~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Érdekességek Oliverről

4 egyetemet végzett: Ezt Oliver akkor említi Felicity-nek, amikor először nyomoznak együtt egy ügyön. Ekkor még Felicity nem tudja, hogy ki valójában Oliver. Itt megemlíti Oliver, hogy sosem tanult Shakespeare-ről egyik egyetemen sem. Azt, hogy valóban meg van-e a 4 diplomája egyelőre nem derül ki, de valószínűleg csak elkezdte őket és nem fejezte be mindet.

Több nyelven beszél: Oliver a kalandokkal és veszélyekkel teli utazása során több nyelvet is elsajátított, ha nem is anyanyelvű szinten, de majdnem tökéletesen beszéli őket. Ilyen a kínai és az orosz nyelv. A kínai tudását leginkább a visszaemlékezésekben láthatjuk, míg az oroszt már a "való életben" is kamatoztatni tudta. Ez akkor volt, amikor Felicity-vel, Diggle-vel és Isabell-lel elutaztak Moszkvába. Oliver ott találkozott egyik fő bizalmasával, akinek segítségével kiszabadították Diggle kedvesét, Lyla-t a börtönből. Kitűnően alkalmazta az orosz nyelvet az utazás során, jól jött neki az orosz tudása. Emellett pedig egy orosz "szekta kapitányaként", orosz szövetségeseket is szerzett magának, akik segítettek néhány ügyet elintézni neki. Az orosz tudása ismét vissza kell köszönjön, amikor harmadjára is Moszkvába kell látogasson.

Casanova: Bár ez a jelző inkább fiatalabb korában volt rá jellemző, most már érettebb lett. Azonban a szép nők most is el tudják bűvölni. Korábban együtt járt Laurel-lel, de nem volt hozzá hűséges. Két vasat tartott egy tűzben, ugyanis közben Laurel húgával, Sara-val is kavart és még egy egyetemista lányt is teherbe ejtett. Azonban mióta a szigetről hazajött, megkomolyodott. Helyre akarta hozni a dolgot Laurel-lel is, de rájöttek, hogy ez nem fog nekik menni. Jelenleg Felicity-be szerelmes, de a kapcsolatuk most bonyolult akadályok között súrlódik. Amióta Felicity-be szerelmes, azóta rá sem tud és nem is akar nézni más nőre és ez valószínűleg így is marad, még ha egyesek próbálják is kivetni rá a hálójukat...

Mesterlövész, minden fegyver tekintetében: Bizony. Oliver nem csak az íjjal bánik tökéletesen, de később azt is megtudhatjuk róla, hogy mennyire jól forgatja a pisztolyt is a kezében. Ezt akkor tudjuk meg, amikor Lyla kérésére Diggle-ék egy bevétesre indulnak, de csapdába esnek. Oliver és Roy nem vihette magával az íjukat, ezért fegyvert fogtak. Persze időközben Oliver összeeszkábált két íjat is, de addig a fegyverrel lőtt agyon több terroristát. Sikerült szerencsésen megmenekülniük.

Van egy eltitkolt gyermeke: Egy ideig Oliver sem tudta, mert megtévesztették őt! Oliver anyjának ugyanis sikerült lefizetnie annak idején a kicsi anyját, hogy azt hazudja meghalt a baba. Így a lány több évre eltűnt a gyermekkel. Ráadásul Oliver akkor jött össze ezzel a nővel, amikor Laurel kedvese volt! Nemrégen azonban újra felbukkant Samantha és közölte Oliver-rel, sosem költötte el az anyjától kapott pénzt, mivel kénytelen volt bevallani Oliver szembesítése miatt az igazságot William-ről. Aztán egy aljas ultimátumot adott Oliver-nek, aminek köszönhetően Samantha akarata ellenére is elválasztotta Oliver-t a menyasszonyától, Felicity-től jó időre.

Algebrából kettes volt: Bizony Oliver-nek sosem volt az az erőssége, ami a szerelmének. Talán némi korrepetálás is jól jött volna tőle. Felicity árulta el Oliver-nek, amin nagyon meglepődött a férfi. Felicity elmesélte neki, hogy ha a jegyek a neten fent vannak, ő bárki után nyomozni tud. Oliver elmosolyodott, hogy még ezt is sikerült a lánynak kiderítenie róla. Felicity a matematikában jóval inkább otthon érzi magát, mint Oliver.

Barry-nek, Oliver adta a becenevét: Amikor Barry tanácsra szorult, Oliver-hez fordult segítségül, mert benne mebízott és igazi hősnek tekinti. Oliver volt az aki először öntött belé igazán lelket, hogy képes inspirálni az embereket és a gyorsasága hihetetlen adottság és kiválasztotta őt. Ekkor mondta, hogy talán hívhatná magát Villámnak, így született a "The Flash" elnevezés. Azóta Barry ezt használja álnévként és Iris is folyamatosan ezen a nével posztolt cikket a "Csík-ról".

Rajta van Iris hármas listáján: Iris elmesélte Barry-nek, hogy van egy listája 3 férfiról, akikkel megcsalná Eddie-t. Az egyik közülük Oliver neve. Amikor Iris először találkozott Oliver Queen-nel, teljesen elolvadt tőle, nem gondolta, hogy valaha is látni fogja a plátói szerelmét. De mint tudhatjuk ez plátói is marad, hiszen Oliver-nek Felicity a mindene.

Barry mentora: Barry nem csak barátjának tekinti Oliver-t, de fel is néz rá. Rengeteg jó tanácsot ad neki, Oliver. Főleg akkor edzette Barry-t, amikor ellátogatott Oliver Felicity-vel és Diggel, Central City-be. Elmondta Barry-nek, hogy olvasta Iris blogbejegyzéseit is a "Villámról" és ekkor adta azt a tanácsot neki, hogy jól mérje fel a terepet, mielőtt valahol megjelenik. Továbbá harcászatilag is edzette őt. Barry pedig segített Oliver-éknak egy bumerángos gyilkossal kapcsolatban. Kölcsönösen támogatják egymást.

Nagyon rosszul hazudik: Felicity-től kezdve Diggle-n át, mindenki észrevette már, hogy Oliver nem a hazugságok embere. Sokkal jobban áll neki az őszinteség.

Bratva tag: Egy ideig az egyik orosz maffia tiszteletbeli tagja volt, aztán egy kicsit összerúgta velük a port és "felmondott". Most azonban újra szüksége lesz régi jó támogatójára és barátjára, Anatoly-ra, aki ismét bevezeti őt a régmúlt emlékeibe.

Mindegyik lánnyal összejött már az Arrow-csapatból: Persze, ha nem soroljuk ide Lyla-t, Nyssa-t, vagy Evely-nt, akik nem közvetlen vagy csak rövid időre voltak tagok. Itt kimondottan a Lance lányokról és Felicity-ről van szó. Előbbiekkel lényegében rövid ideig tartó románca volt, utóbbival viszont egy életreszóló szerelem alakult ki közöttük. Az új Arrow-csapatból Evelyn-nel és Dinah-val nem, de reméljük már nem is fog.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)