~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity kapcsolatai

Futó románcok: Bár Felicity elmondása szerint, sosem volt valami szerencsés a szerelemben, ennek ellenére azért több jóképű férfi is akadt az Íjász mellett, akiknek az érdeklődését még felkeltette a lány szépsége és éles esze, nem kevés féltékenységi bosszúságot okozva ezzel a lány valódi szerelmének. Azonban, bár mindegyikőjük szívét meghódította a lány, Felicity szívében végig egyetlen férfinek akadt mindössze hely, ennek a szerencsés férfinek a neve pedig, Oliver Queen.

Barry Allen: Barryvel a legeslegelső találkozásuk óta legjobb barátok. Mindkettejük között mindig is remek volt az összhang, ráadásul ugyanazzal az érdeklődési körrel is bírnak, azonban már találkozásuktól fogva, mindketten másba voltak szerelmesek. Mégis, éppen elég volt már ez a kis kialakuló baráti viszony ahhoz, hogy Oliver rádöbbenjen, többet érez Felicitynél pusztán csak barátságnál és Barrynek köszönhetően támadott fel benne először, igazán erős féltékenységi érzet a lány iránt. Egy alkalommal még durván meg is sértette Felicityt a dührohamával. Felicity - miután baleset érte Barryt és a fiú felébredt - elment őt meglátogatni Central Citybe és ott egy kis időre közelebb kerültek egymáshoz, hiszen elcsattant köztük egy csók. Azonban ennek ellenére sem fordult át a barátságuk szerelemmé, hanem éppen ellenkezőleg, csak még inkább megerősítették egymásban azt a gondolatot, hogy örök időkre legjobb barátok maradnak és sosem fognak járni egymással. Rövid időn belül olyannyira jó barátok lettek, ha bármi segítségre szorul a másik, azonnal egymás mellett teremnek, hogy megsegítsék a másikat. Mióta pedig Oliver rájött arra, hogy Barry nem az ő kiszemeltjébe, hanem tényleg valaki másba szerelmes, egyből legjobb barátjává fogadta a Villámot. Sokszor Oliver és Barry csapata közösen is nyomoz ki bűntényeket, természetfeletti történéseket. 

Ray Palmer: Felicity második főnöke volt, a későbbi megújult Queen vállalatnál. A férfinek azóta megtetszett Felicity, mikor legelőször meglátta a lányt a vállalatnál Oliver oldalán. Miután Oliver elvesztette a céget és "szakítottak" Felicityvel, Ray munkát ajánlott a lánynak, aki egy rövid gondolkodás után, úgy döntött, hogy elfogadja az állásajánlatot, de továbbra is megmaradt a csapat tiszteletbeli tagjaként is. Ray nagyon hamar előléptette a lányt és Oliver korábbi irodáját adta neki, ugyanis nagyon meg volt elégedve a lány tudásával és nem rejtette véka alá, hogy többet is szeretne Felicitytől, mint munkakapcsolat. Felicity eleinte erről hallani sem akart, majd amikor Oliver egy jó időre eltűnt, a sors úgy hozta, hogy a lány egy kicsit közelebb került Rayhez. Később már csak azért is elfogadta Ray közeledését Felicity, mert haragudott Oliverre, amiért a férfi ellökte őt magától és folyamatosan helytelen döntéseket hoz az íjász melóval kapcsolatban. Amikor pedig Oliver Digg hatására rászánta volna magát, hogy végre bevallja Felicitynek, mit is akar, Ray pont akkor csókolta meg a lányt, amikor Oliver be akart lépni az irodába. Oliver teljesen összeomlott és a bunkerben vezette le a feszültségét. Oliver egyébként kezdetektől nem kedvelte Rayt, hiszen folyamatosan küzdött a féltékenység érzetével, mivel mindketten ugyanabba a nőbe voltak szerelmesek. Felicity egy ideig megpróbált együttjárni Rayjel, mivel hiába reménykedett abban, hogy amit Oliver az eltűnése előtt mondott neki, majd változtatni fog kettejük helyzetén. Ugyanakkor sosem tudott igazán boldog lenni a jóvágású tudóssal, hiszen képtelen volt felé kiejteni a száján, hogy szereti őt. Annak ellenére is, hogy Ray ezt megtette. Ekkor döbben rá Felicity, - jórészt Donna hatásának is köszönhetően - sosem fog tudni más férfit szeretni Oliveren kívül. Ez kis idő múlva Raynek is feltűnt, ezért bármennyire is megszakadt a férfi szíve, kénytelen volt szakítani a lánnyal, akibe mélységesen beleszeretett. Felicity megköszönte Raynek, hogy megértő vele és könyörgött neki, ne haragudjon rá, hiszen semmi esetre sem az volt ezzel a célja, hogy megbántsa a férfit, de a szívének képtelen parancsolni. Így nem sok idő kellett ahhoz, hogy Felicity és Oliver végre tényleg először összejöhessenek egymással, aminek aztán az lett a vége, hogy rögtön egymás ágyában kötöttek ki. Felicity és Ray a szakításuk óta legjobb barátok maradtak, a férfi pedig úgy döntött, kipróbálja magát abban, milyen hősnek lenni és rövidesen csatlakozott a "Hullámlovas" nevű csodahajóhoz, ahol együtt időutazik a korai és messzi időkbe többek között Sara Lance oldalán.

Billy Malone: Billy egy jóképű rendőrnyomozó volt, Star City-ben. Felicity akkor jött össze vele, amikor Oliver miatt újra összetört a szíve. Már úgy volt, hogy hamarosan összeházasodnak, amikor Oliver eltitkolta előtte, hogy van egy kisfia. (Azonban, mint később kiderült, nem azért történt a titkolózás, mert az Íjász nem bízna szerelmében...) Billyvel nyugalmat érzett Felicity és jól szórakozott. Szerelmes egyáltalán nem volt belé, viszont imádta őt, mint embert. Ezért is fájt annyira neki, miután alig néhány hónapnyi (sajnos igen komoly) járás után Billyt egy félrevezetés következtében megölte pont a lány volt vőlegénye, Oliver. Ugyanis Prométheus teljesen megtévesztette a Zöld Íjászt azzal, hogy beöltöztette a nyomozót a saját álruhájába. Amikor Oliver azt hitte végre elkapta a gazembert, mély sokként érte, hogy akit valójában levadászott, az bizony Billy volt. Annak a nőnek, - akit még mindig imádással szeret - az akkori jelenlegi barátja. Felicitynek nagyon fájt, mikor elmondta neki a hírt Oliver. Kénytelen volt, ugyanis megegyeztek, nincs több titkuk egymás előtt. Ezután Felicity egy kicsit keményebb stílusra váltott és minden vágya csak az volt, hogy végezzenek Prométheus-szal, Oliverre azonban sosem haragudott annak tettéért, mert tudta, hogy sosem ölte volna meg pusztán féltékenységből a férfit...

Kamaszkori szerelem és az Igazi Szerelem: Bár Felicity életében is több futó románc is volt, ahogy Olivernél is, ő igazán két férfit szeretett életében teljes szívéből. Az egyik még egy kamaszkori szerelem volt, amivel csak megízlelte a szerelem érzetét, ám az igazi boldogságot egy valódi hős oldalán találta meg, ugyanis már évek óta menthetetlenül beleszeretett későbbi férjébe, Oliver Queenbe. Mindketten határatalanul boldogok a másik oldalán és tökéletesen kiegészítik egymást. Igazi lelki társak, bombajó csapattársak és mesteri szeretői egymásnak.

Cooper Seldan: Akárcsak Olivernek, Felicitynek is volt korábban az életében valaki, akivel megtapasztalhatta, milyen az első kamaszkori érzelem. Cooper volt Felicity legelső kedvese, még az egyetemen. Mind a ketten kitűnő programozó hallgatók voltak és egy barátjukkal együtt alkották az egyetemi titkos hacker-csapatot. Cooper idővel a tudását és Felicity programját gonosz dolgokra akarta használni, amit Felicity csak későn tudott megakadályozni. A srácot lecsukták és elhitette a lánnyal, hogy meghalt. Amikor eltelt 5 év, Cooper ismét felbukkant és Felicitynek fogalma sem volt, hogy ő állhat az egész bűncselekmény mögött, még Oliverrel is összekaptak emiatt. Aztán Felicity nagyot csalódott, mikor rájött, hogy tényleg az egész merénylet mögött a volt barátja állt, de végül is Felicitynek és Olivernek hála megmenekült a világ Cooptól. (amiért nagyon jó volt a fiú újbóli felbukkanása, hogy Oliver ismét szerelmet vallott Felicitynek). Azóta Cooper, Damien Dahrk szolgálatába is szegődött, de ez tragikus véget jelentett számára, mivel élete utolsó mozzanatával szembeszegült a gonoszsággal...

Oliver Queen: Felicity legnagyobb szerelme. Felicity és Oliver között már a legelső pillanat óta elindult valamiféle kémia. Először még talán ők sem vették észre. Digg viszont már akkor is sejtett valamit. Oliver fokozatosan kezdett arra rájönni, hogy ezzel a lánnyal minden titkot megoszthat, hiszen teljes mértékben megbízható, így tudta, hogy jól döntött amikor megszorult helyzetében a lány segítségét kérte. Felicity először még csak ideiglenesen akart segíteni a bandának, majd később már teljesen a szívéhez nőtt a két férfi és a titkos munka is, így aztán örökre maradt. Innentől kezdve sokkal szorosabb barátság kezdte fűzni Oliverhez, míg lassan már egyfajta kezdetleges vonzalom kezdett el köztük kialakulni, ami egy csapásra aztán szerelembe csapott át. Oliver bevallotta, hogy szerelmes Felicitybe, egy csókkal megpecsételve, a lányon viszont már korábban látszott, hogy odáig van az Íjászért. Meg volt az első randijuk is, ami egészen veszélyesre sikeredett. Azóta pedig már megtörtént köztük az első szerelmes éjszakától kezdve, az első lánykérésen át, az esküvőig minden. Már alig volt hátra néhány hét az "első" esküvőig, amikor Oliver súlyos titka, sajnos jó időre messzire taszította őket egymástól egy csúnya félreértés miatt. A férfi feladata ezek után az lett, hogy sikerüljön újra visszanyernie szerelme bizalmát, ezt pedig el is kezdte az által, hogy soha többé nem hazudik már neki. Szerencsére az újbóli egymásra találás korán érkezett és innentől kezdve már soha többé nem is szakítottak, mi több most már jó ideje férjként és feleségként élik a cseppet sem veszélyes mindennapjaikat, amelyeknek köszönhetően csak még inkább fokozódik az egymás iránti megszűnhetetlen erős szerelem, ráadásul Oliver nem régiben bevallotta azt is Felicitynek, hogy akármennyit is fog változni a felesége személyisége, egy valami sosem változhat, az, hogy haláláig őrülten szerelmes marad Felicitybe és talán még a síron is túl...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!