~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver kapcsolatai

Futó románcok

Sarah Lance: Sara nagyon szerelmes volt már akkor Oliver-be, amikor az még a nővére barátja volt. Később nagyon örült, hogy Oliver őt hívta magával a hajóútra. Szörnyen megijedt a balesetben és mindenki azt hitte, hogy meghalt, végül Oliver-rel együtt raboskodott egy ideig a szigeten. Mikor hazatért Starling City-be, már egy bérgyilkos társaság tagja volt és kis híján a szívroham kergette a lány családját, mikor megtudták, hogy életben van. Egy ideig összeszűrte a levet Oliver-rel, - aki már az összeköltözést is tervezte vele - segített neki a harcokban, a csapat tiszteletbeli tagja lett. Boldog volt, hogy nővére megbocsátott neki. Bár szerette Oliver-t, de úgy érezte jobbat érdemel nála a férfi, így szakított vele. Oliver-t egy picit ez a szakítás is megviselte, hiszen Sara sem volt közömbös neki, akárcsak Laurel. Sara azonban már többet biztosan nem jön össze Oliver-rel, hiszen miután feltámadt a halálból egy titkos időutazó csapat tagja lett...

Sandra Samantha Clayton: Oliver megcsalta Laurel-t egy fiatal lánnyal, amikor még egyetemisták voltak. A lány bevalotta Oliver-nek, hogy teherbe esett tőle, de Moira-nak sikerült elhallgatnia a lányt. Azt hazudta Oliver-nek, Sandra (vagy Samantha) elvesztette a picit, valójában azonban már régen megszületett. Az eltitkolt gyerek híre olyannyira galibát okozott, hogy Laurel rosszul viselte, Felicity pedig szakított jó időre Oliver-rel.

Shado: Shado, egy volt kínai tábornok lánya, akivel Oliver a szigeten raboskodott. A lány az apját indult megmenteni, de ellenséges katonák miatt a szigeten ragadt. Gyengéd szálak fűzték Oliver-hez, ráadásul Slade is beleszeretett a lányba. Amikor Oliver Shaedo helyett Sara-t mentette meg és Slade erre rájött, halálos bosszút esküdött Oliver ellen és amikor kiszabadult a szigetről elszabadult a pokol...

Helena Bertinelli: Helena csak egy futó kaland volt Oliver-nek. A lány megszállottan meg akarta ölni az apját, amiért az végzett korábban a szerelmével. Oliver meghagyta Helena életét, mert valamit érzett iránta és megbízott benne, ha cserébe leáll apja üldözésével és nem öl meg több embert. Azonban még elég sokszor borsot tört Oliver orra alá, hiszen egészen amíg le nem lőtték Helena apját, a lány rengeteg embert megölt és túszokat is ejtett. Végül börtönbe zárták. Több gondot már nem okozott. Szintén gyengéd szálak fűzték Oliver-hez.

McKenna Hall: Oliver rövidke kapcsolata. Igazából csak jól érezte magát a lánnyal, de túlságosan akadály volt köztük, hogy a lány üldözte az íjászt, akiről nem tudta, hogy Oliver az. Helena meglőtte a lányt és amikor kórházba került, közölte Oliver-rel elköltözik, hogy rehabilitációra menjen külföldre. Így néhány randi és rövidke együttlét után szakítottak.

Isabel Rochev: Ő tényleg csak egy futó kaland volt Oliver-nek, mert csinos nő volt és megtetszett neki. Később Felicity-nek mesélte el, hogy számára ez csak egy kaland volt és nem jelentett semmit. Oliver meg is bánta, hogy közel engedte magához a nőt, hiszen később kiderült, hogy Slade-nek dolgozik és meg akarja őket ölni, ráadásul akarata ellenére az élete számára legfontosabb nőt is megbántotta ezzel. A céget is Oliver Isabell miatt vesztette el.

Susan Williams: Sajnos Susan-nal úgy tűnt igen komoly románcot fog kialakítani Oliver, azonban cseppet sem volt nevezhető szerelemnek. Oliver-nek csupán kellett valaki, akivel el tudja fojtani azt a szerelmet, amit Felicity iránt érez. Mivel tisztában van azzal, hogy a lánynak idő kell, hogy meg tudja bocsájtani neki azt, hogy anno nem bízott meg benne. Susan-nal sajnos Oliver nem csak randizgatott, de le is feküdt és egy ideig jártak is, azonban ennek szerencsére már hamarosan vége. A nő sajnos pont akkor csöppent Oliver életébe, mióta egy időre külön váltak Felicity-vel, - pont a legjobb helyzetben Susan tekintetében - de még mindig Felicity-t szereti, Oliver. Hiszen a szíve egyértelműen csak a Szőkeségéé.

Kamaszkori szerelme & Az Igazi Szerelem

Laurel Lance: Laurel, Oliver legelső "szerelme" volt, akivel fiatal kora óta együtt jártak és már a közös összeköltözést tervezték. Valamilyen szinten szerette Laurel-t és boldog volt vele. A gond csupán a lány húga volt közöttük, aki túlságosan megtetszett Oliver-nek, ezért magával csalta őt a Queen yacht-ra. Amikor hazaért a szigetről a kapcsolata szinte teljesen megromlott Laurel-lel, aki őt hibáztatta a húga halála miatt és a megcsalás miatt is. Később Oliver bevalotta neki, hogy még mindig szereti őt, megpróbálták, de látták hogy nem megy közöttük újra, így szakítottak. Ráadásul Laurel egy ideig magukat okolta Tommy halála miatt, aki az előző barátja volt és Oliver legjobb barátja. Később, mikor Oliver Sara-val kezdett randizgatni Laurel nehezen tűrte, de aztán elfogadta. Laurel most már egészen biztosan többet nem jön össze Oliver-rel, hiszen mióta megegyeztek, hogy most már csak barátok maradnak Oliver-rel, Damien Dahrk miatt életét is vesztette. Halálos ágyán még bevalotta Oliver-nek, hogy mindig is érzett valamit iránta a szakításukat követő időszakban is. Azonban pontosan tisztába volt vele, hogy Oliver márcsak legjobb barátjaként tekint rá, mivel Felicity-be szerelmes. Sosem akart emiatt közéjük állni, sőt Felicity-t húgának tekintette és a legnagyobb öröme az volt, hogy a két legjobb barátját boldognak láthatja egymással. Felicity és Oliver is bosszút esküdtek Laurel halála miatt, ráadásul innentől kezdve ölt újra Oliver. Laurel utolsó kívánsága az volt Oliver felé, hogy legyen boldog örökre Felicity-vel, majd végleg lehunyta szemeit...

Felicity Smoak: Oliver jelenlegi legnagyobb szerelme. Felicity és Oliver kapcsolata, mint alkalmazott és főnök indult. Felicity-nek Oliver kényszerből kellett elmondja, hogy ki ő valójában, hiszen nem volt kihez forduljon amikor megsérült. Felicity már előtte sejtette, hogy egész biztosan Oliver nem az akinek mondja magát. Úgy döntött segít neki - titokban tartja a titkot is - és Diggle-nek, de eredetileg nem akart sokáig maradni. Végül annyira hasznos csapattag lett, hogy Oliver álcát is adott Felicity-nek, mint személyi asszisztens. Felicity ezt először óckodva és mérgesen fogadta, de belement. Nagyon ügyes technikai és matematikai zseninek számít és mindig csinosan öltözik. Mikor Felicity úgy érezte ő már túl sok ebbe a csapatba, Oliver társává fogadta és elmondta mennyire fontos neki, hogy továbbra is a csapat tagja legyen. Ahogy telt az idő szépen lassan egyre meghatóbb beszélgetések zajlottak le közöttük, míg nem Oliver úgy döntött Felicity-t is felhasználja a Slade ellen való sikerhez. Azt mondta a lánynak, hogy szerelmes belé, de ekkor még ő sem tudta mit érez pontosan, így Felicity is úgy vette az egészet, hogy csak a terv része volt. Később azonban Oliver rádöbbent arra, hogy ki is számára az igazi és megcsókolta Felicity-t. Bár szerelmet vallott a lánynak, félt hogy csalódást okoz majd neki azzal, hogy nem tud egyszerre Oliver Queen és a Zöld Íjász lenni. Felicity később egy kicsit becsapottan érzte magát, azt hitte Oliver nem is szerette őt sosem, de a csók őt is teljesen megkavarta, nagyon boldog lett volna, ha végre összejött volna a kapcsolata Oliver-rel. Oliver már számtalanszor bebizonyította szavakkal, hogy mennyire szereti Felicity-t. Azonban az igazi tettek még váratttak magukra, ugyanis számtalan akadály állt közöttük és Felicity igen csak neheztelt Oliver-re. Végül az érzések erősebbek voltak a büszkeségnél és egy Nanda Parbati éjszakának köszönhetően a vihar lecsendesedése után úgy döntöttek megpróbálják együtt. Nagyon jól működött a közös életük. Oliver még soha senkivel nem érezte olyan boldognak magát, mint Felicity-vel. Azonban egyre nagyobb akadályok gördültek ismét eléjük és mikor már az eljegyzési partin is túl voltak robbant a bomba! Oliver eltitkolta a szeretett nő elől, hogy van egy fia! Felicity ezt mindidáig képtelen megbocsájtani Oliver-nek, ezért visszaadta a gyűrűt és jó időre szakítottak egymással, annak ellenére, hogy mindketten őszintén megvallották, hogy még mindig őrülten szerelmesek egymásba. Persze hamarosan akár gyökeresen is megváltozhat majd jó irányba minden. Mindössze hinni kell a csodákban! Összességében elmondható, hogy Oliver az IGAZI és mindent elsöprő szerelmet Felicity oldalán ismerte meg, amitől képtelen és nem is akar szabadulni. Minden vágya az, hogy egyszer a lánnyal boldog lehessen, de sajnos ez jelenlegi körülmények között nagyon nem egyszerű nekik. Valószínűleg azonban már nem kell sokáig várniuk arra, hogy végre egyszer már ÖRÖK IDŐKRE boldogok lehessenek egymással...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!