~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity életrajza

Teljes Név: Felicity Megan Smoak Queen
Született: 1989. május 31.
Kor: 29 év
Státusz: Él
Fajta: Ember, Halandó
Képesség: Emberfeletti tudás
Születési hely: Las Vegas
Kapcsolati állapot: férjezett
Férje és szerelme: Oliver Jonas Queen
Gyermekei: William C. Queen (nevelt fia)
Első megjelenés: 1x03 - Lone Gunmen (Magányos Vadász)
Utolsó megjelenés: -
Megformálója: Emily Bett Rickards
Magyarhangja: Soleczki Janka

Foglalkozás:

  • Palmer Technologies alelnöke (korábban)
  • Tagja Oliver Queen csapatának (titokban)
  • Ügyfélszolgálató tag a Tech Village-ban (korábban)
  • Oliver Queen asszisztense (korábban)
  • Számítástechnikai és informatikai részleg tagja a Queen Consolidatednél (korábban)
  • A megújult Queen Consolidate vezérigazgatónője (korábban)
  • A Helix Dinamics vállalat társtulajdonosa (korábban)
  • Pincérnő (korábbi álcája Díaz miatt)


Életrajza: Felicity édesanyja mellett, egyke gyermekként nőtt fel, miután édesapja elhagyta őket gyerekkorában, ami nagyon fájt neki. Hamar beleszeretett az informatika világába és hét éves korára már megépítette az első számítógépét is. Később, 2009-ig Felicity az M.I.T-ra járt, ahol tagja lett egy "hacker csoportnak," itt lángoltak fel először érzelmei egy kamaszkori csoporttársa iránt, Cooper Seldon személyében, aki később nagyon sok fájdalmat okozott neki, miután a fiút letartóztatták és Felicity azt hitte, hogy Cooper öngyilkos lett.

Miután a lány kitűnő mesterdiplomát szerzett kiberbiztonság és informatikai tudományok szakon, Robert a Queen Vállalatnál helyezkedett el, számítógépes technikusként. Itt találkozott először későbbi férjével, Oliver Queennel, aki apjától örökölte meg a vállalatot. Oliver ekkor még Felicity főnöke volt és folyamatosan rászorult a sikeres küldetések reményében a lány zseniális intelligenciájára. Felicity mindig is gyanakodott, hogy Oliver valaki más, mint akinek kiadja magát, mégis ellenkezés nélkül segített főnökének. Walter - Oliver nevelőapja - diszkréciót kért a lánytól és szerette volna, ha neki is nyomozni kezd egy bizonyos listával kapcsolatban. Felcity így kénytelen volt kettős játékot játszani és már nem csupán dolgozni járt többet a munkahelyére, hanem hol Olivernek, hol Walternek nyomozott, de egyiknek sem árulhatta el a másik kérését. Miután Walter eltűnt, Felicity kénytelen volt Oliverhez fordulni és most ő kérte a férfi segítségét a listával kapcsolatban. Amikor Oliver rájött, hogy Felicityt bajba sodorhatja, amit megtudott, úgy döntött őt is beveszi a csapatba, miután lenyomozta annak múltját, pont ahogyan azt korábban Digglenél is tette. Oliver életveszélyes sérülése csak még inkább könnyített azon, amit Oliver korábban már eltervezett.

Miután Oliverre rálőtt az édesanyja, Felicity kocsijában keresett menedéket, aki először kórházba akarta vinni a férfit, végül az acélgyárba szállította, ahol Digglelel megmentették Oliver életét. Felicity elfogadta az ajánlatot, hogy csatlakozzon a csapathoz, de csak arra az időre, amíg Waltert megtalálják, majd vissza akart térni a valódi munkájához. Felicity és Oliver már kezdetektől fogva nézeteltérésbe keveredtek, ugyanis a lánynak nem tetszettek Oliver erőszakos módszerei. Végül Felicity elérte Olivernél, hogy az ő módszerével nyomozzanak a küldetések során. Oliver és Diggle életét sokkal inkább megkönnyítette Felicity csatlakozása. Mindketten csodálták a lány szakértelmét és zsenialitását. Miután pedig sikerült megtalálni Waltert, Felicity úgy döntött, mégis marad a csapatban és titokban minden éjjel segít majd a két férfinek. Ráadásul Oliver és közte már ekkor elindult valami, bár ezt még maguk sem akarták észrevenni.

Miután Oliver Tommy halála után szakított Laurellel és Lian Yura költözött egy időre, Felicity Johnnal tartott és elmentek a szigetre Oliverért. A férfi nem akart hazajönni, de a barátai meggyőzték őt. A lány mindvégig remélte, hogy Oliver nem adja fel az íjászatot és egyszer visszatér majd, ezért felújította a bunkert Digg segítségével. Oliver akkor döntött úgy, hogy visszaveszi a zöld ruhát, mikor elrabolták tőle a húgát és meg akarta keresni a tetteseket. Felicity és Oliver kapcsolata a második évükben egyre inkább érzelmek terén is erősödni kezdett, így már Diggle is észrevette, hogy nem csupán barátság van köztük. Felicitynek rosszul esett, hogy Oliver eltöltött egy éjszakát Isabelel és a férfit is gyötörte a lelkiismerete a tette miatt, ezért elmondta Felicitynek, hogy jelenleg nem lehet olyasvalakivel, aki túl fontos számára, az éjszaka pedig semmit nem jelentett neki. Ráadásul Oliver még megszegte a Tommynak tett ígéretét is, hogy nem gyilkol többet, mikor a Gróf elrabolta Felicityt és majdnem veszélybe sodorta a lány életét. Mikor pedig Felicity megismerte Barryt, a féltékenység még egy heves vitát is szült köztük. Diggle ekkorra már szembesíti Olivert azzal, talán nem is okolta volna a lányt a küldetés rossz kimenetele miatt, ha nem érezne valamit iránta.

Felicity egy alkalommal felkeresi Moirát, mivel rájött arra, hogy Thea talán nem is Robert lánya. Moira megjegyzi, hogy Felicity mennyire eszes alkalmazott, emiatt pedig nem is nagyon kedvelte a lányt. Felicitynek nagyon fájt a gondolat, hogy Oliver már nem fogja kedvelni őt,  ha elmondja neki az igazat, de mégis kénytelen volt ezt megtenni. Olivernek ekkortól romlik meg leginkább a kapcsolata anyjával. Ráadásul később még többet kell benne csalódjon, mint azt korábban gondolta. Amikor Sara ismét csatlakozik a csapathoz, Felicity már egyre nehezebben tudja elrejteni az Oliver iránt érzett vonzalmát, erre pedig Digg is felfigyel. Ugyan konkrétan Felicity nem vallja be az igazat, de Oliver biztosítja róla, hogy számára is pótolhatatlan a lány, nem csupán Diggle számára, akire meg már fivéreként kezdett tekinteni a lány.

Oliver egyre büszkébb Felicityre, amiért gyakorlatilag lehetetlen helyzeteket is képes megoldani. Folyamatosan csipkelődnek egymással továbbra is, végül Felicity lesz az egyetlen, aki most először képes olyan mértékben lelket önteni Oliverbe, hogy az képes felvenni a harcot Slade Wilson és annak serege ellen. Ekkor már egyre közelebb kerülnek egymáshoz Felicity és Oliver, ráadásul Oliverrel ekkorra már szakított Sara. Oliver először el akarta hitetni Felicityvel és Digglelel, hogy csupán álca volt a Felicity felé tett szerelmi vallomás, később azonban maga is rádöbben, hogy nem csak egy trükk volt, amit kieszelt, hanem a szívében valóban így érzett és sem Laurelbe, sem Saraba nem volt többé már szerelmes, csak a szőke számítógépes lányba.

Felicity végtelenül boldog volt, amikor végre Oliver a sarkára állt és elhívta őt randira, mivel a lány már régóta szerelmes volt Oliverbe. Úgy tűnt, már az első randi során nagyon boldog párosként kezdhetik el a közös életet, azonban történt valami, ami miatt Oliver meghátrált és - bár szerelmet vallott Felicitynek és megcsókolta őt - mégis szakítottak. Felicity innentől kezdve nagyon haragudott Oliverre, bár barátként és csapattársként mellette maradt, de miután Oliver többször is célzott arra, hogy ők nem lehetnek valószínűleg többé együtt, inkább más mellett próbálta meg keresni a boldogságot annak ellenére is, hogy végtelenül szenvedett az Oliver iránt érzett reménytelen szerelme miatt. Amikor Oliver a csata előtt újra szerelmet vallott neki, azt hitte, hogy a férfivel fog újra összejönni, - végig várta haza kedvesét - de letörte az álmait az, hogy Oliver és Malcolm szövetséget kötöttek egymással. Újból haragudni kezdett Oliverre és inkább Ray karjaiba menekült.

Felicity egy rövid ideig új főnökével kezdett járni, azonban a lány édesanyja, Donna felnyitotta Felicity szemét és a lány kénytelen volt beiismerni anyjának, hogy ő bizony Oliverbe szerelmes és ezért képtelen lenne együttélni Rayjel. Ray is később mindezt észrevette abból, ahogy Felicity és Oliver egymásra néztek, ezért szakított a lánnyal. Felicity ezután elkísérte Olivert Nanda Parbatba, ahová azért kellett menjenek, mert Thea életéért cserébe Oliver beleegyezett, hogy csatlakozik a ligához. Itt Felicity megijedt attól, hogy valóban elveszítheti szerelmét, ezért nem bírtak tovább parancsolni az érzelmeiknek és végre lefeküdtek egymással. Ezután Felicity nem szűnt meg reménykedni abban, hogy Oliver visszatér majd hozzá és végül a többiekkel ellentétben neki lett igaza és boldogan utaztak el immáron egy párként Iwy Townba.

Felicity nem is sejtette még ekkor, hogy Oliver meg akarta kérni a kezét a hosszú, boldog együtt töltött hónapok után. Amikor éppen megtörtént volna a lánykérés, a csapat egyik fele belerondított a szép pillanatba. Ezért Oliver félretette a gyűrűt, de nem a szerelmet és összeköltöztek Felicityvel. Felicity végig nagyon boldog volt Oliverrel és ezt be is vallotta a férfinek, viszont már nagyon hiányolta a küldetéseket, ezért végül is ő örült a legjobban, hogy visszatértek. Oliver nem annyira. Végig kitartott mindenben kedvese mellett és még a polgármesterré jelölését is támogatta.

Felicity élete egyik legboldogabb pillanata a lánykérés volt, amikor Oliver a közös, megható beszélgetésük után úgy döntött, elveszi a lányt. Azonban az utána következő gyönyörű pillanatokat beárnyékolta Damien Dahrk szörnyű tette, ami miatt Felicity kis híján meghalt. Sajnos maradandóan lebénult és így attól félt a legjobban, hogy Oliver majd elhagyja őt, de nem így történt. Oliver szerelme mindennél hatalmasabb Felicity felé, ezért visszahúzta a lány ujjára a gyűrűt.

Oliver szerette volna, ha Felicity visszatér a csapatba, de a lány nem érezte, hogy erre még készen állna, most, hogy tolókocsiba került, ráadásul már a céget sem akarják így rábízni. Ezért teljesen összetörik és majdnem veszélybe sodorja a többiek életét egy küldetés során. Végül aztán összeszedi magát és elfelejti a múltját, ami kísértette őt és megpróbált együtt élni a rokkantságával, ezért fejben, szívben és lélekben újra ott volt a csapatnak. Miközben Oliverrel és a csapattal minden jól működött kisebb vitákat eltekintve, fájdalmas volt a lány számára, hogy apja be akarta őt csapni. Donna ráadásul nem is örült annak, hogy Noah újra felbukkant az életükben és nem akarta, hogy a lánya megpróbáljon egyetlen új lehetőséget is adni a férfinek. Később Noah azonban addig próbálta bombázni lányát a bocsánatkéréssel és a küldetésekben való támogatásával, míg Felicity megbocsátott apjának, bár Noah jó időre ismét eltűnt.

Végül Felicity szerelmi élete is romokban kezdett heverni, miután az eljegyzés és az újra lábraállás öröme után kiderült Oliver nagy titka, hogy van egy eltitkolt gyermeke. Felicity azonnal felbontotta az eljegyzését szerelmével, mert nagyon fájt neki, hogy tévesen azt hitte, Oliver nem akar megbízni benne. Ezután egy darabig barátok maradtak és a többiek kilépésével Felicity maradt egyedül Oliver mellett.

Miután Digg még távol maradt egy időre a csapattól, Felicity meggyőzte Olivert, hogy toborozzon egy új csapatot, miután Laurel gyilkosát is sikerült legyőzzék, hogy a kanári öröksége tovább élhessen. Oliver ugyan nehezen ment bele, de végül elfogadta a lány tanácsát és új csapatot hoztak létre. Ehhez csatlakozott Felicity egyik legjobb barátja, Curtis is. Mindeközben Felicity nem tudta, hogyan mondja el Olivernek, hogy randizik valakivel, így egy kicsit kínos beszélgetésre került sor kettejük között, mikor mindezt Oliver megtudta, aki szintén megpróbálta egy időre mással, annak ellenére, hogy mindketten még mindig őrülten szerelmesek voltak egymásba Felicityvel, ezt már csak a korábbi szakításuk utáni együttlétük is bebizonyította. Felicity pedig nem igazán kedvelte Oliver új barátnőjét, de igyekezett nem törődően viselkedni a kapcsolattal.

Felicity sokáig nehezen viselte a tényt, hogy Damien arra kényszerítette, hogy a rakétákat pont oda irányítsa, ahol egy barátai szülei éltek és fogalma sem volt arról, hogyan mondja ezt el Rorynak. Végül a fiú megbocsátott neki és Felicity válláról hatalmas kő hullott le.

Felicity kapcsolata Billyvel nem tartott túl hosszú ideig, mivel Prométheusz megtévesztése miatt Oliver akaratlanul is megölte a férfit. Felicity azonban sosem okolta Olivert a tettéért, hiszen biztos volt benne, hogy szándékosan sosem tett volna ilyet Oliver pusztán féltékenységből. Felicity ekkor kezdett el egy kicsit sötétebb vizekre evezni igen elszántan, a célból, hogy a nyomára bukkanjon barátja gyilkosának. A Helixszel való együttműködése miatt még Oliverrel is szembe kellett szállnia, aminek végül szerencsés szerencsétlenség lett a vége. Amikor Oliverrel együtt a barlangban ragadt, végre volt idejük megbeszélni, hogy egy félreértés miatt szakítottak és ezután újra elkezdtek közeledni egymáshoz, végül pedig egy szigeten elcsattant csók jelezte, hogy hamarosan visszatérnek majd egymáshoz.

Később Felicity megpróbált Curtisszel együtt egy új társas vállakozást alapítani, miközben továbbra is gőzerővel segítette a csapat munkáját, nagyon megszerette Oliver fiát és visszatért Oliverhez, mikor az egy lakáskulcsot adott neki. Felicity egy kicsit kellemetlenül kezdte érezni magát, hogy korábbi tette miatt most Cayden James az egyik legveszélyesebb ellenfelük lesz, ami mint kiderült ismét egy tévedés miatt következett be. Alina egyébként amint rájött, hogy Cayden mit tervez, Felicityék oldalára állt, ezért nagyon jó barátnők lettek a lányok.

Felicity élete akkor lett a legboldogabb, mikor végre hosszas idő után beleegyezett, hogy hozzámenjen feleségül Oliverhez. A körülményekhez képest igyekeztek nagyon boldog házaséletet élni Oliverrel és magukhoz vették időközben Williamet is, aki egy igazi fénypontját jelentette a kis családjuknak. Felicity imádta, hogy csapattársak és házastársak is Oliverrel. Rengeteg veszélyes pillanatot kellett átélniük, amelyek még rosszabbra fordultak, miután kiderült, hogy az igazi főellenség, Ricardo Díaz.

Felicity Díaz miatt kezdett egyre inkább meggyötörtebbé és kemény nővé formálódni, mikor a férfi miatt a férje börtönbe került és Williammel folyton életveszélyben éltek. Miután Oliver kiszabadult, Williamet kénytelen volt még a börtönidő alatt külföldre vitetni tanulni, hogy a fiú biztonságban lehessen és így ketten maradtak a lakásban. Olivert nagyon meglepte, hogy szerelme már nem fél elsütni egy pisztolyt. Felicity bevallotta Olivernek, hogy már többé nem lesz olyan, mint régen volt. Anatoly adott neki egy fegyvert és igen is használni fogja, ha veszélyben forog az életük. Oliver később bevallja, hogy a vitájuk hiba volt, amiért nem értette meg őt, mivel az emberek változnak, de egy valami azonban sosem fog, ahogy Oliver érez a lány iránt...

FOLYTATJUK!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!