~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Vertigo

 

Mi az a Vertigo és mi köze Felicity és Oliver kapcsolatához?

A Vertigo. Nagyon kemény drog, szinte halálos annak akit hatalmába kerít. Az illetőt heves hallucinációk gyötrik, majd kezelés nélkül a drog megölheti. Túladagolás esetén kicsi a túlélési esély. A "Gróf" álnevű férfi hozta létre és később ezt egy másik gonosztevő továbbfejleszti egy még veszélyesebb droggá, ami már a legnagyobb félelmét hozza elő az áldozatnak. Eredetileg még az elején Felicity vizsgálta meg ezt a szert, Oliver megbízásából. Több jelentősége is van az "Olicity" kapcsolatban ennek a különlegesen veszélyes drognak.

A Hős

Első alkalommal csodálatos Olicity pillanatot köszönhetünk a halálos drognak. Amikor Oliver anyukájának tárgyalása zajlik és Diggle is lebetegszik a drog miatt (ami az oltásba került), Felicity jár utána a szernek. Csakhogy amikor rátalál a szérummal teli teherautóra, "A Gróf" csapdájába esik. A férfi elrabolja a lányt és őt is meg akarja ölni a szérummal. Ekkor hívja fel Oliver-t, aki azonnal Felicity segítségére siet. Bár megfogadta, hogy többet nem öl embert, mégis megszegi ígéretét, amikor a "Gróf" akarattal életveszélybe sodorja Felicityt. Felicity feleslegesen kér bocsánatot Olivertől, ugyanis a férfi bevallja neki, hogy egy másodpercig sem fordult meg a fejében, hogy habozzon, ha a lányról van szó.

A Vertigo bonyodalom

Második alkalommal, - amikor Oliverbe fecskendezték a drogot - kis híján az életét vesztette Íjászunk. Felicity bukkant rá Oliverre és Digglelel hazavitték a raktárba. Ekkor volt nyomozni Starling City-ben, Barry Allen is. Mivel a srác jól értett az orvostanhoz, Felicity kénytelen volt beavatni őt Oliver titkába. Barry talált megoldást és patkányméreggel ellensúlyozta a szer hatását. Olivert sikerül megmenteni. Azonban amikor felébred még hallucinál, közben pedig rendkívül mérges Felicityre, amiért a lány elárulta a féltett titkát Barrynek. Bár inkább itt már egyfajta féltékenység is befigyel... Felicity és Oliver ismét csúnyán összevesznek, annak ellenére, hogy Barry megígéri, örökre hallgatni fog arról, hogy ki is a Zöld Íjász valójában.

Oliver összezavarodik

Hihetetlen, hogy mennyi közös pillanatot okoz ez a drog a pár között. A harmadik komolyabb alkalom, szintén egy csodálatos Olicity-s pillanat. Ez az az időszak, amikor végre Oliver kezd arra rádöbbeni, ki is az igazi szerelem számára. Elhívja Felicity-t randizni és amikor balesetük történik, elmegy kinyomozni az új "Grófot". A férfi beléfecskendezi a szert. Oliver újra a drog fogságába kerül és meglátja, hogy mi a legnagyobb félelme. Ijedten veszi tudomásul, hogy saját magától kell a legjobban félnie. Ekkor döbben rá, hogy elvesztette a cégét, nem lehet Oliver Queen, továbbá ekkor dönti el azt is, hogy hiába szerelmes Felicity-be most nem lehetnek együtt. Neki az Íjásznak kell maradnia. Felicity ekkor hatalmas fájdalmat érez és azt hiszi Oliver csak játszott vele, de Oliver ekkor hirtelen megcsókolja őt és bevallja, hogy mennyire szereti. Ennek ellenére csak sokkal később jönnek majd össze. Felicity egy ideig távolságot akar tartani Olivertől romantika téren.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human