~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Féltékenység

2. évad:

Ebben az évadban mind Felicity, mind Oliver részéről már elkezd valami érzelmi szál megmutatkozni, mikor fáj nekik, ha más valakivel látják együtt egymást...

2x06 "Keep your enemies closer"

Felicity és Oliver Moszkvába repülnek Diggle és Isabell társaságában, munkaügyben. Itt Isabell és Oliver nagyon közel kerülnek egymáshoz, majd együtt töltik az éjszakát. Felicity épp indulni készül, amikor bekopog Oliver szobájába és látja onnan kijönni Isabell-t. Felicity nagyon elszomorodik, fájt neki, hogy mással látta Oliver-t. Később számon is kéri őt, úgy tűnik mintha féltékeny lett volna Felicity.

2x09 "Three Ghosts"

Oliver-nek időnként még képzelgései vannak a patkányirtótól, amit Barry adott be neki, hogy megmentse az életét. Shado jelenik meg időnként előtte. Először azt hitte Oliver, kezd megőrülni, de Barry megnyugtatta, hogy ez természetes reakció. Amikor Felicity rákérdez, miket lát a képzeleteiben, akkor meséli el neki Oliver, hogy egy lányt lát, akivel a szigeten raboskodtak. Felicity ekkor egy pillanatra ideges lesz és elvonul Oliver mellől, majd megkérdi tőle, hogy mégis hány lányt sodort ott partra a víz és nem-e inkább "Fantázia-szigeten" raboskodott, Lian Yu helyett. Itt egy pillanatra olybá tűnt, hogy Felicity féltékeny Oliver volt barátnőire a szigeten.

2x10 "Blast Radius"

Felicity megismerkedik egy nyomozóval, Barry Allen-nel. Nagyon hamar megtalálják a közös hangot. Együtt próbálnak nyomozni egy ügyben, ami Oliver-nek is feltűnik, ezért kicsit gyanakvó Barry-vel kapcsolatban. Később a férfibe villámcsap, Felicity elmegy meglátogatni. Amikor hazatér Oliver éppen bevetésre készül, ahol Felicity-nek a segítsége kell. Amikor Felicity rájön, hogy az elkövető mobiltechnikával túl járt az eszén, Oliver majdnem neki megy egy busznak. Visszatérve a búvóhelyre csúnyán leteremti Felicity-t. A lány mérges lesz Oliver-re és összekapnak. Később Felicity elvonul. Diggle pedig közli Oliver-rel, hogy nem volt baja Felicity-vel, amíg nem jelent meg a színen Barry. Ez adott egy kis reményt először arra, hogy Oliver-nek többet jelenthet Felicity egy társnál, vagy barátnál.

3. évad:

Ebben az évben már komolyan megmutatkoznak egymás felé a romantikus érzelmeik és csak nehezen bírják titkolni azt, különösen Oliver. Felicity egy ideig más mellett próbálja keresni a boldogságot, de rájön, hogy Oliver hiába is döntésképtelen kettejükkel kapcsolatban, a szíve csak érte képes dobogni, nem másért...

3x05 "The Secret Origin of Felicity Smoak"

Amikor egy Hacker-támadás van a városban, Felicity és Oliver az után nyomozhat ki állhat az ügy mögött. Amikor Felicity megemlíti, hogy ő írta a pusztító vírust a barátjával és egy társukkal, Oliver egyből rákérdez, hogy miért ne lehetne az ex-e az elkövető. Felicity bizonygatja, hogy ő nem lehet és Oliver-t elkapja egy kisebb féltékenység, hogy védi a lány a volt barátját. Utána Felicity közli vele, - tévesen - hogy már meghalt. Oliver bocsánatot akar kérni, de a lány elrohan. Később kiderül persze, hogy Oliver-nek volt igaza, hiszen Felicity rosszul tudta, hogy a volt barátja meghalt és valójában tényleg ő állt az egész mögött. Az egészben az a jó, hogy Oliver bevallotta Felicity-nek, örült hogy így alakult a dolog, hiszen ő ebbe az új Felicity-be szeretett bele. ^^

3x07 "Draw Back Your Bow"

Felicity közli Oliver-rel, hogy Ray meghívta őt egy üzleti vacsorára. Oliver nagyon meglepődik és rosszul esik neki amit hallott. Felicity-re bízza a döntést, miközben majd felrobban a dühtől, hogy Felicity mással van. Bevallja Diggle-nek is, hogy tényleg féltékeny, zavarja, hogy állandóan Ray-jel van Felicity. Oliver féltékenységében dühösen ütögetni kezd egy nyilat. Diggle rábeszéli Oliver-t, hogy beszéljen Felicity-vel az érzéseiről, amíg nem késő. Oliver találkozni is szeretne a lánnyal, azonban pont szemtanúja lesz annak, hogy Felicity és Ray között elcsattant egy csók. Oliver visszamegy a bázisra, olyan dühös a féltékenysége miatt, hogy széttöri a fél berendezést. Itt is látszik Oliver mennyire szerelmes Felicity-be, a kapcsolatuk remélhetőleg bár nagyon lassú égéssel, de ki fog teljesedni... (EZ A RÉSZ FEJEZI KI A LEGJOBBAN, OLIVER MENNYIRE MÉLY ÉRZÉSEKET TÁPLÁL FELICITY IRÁNT ÉS MENNYIRE FÉLTÉKENY TUD LENNI, HA ŐRÜLTEN SZERELMES VALAKIBE, MÉG AZ ÍJÁSZATRA SEM TUD NORMÁLISAN KONCENTRÁLNI! ^^ CSODÁLATOS!! (biztos vagyok benne, hogy Laurel-t sosem szerette ennyire) )

folyt.köv.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!