~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity életrajza

Teljes Név: Felicity Megan Smoak Queen Született: 1989. május 31.
Státusz: Él
Magyarhangja: Soleczki Janka
Születési hely: Las Vegas

Foglalkozás:

  • Palmer Technologies alelnöke
  • Tagja Oliver Queen csapatának (titokban)
  • Ügyfélszolgálató tag a Tech Village-ban (korábban)
  • Oliver Queen asszisztense (korábban)
  • Számítástechnikai és informatikai részleg tagja a Queen Consolidatednél (korábban)
  • A megújult Queen Consolidate vezérigazgatónője
  • A Helix Dinamics vállalat társtulajdonosa
Kapcsolati állapot: férjezett
Férje: Oliver Jonas Queen
Szerelme: Oliver Queen
Gyermeke: William C. Queen (nevelt fia)
Színésznő: Emily Bett Rickards
Első Megjelenés: 1x03 - Magányos vadász (Lone Gunmen) Utolsó Megjelenés: -


Életrajza: Felicity édesanyjával, Donna Smoak-kal élt nagyon sokáig miután édesapja elhagyta őket gyerekkorában, ami nagyon fájt neki. Hamar beleszeretett az informatika világába, és hét éves korára már megépítette az első számítógépét is. Később, 2009-ig Felicity az M.I.T-ra járt, ahol tagja lett egy "hacker csoportnak," itt lángoltak fel először érzelmei egy kamaszkori csoporttársa iránt, Cooper Seldon személyében, aki később nagyon sok fájdalmat okozott neki, miután a fiút letartóztatták és Felicity azt hitte, hogy Cooper öngyilkos lett.

Miután kitűnőre diplomázott, azután alkalmazta Robert a Queen Vállalatnál majd később mikor Oliver-nek szüksége volt egy olyan nyomra amit egyedül nem tudott volna megtalálni, Felicity segítségét kérte. A lány mindig furcsállotta, hogy a főnöke milyen agyament kéréssekkel fordul hozzá, de mindig engedelmesen teljesítette kéréseit, azonban már ekkor kezdte sejteni, hogy ki lehet valójában Oliver. Eközben, titokban Felicity segített Walter-nek is a Lista kinyomozásában és innentől kezdve játszott fontosabb szerepet a lány Oliver életében.

Felicity úgy érezte megbízhat Oliver-ben, - miután Walter eltűnt - ezért elmondott neki mindent a titokzatos listáról, amit ő felfedezett. Oliver utánanyomozott Felicity múltjának és úgy érezte megbízhat a lányban, ezért amikor megsebesült, Felicity kocsijában bújt el. A lány döbbenten látta, hogy a hátsó ülésen a sebesült főnöke fekszik, aki nem más mint Star(ling) City ámokfutója. Oliver megkérte, hogy vigye el őt apja régi gyárába és Felicity így is tett, aminek köszönhetően Diggle és Felicity megmentette Oliver életét. Ezután a kis fordulópont után csatlakozott a csapathoz is, azzal a feltétellel, hogy csak addig marad mígnem találják meg Waltert.

Olivernek sokkal könnyebb dolga volt az üldözések során, hiszen Felicity bluetooth-on keresztül folyton segített neki. Miután kimenekítették Waltert pár héttel később a lány mégis maradt és segített Oliveréknek nyomozni az Átvétellel kapcsolatban.

Telt múlt az idő és Felicity egyre nagyobb lelki erőt adott Oliver-nek, hiszen sokszor ő az aki vissza tudja őt rángatni a valóságba, vagy csak szimplán támogatni őt, amikor Oliver még magában sem hisz. Felicity látszólag lassanként egyre mélyebb érzéseket kezdett el táplálni a főnöke iránt így nagyon rosszul esett neki, amikor Oliver együtt töltötte Moszkvában Isabel-lel az éjszakát. Felicity később ezt számon is kérte Oliver-en, de ő megnyugtatta őt, hogy nem jelentett neki semmit ez a futó kaland.

Felicity szerelmi élete eléggé szegényes, így boldog volt, amikor Barry felfigyelt rá, azonban hamar rájött, hogy a szíve kihez húzódik. Oliver eközben gyanakvóan figyelte ezt a kapcsolatot majd rövid idő múlva Barry-nek vissza kellett utaznia Central City-be, ahol aztán baleset érte őt és több hónapra kómába került.  Felicity innentől kezdve nem sokat hallott a fiúról.

Felicity így továbbra is egyedül maradt és inkább a munkájára összpontosított.  Amikor pedig Sara visszatért Oliver életébe, Felicity egyre inkább azt kezdte érezni, hogy ő már teljesen felesleges a csapatban, hiszen Sara annyira más ér értett azokhoz a dolgokhoz is amihez a lány is. Azonban Oliver és Diggle megnyugtatták és közölték vele, hogy itt a helye, mert szükség van rá, ráadásul Sara is hálás volt neki, amiért megmentette az életét.

Felicity gyakran került kisebb kalamajkákba, ahonnan Olivernek és Diggle-nek kellett őt kirántania, de kárpótolta ezekért a csapatot, Felicity óriási technikai tehetsége.

Számára nagyon meglepő volt az, amikor Oliver szerelmet vallott neki. Ekkor egy pillanatra felcsillant benne a remény, hogy talán összejöhetnek, de ez az álom hamar össze is tört amikor rájött, hogy az egész átverés volt. Mikor Sladet Lian Yu-ra vitték, elmondta Oliver-nek, hogy egy pillanatra hitt abban, hogy egy pár lehetnek.

Így úgy nézett ki mostanáig, hogy továbbra is barátok maradnak, de jelenleg ez a barátság inkább valami mélyebb érzelemmé kezd átalakulni, hiszen elcsattant egy érzelmes csók közte és a főnöke között, ami teljesen felkavarta a lány érzelmeit. Felicity azóta is többet érez Oliver iránt, még úgyis, hogy megpróbál tovább lépni rajta, egészen addig amíg Oliver "meghal," ekkor ugyanis rájön, hogy ez soha nem fog megtörténni. Oliver, mielőtt elindult volna a "végső küzdelemre", - már nem csak tettekkel - de szavakkal is bizonyította, hogy szerelmes a lányba és végre nyiltan ki merte mondani, amit érez. Visszatértekor pedig mindketten sokáig szenvedtek egymás hiánya miatt.

Oliver sorozatos hibái miatt, Felicity sokáig neheztelt rá. Úgy döntött, nem várhat örökké és megpróbálta egy ideig Ray Palmer oldalán keresni a boldogságot, azonban hamar rá kellett jönnie, hogy sosem lesz képes őszintén szeretni a férfit, ahogy az megérdemelné, mivel az ő szívét egy örök életre Oliver Queen rabolta el.

Egy Nanda Parbat-ban töltött éjszaka során, Felicity nagyon megijedt, hogy örökre elveszítheti a férfit, akit szeret, anélkül, hogy az tudná ugyanúgy viszonozza az érzéseit, ahogy azt Oliver teszi. Így, - miután nyiltan szakított Ray-jel - bevallotta Oliver-nek, hogy szerelmes belé és egy csodálatos, szenvedélyes éjszakát töltöttek el együtt. Ezután Felicity teljesen összetört lelkileg, hogy ismét el kell válnia a szerelmétől és ezúttal lehet már örökre. Azonban hála a kettejük atomerős szerelmének, Oliver képes volt győzedelmeskedni Ra's al Ghul felett és megkérte Felicity-t, hogy legyen a barátnője, aki boldogan teljesítette a férfi kérését és elfurikáztak a napfényes Balira, majd Ivy Town-ba.

Hosszú nyaralásuk visszatértekor úgy döntöttek,  megpróbálják együtt a közös életet. Thea a lakását ajándékozta nekik, amíg ő Laurel-hez költözött. Felicity hihetetlen boldog volt Oliver-rel, ahogy a férfit sem lehetett még soha ennyire szerelmesnek látni. A gyönyörű románc odáig "fajult", hogy már el is jegyezték egymást, azonban pont a legszebb estét Damien Dahrk támadása tette legpokolibbá Felicity és Oliver számára. A lány ugyanis úgy tűnt örök időkre lebénult. Csak hosszú időbe telt, míg túltette magát ezen és Curtis-nek hála felcsillant a remény, hogy újra járhat majd. Ennek jelét később nászajándékul adta a férfi Felicity-nek.

Felicity-nek időközben családi gondokkal is meg kellett küzdenie, hiszen az édesapja visszatért, aminek Donna cseppet sem örült. Noah csak azt szerette volna, hogy a lánya képes legyen neki újra megbocsájtani, majd ismét eltűnt.

Felicity továbbra is boldog volt Oliver-rel, azonban egy fatális hibát követett el a férfi. Nem vallotta be a lánynak, hogy van egy eltitkolt fia! Felicity ennél nagyobbat már nem is csalódhatott volna a szerelmében, majd nem sokkal az eljegyzési partit követően, visszaadta neki a gyűrűt és szakított szerelmével, miközben a szíve sajdult bele. Egy végső küldetés erejéig még úgy döntöttek eljátsszák a szerelmespárt, ekkor mondta el élete legszerelmesebb monológját Oliver Felicity-nek és a lány már kis híján hajlott rá, hogy igent mondjon, csakhogy Cupidó megzavarta a ceremóniát, ahogy arra ők számítani is akartak korábban. Végül egy időre végleg szakított a szerelmespár.

Kis idő múltán megpróbálkozott megint más mellett boldogságra találni. Látszólag megnyugvás sorozata követte a lelkét, mikor Billy Malone-nal összejött. Azonban legutóbb Oliver Prométheus-nak hitte a férfit, mert megvezette a főellenség, ezért tévedésből Billy-t ölte meg Prométheus helyett. Felicity végtelenül szomorú lett, mikor Oliver közölte vele a hírt. Felicity nem haragudott volt vőlegényére, hiszen tudta, hogy nem az ő hibája volt Billy halála, viszont véres bosszút esküdött Prométheus ellen, aki miatt lehet egy időre a sötét oldalt fogja választani a lány...

Természetesen azóta ismét jobb lett a viszonya Oliver-rel, de csak mint partnerek és barátok. Ugyan bevallották egymásnak, hogy még mindig őrülten szerelmesek a másikba, de a bizalmatlanság nagy hézagot hagyott köztük, amiért egy darabig még külön kell lenniük és felnőniük egymáshoz. És talán végre felcsillanhat a jövőben az a remény is, hogy Felicity rájön (amire Oliver már rég Felicity irányába), képtelen élni Oliver nélkül... {folyt.köv.}

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!