~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicitys hasonlóságok

1. Kamaszként mind a ketten eléggé kicsapongó, vagány életmódot folytattak:

Felicity és Oliver is kamaszkorukban eléggé megnehezítették a szüleik életét. Felicity fiatal felnőttként élte a gothok sötét világát, míg Oliver folyamatos hajnalig tartó bulikat tartott és közben mindig részegre itta magát. Emellett Oliver folyamatosan a lányok után szaladt és nem volt hűséges a barátnőihez, míg Felicity a hackerkedős viccekben lelte örömét. Felicity ebben az időben tiszta feketében járt és fekete parókát viselt, Oliver-nek pedig hosszú haja volt. Felicity egy ideig néhány csintalanságot is elkövetett. Ezektől függetlenül Felicity kitűnőre diplomázott informatikából, Oliver pedig szintén több egyetemen is megfordult. Mindkettejüknek meg kellett komolyodniuk, bizonyos események után. Felicity rájött, hogy veszélyes amit a barátjával műveltek és amikor az akkori szerelmét lecsukták, úgy döntött véget vet a kicsapongásnak és az intenzív hackerkedésnek és stílust váltott. Szőkére festette a haját és nőiesebben kezdett öltözködni, majd szerény életmódra váltott és megpróbált egy tisztességes, jól fizető állást keresni. Amit meg is talált az akkori Queen vállalatnál. Robert Queen, Oliver apja vette fel a lányt, a biztonsági-technikai részleghez. Olivert pedig a szigeten és Hong-Kongban töltött veszélyes 5 év alatt vált azzá a komoly, megfontolt és hősies férfivá, aki most lett.

2. Imádják az olasz kaját:

Felicity és Oliver is nagyon szeretik az olasz konyhát. Azt vacsoráztak volna az első randi alkalmával is, ha nem jön közbe egy éttermi bombarobbanás.

3. Képesek lennék meghalni egymásért:

Számtalan olyan pillanat volt már, amikor látszott mennyire erős vonzalmak kötik össze őket. Felicity minden percben aggódik Oliverért, amikor bevetésre megy és, ha egy pillanatra Oliver-t nem hallja beszélni, már azonnal kétségbeesik és aggódni kezd érte. Felicity többször is a saját épségét is kockáztatta azért cserébe, hogy Oliver küldetése sikerrel járjon. Nem egyszer sérült már meg ő is és került elég komoly veszélybe. Bármit megtenne, hogy Oliver-nek ne essen baja. Oliver ugyanígy aggódik a lány miatt. Ahányszor Felicity önként vállalkozott egy bevetésre, Olivernek sosem tetszett, hiszen félt, hogy nem tudja így őt kellőképpen megvédeni. Annak idején is, elsősorban azért avatta be a lányt a titkába, hogy megvédje őt, a naplós ügy miatt. Ahányszor Felicity veszélyhelyzetbe került, Oliver egy percig sem gondolkodott, - mégha ő meg is halt volna - de Felicity életben maradjon. Egy alkalommal megfogadta, hogy soha többet nem fog ölni, mégis amikor Felicity élete forgott kockán, még ezt a fogadalmát is megszegte. A lány ezért különösen hálás volt neki. Amióta pedig Oliver szerelmes Felicity-be, folyamatosan azon van, hogy a lány boldog legyen és ne okozzon neki fájdalmat, bármit megtenne Felicity boldogságáért.

4. Őrült makacsok mindketten:

Mondhat nekik bárki bármit is, mindketten a saját fejük után futnak. Egyedül csak egymásra hallgatnak. Egyszerűen mindketten túl büszkék ahhoz, hogy belássák másnak talán igaza lehet! Nagyon ritka kivétel persze azért adódik. Legtöbbször még egymással is összekapnak a makacsságuk miatt!

5. Hihetetlen bátorság van bennük:

Sem Felicity, sem Oliver nem futamodnának meg sohasem, bármekkora veszély is leselkedik rájuk! Még ha ezzel a saját életüket is kockáztatják! Mindennél fontosabb számukra az egymás iránti szeretetük és a barátaik és a város biztonsága. A saját testi épségüket, mindig csak a második helyre sorolják!

6. A barátaiékért és szeretteikért bármire képesek:

7. Szerelmesek egymásba:

8. Mindketten a szüleik nélkül kell boldoguljanak:

9. Együtt utaztak Moszkvába:

10. Különleges képességekkel bírnak:

11. Mindketten jártak már a szigeten: 

Mindkettejüknek vannak hegei, igaz Felicitynek csak egy!

12. Mindketten kávéfüggőek:

13. Mindkettejük valamelyik vagy mindegyik szülője követtett már el hatalmas bűntényt: ők mégis jók maradtak mindvégig...

Felicity extra cukorral, Ollie feketén szereti. :

Kitűnően vezetnek:

folyt.köv.

Volt egy közös pillanatuk, ugyanabban az epizódban, mindketten éppen arról nyilatkoznak az első közös évnél, hogy jobb ha talán magányosan maradnak. Oliver Diggnek mesélte, Felicity pedig Olivernek. A végén meg ők találtak egymásra. :D

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról