~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver ellenségei

Malcolm Merlyn: Malcolm még Oliver apjának volt az egyik üzlettársa. Mellette pedig Oliver legjobb barátjának, Tommy-nak az édesapja is. Először olyan semleges volt a kapcsolatuk. De amikor Oliver rájött, hogy a piszkos ügyek mögött Malcolm áll, ellenségként tekintett rá. Megpróbálta megakadályozni a földrengést is Oliver, amin Malcolm és az apja dolgoztak. Ekkor megtudta azt is, hogy ő a gyilkos íjász, akit eddig keresett. Innentől kezdve nagyon gyűlölte a férfit, de akár hogy próbálkozott Oliver nem sikerült megölnie. Közben kiderült az is, hogy Thea édesapja is a férfi. Thea-val együtt nem régen tértek vissza és hatalmas kalamajkát okozott amikor kiderült, hogy a lányával ölette meg Sara-t. Oliver azóta is szívesen hasítana szíjat a férfi hátából. Egy alkunak köszönhetően Oliver és közte végül sikerült elérnie, hogy az Árnyak Ligájának vezetője lehessen. Damien Dahrk akciója után megromlott a viszonya a csapattal és a lányával is. Malcolm-ról jelenleg keveset tudni. Azonban, ha nagyon szorul a hurok a csapat nyaka körül, mert eddig mindenki számára ismeretlen (fő)ellenséggel kerülnek szembe, Malcolm mindig felbukkan, hogy segítse a csapatot. 

Slade Wilson: Oliver legjobb barátjából vált a legnagyobb ellenségévé. A kettejük viszonya akkor romlott meg, amikor a szigeten Slade-nek beadták a Miracuru-t és megtudta, hogy Oliver Sara-t mentette meg Shado helyett. Slade égtelen haragra gerjedt. Az erejének köszönhetően elfoglalta a hajót is és esküdt tett Oliver-nek, hogy egy nap visszatér, hogy megtudja Oliver is milyen úgy szenvedni ha elvesztünk egy szerettünket, ahogy ő is tette. Vissza is tért és rengeteg haláleset mögött ő állt. Oliver majdnem szívrohamot kapott, mikor meglátta a házában. Először Thea-val ijesztett rá Oliver-re, majd később egy egész Miracuru hadsereget szervezett az íjász ellen. Oliver és csapata csak nagy nehézségek árán tudta őt legyőzni. Jelenleg is él, de egy messzi börtönben raboskodik a szigeten. Már nincs a szervezetében a szérum, így valószínűleg senkinek sem fog többé ártani. Legalábbis eddig úgy nézett ki, azonban most úgy néz ki a bosszúja még mindig élesen forr. Bármennyiszer is megpróbált egy utolsó kísérletként még visszatérni, mindeddig kudarcot vallott. Jelenleg nem jelent túl nagy veszélyt a csapatra...

Ra's al Ghul: A Bérgyilkosok Ligájának a vezetője. Halálosan veszélyes férfi. Szinte puszta kézzel képes végezni bárkivel, nála jobb harcos aligha akad a Földön. Oliver talán eddigi legveszélyesebb és legnehezebb ellenfele. Oliver akkor vívta ki a haragját a Vezérnek, amikor Sara-t valaki meggyilkolta és a tettes nem került elő. Sara ugyanis tagja volt a Liga szövetségének, ráadásul Ra's al Ghul lányának, Nyssa-nak a szerelme volt. Nyssa egyik alkalommal meglátogatta Starling City-t és elmondta Oliver-nek, hogy az apja ultimátumot adott. Ha rövid időn belül nem hozza eléjük a lány gyilkosát, véres mészárlást rendez a városban. Oliver-nek persze sikerült kiderítenie ki ölte meg Nyssa szerelmét és saját egyik legjobb barátját, de a tettes Oliver életének egyik legfontosabb személye, a húga Thea volt, persze nem önszántából, hanem Malcolm befolyása alatt. Oliver tudta, hogy hiába nem tudott a dologról Thea, a Liga nem kegyelmezett volna neki így, - hogy megvédje a húgát - inkább azt hazudta, hogy ő gyilkolta meg Sara-t a lány kérésére. Ra's al Ghul kis híján Oliver fejét vette, de előtte még Oliver kihívta őt egy utolsó párbajra, ahol félmeztelenül harcoltak és egy ideig Oliver nagyon jól bírta, majd elvesztette ellene a párbajt. Oliver, úgy nézett ki halálos sebet kapott, azonban Maseo-éknak hála hamarosan teljesen felépülhet és újra szembenézhet a főellenséggel. Azóta már meg is tette és Felicity-nek hála ismét, sikerült Oliver-nek legyőznie Ra's-t. A férfi utolsó szavai is Oliver-t dicsérte, mondván, jól választott magának utódot. Azonban egy alku fejében ez a cím Malcolm zsebébe vándorolt...

Damien Darhk: Oliver első olyan főellensége volt, aki a mágia erejét is igénybe véve sodorta életveszélybe minden egyes nap a Team Arrow csapatát. A legszörnyűbb tragédiákat Oliver Damien Dahrk-nak köszönheti, az összes főellensége közül. Hiszen egyenesen Oliver legközelebbi szeretteit vette célba: Felicity-t - Oliver szerelmét - örökre lebénította volna, ha nincsen egy életmentő chip; Diggle Damien miatt kellett csalódjon az öccsében; emellett Oliver-nek a fiát is féltenie kellett Damien-től, de mindközül a legszörnyűbb ezután következett. Laurel Lance megölése! Ami miatt az egész csapat tagjai önmagukat hibáztatták, holott az egyetlen bűnös, csak is Damien volt. Oliver korábban megfogadta, hogy többé már nem gyilkol, de Laurel halála belőle és Felicity-ből is a legmérgesebb bosszút váltotta ki. Oliver addig nem nyugodott, míg meg nem ölte Damien-t. Mindent elkövetett, hogy kitanulja a férfi elleni mágiát, hogy jobb harcos legyen, hogy méltón szembeszállhasson a Kaptárral és Damien-nel. Végül sikerült is és azóta újra egy vérengző Oliver-t láthatunk, aki nappal polgármester, éjszaka pedig egy kegyetlen Igazságosztó.

Prometheus: Minden eddiginél legkegyetlenebb, legvérengzőbb és legprofibb főellensége Oliver-nek. Egyszerűen szétzúzza őt lelkileg és mindent elkövet, hogy fizikailag is ezt tegye a Zöld Íjásszal. Prométheusz alakja Oliver egy régebbi hibájának köszönhetően született meg. A férfi bosszúra esküdött a csuklyás ellen, amiért az végzett az édesapjával. Ezért ott szúr Oliver-be, ahol a legjobban fáj neki, a szerettei és az ártatlanok üldözésével. Oliver nem egyszer megmérkőzött már vele, de eddig mindig alulmaradt. Evelyn árulása különösen mély nyomot hagyott Oliver-ben, mégis a legjobban az fájt neki, hogy Prométheusz Felicity új udvarlóját használta fel csapdának, amibe Oliver szépen bele is sétált. Megszakadt a szíve, mikor közölnie kellett Felicity-vel a hírt, hogy megölte Billy-t. A múlt ismétli önmagát, ugyanis Oliver retteg attól, - mint Ra's al Ghulnál is tette - hogy Prométheusz kihozza belőle a rossz oldalát és minden szerettét bajba sodorja, aki közel kerül hozzá, vagy már mellette áll. Ám a remény hal meg utoljára és biztosak lehetünk abban, hogy Oliver és kicsiny csapata ismét győzelmet fog aratni, ezúttal egy beteg sorozatgyilkos felett és újra elhozni a fényt Star City szívébe. Szerencsére így is lett, mint kiderült. Viszont Oliver-nek rengeteg lelki erő és fizikai ügyesség kellett ahhoz, hogy túltegye magát Adrien Chase árulásán, - akit már gyakorlatilag legjobb barátai között tudott - aki hosszú időn át kínozta őt, miután fogságba ejtette és a fizikai sebek mellett felszakított mély lelki sebeket is Oliver-en. A legjobban az fájt a férfinak, hogy egyenesen a legfontosabb szeretteivel zsarolta őt. Prométheusz képes volt az összes családtagját és barátját elrabolni Oliver-nek, majd Lian Yu szigetén foglyul ejtette őket. Oliver a fia után kellett rohanjon, miközben a többi szerette a szigeten raboskodott és ezután jött a legborzalmasabb az Íjász számára. Ugyanis amikor azt hitte, azzal hogy Prométheuszt legyőzte és a férfi öngyilkos lett, a fia és mindenki megmenekült. Azonban amint Chase meghúzta a ravaszt, - aki eredeti nevén teljesen más volt valójában - az egész sziget felrobbant, miközben ott raboskodott Oliver húga, legjobb barátja és szerelme is. Azonban egész biztosak lehetünk abban, hogy a jók mindig megmenekülnek, különösen egy olyan ember szerettei, aki már sokszor áldozta volna fel az életét, csak hogy őket biztonságban tudhassa....

Cayden James:

Laurel Lance:

Anatoly:

Vincent:

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human