~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity múltja

Kollégiumi évek az egyetemen:  Amit eddig láthattunk és hallhattunk ezzel kapcsolatban, az is eléggé izgalmas történet volt. Amint tudjuk, Felicity korábban az édesanyjával élt, hiszen az apukája elhagyta őket, amikor Felicity még kislány volt. Az anyja rengeteget dolgozott, hogy megadhasson mindent a lányának, amíg Felicity egyetemre járt. Nagyon zseni volt és lázadó típus. Akkoriban még a Goth-stílus megszállottja volt Felicity. Volt egy egyetemi barátja, akit Cooper-nek hívtak és közösen alkottak, - közös barátjukkal - egy kis hackercsapatot. Csintalanságnak indult az egész, aminek a vége az lett, hogy Coop-ot letartóztatták. A férfi később 5 évet a NASA-nál töltött el és "ellopta" Felicity szuper-vírusát, amivel a jelenben óriási gondot okozott Felicity-nek és a Zöld Íjásznak is. Végülis közös erővel Felicity és Oliver elkapták a gonosz ex-et és így újra megmenekült Starling City. Felicity pedig még egyetemi évei végén eldöntötte, hogy teljesen megváltozik és a külsejét is átalakítja, érett nővé. Így lett a fekete hajú lányból szőke hajú, elegáns kisasszony.

Szülőgondok: Felicity édesanyja egy pincérnőként dolgozott Las Vegas-ban, ahol megszülte a lányát is. Egész életében azért dolgozott, hogy mindent megadhasson a csemetéjének, mikor az felnő. Felicity-n már korán megmutatkoztak a jelek, hogy pontosan olyan Koponya lesz, mint az édesapja is. Emellett az is kiderült, hogy remekül megállja a helyét az egyedüli életben is. Amikor egyetemre került, már egyre inkább kezdett elhidegülni a kapcsolata az édesanyjával, míg később már alig beszéltek egymással. Mikor Donna egyik alkalommal Starling City-be érkezett, büszke volt arra, hogy kivé vált a lánya, azonban a kapcsolatuk még mindig rideg volt. Egy emberrablás kellett ahhoz, hogy tökéletesre forduljon a viszonyuk és innentől kezdve Donna folyamatosan igyekezett erősíteni az Olicity tábort, mert a mai napig pontosan tudja, hogy a lánya csak akkor lehet a legboldogabb, ha Oliver-rel van. Ha Donnával már ki alakult az anya-lánya viszonya, Noah-val való teljes békülés még mindig várat magával. Ugyanis Felicity-t már elég korán elhagyta az édesanyjával együtt, ezért most Noah minden vágya, hogy megbocsásson neki a lánya. Csak hogy a bökkenő az egészben annyi, hogy Noah egy zseniális géniuszi adottságokkal megáldott hivatásos bűnöző, "Calculator" álnéven. Donna így nem örül, hogy a lányuk közelébe akar ismét férkőzni, Felicity szíve azonban olybá tűnik kezd megenyhülni az édesapja iránt...

Kísért a múlt: Felicity-t igen sokáig nem hagyta nyugodni az, hogy még túlságosan önmagában érezte a régi énjének szellemét. Amikor meglőtték őt Damien Dahrk hibájából, a gyógyszerek miatt is azt hallucinálta, hogy lázadó egyetemista önmagával beszélget. Felicity képtelen volt szabadulni a múltjától és attól félt újra valami őrültséget fog elkövetni. Egy rövid időre úgy tűnt a csapat munkáját is veszélybe sodorja. Azonban tökéletesen sikerült leküzdenie magában az ártó démonokat, így  - Oliver jelenlétében, miután remekül megvédte a csapatot - egy régi képet égetett el önmagáról, amellyel jelképesen a bántó múltat is elégette örök időkre!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!