~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity kapcsolatai

Futó románcok:

Barry Allen: Barry-vel tulajdonképpen csak legjobb baráti viszonyt ápolnak egymással. Mindkettejük között remek volt az összhang mindig is, ráadásul ugyanazzal az érdeklődési körrel bírnak, azonban másba voltak szerelmesek már találkozásuk percétől. Mégis éppen elég volt ez a kis kialakuló baráti viszony ahhoz, hogy Oliver rádöbbenjen, többet érez Felicity-nél, pusztán barátságnál és féltékeny barát szerepre váltott. Felicity, - miután baleset érte Barry-t és a fiú felébredt - elment őt meglátogatni és ott egy picit közelebb kerültek egymáshoz. Egy csókon kívül más nem történt köztük, mert Felicity világosan egyértelművé tette, hogy valójában ki az, akihez ő igazán vonzódik. Ráadásul Barry-re is valamilyen teljesen új szerelem van hatással, Iris személyében, így továbbra is legjobb barátok maradtak. Olyannyira jó barátok, ha bármi segítségre szorul a másik, azonnal egymás mellett teremnek, hogy segítsenek. Sokszor közösen is nyomoznak ki a két csapattal együtt bűntényeket, természetfeletti történéseket. 

Ray Palmer: Felicity második főnöke volt, a későbbi megújult Queen vállalatnál. A férfi állandóan sms-kel és virágokkal bombázta korábban a lányt és még most is többet szeretne tőle, pusztám munkakapcsolatnál. Azonban Felicity-t teljesen hidegen hagyja a férfi közeledése, nem akar tőle semmit sem. Inkább csak olyan kellemes főnök-beosztott viszony áll fenn kettejük között. Ray később azzal próbált kedveskedni a lánynak, hogy előléptette, amin Felicity nagyon meglepődött. Ráadásul Oliver korábbi irodája lett a lányé.  Szép lassan majd Felicity és Ray egy kicsit közelebb kerültek egymáshoz, de Felicity csak haragból engedte a férfi közeledését, amiért Oliver nem tud normális döntést hozni kettejükről. Amikor pedig Oliver rászánta volna magát, hogy vall, Ray pont megcsókolta Felicity-t, amit Oliver meglátott. Ray-nél egyébként még inkább féltékeny barát üzemmódra kapcsolt át Oliver. A csókjuk óta Felicity és Ray picit ismét távolságtartóbbak lettek egymástól, újra amolyan munkakapcsolatszerűség volt köztük és Felicity besegített Ray titkos tervénél is. Felicity-t továbbra is gyengéd szálak fűzték Oliver-hez, - mégis amiért a férfi folyton csalódást okozott neki - úgy érezte, meg kell próbálnia hát ha Ray egy időre képes lesz őt boldoggá tenni. Ugyanakkor persze tudta, hogy a szíve csak akkor lehet örökké boldog, ha az nyiltan Oliver-ért doboghat. Mivel mind Felicity, mind Oliver látványosan szenvedtek egymás hiányától, természetesen Ray-nek is feltűnt és miután szakított vele Felicity, a lány képtelen volt parancsolni az érzéseinek, ahogy Oliver sem. Kis idő múlva le is feküdtek egymással, majd Ray megértette, hogy Felicity-t Oliver mellé rendelték és csak az ő oldalán lehet boldog örökké, így legjobb barátok maradtak. Azóta Ray már alig találkozik Felicity-vel, mivel a "Hullámlovas" nevű csodahajón időutazik korai és messzi időkbe.

Billy Malone: Billy egy jóképű rendőrnyomozó volt, Star City-ben. Felicity akkor jött össze vele, amikor Oliver miatt újra összetört a szíve. Már úgy volt, hogy hamarosan összeházasodnak, amikor Oliver eltitkolta előtte, hogy van egy kisfia. Billy-vel nyugalmat érzett Felicity és jól szórakozott. Szerelmes egyáltalán nem volt belé, viszont imádta őt, mint embert. Ezért is fájt annyira neki, miután alig néhány hónapnyi (sajnos igen komoly) járás után Billy-t egy félrevezetés következtében megölte pont a lány volt vőlegénye, Oliver. Ugyanis Prométheus teljesen megtévesztette a Zöld Íjászt azzal, hogy beöltöztette a nyomozót a saját álruhájába. Amikor Oliver azt hitte végre elkapta a gazembert, mély sokként érte, hogy akit valójában levadászott, az bizony Billy volt. A nőnek, - akit még mindig imádással szeret - a jelenlegi barátja. Felicity-nek nagyon fájt, mikor elmondta neki a hírt Oliver. Kénytelen volt, ugyanis megegyeztek, hogy nincs több titkuk egymás előtt. Ezután Felicity egy kicsit keményebb stílusra váltott és minden vágya csak az volt, hogy végezzenek Prométheus-szal...

Kamaszkori szerelem és az Igazi Szerelem:

Cooper Seldan: Akárcsak Oliver-nek, Felicity-nek is volt korábban az életében valaki, akivel megtapasztalhatta milyen az első kamaszkori érzelem. Cooper volt Felicity legelső kedvese, még az egyetemen. Mind a ketten kitűnő programozó-hallgatók voltak és egy barátjukkal együtt alkották az egyetemi titkos hacker-csapatot. Cooper idővel a tudását és Felicity programját gonosz dolgokra akarta használni, amit Felicity csak későn tudott megakadályozni. A srácot lecsukták és elhitette a lánnyal, hogy meghalt. Amikor eltelt 5 év, Cooper ismét felbukkant és Felicity-nek fogalma sem volt, hogy ő állhat az egész bűncselekmény mögött, még Oliver-rel is összekaptak. Aztán Felicity nagyot csalódott, mikor rájött, hogy tényleg az egész merénylet mögött a volt barátja állt, de végülis Olivernek hála és Felicity-nek megmenekült a világ Cooptól. (amiért nagyon jó volt a fiú újbóli felbukkanása, hogy Oliver ismét szerelmet vallott Felicity-nek). Azóta Cooper, Damien Dahrk szolgálatába is szegődött, de ez tragikus véget jelentett számára...

Oliver Queen: Felicity legnagyobb szerelme. Felicity és Oliver között már a legelső pillanat óta elindult valamiféle kémia. Először még talán ők sem vették észre. Oliver fokozatosan kezdett arra rájönni, hogy ezzel a lánnyal minden titkot megoszthat, hiszen teljes mértékben megbízható, így tudta, hogy jól döntött amikor megszorult helyzetben a lány segítségét kérte. Felicity először még csak ideiglenesen akart segíteni a bandának, majd később már teljesen a szívéhez nőtt a két férfi és a titkos munka is, így aztán örökre maradt. Innentől kezdve sokkal szorosabb barátság kezdte fűzni Oliver-hez, míg lassan már egyfajta kezdetleges vonzalom kezdett el köztük kialakulni, ami mostmár szerelembe csapott át. Oliver bevallotta, hogy szerelmes Felicity-be egy csókkal megpecsételve, a lányon viszont már korábban látszott, hogy odáig van az íjásszért. Meg volt az első randijuk is, ami egészen veszélyesre sikeredett. Azóta pedig már megtörtént köztük az első szerelmes éjszakától kezdve, az első lánykérésig minden. Már alig volt hátra néhány hét az esküvőig, amikor Oliver súlyos titka, sajnos jó időre messzire taszította őket egymástól. A férfi feladata, hogy sikerüljön újra visszanyernie szerelme bizalmát, - ezt el is kezdte az által, hogy soha többé nem hazudik már neki - ami talán nem is lesz olyan nehéz, tekintve, hogy mindketten bevallották egymásnak, hogy bár szakítottak még mindig őrülten szerelmesek egymásba. Az Olicity pedig örök és széttörhetetlen, szóval hamarosan csak meglesz az az esküvő és a baba is.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!