiába profi harcosok, de egyikük birtokában sincs akkora fegyver, mint Felicity-ében. Felicity különleges képessége, az átlag embert meghaladó óriási tudás!

Cukiság: Felicity egyik legbájosabb és legédesebb tulajdonsága. Őt nem lehet nem imádni. Mindenki, aki csak megismeri, egyből megkedveli őt. Diggle-nek szabályosan már olyan, mintha a kishúga lenne, imádja Felicity aranyköpéseit és azt az ártatlanságot és szeleburdiságot, ami ott lakozik a lányban. Oliver-nek pedig egy lány sem képes annyi mosolyt csalni az arcára, mint Felicity és az ő cukisága. Még a férfi szívét is sikerült meghódítania Felicity-nek.

Kitartás: Kevés annyira kitartó ember létezik a Földön, mint Felicity. Többször is megmutatta már, mennyire véghez akarja vinni azt a célt amit eltervezett és addig nem tágít, amíg az nem teljesül. Elmondása szerint, a kemény tanulásnak és kitartásnak köszönheti most azt, ahol tart. Számtalan példa volt már arra, hogy amikor már Oliver is elvesztette a reményt, Felicity nem hagyta annyiban és hitte, hogy győzhetnek és addig nyaggatta Oliver-t, amíg végül elérte, hogy higgyen magában a férfi és győzelemre vitték a meccset. Rengeteg példa volt már arra, hogy addig nyomozott egy megoldhatatlannak látszó küldetés után, amíg meg nem találta rá a megoldást. Óriási kitartás lakozik Felicity-ben.

Ártatlanság: Felicity-ről csak úgy sugárzik a jóság és az ártatlanság képe. Egyszerűen sosem lehet haragudni erre a karakterre. Felicity egy légynek sem tudna ártani. Egyetlen embert sem ölt meg eddig és ha teheti messzire elkerüli, hogy bárkinek is fizikai bántódása essen. Ha arra kerül a sor, hogy ő fenyegessen valakit, akkor is inkább a technika segítségét kéri és mindent úgy intéz, hogy senki se sérüljön meg.

Szeleburdiság: Felicity amilyen okos, olyan szeleburdi. Ez is egy dolog ami nagyon cukivá teszi őt és imádjuk érte. Az aranyköpéseit senki sem tudja felülmúlni. De bármennyire is szétszórt és szeleburdi néha, mindig helyén van az esze!

Reményt tud adni másoknak: Amikor már mindennek vége látszik, Felicity sosem adja fel. Hihetetlen erőt tud adni Oliver-nek, hogy véghez tudja vinni a küldetését. Sosem adja fel és mindig tudja, hogy akad egy utolsó szalmaszál is amibe még kapaszkodni lehet!

Szépség és Szexiség: Felicity nem csak okos, jó és odafigyel másokra, de a tetejébe még nagyon csinos és szép is. Erre Oliver is felfigyelt nem olyan rég, de már nem csak őt ejti rabul a lány szépsége...

Önzetlenség: Felicity, ha teheti mindenét odaadná ha ezzel segíthetne másokon. Képes az életét is kockáztatni, csak hogy valakit sikerüljön megmentenie a csapatnak, vagy a küldetés sikeres legyen. Mindenkit támogat, minden szabadidejét feláldozza, ha tudja hogy ezzel másoknak segíthet és örömet okoz.

Hűség: Ha hűségről van szó, Felicity szintén aranyérmet érdemelne. Amióta megtudta kicsoda is valójában Oliver egy percre nem tágított és mindenben támogatta őt. Az élete árán is megvédené a titkot, hogy milyen csapat tagja is ő és soha nem árulná el a barátait!

Titoktartás: Felicity szintén óriási erénye! Az utóbbi időben még nehezebb dolga van, hiszen titkolnia kell Oliver személyazonosságát és még Palmer tervét is. Egy biztos, senkinél sincs nagyobb biztonságban egy titok, mint Felicity-nél!

Hálás: Felicity mindig kimutatja a háláját, ha valaki tett érte valami jót. Oliver-nek már rengetegszer mondott köszönetet, amiért már többször is megmentette az életét a férfi. Természetesen Oliver nem várt érte semmi köszönetet, hiszen magától érthetődő volt a dolog. Hálás és hűséges a csapathoz is. Mindig mindent megköszönön és nagyon kedvesen fogad.

Utál megbántani másokat: A legjobban gyűlölt dolog Felicity számára, ha valakit akaratlanul vagy esetleg akarattal kénytelen megbántani, akár fizikailag, akár lelkileg. Inkább önmagát áldozza fel mindig, hogy neki legyen rosszabb, mint esetleg egy "nem" szócskával bárkinek is fájdalmat okozzon. Ha valakit mégis meg kell bántson, utána akár órákig, vagy napokig lelkizni tud a dolgon. Különösen Oliver-t utálja megbántani és a legjobb barátait.

Partnerségből jeles: Felicity-nél jobb társat el sem lehet képzelni. Oliver számtalanszor hangoztatta már, mennyire értékes ember Felicity. Sőt, Diggle szavaival élve, egyenesen felbecsülhetetlen és pótolhatatlan tagja a csapatnak. Felicity képes bárkinek a titkát megőrizni és 100%-ig kiállni a barátai mellett. Jelenleg segít az Íjász csapatnak és Palmer A.T.O.M-os projektjénél is. És hát partner téren más értelemben is tökéletes Oliver számára...

Nem száll el magától: Gyönyörű, zseni, fiatal, tehetséges, humorbomba, mégsem száll el magától, ahogy a legtöbb nő ilyenkor. Bár nagyon talpraesett lány és bátor, mégis ott van benne egy bizonyos fokú szolídság is. Nagyon sokan kedvelik őt.

Talpraesettség és visszavágás: Ha Felicity-t valaki megsérti, azonnal tudja az adott pillanatban, mivel vágjon vissza az illetőnek. Oliver sokszor akaratlanul is megsérti a lányt, hiszen nagyon indulatos jellem, Felicity mégis jól kezeli a helyzetet és direkt civakodik Oliver-rel. Ha valaki trágár szavakkal illeti őt, rögtön improvizál valami poénos jelzőt magára. Amikor Diggle akart lenni Oliver szócsöve, Felicity közölte vele, hogy majd Oliver beszél az érzéseiről, ha akar. Bárkinek képes visszavágni és nagyon talpraesett. Ugyanez jellemzi a munkáját is, talán éppen ezért ennyire sikeres az összes munkahelyén.

Bárkiben képes meglátni a legkisebb jót is: Felicity képes mindenkiben meglátni az adott személy jó oldalát. Képes mindenkiből valami jót kihozni. Ha Oliver valami olyat cselekedett, amitől nagyon lehangolt lett, Felicity mindig megvígasztalta azzal, hogy ő nem gonosz. Ugyanígy volt Diggle-nél és Arsenal-nál is. Ő a csapat piszichológusa és doktornője is. Ugyanígy először csak ő volt, aki kezdetektől bízott Barry-ben és Ray-ben is, mert őket is jónak látta.

Egyedül ő az a személy, aki igazán képes hatni bármiben Oliver-re: Felicity és Oliver között egy nagyon mély kapocs alakult ki az idők során. Először mint lelkitársak és jóbarátok, később már valami sokkal mélyebb érzelem ölelte őket körül. Ez idő alatt Oliver folyamatosan nem igazán tudta hová tenni ki is ő valójában, Felicity volt az egyetlen, aki mindig a helyes útra tudta őt visszaterelni. Az utóbbi időben pedig Felicity bármit mond Oliver-nek, ő azt cselekszi. Meg is mondta nem olyan rég Felicity-nek, hogy amit ő kér azt mindig megteszi.

Őszinteség: Felicity utál eltitkolni olyan dolgokat, amivel másoknak fájdalmat okozhat, ha nem mondja el. Gyűlöli a hazugságokat is. Oliver-rel és az egész csapattal is mindig teljesen őszinte és mindig megmondja a véleményét. Erre jó példa volt, amikor Oliver-nek elmondta az igazságot a húgáról, mégha ezzel kockáztatta azt is, hogy esetleg Oliver megharagszik rá. Úgyanennyire utálja, ha neki hazudnak. Oliver-rel, - bár őrülten szerelmes belé - éppen ezért szakított, mikor először jártak együtt.

Imád segíteni másokon: Ahogy ezt már többször is hangoztatta, főleg Oliver-nek. Felicity volt az, aki rávette szerelmét arra, hogy folytatniuk kell a bűnüldözést, hiszen ez a sorsuk, az életük a mindenük. Alapjában is az egyik legjobb ember a Földön ez a csajszi, ha nem a legjobb! Ahogy azt Digg is elmondta egyszer Felicity-nek, nincs olyan a Földön amivel rosszat tudna tenni ez a leányzó. :)

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!