~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicity fanfiction
[9-1]

2015.03.11. 13:21 Idézet
Piper

- Az az ötletem támadt... - vette át a szót Arsenáltól, Laurel. - Talán beszélhetnék Nyssa-val?!
- Nyssaval? - Oliver egy pillanatra elcsodálkozott.
- Tudom, mennyire szerette a húgomat. Talán hallgatna rám. Talán segíthetek neked, hogy eljuthassunk Nanda Parbat-ba. Engedd meg nekem, ha tényleg fontos neked Felicity! - mondta Laurel.
Oliver hirtelen mérgesen a lányra pillanatott.
- A világot jelenti nekem, rajta és Thea-n kívül már senki sem maradt nekem! Ez nem elég, neked? - mormogta.
Oliver úgy döntött belemegy Laurel tervébe és visszament velük a bázisra...
- Holnap, kora hajnalban indulunk! Akárhogyan is, de megtaláljuk ezt a helyet és kiszabadítjuk Felicity-t, bármibe is kerüljön. Az a hely nem neki való! Itt van az otthona, velünk. Velem! Nem ott, ahol csak a veszély és a halál várna rá. Az életemet áldoznám azért, hogy ő biztonságban legyen! Most menjetek haza, pihenni! Holnap szükség lesz mindenki energiájára...


2015.01.19. 21:40 Idézet
Piper

Nyssa látogatása óta már közel két hét telt el. A kis csapatnak meggyűlt a gondja, ugyanis sem Felicity, sem Oliver nincsenek velük. Felicity még mindig Nanda Parbat-ban tartózkodik, Oliver pedig már jó ideje a szigeten tartózkodik, mert egy kis magányra vágyott. Folyamatosan azon töri a fejét, hogy hozza vissza szerelmét a bérgyilkosok köréből. Már többször is próbálkozott, sikertelenül. Nem könnyű eljutnia Nanda Parbat-ba. Fogalma sincs merre induljon és mihez kezdjen. A többiek segíteni szerettek volna neki, de ő nem kért belőlük. Egyedül akarta végiggondolni, hogyan álljon neki a dolognak. Hirtelen eszébe jutott az anyja, az édesapja és Tommy elvesztése. Azok a személyek, akik a legfontosabb embereket jelentették az életében. Nem akarta még Felicity-t is elveszíteni, pont amikor jól alakultak volna köztük a dolgok. Sosem volt rá még egy nő sem ilyen hatással. Azt hitte Laurel jelenti számára a boldogságot, de rá kellett döbbenie arra, hogy Felicity iránt olyan mély érzéseket táplál, amit sem Laurel, sem más nő nem volt képes belőle kihozni. Őrülten szereti őt. Felicity Smoak az a nő, aki miatt még maradt valami Oliver Queen-ből az Íjászban. Ő az a nő, aki miatt még szorult némi emberség belé.

Miközben gondolkodott, egy hajót vélt felfedezni a tengeren. Gyorsan előbújt a fák közül és felemelte az íját. Óvatosan megközelítette a partot és meglátta, amint három alak száll le a hajóról.
Ők azok! De mit keresnek itt? Megmondtam, hogy szükségem van egy kis egyedüllétre. - morgolódott.
Fekete Kanári, Arsenal és Diggle voltak azok.
- Oliver! - kiáltott Laurel.
Oliver előjött, leeresztette az íját és mérgesen rájuk förmedt.
- Nem erről volt szó! Kértem, hogy senki ne kövessen...
Oliver tovább bosszankodott volna, de Arsenal beléfojtotta a szót.
- Van egy ötletünk... - kezdte.


2015.01.05. 20:44 Idézet
Piper ^^

Ollie és csapata egy rövid időre ismét Felicity nélkül kellett boldoguljanak egy veszélyes küldetésnél. Felicity egy hétre kiutazott Donnához Las Vegas-ba, hogy kicsit megnyugtassa az édesanyját, aki egy fájdalmas szakításon ment keresztül. Ezért ugyan kicsit hosszabb időbe tellett, de Oliver-nek és Laurel-nek sikerült elkapnia egy újabb gazembert, aki Starling City lakosaira tört. Oliver igyekezett minél hamarabb visszajutni a bázisra, ugyanis Felicity mára ígérte a visszatérését. Oliver gyorsan átöltözött, a helyére rakta a felszerelését, majd Felicity lakására vezetett az útja.
Amikor megérkezett észrevette, hogy nyitva van a bejárati ajtó. Ez gyanús volt Ollie-nak, ugyanis Felicity sosem hagyja nyitva a lakásajtót. Amikor belépett a lakásba, a lány nevét kiáltotta, de senki nem válaszolt. Ollie körbenézett a lakásban, de Felicity-t sehol sem találta. Most már nagyon kezdett úrrá lenni rajta az aggodalom. Azonnal mozgósította a csapatot.
Mindenki Felicity keresésére indult, miután meggyőződtek róla, hogy a Las Vegas-i gép már délelőtt landolt, Felicity-t pedig nem lehet elérni telefonon.
Már lassan egy hét eltelt Felicity eltűnése óta és semmi nyomra nem sikerült bukkanjon a csapat. Oliver szinte teljesen összeroppant a tudattól, hogy elveszítheti a szerelmét. Laurel megnyugtatta és biztosította őt a támogatásáról.
Ne aggódj, Ollie. Esküszöm, hogy megtaláljuk Felicity-t. Nélküle ez a csapat nem létezhet! - mondta a lány.
Oliver Laurel-re pillantott, majd felkapta az íját és eltűnt.
- Most meg hová mész? - kiáltott utána a lány. - Legalább megvárhatnál!
Oliver olyan gyorsan szaladt, hogy Laurel picit nehezen tartotta vele a lépést. Hirtelen mind a ketten megtorpantak.
- Nyssa! - kiáltott Oliver. - Te mit keresel itt?
- Csak hogy tudassam veletek, a húgom örökre velünk marad! - válaszolta, majd eltűnt a sötétségben.
Oliver-nek ebben a pillanatban minden világossá vált és úgy érezte teljesen összeroppan...


2014.12.18. 22:46 Idézet
Piper

Már jó néhány nap eltelt, mióta Felicity és Oliver először kerültek igazán közel egymáshoz. Oliver azóta hazatért a küldetéséről és mióta megérkezett állandóan kerüli őt Felicity. Egy alkalommal aztán Oliver Felicity elé állt és megpróbálta összeszedni a gondolatait.
- Mióta hazaértem, nem igazán beszéltünk. Az a múltkori dolog... - Oliver elmosolyodott. - ... tudnod kell, hogy én nem bántam meg semmit.
Felicity egy ideig a padlóval szemezett, majd Oliver-re pillantott.
- Nekem ez még nagyon furcsa. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer pont én leszek az, aki a híres Oliver Queen egyik hódítása lesz. Vagyis, hát gondoltam rá, csak akkor éppen álmodtam...- Felicity elvörösödött.
Oliver ismét elmosolyodott és közelebb lépett a lányhoz.
- Khmm... - kezdte. - Te nem csak egy "hódítás" vagy számomra. Annál sokkal többet jelentesz nekem. Tudom, hogy korábban hoztam egy döntést, de miután kaptam egy új esélyt az élettől rájöttem arra, hogy tévedtem azzal kapcsolatban, amikor azt hittem, egy hősnek nem adathatik meg az az öröm, hogy teljes szívből szerethessen valakit szabadon, aki számára a világot jelenti. Sajnálom. Annyira bolond voltam. Már korábban el akartam mondani neked, hogy mit érzek irántad, de akkor éppen valaki más már megelőzött...
Felicity-t láthatóan meghatották Oliver szavai és közelebb lépett Ollie-hoz.
- Nagyon sajnálom, ha esetleg fájdalmat okoztam neked azzal a csókkal. Igazából tudnod kell, hogy Ray és köztem semmi komoly sincs, pusztán jól kijövünk egymással. Egyszerűen akkor úgy éreztem, szükségem van egy kis vígaszra, abban a pillanatban úgy éreztem, nem akarok örökké egyedül lenni. Most viszont a szavaid nagyon meghatottak, őszintén. És amit akkor mondtam neked, mielőtt elmentél, szívből jött és tényleg ezt érzem irántad. - mondta a lány.

Felicity és Oliver végre bevallották egymásnak az érzéseiket, ennek ellenére mindketten nagyon félnek attól, hogy hamarosan valami rossz ismét véget vethet majd a boldogságuknak...


2014.12.17. 18:13 Idézet
Piper

Már jó néhány nap eltelt, mióta Felicity és Oliver utoljára beszéltek kettejük kapcsolatáról. Egy alkalommal éppen Felicity a bázisra tart, a munkahelyéről. Meglepődve veszi észre, hogy Oliver pakol.
- Hova készülsz? - kérdezi tőle a lány.
- Hosszú útra... - Ollie lesüti a szemét.
- Látom, hogy valami nagy veszély közeleg. Tudom, hogy nem tarthatlak vissza, de tudnod kell valamit... - Felicity közelebb lép Oliver-hez és a szemébe néz. - Nagyon féltelek. Gyűlölöm, hogy el kell engedjelek. Gyűlöllek, amiért megint fájdalmat okozol. Fogalmad sincs, mennyire meghasadt a szívem, amikor azt hittem, hogy már nem láthatlak téged többet. Úgy éreztem, sosem tudom majd neked elmondani, hogy... - Felicity itt hirtelen elhallgatott.
- Hogy? - kérdezte Oliver.
Hosszasan egymás szemébe néztek, Ollie már éppen menni akart, amikor látta, hogy Felicity nem akarja elmondani neki, mit érez, de a lány hirtelen megragadta a karját és vett egy nagy levegőt, majd megszólalt.
- ... hogy, hogy szer..e..tlek... - motyogta halk remegő hangon Felicity.
Oliver abban a pillanatban úgy érezte, hogy nem tud többé uralkodni az érzelmein, nem érdekelte semmi más jelenleg, csakhogy Felicity karjai között találja meg a boldogságot...


2014.12.05. 23:32 Idézet
Piper

Oliver-en egy pillanatra eluralkodnak az érzelmek, ahogy Felicity-vel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Már majdnem megcsókolja a lányt, amikor hirtelen meghátrál.
- Ne haragudj! Ne tudd meg, mennyire nehéz ez nekem! Szerencsés fickó ez a Palmer, bármit megadtam volna azért, hogyha én tölthettem volna veled azt az estét. - súgta Oliver Felicity fülébe. Majd felvette az íját és újabb vadászatra indult...
Felicity leült a forgószékébe és amikor senki sem látta őt, széles mosoly ült ki az arcára, majd könnyek szöktek a szemébe.


2014.12.05. 21:54 Idézet
Viki

- Talán mi? - Oliver közelebb lép a lányhoz.
- Talán akkor most nem erről beszélgetnénk. - egy pillanatra a férfi szemébe néz, de még mielőtt elveszne a tekintetében, félrekapja a pillantását.
- Nos...öhm...a lényeg, hogy ez a Palmer nem hozzád való, nem is értem...
- Mit? Azt akarod mondani, hogy nem érted, hogy tetszhetek neki pont én? - a lány el akar menni, de Oliver megragadja a karját.
- Nem. Arra akartam kilyukadni, hogy fogalmam sincs mit látsz benne, ugyanis te vagy túl jó annak az alaknak.
- Ha nem ismernélek, azt mondanám, féltékeny vagy. - Felicity arca bíborvörösbe váltott át ezen a ponton, és nem egészen a haragtól.
- Nos, akkor...nem ismersz. - a férfi halvány mosolyt küld Felicity felé.


2014.11.17. 08:34 Idézet

Felicity a vacsora után egy kicsit közelebb került Ray-hez. Ez a dolog továbbra is komoly feszültséget generál Oliver és közte. Igaz Oliver azt választotta, hogy inkább hogy a város védelmezője lesz, sem hogy Oliver Queen, mégis képtelen elviselni, hogy Felicity-t valaki más oldalán lássa. Amikor ismét egy nyomozás kellős közepén vannak, Oliver erőt vesz magán és odalép Felicity-hez, hogy számon kérje őt.

- Felicity... - kezdi.
- Igen? - kérdezi Felicity.
- Mégis mi van közted és Palmer között?
- Ezt, hogy érted?
- Pontosan úgy! Mit akar tőled? - kérdezi ingerültebben Oliver.
- Semmi sem történt köztünk ami miatt aggódnod kellene! Különben is Oliver, nem te választottad inkább ezt az életet? Tudod jól, hogy mit érzek irántad, de ne kérd, hogy örökké várjak rád. Ha végre úgy döntenél, hogy újra Oliver Queen is lennél egyszerre, talán...


2014.11.17. 08:17 Idézet

Halihó! Kedves Olicity fanok! Ezt a modult azért hoztam létre, mert magyar fanfiction oldal nem létezik Felicity és Oliver kapcsolatáról, így úgy döntöttem, hogy mivel lenne iránta érdeklődés, most nyitok egy ilyen modult. A lényege az lenne, hogy én adok egy nyitólöketet a történetnek és utána mindenki úgy variálja, ahogy azt akarja, magyarul közösen írnánk a történetüket. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle. :)) Egyet kérek! Olicity EndGame legyen a végén, happy end! <3

Kellemes szórakozást hozzá mindenkinek! A nap folyamán érkezik is az alaptörténet.


[9-1]

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!