~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
A hamis szerelmi vallomás

Ez az esemény a páros első igazi nagy fordulópontja! Innentől kezdődött el köztük utat törni magának az IGAZI SZERELEM! Mióta megismerkedtek nagyon jó barátok és társak voltak. Felicity részéről persze egy idő után már látszani kezdett az egyoldalú szerelem, Oliver azonban még nem akarta bevallani magának, hogy érezne valamit a lány iránt. Az érzelmei azonban néhány pillanatban igencsak furcsa játékot űztek vele, amit ő maga sem tudott hova rakni. Végül erőt vett magán és szerelmet vallott Felicity-nek. Azonban a legelső vallomás igazából csak egy cselnek indult. Oliver is ezt próbálta magával elhitetni. Felicity azonban egy pillanatra elhitte, hogy komolyan szerelmes belé a főnöke, ráadásul Oliver még meg is csókolta a lányt! A szituációra azért volt szükség, hogy Slade már ne árthasson senkinek sem. Amikor Slade elrabolta Laurel-t, Oliver-nek egy remek terv jutott eszébe. Laurel helyett, Felicity-nek vallott szerelmet, azonban azt Slade nem láthatta, hogy Oliver rejtett kamerákat szerelt fel a villában. Így könnyedén elhitte a mesét. Remélte, hogy így Felicity-t is foglyul ejti. Nem akarta bajba sodorni a lányt, viszont így már Felicity is megértette mire megy ki a játék és könnyedén beadhatta az ellenszert Slade-nek. Amikor Slade-t végre bezárta Oliver az A.R.G.U.S. börtönébe, Felicity bevallotta Oliver-nek, hogy egy pillanatra őt is sikerült átvernie. Oliver pedig bevalotta, hogy ő is egy pillanatra beleélte magát a helyzetbe, majd hazamentek a szigetről. Később Oliver újra szerelmet vallott Felicity-nek, de ez már nem kamu volt és senki nem látta őket!

Érdekességek:

  • Valójában ez a "hamis" szerelmi vallomás nem is volt annyira hamis! Oliver ekkor már tényleg érzett valamit a lány iránt, de még nem merte bevallani magának sem.
  • Miközben Felicity és Oliver csókolóztak, Oliver belecsúsztatta a lány zsebébe azt az injekcióstűt, amit Felicity Slade ellen használhatott, mikor elég közel került hozzá.
  • Diggle visszaidézi ezt a pillanatot Oliver-nek, hogy szerelmet vallott Felicity-nek. Oliver azt mondta, hogy csak Slade-t akarta vele becsapni. Azonban Diggle annyit válaszolt csak erre, "Igen! És most magadat akarod becsapni!" Digg itt arra célzott, hogy nem hazudott Oliver Felicity-nek, ez a vallomása igen is szívből jött és a csók is!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto