~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Párbeszédek

2. évad:

Előzmény: Sara-t beveszik a titkos csapatba és mindenben tökéletesnek mutatkozik. Felicity, - hogy nem profi harcos, meg Sara is ért valamicskét a gépekhez - úgy érzi már felesleges a csapatban. Később egy kis kalamajkába keveredik, - mert bizonyítani akar -, de sikeresen megússza, sőt még Sara-t is megmenti!

Felicity: "Én ööm... megszoktam, hogy a csaja vagyok! Nem, nem úgy a csaja!! Érti?! A CSAJA! Ugyanazt a szót használjuk, de nekem valami mást jelent."
Oliver: "Hé! Mindig A CSAJOM lesz Felicity!" (mosolyog)

Előzmény: Oliver, Felicity, Diggle és Isabell Moszkvába repülnek. Isabell és Oliver oly annyira közel kerülnek egymáshoz, hogy együtt töltik az éjszakát. Erre rájön Felicity is. Nagyon rosszul érinti őt a dolog.

1. részlete a párbeszédnek:

Felicity: "Ne aggódjon, ami Moszkvában történt, az ott is marad! Még akkor is, ha semmi értelme..." (picivel később) "Mégis hogy képzelte?"
Oliver: "Mit?"
Felicity: "64 millió orosz nő közül, pont vele bújik ágyba?"
Oliver: "Szóval nem érvényes, hogy ami Moszkvában történt, az ott is marad?"
Felicity: "Még mindig itt vagyunk!!"

2. részlete a párbeszédnek: (már a Queen vállalatnál)

Felicity: "Miért ő? A nyílvánvaló bombanő indok mellett..."
Oliver: "Egyszerűen megtörtént és nem jelentett semmit. Hé! Olyan az életem amilyen így jobb, ha nem olyannal vagyok aki igazán fontos nekem."
Felicity: "Nos, szerintem nála jobbat érdemel..."

Előzmény: Oliver megmenti Felicity-t a Gróftól. Felicity-t lelkiismeretfurdalás gyötri, amiért Oliver-nek miatta kellett megszegnie a fogadalmát.

Felicity: "... és sajnálom!"
Oliver: "Mit sajnál?"
Felicity: "Áhh... megint... megint bajba kerültem és maga ölt! És sajnálom, hogy miattam került ilyen helyzetbe, hogy így kellett döntenie."
(Ollie megfogja Felicity kezét.)
Oliver: "Felicity! A foglya volt és bántani akarta, nem kellett döntést hoznom!"
(Felicity elmosolyodik.)

az RTL KLUB szinkronja alapján :)

3. évad:

Előzmény: Diggle és Layla kislánya megszületik. Felicity és Oliver meglátogatják a picit a kórházban. Oliver úgy dönt tisztázni akarja az érzelmeit Felicity iránt, de ugyanakkor kétségei vannak affelől lehet-e még mindig Oliver Queen és a Zöld Íjász is egyszerre...

Oliver: "Beszélnünk kell!"
Felicity: "Én nem akarok beszélni! Tudom furcsa ez az én számból hallani, de ha mi beszélünk akkor valaminek vége szakad."
Oliver: "Annyira sajnálom! Azt hittem tudok egyszerre sajátmagam és Íjász is lenni. De ez most nem megy. Talán sohasem fog..."
Felicity: "Állj, hagyj már fel a talánokkal! Mondd ki őszintén, hogy köztünk ez sohasem fog működni! Mondd ki, hogy valójában sosem szerettél! Mondd...
(Oliver megcsókolja a lányt.)
Oliver: "Ne kérd azt tőlem, hogy azt mondjam nem szeretlek!"
Felicity: "Mint mondtam, ilyenkor valaminek vége lesz!"
(Felicity faképnél hagyja Olivert.)

Előzmény: Felicity és Oliver vacsorázni mennek.

Oliver: "És akkor besétáltál az irodámba. Volt benned valami különleges!"
Felicity: "Ja. Rágtam a tollat."
Oliver: "Piros volt." :)

Előzmény: Felicity megtudja, hogy Oliver milyen veszélyes útra készül és nagyon aggódik érte.

Felicity: ... "Bár ne mennél! De ismerlek és emiatt nem kérlek, hogy maradj, de..."
Oliver: "Köszönöm."
Felicity: "Van valami amit kérnék tőled! De nem fog tetszeni."
Oliver: "Ha te kéred, megteszem!" 
Felicity: "Öld meg! (Ollie elcsodálkozik egy pillanatra.) Meg kell ölnöd Ra's al Ghul-t! Ezt a párbajt... Oliver, a valaha élt legveszélyesebb emberrel fogod vívni, akit ismerek!!"
Oliver: "Nem tenném, ha nem tudnám, hogy győzhetek."
Felicity: "Ezt nem is kétlem. Nem kétlem, hogy legyőzöd őt! Attól rettegek, nem fogod őt megölni. Te már nem vagy ilyen ember! És ő biztosan kihasználja az emberségedet..."
Oliver: "Felicity, őszintén nem tudom, hogy még gyilkos vagyok-e?! De két dolgot biztosan tudok! Az első, hogy bárki is vagyok, bármit megteszek azért, hogy megvédjem a húgomat..."
(Oliver egy hosszú és érzelmes puszit nyom Felicity homlokára.)
Felicity: "És a második dolog?" 
(Ollie megfordul és Felicity-re néz.)
Oliver: "Szeretlek!"
(Felicity kishíján elsírja magát, Ollie pedig rámosolyog és hosszú időre elindul a veszélyes küldetésére...)

Előzmény: Felicity és Oliver lefeküdtek egymással. Az első éjszakájuk után vannak és Nanda Parbat-ban időznek.

Felicity: "Szóval...megtörtént!"
Oliver: "Örülök, hogy megtettük!"
Felicity: "Én is!"
(Oliver megcsókolja Felicity-t.)

Magyar feliratozás és angol szikron alapján :)

(folyt.köv.)

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human