~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver családja

Felicity Smoak: Oliver szerelme, volt menyasszonya, csapatpartnere, legjobb barátja és Istennek hála most már boldog felesége is; valamint John Diggle legjobb barátja. Oliver-rel őrülten szerelmesek egymásba, azonban a sors mindig akadályokat gördít boldogságuk elé. Nanda Parbatban való tartózkodásuk alatt, elszabadultak az érzelmeik és úgy döntöttek lefekszenek egymással. Előtte csupán néhány csók csattant el köztük és egyszer randiztak, ami csúnyán kudarcba fulladt a legszebb jelenetüknél, egy bombatámadás miatt. Felicity-vel először akkor találkozott, amikor egy küldetés során rászorult a lány géniusz tehetségére. Ugyanis Felicity informatikai zseni. Oliver még nem árulta el neki, de már korábban is felfigyelt a lányra a cégnél. Már kezdetek kezdete óta tetszettek egymásnak, azonban ekkor még csak baráti viszonyt ápoltak. Igazán komolyra csak azután fordult a kapcsolatuk, ahogy Diggle-lel együtt megalakították az Original Team Arrow csapatát és nap, mint nap együtt töltték szabadidejüket. Nemrégen kis híján összeházasodtak, azonban Oliver vétke miatt, szakítanuk kellett. Sokáig azonban nem bírták egymás nélkül és rájöttek az érzelmeik még mindig erősebbek önmaguknál egymás felé. Így úgy döntöttek, szerencsére adnak még egy esélyt egymásnak. Bár nem akarták felgyorsítani a dolgokat és Felicity is óckodott egy újabb lánykéréstől, mégis úgy döntött egy életveszélyes küldetésnek köszönhetően, hogy nem tudná elviselni tovább úgy az életét, hogy azt ne Oliver feleségeként élje le. Szóval fordult a kocka és harmadszorra már nem Oliver, hanem Felicity kérte meg Oliver-t, hogy legyen a férje. Oliver persze azonnal "igen"-t mondott, így egy titkos esküvő után végre hivatalosan is férj és feleség lehettek. Igazi közös életük ettől a pillanattól veszi kezdetét... <3

William Clayton: Oliver és Samantha egyetlen gyermeke. Sokáig Oliver mégcsak nem is tudott a kisfiú létezéséről, ugyanis Moira pénzt ígért a kisfiú anyjának, ha cserébe azt hazudja a gyermek apjának, hogy elvetélt a babával. A szerencsésen szerencsétlen találkozásra évek múlva kerül sor egy Central City-ben működő jólmenő kávézóban. Oliver éppen Barry-vel iszogat, amikor megpillantja a kisfiát. Ekkor még nem tudja, hogy William az ő gyermeke, ez egy későbbi Central City-i látogatás során derül csak ki, amikor Oliver szemtől szemben Samantha elé áll. A nő kénytelen bevallani az igazat arról, hogy sosem fogadta el Moira pénzét, majd ultimátumot ad Oliver-nek, hogy senki sem tudhat a gyermek létezéséről az ő köreiben. Sajnos Oliver hallgat a szavaira és még a szerelmével sem osztja meg a legbizalmasabb titkát. Pedig Felicity-t ez nem zavarta volna és biztosan megtartotta volna a nagy titkot. Felicity végülis látta, hogy gond van, de bízott Oliver-ben, hogy nem komoly. Azonban amikor rájött az igazságra, mélységesen csalódott a férfiban és visszaadta a jeggyűrűt. Azóta Oliver azon imádkozik, hogy visszanyerhesse szerelmét, miközben találkozhasson újra a kisfiával is. Amikor pedig újra találkozott a fiával, könnyen lehet, hogy Prométheusz miatt William egyetlen szülője marad...

Moira Queen: Oliver és Thea édesanyja, Walter felesége és Robert özvegye. Eleinte nagyon jó kapcsolatot ápolnak a fiával. Nagyon boldog volt, mikor rájött nem vesztette el a gyermekét. Oliver vakon megbízott édesanyjában, azonban sosem árulta el neki, hogy ki is ő valójában. Amikor Diggle elültette a bogarat a fülében, először nem akarta elhinni, majd később szembesült azzal, hogy anyja nem olyan jó ember, mint azt gondolta. Amikor rájött, mit tervezett Moira Malcolm-mal megromlott a viszonyuk. Később Moira börtönbe is került, de kiengedték. Thea miatt úgy tett, mintha jó viszony lenne közte, - sosem bocsátotta meg azt sem, hogy Felicity-től kellett megtudnia, Thea csupán a féltestvére - végül aztán nehéz szívvel megbocsájtott anyjának. Azonban a kapcsolat közel sem volt már köztük olyan, mint régen. Azonban Oliver-nek nagyon fájt, amikor Slade megölte az édesanyját, - aki feláldozta magát gyermekeiért - egy időre lelkileg teljesen összeomlott.

Robert Queen: A Queen Vállalat vezetője, Moira férje, Oliver édesapja, Thea nevelőapja, Walter legjobb barátja. Együtt mentek el Oliver-rel a Queen-yachton, ami elsüllyedt, ezután közösen jutottak ki egy csónakkal a yachtból. Robert érezte, hogy nem lesz elég élelme, így lelőtte a társukat, majd önmagát is, hogy Oliver tovább élhessen. Nagyon szerette a feleségét és a gyermekeit is. Sőt, még azt is tudta, hogy Thea valójában nem is az ő lánya, mégis imádta. Sajnos sokszor megcsalta a feleségét, többek között Isabell-lel is, aki a későbbiekben Oliver-t is behálózta. Oliver egyébként azt hitte, hogy Robert készítette a Listát. Később kiderült, hogy ez nem így van és sajnos a földrengésszerkezethez Robert-nek is volt köze.

Thea Queen: Oliver egyetlen testvére; Moira és Malcolm lánya és Robert, valamint Walter neveltlánya. Nagyon szereti őt és bármit megtenne érte. Sokat civakodnak, de mégis mindig kitartanak egymás mellett. Thea sem tudta sokáig ki is a bátyja valójában, ezért is nem értette miért van olyan sokat távol Oliver az otthonától. Szerette volna, ha a testvére kicsit közelebb engedné őt a titkaihoz, de később elfogadta, hogy Oliver döntését tiszteletben kell tartania. Thea és Oliver viszonya igazán akkor romlik meg, mikor Oliver nem árulta el, hogy ki is Thea valódi apja. Majd természetesen később újra szent lesz köztük a béke. Thea egy ideig mély szerelmbe esik Roy-jal, - mikor a Verdant vezetője lesz - akit titokban Oliver pártol fel és vesz be a kis bandába. Nagyon jó a két szerelmes között a viszony, ameddig Roy-t nem kapják el és fecskendezik belé a Mirakurut. Emiatt szakít a szerelmével és inkább a harcra összpontosít. Amikor teljesen eluralkodik rajta a düh, Thea is csak nehezen tud rá hatni. Amikor Roy meggyógyul, Theával szökést terveznek, de aztán a lány megtalálta Roy-nál az íjakat és úgy érzi elárulta őt. Ráadásul az anyja is meghalt, Oliver-rel meg már majdnem teljesen elhidegült a viszonyuk, így úgy dönt inkább Malcolm-mal, - a valódi apukájával - eltűnik egy időre. Amikor aztán később visszatér, egy igazi megkomolyodott és kemény harcossá faragja őt az apja. Oliver érzi, hogy valami megváltozott a húga természetében, de nem tudta kideríteni mi lehetett az. Később aztán Thea lelepleződik Oliver előtt és az apjával is elhidegül a viszonya, mikor megtudja milyen aljasságokra képes Malcolm. Miután már képessé vált a lány teljesen megvédeni önmagát és Roy is kilépett a csapatból, úgy döntött felveszi "Speedy" álarcát és Vörös Íjászként segíti Oliver csapatának munkáját. Oliver ugyanis rettegett attól, hogy Thea hogy fogadja majd a nagy hírt, de sokkal jobban sültek el a dolgok, mint ahogy képzelte. Thea pedig egy igazi atomerős tagjává vált az Arrow Csapatnak. Jelenleg úgy döntött, hogy inkább normális életet akar élni, ezért kilépett a csapatból és Oliver polgármesteri útját egyengeti.

Walter Steele: Oliver és Thea nevelőapukája, Moira férje és Robert legjobb barátja. Miután eltűnt Oliver, Moira feleségül ment férje legbizalmasabb emberéhez, Walter-hez. Egy igazán rendes és megbízható ember. Thea és Oliver is apjukként szeretik. Walter is gyermekeiként szereti őket. Robert halála után vette át a Queen Cég irányítását. Sokat kell csalódnia a feleségében és amikor beleüti az orrát a titkos tervbe, Malcolm elrabolja. Oliver és Felicity mentik ki őt. Egy időre elhidegül Moira-tól, majd amikor a felesége meghal, továbbra is a két gyerekkel marad, hogy támogassa őket. Oliver-nek is segít a céggel kapcsolatban. Később úgy dönt a gyermekek már elég nagyok ahhoz, hogy ő elvállalhasson Oliver-éktől távolabb is egy jól fizető állást, ezért elköltözött.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!