~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity barátai

Barry Allen: Barry-vel Felicity egy nyomozás során barátkozott össze. Remekül megtalálták az összhangot és kitűnő csapattársaknak bizonyultak. Gyorsan rájöttek az ügy megoldására. Felicity egyedül Barry-nek árulta el kényszerből Oliver titkát, hogy megmentse az Íjász életét. Oliver egy ideig haragudott emiatt a lányra, de aztán rájött, hogy Allen jófiú. Barry-nek nagyon tetszett Felicity, de ő már akkor látta, hogy valami több van Oliver és Felicity között, mint azt önmaguknak bevallják, ezért is maradt inkább a lány barátja. Ráadásul Barry-nek is valaki másért dobogott a szíve már kissrác kora óta. Amikor Allen-t baleset érte, Felicity ott maradt vele, amíg fel nem ébredt. A mai napig remekül megértik egymást. Barry amúgy nyomozóként dolgozik álcaként és megmenti a világot titokban, mint Flash. A Barry-vel való megismerkedésnek köszönheti Felicity, hogy Oliver igazán kezdett rádöbbenni arra, hogy szerelmes Felicity-be.

Sara Lance: Bár Felicity mindig féltékeny volt a lány tehetségére és nem sok időt töltöttek el együtt, mégis valami mély, szoros barátság alakult ki közöttük. Főleg miután Felicity megmentette Sara életét. Sara nagyon kedvelte Felicity-t, amolyan "cuki leányzónak" tartotta őt. Felicity-n akkor látszott igazán, mennyire szerette Sara-t, amikor a lány meghalt. Felicity hihetetlen mély fájdalmat érzett, nagyon megható volt. Csodálta Sara-t, amiért ennyire tökéletes és bátor lány volt. Képtelen volt jó ideig túl tenni magát a barátnője halálán. Persze azóta Felicity is igencsak meglepődött, hogy Sara-t sikerült visszahozni a halálból. Nagyon örült és boldog volt, hogy újra él egyik legjobb barátnője, de sajnos utána már ritkán látta, amiért Sara csatlakozott egy ún. "szupercsapathoz". Mind Sara számára, mind Felicity számára később óriási veszteség volt Sara nővérének, Laurel-nek a halála, akivel ők hárman szintén olyanok voltak (Sara-nak amúgy is), mint a három nővér. Felicity mindkét lányra nővéreként tekintett, sőt még Quentin is (a lányok édesapja) egy ideig Felicity édesanyjával is járt.

John Diggle: Diggle és Felicity már kezdettől fogva nagyon jó barátok lettek. Oliver első csapattársai. Diggle nagyon kedveli Felicity humorságát és cukiságát. Mindig megmosolyogja a lány beszólásait és mindig van hozzá egy-két jó szava. Ha valamiért Felicity szomorú, vagy úgy érzi nem fog neki semmi sem sikerülni, - Oliver mellett - mindig Diggle az aki lelket tud önteni a lányba. Olyan neki, mintha a kishúga lenne. Remekül megértik egymást. Sosem veszekednek egymással. Bármire képes Felicity-ért Digg. Egy alkalommal még a saját öccsét is megverte, amiért részben neki is volt "köszönhető" Felicity kórházba kerülése Damien Dahrk miatt. Egyszóval jaj annak, aki Felicity-vel ujjat húz! Ugye, Digg?!

Oliver Queen: Már a kezdetektől volt köztük valami bizsergés. Tipikus példája annak a nézetnek, hogy lány-fiú között nem igazán lehet barátság. Eleinte még csak tisztán baráti volt a kapcsolatuk, de később Felicity oldaláról egy kicsit már többet is jelentett a dolog. Egyre inkább aggódott Oliver-ért, fájt neki, ha mással látta a férfit és tetszett neki, ha Oliver kedvesen szólt hozzá. Amikor már jó ideje ismerték egymást, Oliver elhitette vele, hogy szerelmes belé, persze ez egy csapda része volt. Felicity bevallotta Oliver-nek, hogy - egy pillanatra nem csak Slade - de az ő eszén is túl járt. Viszont képtelen elképzelni, hogy ők ketten egy pár legyenek. Azonban amikor eltelt egy kis idő, Oliver kezdett rádöbbeni, hogy mélyebbek az érzései Felicity iránt, mint azt gondolta, ezért elhívta randira a lányt, de az veszélybe torkollott. Ezért is döntött úgy Oliver, hogy bevallja a lánynak az érzéseit, meg is csókolta, de közölte vele, hogy egyelőre ez nem fog kettejük között működni. Azóta végre Olivernek felnyílt a szeme, belátta hogy hibát követett el azzal kapcsolatban, hogy Felicityt eltaszította maga mellől és ezért megkérte a lányt, hogy járjanak. Jó ideig hihetetlenül boldogok voltak egymással és nagyon komoly párkapcsolatban éltek, azonban Oliver súlyos titka gátat szabott az esküvő jövőképének. Ami biztos, hogy nem sokáig lesznek külön, hiszen tisztán látható, hogy még mindig mennyire oda vannak egymásért! Hadd idézzek a "Szalamandra" c. telenovellából: ahogy mindig Lola és Andrés fogalmaztak, tökéletesen igaz Felicity-re és Oliver-re is: "A világ legjobb szeretői vagyunk." (Remélhetőleg majd szülei is és kétségtelen, hogy a világ legjobb barátai is voltak vannak és lesznek örökkön örökké, míg csak világ a világ!)

Roy Harper: Roy az első verziójú Team Arrow egyik kiemelkedő és tehetséges tagja volt. Oliver első tanítványa. Kitűnő harcos. Felicity-vel nagyon jól megértik egymást. Roy számára nagyon fontos az ártatlanok védelmezése, - pont mint a mesterének - halálosan szerelmes Oliver húgába, Thea-ba, viszont sajnos szakítaniuk kellett, miután Roy úgy döntött, hogy feláldozza a kilétét Oliver miatt. Roy kilépett a csapatból és máshol kezdett új életet. Egyedül a csapat tudja, hogy mi történt csak vele valójában, mindenki más úgy hiszi, meghalt.

Lyla Michaels: Mióta John és Lyla újra egy pár lettek, Lyla is tiszteletbeli tagja a kis csapatnak és nagyon jó barátnők Felicity-vel. Ez a legjobban akkor mutatkozik meg, amikor Felicity nagyon aggódik Lyla miatt, amikor megsérül és megpróbálja megmenteni őt Caitlin-nel. Digg-gel közösen nevelik kisfiúkat (aki a Flashpoint hatására lett kisfiú, korábban egy gyönyörű szép kislány volt).

Caitlin Snow: Caitlin, Barry, - valamint Cisco - társa és barátja a S.T.A.R. labornál. Valami hasonló kapcsolat van közte és Barry között, mint az elején Felicity és Oliver között is volt, sőt valami vibráló kémia talán már köztük is mutatkozik. Felicity, Barry által ismerkedik meg Caitlin-nel, aki Cisco-val együtt segít neki elkapni egy természetfeletti bűnözőt. Később újra találkoznak, amikor Felicity látogatóba megy Central City-be. Itt kicsit jobban összeismerkednek és nagyon jó barátnőkké válnak. Később már nagyon összeszoknak és kitűnő csapatmunkával segítik Barry-t és Oliver-t. Caitlin segítségével derült fény a Kanárigyilkosságra is, amire Felicity kérte meg őt. Nagyon boldog volt Caitlin mikor újra összedolgozhattak Felicity-vel. Remélhetőleg még hosszan megmarad ez a barátság köztük. Caitlin egy alkalommal meg is ölelte Felicity-t, hogy kimutassa mennyire kedveli barátnőjeként. Imádtuk ezt a pillanatot. Azóta persze szintén számtalanszor dolgoztak már együtt és mindig tökéletesen megértik egymást, sőt még aggódnak is egymásért.

Cisco Ramon: Cisco, szintén Barry, - valamint Caitlin -  társa és barátja a S.T.A.R. labornál. Nagyon jó az összhang közte is Felicity-vel, hasonló tudást birtokolnak. Amikor pedig ők ketten összedolgoznak, nincs az a lehetetlen képlet, amit ne tudnának kibogozni. Tökéletes páros.

Laurel Lance: Bár eleinte szinte levegőnek nézték egymást és alig beszéltek, aztán - főleg Oliver eltűnésekor - nagyon szoros kötelék kezdett el kialakulni a két lány között. Nagyon lassan egyfajta testvéri kapcsolat kezdtek kiépíteni egymás között. Egyre többet beszéltek, sőt már egymást vígasztalták. Egy alakalommal pl. Felicity-nek nagyon megesett a szíve Laurel-en és ő öntött bele lelket, hogy talán a Kanári még sem halt meg és újra a hősnő szerepébe bújhatna, csak higgyen benne. Ne a húgához próbáljon hasonlítani, hanem önmaga legyen. Korábban pedig Laurel nyugtatta meg azzal Felicity-t, hogy Oliver majd vissza fog térni, ami meg is történt. Laurel később egy csapásra igazi Fekete Kanári lett. Nagyon jól tudott harcolni, taktikázni, meg amit ilyenkor kell. Azonban Damien Dahrk miatt sajnos halálos sebet kapott, így már nem lehetett megmenteni a lány életét. Felicity Oliver-rel együtt összeomlott, mikor meghallották a hírt, később pedig Sara és Quentin is. Laurel, - bár még mindig szerelmes volt Oliver-be, tudta, hogy a férfinek a szíve már másé - a halálos ágyán azt kívánta, hogy a legjobb barátai (Felicity és Oliver) újra találjanak vissza egymáshoz, hiszen annyira szerette őket, hogy számára ez jelentette az igazi boldogságot, mert tudta, hogy akiket szeret csak egymással lehetnek boldogok és Oliver vele már nem érezné olyan jól magát, mint azelőtt. Ráadásul pontosan tudta, hogy Felicity is hogy érez Oliver iránt. Majd egy utolsó kérés után Oliver-nek, végleg lehunyta szemeit.

Curtis Holt: Curtis és Felicity még akkor barátkoztak össze, mikor Felicity először lett kinevezve a volt Queen és Palmer vállalat vezérigazgatónőjévé. Ekkoriban ugyanis kemény pénzügyi nehézséségekkel és elbocsátássokkal kellett megküzdenie a hatalmas vállalatnak. Curtis azonban megtalálta azt a megoldást, ami kihúzta Felicity-t a gondokból. Ráadásul mivel a lány észrevette a férfi mennyire tehetséges, hamar a bizalmába fogadta és személyi segédjeként alkalmazta. Curtis mindent elkövetett, hogy teljesen megfelelhessen újdonsült "főnöknőbarátnőjének". Később Curtis-nek köszönhetően tudott újra járni Felicity. Ez amolyan nászajándék volt a majdnem esküvőre a férfitól a legjobb barátnőjének. Curtis és Felicity nagyon szoros barátságot alakítottak ki, olyannyira, hogy Oliver is később már bevette őt a titkos csapatba és azóta is Mr. Terrific akciói elengedhetetlen fényét nyújtják a csapatnak.

Rory Regan: Rory, - vagy másnéven Ragman - volt az a személy, aki elveszítette a családját Damien rakétái miatt. Felicity, mikor rájött kicsoda Rory teljes mértékben bántotta őt a lelkiismeret, míg nem beszélt a fiúval. Rory-nak nagyon fájt, hogy megtudta Felicity volt az, aki a rakétákat a városra kellett irányítsa, de tökéletesen megértette, hogy nem volt más választása a lánynak és Damien miatt vesztette el a családját. Felicity és Rory azóta a legszorosabb barátok. Folyamatosan poénkodnak egymással, amire Curtis és René is ráraknak még egy lapáttal. Rory szerepe elengedhetetlen a később megújult Team Arrow-ban, hiszen a ragacsos képessége igazán maradandó hatást kelt!

René Ramirez: Aki Felicity-t, mindig csak "Anyuci"-nak hívja. Olykor makacs egy Wilddog ő, de mégis elengedhetetlen része a későbbi legújabban megújult és újonc  csapatból álló kis Team Arrow-nak. Hatalmas poénjai és kitűnő bátorsága, harci tudása hatalmas segítséget nyújt Oliver-nek és a csapattársai számára is. Imádja húzni Felicity-t a beceneveivel: "Anyuci"; "Szöszi", de attól még imádják egymást. A három új "kissrác" olyanok tényleg Felicity-nek és Oliver-nek, mint a nagy gyermekeik.

Dinah Drake: Felicity és Dinah túl sok időt még nem töltöttek közösen, hiszen Dinah csak nem régen csatlakozott a csapathoz, mégis mindezek ellenére már az elejétől fogva megtalálták a közös hangot és kitűnően kijönnek egymással. Ráadásul mind a ketten nagyon humoros és talpraesett teremtések, még legjobb barátnők is lehetnek, hamarosan...

Alena: Felicity akkor ismerte meg Alena-t, amikor Billy halála után bosszúból - hogy Billy gyilkosára akadjon - kicsit mélyebben elmerült a sötét hackerkedés világában. Alena volt az egyik központi személyiség ebben a világban. Egyébként Alena már régóta Felicity nagy rajongója volt, hiszen örömnek tekintette, hogy egy akkora Koponya, mint Felicity velük fog dolgozni egy ideig. Felicity meg is védte Alena-ékat a saját csapatával is szembe, mikor veszélybe került a titkos társaság kiléte. Alena és csapata ezért örökké hálás maradt a lánynak, főleg mivel segített kiszabadítani a vezetőjüket, akit az ARGUS tartott fogva. És bizony valami még azt súgja Alena-t nem most láttuk utoljára, sem a Helix csapatot. Ez így is lett, hiszen Alena hamarosan ismét feltűnt a színen, azonban szerencsére jó karakterként. Hiszen a lány rájött, annak idején hiba volt Cayden James-et megszöktetni (kivéve a jó kis ajándékot), továbbá nem szeretne semmi esetre sem a tettes társa lenni a férfinak abban, hogy több száz millió ember halálát okozzák. Ezért felkeresi Felicity-t, hogy segítsenek megállítani a férfit. Felicity megígéri a lánynak, hogy segít neki, amikor pedig Alena megsérül a küldetésük során, Felicity nagyon aggódik a lányért és a kórházban megígéri Alena-nak, hogy beveszi őt a Curtis-szel közös üzletébe, ráadásul még Alena engedélyét kérte a "Helix" név felhasználásához is.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!