~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicity epizódonként

1. évad:

1x03 Lone Gunmen (Magányos Vadász):

Legelőször ebben a részben találkozik egymással imádott párosunk. Olivernek segítségre van szüksége, - hogy lenyomozzon egy személyt - ezért elviszi a laptopját Felicity-hez, aki nagyon eszes lány és egyből rájön, hogy itt valami nem stimmel. Furcsának tartja, hogy Oliver egy idegen gépet nyújtott át neki és elmagyarázza, hogy valójában ki ennek az eszköznek a valódi tulajdonosa. Oliver rögtön neki is lát, hogy a bűnös nyomára bukkanjon. Megtalálja Deadshot-tot, belelő a szemébe egy nyílvesszőt, de valójában nem tudta megölni őt. Oliver már ebben a részben felfigyel Felicity különlegesen éleseszű tehetségére, nagyon hálás a lánynak és igazán szimpatikusnak találják egymást.

2. évad:

2x01 City of Heroes (A hősök városa):

Diggle elindul Felicity-vel megkeresni Oliver-t. A szigeten találnak rá, ahová az Íjász a bajok elől menekült. Mikor landolnak a szigeten, Felicity véletlen rálép egy taposóaknára, Oliver ekkor bukkan fel és hősiesen megmenti a lányt. Egy rövid pillanatig igen meghitt helyzetben láthatjuk őket. Aztán Felicity rábeszéli Oliver-t, hogy a cégben a helye és adjon neki valami italt, mert nagyon megszomjazott. Majd hazamennek és Felicity meglepetéssel várja Oliver-t. Kicsit átalakította a bunkert. Modern és jobb felszereléssel ellátva a helyet. Később láthatjuk, hogy Felicity, Oliver asszisztense a cégnél és próbálják helyre hozni annak jövőjét, ahol támadás tör ki és Oliver hősiesen megmenti Felicity életét, csupán néhány ablaküveg látja kárát a lövöldözésnek és a résztvevők megmenekülésének. Később aztán néhány rosszfiút is elkap a kis csapat. Felicity és Digg egy új íjat ajándékoznak Oliver-nek, aki eldönti, hogy itt az ideje egy kicsit hősiesebb figura szerepébe bújni.

2x02 Identity (Azonosítás):

Felicity tiltakozik az új munkája miatt, mondván nem azért tanult ennyit, hogy aktákat tologasson. Oliver, nagy nehezen, de meggyőzi, hogy kell neki egy álca és egy titkárnő. Felicity morcosan tovább vonul és Oliver kérésére lefoglal egy asztalt a főnökének és Diggle-éknek. folyt. köv.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human