~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity munkahelye

1. Oliver titkos Íjász csapatának tagja:

"A titkos Íjász csapat" összetétele folyton változik, azonban három személy mindig állandó, ők pedig az EÍCS, az Eredeti Íjász Csapat tagjai (OTA). Oliver, Digg és Felicity. A korábbi helyszín, a régi Queen raktár alagsora volt, ahol korábban egy diszkó is üzemelt a földszinten. Később Felicity és Oliver meglepték a csapatot egy teljesen vadonatúj és modern bunkerrel. Azóta a Damien-nel való összecsapás során durván megrongálódott, de sikerült felújítani. A finnanszírozást Felicity korábbi Queen vállalati elnöksége és Oliver polgármesteri munkája állta. Előtte ideiglenesen, egy eldugott kis fészekben volt a törzshelyük. Felicity a csapat számítógépes zsenije. Mindenkit ő irányít "otthonról", miközben a srácok akcióban vannak. Felicity mindig az internet és a technika segítségével kinyomozza melyik gonosztevő éppen merre garázdálkodik és mindig a tett helyszínére navigálja a fiúkat és ameddig voltak lányok a csapatban még rajta kívül, őket is. Nagyon hasznos tagja a csapatnak. A csapatban eddig összesen három lány volt rajta kívül, Sara, Laurel és Thea. Azaz a Fehér Kanári, a Fekete Kanári és Speedy.

2. Queen vállalat (Oliver Queen vezetése alatt):

Felicity álcaként, eleinte Oliver személyi asszisztense volt. Ő intézte Oliver hivatalos megbeszéléseit, ügyeit, kávét főzött, részt vett az üléseken és segített mindenben a főnökének. Közvetlen rálátása volt a főnök irodájára és könnyen tudtak egymással kommunikálni.

3. Elektronikai bolt:

Felicity harmadik munkahelye volt. Ez egyfajta "Euronics" szaküzlethez hasonlít. Itt különböző technikai kütyüket ad el a vásárlóknak és segítséget nyújt nekik. A 3. évtől van ez a munkahelye a sorozatban. Egyszóval alig akadt szabadideje Felicity-nek, három munkahellyel.

4. Queen vállalat/Palmer Technologies (Ray Palmer vezetése alatt):

Felicity egy ideig ismét a Queen vállalatnál dolgozott, de akkor Ray Palmer volt a főnöke, mivel Oliver ellen "elnyerte" a céget. Először a lány úgy döntött, nem fogadja el az asszisztens állást, de Sara halála után rájött, hogy élveznie kell az életét, amíg még teheti, ezért belement az ajánlatba. Oliver-nek nem igazán tetszett az ötlet, hogy Felicity Palmer mellett dolgozzon, de a lány mégis elfogadta az ajánlatot. Később a kitűnő munkáért, - és valószínűleg azért is, mert tetszett neki a lány - Felicity-t előléptetésben részesítette Ray és így lett a vállalat vezérigazgató helyettese. Fontos üzleti és pénzügyi tanácsokkal segíti Ray-t és rálátása volt  a vállalat egész számviteli tervére.

5. A korábbi Queen vállalat és Palmer Technologies vezérigazgatónője (saját vezetése alatt):

Amit anno Oliver és Ray kezdett el, most Felicity kezébe került, hogy befejezhesse és egy sikeres céget futasson fel. Bizony, anno még egy egyszerű informatikusként kezdte a vállalatnál, ma pedig az ő keze irányítása alatt dőlik el az egész cég sorsa nap mint nap. Felicity számára ez igen komoly munkát jelent, de látszólag tökéletesen átlendül minden ezzel kapcsolatos akadályon és ebben sokat segít neki jobb keze, Curtis Holt. Oliver pedig büszke barátnője sikerére, szerinte jobban vezeti a céget, mint eddig ő valaha is tette. Sajnos azóta Felicity-t elbocsátották, - mint elnökasszonyt - ezért most mindennel azon küzd, hogy visszaszerezhesse azt a céget, ami jogosan most már örökre őt illeti. Egy ideig a csapat, Felicity keresetéből állta a bűnüldözéssel kapcsolatosan felmerült költségeket.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human