~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity családja

Oliver Queen: Felicity egyetlen, örök szerelme és férje. A lánynak sosem volt túl nagy szerencséje a szerelemben. Az első szerelmét is a főiskolán találta meg, akivel aztán csúnyán megjárta később. Egy ideig úgy érezte, nem érdeklődik iránta senki sem, korábban még volt egy kisebb flörtje Barry-vel is, de ő vele is csak barátok maradtak. Egy ideig járt Ray Palmer-rel, Oliver ekkor döbbent rá, hogy menthetetlenül beleszeretett a partnernőjébe; majd miután visszaadta a gyűrűt Oliver-nek, egy ideig járt Billy Malone nyomozóval is, de őt megölte Prométheus által Oliver. Felicity kétségtelenül akkor volt a legboldogabb, ameddig együtt jártak és kis híján megesküdtek Oliver-rel. Felicity és Oliver azonban továbbra is halálosan szerelmesek maradtak egymásba. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem sokáig bírták egymással újra csak barátként, hiszen érzelmeik egymás felé, erősebbek voltak önmaguknál. Miután pedig egy "náci"-invázió után kis híján örökre elvesztették egymást, Felicity számára örökre elszállt minden kétség. Így Felicity végre úgy döntött, hogy nem is lehetne másként boldogabb, mint Oliver feleségeként.

William Clayton Queen: Oliver kisfia, akit imád Felicity. Samantha halála után pedig a nevelőanya szerepét vette át, ugyanis Oliver feleségeként William is a családja részévé vált. A kapcsolatuk varázslatos, annak ellenére, hogy William-et nem ő szülte. Szerencsére a kissrác teljesen elfogadja őt, mint az édesapja feleségét. Felicity pedig többek között azért is van odáig William-ért, mert hasonló tehetség, mint ő. Egyszerűen példamutató az ő egymás iránt érzett gyermek-szülő kapcsolatuk.

Donna Smoak: Felicity édesanyja. Eleinte rossz a kapcsolata a lányával és nagyon messze laknak egymástól. Egész életéen keményen dolgozott pincérnőként Las-Vegasban, hogy a kislányát felnevelhesse. Azóta már remek kapcsolatot ápolnak egymással. Felicity elmondása szerint, ha nem követi az álmait, az anyja nyomdokaiba kellett volna lépnie. Igazán jól akkor ismerhetjük meg őt, amikor látogatóba jön a lányához egy hamis e-mailnek köszönhetően. Donna teljesen különbözik a lányától. Eléggé merészen öltözködik és még szívesen szórakozik, úgy mint a fiatalok. Szereti a kicsapongó életet. Viszont bármennyire is különbözik a lányától, nagyon imádja őt. Nagyon büszke kislányára, hogy Felicity idáig eljutott és ilyen okos lett. Felicity tévesen sokszor úgy érezte, az anyja inkább más lányt kívánt magának, mert ő nem elég tökéletes neki, ez a gondolat gyakran elszomorította őt. A lányával való kapcsolata Donnának, akkor válik a legszorosabbá, amikor Felicity volt barátja elrabolja őket és az életük forog kockán. Mindketten megértik, hogy nagyon fontosak egymásnak és nagyon jó anya-lánya viszonyban búcsúznak el egymástól, amikor Donna újból hazautazik. Azt, hogy ilyen jó viszony alakult ki közöttük, nagyban köszönhető volt Oliver-nek is, aki rádöbbentette Felicity-t arra, hogy mennyire fontos is a család. Donna nem régen ismét meglátogatta a kislányát és rádöbbentette arra Felicity-t, hogy ő bizony még mindig őrülten szerelmes Oliver-be és ezért képtelen más férfit szeretni. Legutóbb pedig egy jó ideig a lányához költözött és közben folyamatosan igyekezett az Olicity-t egybentartani. Továbbá nagy haraggal töltötte el, mikor a volt férje a lányuk közelébe akart férkőzni. Donna ekkoriban Quentin-nel járt.

Noah Kuttler: Felicity édesapja. Felicity-nek nagyon fájt, amikor 6 évesen el kellett fogadni, hogy az apja felszívódott. Ahogy a férfi elhagyta a családját, Donnának nagyon keményen kellett dolgoznia, hogy felnevelhesse a kislányát. Felicity az édesapjától örökölte a számítógép, a technika és a matematika iránti tehetségét. Először még nem sokat tudott róla senki, - Donnán kívül - majd később kiderült, az apját Noah Kuttler-nek hívják, aki "Calculator" néven egy zseni bűnözőnek számít, azonban ennek ellenére imádja a kislányát. Legutóbbi találkozásukkor minden erejével azon volt, hogy elnyerje a lánya bocsánatát, még a világot is segített megmenteni Felicity-nek. Azóta Donna kérésére, ismét elment, reméljük még visszatér.

Quentin Lance: Felicity mostohaapja, Laurel és Sara édesapja. Quentin-nek azonnal megtetszett Donna, - Felicity édesanyja - mikor már először találkozott vele. Jó ideig jártak is, ekkor Quentin együtt lakott Donnával és a lányával, Felicity-vel. Felicity és Quentin között nagyon jó kapcsolat alakult ki, hiszen tulajdonképpen csappattársak is voltak, másrészt pedig Felicity valóban nővéreként szereti Sara-t és Laurel-t is aként kezelte.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!