~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver legjobb barátai

 

Tommy Merlyn: Tommy volt kiskora óta Oliver legeslegjobb barátja. Mindenben számíthattak egymásra, ráadásul még egy lányba is voltak szerelmesek. Tommy-nak nagyon hiányzott a barátja, amikor azt hitte meghalt. Amikor Oliver hazatért, nagyon boldog volt, viszont kicsit lelkiismerete volt, amiért összeszűrte a levet Laurel-lel, Oliver korábbi barátnőjével. Tommy, Malcolm fia, akit az apja annyira nem szeretett, ráadásul Oliver ellensége is volt. Tommy még nagyon fiatal volt amikor elvesztette az anyukáját. Ekkor romlott meg végérvényesen apjával is a viszonya, aki 8 évesen elhagyta őt. Később Tommy mégis úgy döntött apja cégénél fog dolgozni, ahol aztán nem volt minden fenékig tejfel. Először Oliver-nél keresett munkát, de Laurel miatt többször is összekaptak, meg elég nehezen emésztette meg azt is, hogy Oliver a Zöld Íjász. Tommy nagyon szomorú volt, mert úgy érezte, Laurel még mindig Oliver-t szereti, ezért szakított a lánnyal. Később aztán Laurel számára Tommy nagyon fontos ember lett, hiszen az életét áldozta érte. Emiatt Laurel sokszor magát okolta. Tommy halála, mint Oliver-t, mint Laurel-t nagyon megviselte. Tommy nagyon jó kapcsolatot ápolt, Thea-val is Oliver húgával, akiről már sosem tudhatta meg, hogy az ő kishúga is.

John Diggle (Spartan): Eredetileg Oliver sofőrje volt a hivatása, aki mindig rohangálhatott a felszívódott főnöke után - Moira alkalmazta, Oliver védelmére -. Diggle elég mérges volt, egy időre ott is hagyta a munkáját. Később aztán Oliver elmondta neki a titkot. Diggle először azt hitte Oliver egy bűnöző, így nem tudta, hogy feladja-e, vagy higgyen neki. Aztán persze később rájött arra, hogy Oliver egy hős, nem egy pszihopata. Úgy döntött vállalja a kockázatot és a társa lesz a bajban Oliver-nek. Immár ketten lettek és azóta a legjobb barátok, bármilyen rossz történik is. Testvérként tekintenek egymásra. Álcaként pedig Oliver sofőrje és testőre. Kitűnő harcos és van egy kisfia (Barry-nek köszönhetően, a kislány helyett) az első szerelmétől Layla-tól, amiért most jobban kell magára vigyáznia, mint eddig. Diggle-nek a mindene a családja, amibe Oliver és Felicity is beletartozik. Bármi áron megvéd mindenkit, csak hogy biztonságba legyenek. Nem riad vissza semmitől és senkitől.

Felicity Smoak (Overwatch): Felicity már nagyon régóta Oliver legjobb barátja. Már kezdettől sejtette, hogy a főnöke valójában valaki más mint akinek állítja magát. Erősebb kapcsolatuk akkor lett, amikor Oliver elbújt a lány kocsijában, amikor megsérült. Innentől kezdve Felicity a kis csapat tagja lett és megfogadta, hogy sosem árulja el Oliver titkát senkinek (kivéve egy alkalmat amikor Oliver élete volt a tét). Oliver és Felicity a kezdetek óta nagyon jól megértik egymást és szinte mindig Felicity az, aki megpróbálja Olivert visszarángatni a helyes ösvényre. Folyamatosan egyre erősebb kötelék kezdett el kialakulni kettejük között, valami megmagyarázhatatlan. Ezért is most már sokkal többek egymásnak, mint pusztán barát, most már valami egészen más van kettejük közöttük, amit úgy neveznek, IGAZI SZERELEM.

Roy Harper (Arsenal): Roy és Oliver barátsága akkor kezdődött, amikor a fiú összejött Oliver húgával. Pontosabban ekkor még féltette tőle a húgát Oliver. Oliver-nek fel kellett vennie Roy-t a csapatba, mert beléfecskendezték a Miracuru-t. Roy korábban csak nyomozott a Zöld Íjásznak, a szer hatására viszont a kezébe vette az igazságszolgáltatást és még gyilkolt is. Oliver-nek állandóan meg kellett fékeznie a fiút, bár nem igazán sikerült neki. A végén aztán sikerült megmenteni. Roy újra tudott közeledni Thea-hoz is anélkül, hogy bántaná a lányt és közben titokban segített Oliver-nek is. Úgy volt, hogy elszöknek Thea-val, aztán Roy mégsem ment el, mert fontosabb volt számára az ártatlanok védelme. Oliver kitanította, majd remek íjászként és harcosként segítette a csapat munkáját, miközben igyekezett Thea-val is rendbe hozni a dolgait. Jelenleg Oliver egyik legjobb barátja, azonban hosszú időre elbújdosott mindenki elől, hogy csapattársait védhesse. Így már sem a csapatnak nem tagja többé, sem Thea szerelme. Megegyeztek a lánnyal, hogy csak barátok maradnak és ő valahol máshol egy teljesen új életet kezd..

Laurel Lance (Black Canary): Korábban Laurel volt Oliver kedvese. Később már csupán legjobb barátok maradtak. Sokáig együtt is jártak, már az összeköltözést is tervezték, de Laurel-nek fogalma sem volt róla, hogy a háta mögött Oliver már több lánnyal is összeszűrte a levet, köztük Sara-val is, Laurel húgával. Amikor Oliver hazaérkezett a szigetről, Laurel még egy ideig okolta őt a húga halála miatt, majd megértette, hogy nem Oliver hibája volt. Laurel és Oliver nem igazán tudták tagadni, hogy még mindig éreznek egymás iránt valamit. Bár Oliver legjobb barátja is szerelmes volt Laurel-be, a páros nem tudott parancsolni az érzelmeinek és lefeküdtek egymással. Így már végleg megromlott a viszonya Tommy-val. Azonban a férfi megmentette Laurel életét a saját árán. Így Laurel sokáig magát okolta Tommy halála miatt, amiért együtt volt Oliver-rel és az alkoholba fojtotta bánatát. Később azt is nehezen viselte el, hogy volt szerelme összeszűrte a levét Sara-val, aki valójában nem halt meg mikor hazajött, viszont később sajnos valaki megölte őt. Laurel később mindent megtett, hogy feltámaszhassa testvérét, ami sikerült is. Azonban sajnos ez volt az utolsó legnagyobb tette, hiszen amellett, hogy remek harcossá vált, a halál elragadta Damien Dahrk miatt. Az egész csapat arra összpontosított ezután, hogy megbosszulják Laurel halálát és Oliver emiatt szegte meg a fogadalmát és kezdett el újra ölni.

Barry Allen (Flash): Oliver és Barry kapcsolata nem indult túl zökkenőmentesen. Oliver féltékeny volt Barry-re, amiért a fiúnak tetszett Felicity. Ekkor Oliver minden áron valami sötét háttérrel akarta leleplezni Allen-t. Persze amikor rájött, hogy felesleges az egész felhajtás és Barry rendes srác, bocsánatot kért tőle és Felicity-től is. Egy ideig aztán megint mérges volt, mert Felicity elárulta a titkát Barry-nek, - hogy így megmentse Oliver életét - aztán később már rájött, hogy Barry tényleg jó gyerek. Amikor Barry megkapta a szuperképességét a sorstól, Oliver-rel sokkal mélyebb barátságot sikerült kiépíteniük egymás között és egyfajta mester-tanítvány viszonyt alakítottak ki. Először Oliver-nek nem tetszett a csapatjáték Barry-ékkel, de később annyira megszerette ezt a dolgot, hogy felállított egy külön bábut Barry ruhájának is az "Arrow-barlangban" a legközelebbi csatához. Sőt! Oliver már szerelmi tanácsot is adott Barry-nek, miszerint jobb lenne, ha továbblépne Iris-on, mert így csak mindketten szomorúak lesznek. Holott közben Oliver sem tud túljutni Felicity-n, hiába próbálta meg. Ez is azt mutatja, hogy hiába szuperhősők, a szerelem érzését még ők sem kerülhetik el, hiába próbálták meg. Jelenleg, ha úgy adódik a két fél folyamatosan besegít a másiknak a bűnüldözésben.

Tatsu Yamashiro: Maseo és Tatsu Oilver "fogvatartóiból" váltak a legjobb barátaivá. Tatsu és Oliver kapcsolata az elején nagyon csipkelődős volt. Nem igazán tűrte meg a lány Oliver-t a házukban. Szinte púpnak érezte a hátukon. Aztán, amikor Maseo-nak picit rosszabbra fordult a sorsa, Tatsu és Oliver mindent megtettek, hogy megtalálják a férfit. Tatsu hálás volt Oliver-nek, amiért segített neki Maseo-t megkeresni és jobban a bizalmába fogadta a férfit. Később azonban Tatsu-nak veszett nyoma és Oliver akkor Maseo-nak segített és nem nyugodott addig, amíg a lány előkerült. Ezért a tettéért örökre hálás lett a házaspár Oliver-nek, olyannyira, hogy Ra's al Ghul halálos döfését Oliver csak úgy tudta túlélni, hogy Tatsu gyógynövényei megmentették őt. Itt még szorosabb barátságot alakított ki a lánnyal és egy nagy öleléssel búcsúztak el egymástól. Oliver reméli, hogy egyszer majd újra együtt láthatja a barátait. Tatsu-nak és Maseo-nak egyébként van egy kisfia is, Akaio, akiről jelenleg semmit nem tudni. Aki meghalt, ahogy később a szülei is.

Maseo Yamashiro: Maseo, Tatsu férje volt és Oliver egyik legjobb barátjává nőtte ki magát. Közösen dolgoztak nagyon sokáig Amanda Waller-nek. Eleinte Maseo még nagyon durván bánt Oliver-rel, hogy valahogy mindig megakadályozza a férfi szökését, később azonban megismerte őt és a bizalmába fogadta. Közösen szabadították ki Tatsu-t is. Maseo később beállt Ra's al Ghul seregébe és szemtanúja volt, - akkor már Sarab-ként - ahogy a vezér leszúrja Oliver-t. Ekkor megvárta, míg mindenki elvonul és elhurcolta Oliver haldokló testét Tatsu kunyhójába. Így ők ápolták a férfit, titokban. Amikor rájött a Liga, hogy Oliver életben van és Maseo eltűnt, Maseo megrendezte Oliver szökését, leölte az őket üldőzőket és úgy tett, mintha Oliver megsebesítette volna őt. Az egész Yamashiro családra végül sajnos tragikus sors várt.

Sara Lance 'Canary' (White Canary): Sara, Laurel húga és Quentin lánya. Egy ideig szerelmes volt Oliver-be és neki köszönhető, hogy szakított a nővére Oliver-rel. Sokáig úgy gondolta mindenki, hogy meghalt, azonban egyedül Oliver tudta az igazságot. Jó ideig a Bérgyilkosok Ligájának tagja volt, ahol románcba keveredett Nyssa-val, Ra's al Ghul fővezér lányával. Amikor Sara "másodszorra" is meghalt, kis híján Oliver életébe és a csapat épségébe is került. Laurel azonban talált egy megoldást, hogy visszahozhassa "ismét" az élők közé egyetlen húgát, akit sikerült feltámasztania a Lazarus Pit forrásával. Sara később úgy döntött csatlakozik egy időutazó csapathoz, akik együtt megmenthetik a bolygót a gonoszoktól, miközben sajnos fordult a kocka és ő már semmit sem tehet az ellen, hogy Laurel-t újra visszahozhassa az életbe...

Anatoly Knyazev: Anatoly egy végtelenül nagyszerű és ravasz figura. Teljesen leír róla, hogy imádja Oliver-t. Anatoly azóta hálás a Zöld Íjásznak, mióta Oliver nem hagyta őt cserben a hajón raboskodva. Végül a sors aztán valóban úgy intézte, hogy Oliver is nem egyszer Anatoly segítségére kellett szoruljon a jelenben, ha más, a csapat vagy éppen a saját életéről volt szó. Anatoly ugyanis vérbeli orosz "gazfickó", de a jók között. Ő az egyik fő vezetője a Solntsevskaya Bratva testvériségnek, ahová Oliver-t is bevette, mikor az Konstantin után kutatott.  Anatoly bázisa Moszkvában található.

René Ramirez (Wilddog): Egy igazán forrófejű, makacs, de ugyanakkor végtelenül jólelkű bátor harcos tanonc. Oliver verbuválta a csapatba, amikor új tagokkal akarta feléleszteni a szétbomlott Team Arrow-ot. René még sokat kell tanuljon, de már most látszik, hogy nagyon tehetséges és különösen jó baráti kapcsolatot alakított ki Diggle-lel is.

Rory Regan (Ragman): Egy végtelenül érzelmes, kedves és hihetetlenül jólelkű hős. Első megjelenése során mindenki azt hitte, hogy ellenség, azonban ő csak pont ugyanazt üldözte, akit a többiek is. Rory tévesen úgy hitte valaki más miatt haltak meg a szülei, azonban mint kiderült Felicity volt az, aki kényszerből irányította a bombákat arra a területre, ahol Rory családja élt. A lányt mardosta a bűntudat és a lelkiismeret. Könnyek között felbátorodva mondta el Rory-nak, hogy nem volt más választása, különben sokkal több ember halt volna meg. Rory, - bár nagyon nehezen - megértette, hogy Felicity számára nem hagyott más választást Damien Dahrk, aki valóban tehetett a szülei elvesztéséről. Rory-t mindig is kedvelte Oliver és az egész csapat is. Kitűnő képességekkel van megáldva, amint magára ölti a "Ragacsember" álruhát. Rengeteget segít a csapatnak, tiszteletbeli tagja a megújult tábornak.

Curtis Holt (Mr. Terrific): Felicity korábbi alkalmazottja volt a vállaltnál, akivel nagyon szoros barátságot kötöttek. Oliver azóta hálás neki, mióta Curtis elérte, hogy Felicity újra járni tudjon. Bár Curtis nem igazán akart ilyen hirtelen belecsapódni a bűnüldözés világába, képes volt a férjével is (ugyanis a saját neméhez vonzódik) szakítani, csakhogy ártatlanok életét menthesse meg "Mr. Terrific" álcájaként. Remek tanonc, remek humorral megáldva és mindenki legjobb barátja, de különösen Felicity-é.

Dinah Drake ( The New Black Canary): Dinah és Oliver kapcsolata nagyon erős barátságra utal. Rendkívül jól megértik a másikat és kitűnő partnerek a harcban. De szerencsére semmi többek, romantikusan abszolút nem vonzódnak egymáshoz, pusztán csak testvéries a kapcsolatuk. Dinah szintén új tag a csapatban, viszont igen hamar belejött az akcióba, hiszen már önigazságszolgáltatást is gyakorolt korábban. Neki alapból a képessége az óriássikoly, ugyanakkor kapta, mikor Barry a képességét, ugyanis mindketten egyszerre "fertőződtek" meg.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!