~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver életrajza

 • Teljes név: Oliver Jonas Queen
 • Született: 1985. május 16.
 • Születési hely: Star(ling) City
 • Státusz: Él
 • Magyarhangja: Bozsó Peti
 • Ámokfutó (titokban)
 • Oliver Queen csapatának a vezetője(titokban)
 • Kapitány a Solntsevskaya Bratvaban (titokban)
 • Üzletember (korábban)
 • Queen Vállalat vezérigazgatója (korábban)
 • Verdant tulajdonosa (korábban)
 • Árnyak Ligájának tagja (korábban, titokban)
 • Polgármester (jelenleg)
 • Kapcsolati állapot: nős
 • Felesége: Felicity Megan Smoak Queen
 • Szerelme: Felicity Smoak
 • Gyermeke: William C. Queen
 • Színész: Stephen Amell, Jacob Hoppenbrouwer (fiatal)
 • Első Megjelenés: 1x01 - Hazatérés (Pilot)
 • Utolsó Megjelenés: -


Életrajz: Oliver, 1985. májusában látta meg a napvilágot Star(ling) City-ben. Édesapját még fiatalfelnőtt korában elvesztette, édesanyját pedig hat évvel később, így egyedül maradt féltestvérével, Theával. 2007-ben egy Lian Yu nevű szigetre került miután a Queen's Gambit elsüllyedt. 5 évet töltött távol a családjától, tele veszélyekkel. Mindenki azt hitte, hogy halott. Egy szigeten raboskodott az elején, itt szerzett magának barátokat, de ellenségeket is. Minden egyes nap életveszélyben forgott az élete, megkínozták, tanították majd egy idő után amikor Hongkongba került már neki kellett kínoznia ártatlan vagy bűnös életútra tért embertársait.

Amikor hazatért, mindenki döbbenten fogadta, hogy a milliárdos fia életben maradt. Oliver elhatározta, hogy teljesíti apja vágyát és leszámol a gonosztevőkkel, akik a Listán szerepeltek. Úgy érezte köteles teljesíteni apja végakaratát, aki azért lett öngyilkos, hogy őt megmentse. Eközben az érzelmeivel is meg kell harcolnia. Nem csak Íjászként teszi el láb alól a bűnőzöket, vallomással tartozik a volt barátnőjének, Laurel-nek is, amiért megcsalta őt a lány húgával, aki szintén meghalt a blesetben. Laurel és a lány apja, Quentin Lance, is Olivert okolják Sara halála miatt. Azonban egyedül csak Oliver tudja, hogy Sara nem halt meg azonnal a hajóbalesetben, hiszen mind a ketten a szigeten raboskodtak. Közben Laurel összejött Tommy-val, Oliver legjobb barátjával és a férfinek véka alá kellett rejtenie az igazi érzelmeit.

Eközben új barátokra is sikerült szert tennie, John Diggle és Felicity Smoak személyében, akikkel együtt megalakíthatta a kis titkos "Íjász csapatot". Hárman harcoltak innentől kezdve a bűnözők ellen. Mindannyiuknak volt kezdetben egy-egy titkos álcájuk, Oliver mint a Queen Művek vezetője; Felicity, mint az asszisztense és Diggle, mint Oliver "Fekete sofőre."

Későbbiekben bonyolódni kezd Oliver élete, egyre inkább csalódnia kell az anyjában, állandóan veszekszik a húgával, meghal a legjobb barátja és Laurel-lel is szakítanak. Úgy dönt egy időre elmenekül a családja és a barátai elől és vissza megy a szigetre, amolyan önkéntes száműzetésként. Teljesen abba a hitbe ringatta magát, hogy az ő hibája volt amiért Tommy meghalt és, hogy igaza is volt régi barátjának, miszerint ő egy gyilkos. Amikor hazatér, köszönet mond Diggle-nek és Felicity-nek, majd igyekszik jobban odafigyelni a cégre és megpróbál úgy az Íjász lenni, hogy nem öl meg senkit. Már nem a Lista szerint vadászik, hiszen annak már nem lenne értelme, ezért inkább csak a rossz fiúkat célozza meg. Azonban felhagy a fogadalmával, amikor Felicity komoly veszélybe kerül és, - hogy ne essen baja a lánynak - megöli a Grófot.

Majd kicsit mélyebben összemelegszik a Queen Vállalat másik igazgatójával, Isabellel, amikor Moszkvába mennek, hogy segítsenek Diggle ex-feleségének. Emiatt kisebb konfliktusba kerül Felicity-vel is és a lány elmondja neki őszintén, hogy Oliver jobbat érdemel Isabelnél.

Az élet ismét nem kegyelmez rajta így megjelenik a Miracuru, ami egy olyan szérum ami szuper erőt ad. Roy-t is befecskendezik vele így Olivernek ismét egy nagyobb tehert kell cipelnie vállain, hogy megakadályozza, hogy Roy olyanná váljon mint Slade. Majd megtudja, hogy volt barátja-most-ellensége, Slade Wilson életben van és tönkre akarja tenni Olivert és mindenkit akit szeret. Aztán jön neki is egy kis fény, és megjelenik Sara, akit bár úgy nem szeretett, de mégis összejött vele egy kis időre. Sajnos később elkövet egy óriási hibát és Isabel-re bízza a cég jogát, mert túlságosan is azzal van elfoglalva, hogy Slade mit csinál elrabolt húgával. Hamarosan Slade borzalmas bosszút áll Oliveren és egy lehetetlen választás elé állítja őt ahol édesanyja feláldozza magát gyermekeiért.

Oliver teljesen összetörik a történtek után és Felicity meg Diggle próbálnak lelket önteni belé. Amikor már semmi remény sem marad és kilátástalannak tűnik minden, kitervel egy agyafúrt ötletet. Sikerül túljárnia Slade eszén azzal, hogy Felicity-nek vall szerelmet. Akkor még képes volt önmagát becsapni azzal, hogy csak a csel miatt vallott szerelmet a lánynak. Így amikor Slade elrabolja a lányt, Felicity adja be neki az injekciót és ezután már nem jelent többé akkora veszélyt a férfi. Oliver legyőzi őt és bezárja őt egy messzi börtönbe, a Purgatóriumba ahol anno együtt raboskodtak, jobban ismerve Lian Yu-n hagyja őt.

Aztán újra visszajön az életkedve és azon próbál dolgozni, hogyan kaphatná vissza a cégét, ráadásul rádöbben arra is, hogy Felicity iránt többet érez puszta barátságnál, ezt be is bizonyította a lánynak egy csókkal, így úgy néz ki mind a ketten többet éreznek egymás iránt, mint azt valójában gondolták. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Oliver már legalább ötször vallott szerelmet Felicity-nek és amíg távol volt csak a lányra tudott gondolni és róla is álmodozott. Ezért fájt neki nagyon, amikor újra mélységesen megbántotta élete szerelmét. Remélhetőleg hamarosan sikerül Oliver-nek rendeznie a kapcsolatát Felicity-vel és hamarosan eljön az az idő, amikor majd minden akadály ledől és közösen tervezhetik majd a jövőjüket.

Melyre úgy tűnt nem kellett túl sokáig várni. Igaz, hogy jó némi időnek el kellett telnie és egy vetélytárs próbálkozásainak, mire végre Felicity és Oliver fel merte vállalni azt, hogy egymás nélkül képtelenek létezni. Az első szerelmes éjszakára Nanda Parbat-ban került sor. Mindkettejük számára életük legcsodálatosabb napja és egyben legborzalmasabb napja is lett, amiért újra el kellett válniuk egymástól. Azonban most mind a ketten megígérték, hogy nem búcsúznak el. A szívük még tudta, hogy újra visszatérnek majd egymáshoz, ami nem sokkal később szerencsére meg is történt. Innentől kezdve Oliver végre, - hacsak rövid időre is - de boldognak érezhette magát Felicity oldalán. Be is vallotta mindenkinek, hogy nagyon furcsa ez az érzés, ugyanis márcsak az Ég tudja, mikor érzett utoljára így. Százezerszer is elmondta, hogy az egyetlen Fény az életében, Felicity Smoak. Hiába is leselkedett állandó veszély rá Damien Dahrk személyében és hiába is félt attól, ha újra a Zöld Íjász bőrébe bújik minden rossz irányba megváltozhat, Felicity így is büszkén vállalta, hogy a felesége lesz, hiszen szereti őt és megnyugtatta, hogy szívesen választja ezt az életet mellette. Sajnos azonban egy baklövés Oliver részéről, egy jó időre elválasztotta őt szerelmétől, ez pedig abban nyilvánult meg, hogy nem árulta el Felicity-nek, hogy van egy kisfia egy korábbi kalandjából. Oliver boldog volt, hogy egy színjáték során még egyszer utoljára bevallhatta Felicity-nek, hogy mindig is szeretni fogja, majd megfogadta, hogy sosem adja fel azt, hogy visszahódíthassa szerelmét. Az egyetlen pozitívum ami a sok gond mellett történt vele, hogy Digg megbocsátotta azt a ballépését, amikor a Liga szétbomlasztása miatt kis híján ártott a férfi családjának.

A szerelme bizalmának elvesztése miatt a másik legpokolibb történés Oliver életében, Laurel Lance elvesztése volt. Hiszen, - bár már nem volt szerelmes a lányba - nagyon fontos volt számára, mint a legjobb barátai egyike. Damien aljas húzása természetesen következményekkel járt, Oliver bosszúja olyannyira durvára sikeredett Laurel halála miatt, hogy ismét öldöklésbe kezdett és újra az a kegyetlen vérengző alak lett, aki korábban is volt, még mielőtt összeállt volna a csapata.

Később egy teljesen új csapatot verbuvált össze és élete egyik legveszedelmesebb ellenfelével kellett farkasszemet néznie, Prométheusz és saját maga személyében, miközben titkon abban reménykedik mindmáig, hogy Felicity-vel újra lehet boldog közös életük. Erre az esély egyre jobban visszatér, azonban előtte még egy hosszú szakítás árnyékolta be a kapcsolatukat. Oliver nem árulta el Felicity-nek, hogy van egy fia Samantha-tól, ezért a lány egy időre megszakította Oliver-rel a romantikus szálakat. Legalábbis megpróbálta. Felicity-nek is nehéz éve volt, ahogy Oliver-nek és a szakítás utáni szex-et követően sem hozták fel újra a William témát. Erre akkor került sor, mikor Oliver Felicity-vel a bunkerben ragadt Prométheusz miatt és így esélyük jutott egymással tisztázni a jelenlegi kapcsolatuk helyzetét, Felicity pedig - mikor Oliver már az ARGUS kórtermében lábadozott - végre megértette Oliver helyzetét és megbocsátott neki. Ez a pillanat pedig újra közelebb sodorta őket egymáshoz, ennek első lépése már Oliver születésnapi partiján megmutatkozott, az újrakezdés mérföldkövét pedig a Lian Yu-n elcsattant csók jelentette...

folyt.köv.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!