~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicity fanfiction
[9-1]

2015.03.11. 13:21 Idézet
Piper

- Az az ötletem támadt... - vette át a szót Arsenáltól, Laurel. - Talán beszélhetnék Nyssa-val?!
- Nyssaval? - Oliver egy pillanatra elcsodálkozott.
- Tudom, mennyire szerette a húgomat. Talán hallgatna rám. Talán segíthetek neked, hogy eljuthassunk Nanda Parbat-ba. Engedd meg nekem, ha tényleg fontos neked Felicity! - mondta Laurel.
Oliver hirtelen mérgesen a lányra pillanatott.
- A világot jelenti nekem, rajta és Thea-n kívül már senki sem maradt nekem! Ez nem elég, neked? - mormogta.
Oliver úgy döntött belemegy Laurel tervébe és visszament velük a bázisra...
- Holnap, kora hajnalban indulunk! Akárhogyan is, de megtaláljuk ezt a helyet és kiszabadítjuk Felicity-t, bármibe is kerüljön. Az a hely nem neki való! Itt van az otthona, velünk. Velem! Nem ott, ahol csak a veszély és a halál várna rá. Az életemet áldoznám azért, hogy ő biztonságban legyen! Most menjetek haza, pihenni! Holnap szükség lesz mindenki energiájára...


2015.01.19. 21:40 Idézet
Piper

Nyssa látogatása óta már közel két hét telt el. A kis csapatnak meggyűlt a gondja, ugyanis sem Felicity, sem Oliver nincsenek velük. Felicity még mindig Nanda Parbat-ban tartózkodik, Oliver pedig már jó ideje a szigeten tartózkodik, mert egy kis magányra vágyott. Folyamatosan azon töri a fejét, hogy hozza vissza szerelmét a bérgyilkosok köréből. Már többször is próbálkozott, sikertelenül. Nem könnyű eljutnia Nanda Parbat-ba. Fogalma sincs merre induljon és mihez kezdjen. A többiek segíteni szerettek volna neki, de ő nem kért belőlük. Egyedül akarta végiggondolni, hogyan álljon neki a dolognak. Hirtelen eszébe jutott az anyja, az édesapja és Tommy elvesztése. Azok a személyek, akik a legfontosabb embereket jelentették az életében. Nem akarta még Felicity-t is elveszíteni, pont amikor jól alakultak volna köztük a dolgok. Sosem volt rá még egy nő sem ilyen hatással. Azt hitte Laurel jelenti számára a boldogságot, de rá kellett döbbenie arra, hogy Felicity iránt olyan mély érzéseket táplál, amit sem Laurel, sem más nő nem volt képes belőle kihozni. Őrülten szereti őt. Felicity Smoak az a nő, aki miatt még maradt valami Oliver Queen-ből az Íjászban. Ő az a nő, aki miatt még szorult némi emberség belé.

Miközben gondolkodott, egy hajót vélt felfedezni a tengeren. Gyorsan előbújt a fák közül és felemelte az íját. Óvatosan megközelítette a partot és meglátta, amint három alak száll le a hajóról.
Ők azok! De mit keresnek itt? Megmondtam, hogy szükségem van egy kis egyedüllétre. - morgolódott.
Fekete Kanári, Arsenal és Diggle voltak azok.
- Oliver! - kiáltott Laurel.
Oliver előjött, leeresztette az íját és mérgesen rájuk förmedt.
- Nem erről volt szó! Kértem, hogy senki ne kövessen...
Oliver tovább bosszankodott volna, de Arsenal beléfojtotta a szót.
- Van egy ötletünk... - kezdte.


2015.01.05. 20:44 Idézet
Piper ^^

Ollie és csapata egy rövid időre ismét Felicity nélkül kellett boldoguljanak egy veszélyes küldetésnél. Felicity egy hétre kiutazott Donnához Las Vegas-ba, hogy kicsit megnyugtassa az édesanyját, aki egy fájdalmas szakításon ment keresztül. Ezért ugyan kicsit hosszabb időbe tellett, de Oliver-nek és Laurel-nek sikerült elkapnia egy újabb gazembert, aki Starling City lakosaira tört. Oliver igyekezett minél hamarabb visszajutni a bázisra, ugyanis Felicity mára ígérte a visszatérését. Oliver gyorsan átöltözött, a helyére rakta a felszerelését, majd Felicity lakására vezetett az útja.
Amikor megérkezett észrevette, hogy nyitva van a bejárati ajtó. Ez gyanús volt Ollie-nak, ugyanis Felicity sosem hagyja nyitva a lakásajtót. Amikor belépett a lakásba, a lány nevét kiáltotta, de senki nem válaszolt. Ollie körbenézett a lakásban, de Felicity-t sehol sem találta. Most már nagyon kezdett úrrá lenni rajta az aggodalom. Azonnal mozgósította a csapatot.
Mindenki Felicity keresésére indult, miután meggyőződtek róla, hogy a Las Vegas-i gép már délelőtt landolt, Felicity-t pedig nem lehet elérni telefonon.
Már lassan egy hét eltelt Felicity eltűnése óta és semmi nyomra nem sikerült bukkanjon a csapat. Oliver szinte teljesen összeroppant a tudattól, hogy elveszítheti a szerelmét. Laurel megnyugtatta és biztosította őt a támogatásáról.
Ne aggódj, Ollie. Esküszöm, hogy megtaláljuk Felicity-t. Nélküle ez a csapat nem létezhet! - mondta a lány.
Oliver Laurel-re pillantott, majd felkapta az íját és eltűnt.
- Most meg hová mész? - kiáltott utána a lány. - Legalább megvárhatnál!
Oliver olyan gyorsan szaladt, hogy Laurel picit nehezen tartotta vele a lépést. Hirtelen mind a ketten megtorpantak.
- Nyssa! - kiáltott Oliver. - Te mit keresel itt?
- Csak hogy tudassam veletek, a húgom örökre velünk marad! - válaszolta, majd eltűnt a sötétségben.
Oliver-nek ebben a pillanatban minden világossá vált és úgy érezte teljesen összeroppan...


2014.12.18. 22:46 Idézet
Piper

Már jó néhány nap eltelt, mióta Felicity és Oliver először kerültek igazán közel egymáshoz. Oliver azóta hazatért a küldetéséről és mióta megérkezett állandóan kerüli őt Felicity. Egy alkalommal aztán Oliver Felicity elé állt és megpróbálta összeszedni a gondolatait.
- Mióta hazaértem, nem igazán beszéltünk. Az a múltkori dolog... - Oliver elmosolyodott. - ... tudnod kell, hogy én nem bántam meg semmit.
Felicity egy ideig a padlóval szemezett, majd Oliver-re pillantott.
- Nekem ez még nagyon furcsa. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer pont én leszek az, aki a híres Oliver Queen egyik hódítása lesz. Vagyis, hát gondoltam rá, csak akkor éppen álmodtam...- Felicity elvörösödött.
Oliver ismét elmosolyodott és közelebb lépett a lányhoz.
- Khmm... - kezdte. - Te nem csak egy "hódítás" vagy számomra. Annál sokkal többet jelentesz nekem. Tudom, hogy korábban hoztam egy döntést, de miután kaptam egy új esélyt az élettől rájöttem arra, hogy tévedtem azzal kapcsolatban, amikor azt hittem, egy hősnek nem adathatik meg az az öröm, hogy teljes szívből szerethessen valakit szabadon, aki számára a világot jelenti. Sajnálom. Annyira bolond voltam. Már korábban el akartam mondani neked, hogy mit érzek irántad, de akkor éppen valaki más már megelőzött...
Felicity-t láthatóan meghatották Oliver szavai és közelebb lépett Ollie-hoz.
- Nagyon sajnálom, ha esetleg fájdalmat okoztam neked azzal a csókkal. Igazából tudnod kell, hogy Ray és köztem semmi komoly sincs, pusztán jól kijövünk egymással. Egyszerűen akkor úgy éreztem, szükségem van egy kis vígaszra, abban a pillanatban úgy éreztem, nem akarok örökké egyedül lenni. Most viszont a szavaid nagyon meghatottak, őszintén. És amit akkor mondtam neked, mielőtt elmentél, szívből jött és tényleg ezt érzem irántad. - mondta a lány.

Felicity és Oliver végre bevallották egymásnak az érzéseiket, ennek ellenére mindketten nagyon félnek attól, hogy hamarosan valami rossz ismét véget vethet majd a boldogságuknak...


2014.12.17. 18:13 Idézet
Piper

Már jó néhány nap eltelt, mióta Felicity és Oliver utoljára beszéltek kettejük kapcsolatáról. Egy alkalommal éppen Felicity a bázisra tart, a munkahelyéről. Meglepődve veszi észre, hogy Oliver pakol.
- Hova készülsz? - kérdezi tőle a lány.
- Hosszú útra... - Ollie lesüti a szemét.
- Látom, hogy valami nagy veszély közeleg. Tudom, hogy nem tarthatlak vissza, de tudnod kell valamit... - Felicity közelebb lép Oliver-hez és a szemébe néz. - Nagyon féltelek. Gyűlölöm, hogy el kell engedjelek. Gyűlöllek, amiért megint fájdalmat okozol. Fogalmad sincs, mennyire meghasadt a szívem, amikor azt hittem, hogy már nem láthatlak téged többet. Úgy éreztem, sosem tudom majd neked elmondani, hogy... - Felicity itt hirtelen elhallgatott.
- Hogy? - kérdezte Oliver.
Hosszasan egymás szemébe néztek, Ollie már éppen menni akart, amikor látta, hogy Felicity nem akarja elmondani neki, mit érez, de a lány hirtelen megragadta a karját és vett egy nagy levegőt, majd megszólalt.
- ... hogy, hogy szer..e..tlek... - motyogta halk remegő hangon Felicity.
Oliver abban a pillanatban úgy érezte, hogy nem tud többé uralkodni az érzelmein, nem érdekelte semmi más jelenleg, csakhogy Felicity karjai között találja meg a boldogságot...


2014.12.05. 23:32 Idézet
Piper

Oliver-en egy pillanatra eluralkodnak az érzelmek, ahogy Felicity-vel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Már majdnem megcsókolja a lányt, amikor hirtelen meghátrál.
- Ne haragudj! Ne tudd meg, mennyire nehéz ez nekem! Szerencsés fickó ez a Palmer, bármit megadtam volna azért, hogyha én tölthettem volna veled azt az estét. - súgta Oliver Felicity fülébe. Majd felvette az íját és újabb vadászatra indult...
Felicity leült a forgószékébe és amikor senki sem látta őt, széles mosoly ült ki az arcára, majd könnyek szöktek a szemébe.


2014.12.05. 21:54 Idézet
Viki

- Talán mi? - Oliver közelebb lép a lányhoz.
- Talán akkor most nem erről beszélgetnénk. - egy pillanatra a férfi szemébe néz, de még mielőtt elveszne a tekintetében, félrekapja a pillantását.
- Nos...öhm...a lényeg, hogy ez a Palmer nem hozzád való, nem is értem...
- Mit? Azt akarod mondani, hogy nem érted, hogy tetszhetek neki pont én? - a lány el akar menni, de Oliver megragadja a karját.
- Nem. Arra akartam kilyukadni, hogy fogalmam sincs mit látsz benne, ugyanis te vagy túl jó annak az alaknak.
- Ha nem ismernélek, azt mondanám, féltékeny vagy. - Felicity arca bíborvörösbe váltott át ezen a ponton, és nem egészen a haragtól.
- Nos, akkor...nem ismersz. - a férfi halvány mosolyt küld Felicity felé.


2014.11.17. 08:34 Idézet

Felicity a vacsora után egy kicsit közelebb került Ray-hez. Ez a dolog továbbra is komoly feszültséget generál Oliver és közte. Igaz Oliver azt választotta, hogy inkább hogy a város védelmezője lesz, sem hogy Oliver Queen, mégis képtelen elviselni, hogy Felicity-t valaki más oldalán lássa. Amikor ismét egy nyomozás kellős közepén vannak, Oliver erőt vesz magán és odalép Felicity-hez, hogy számon kérje őt.

- Felicity... - kezdi.
- Igen? - kérdezi Felicity.
- Mégis mi van közted és Palmer között?
- Ezt, hogy érted?
- Pontosan úgy! Mit akar tőled? - kérdezi ingerültebben Oliver.
- Semmi sem történt köztünk ami miatt aggódnod kellene! Különben is Oliver, nem te választottad inkább ezt az életet? Tudod jól, hogy mit érzek irántad, de ne kérd, hogy örökké várjak rád. Ha végre úgy döntenél, hogy újra Oliver Queen is lennél egyszerre, talán...


2014.11.17. 08:17 Idézet

Halihó! Kedves Olicity fanok! Ezt a modult azért hoztam létre, mert magyar fanfiction oldal nem létezik Felicity és Oliver kapcsolatáról, így úgy döntöttem, hogy mivel lenne iránta érdeklődés, most nyitok egy ilyen modult. A lényege az lenne, hogy én adok egy nyitólöketet a történetnek és utána mindenki úgy variálja, ahogy azt akarja, magyarul közösen írnánk a történetüket. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle. :)) Egyet kérek! Olicity EndGame legyen a végén, happy end! <3

Kellemes szórakozást hozzá mindenkinek! A nap folyamán érkezik is az alaptörténet.


[9-1]

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!