~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.05.16. 18:18, Piper

Végre drága Szőkeségünktől is kaptunk egy kis mazsolát... Nem csupán Olicityseknek! Emily ugyanis elárult nekünk néhány spoilert a 6. évad fináléjával kapcsolatban. Azonban nem feltétlen csak jó dolgokat, bizonyos mértékben aggodalmasat is. Ahogy Stephen is érdekesen fogalmazott a legutóbbi fanfest során. Viszont mivel ő azt mondta imádni fogjuk a 7. évadot, Emily nélkül tuti nem mondana ilyet.

Stephen azt mondta, hogy lesz egy gyönyörű pillanat közte és Emily között a 6. évad legvégén, ami valószínűleg nem volt még az eddigi évadok során. De beszél némi szomorúságról is. Én megvallom őszintén, először azt hittem, hogy tényleg baba lesz a dologban, az még eddig nem volt és csodaszép pillanat kettejüknek, viszont akkor mi a szomorú, talán az, hogy egy időre külön kell váljanak valami biztonságosabb helyzet miatt, esetleg az, hogy Oliver börtönbe kell menjen, de élteti, hogy Felicity babát vár? Én ilyenre is gondoltam, ezt még megbocsájtanám. XX

Emily is néhány spoilert elejtett számunkra: A cikk úgy kezdi, hogy talán nem fogja Díaz-t túlélni kettejük kapcsolata? De könyörgöm, minek megint szétszedni őket, hagyják már békében boldogan őket és please ne nyírjanak ki senkit. És itt jön a teóriám, ami passzolna is, mivel Emily elmondta, hogy lesz egyfajta különválás a karaktereik között, de nem biztos, hogy olyasmi amit ők akarnak így. Remélem jól értelmeztem, mert ez stimmelne arra, hogy kényszerrel kell elváljanak ismét egymástól. De őszintén, ez jobban megnyugtatna, mintha mind ketten közös döntéssel szakítanának. És csak úgy elmondom, hogy a Smallvillben is Oliver leleplezte magát és asszem itt is közelítünk arrafelé és mégis boldog lehetett Chloe-val és a kisfiukkal. Bezony, ott saját gyermek is volt, igaz hogy csak egy és fiú. *-*

Beszél arról, is, hogy ezt az évet ő egy kicsit kiszámíthatatlannak látta. Amikor pedig az előző évad fináléját hasonlítja össze a mostanival, szerinte egy szigetes finálé is igazán kirobbanó tud lenni, viszont ez sokkal otthonosabb, ahogy az egész szezon is nagyon személyes volt. Beszélt a leányzó továbbá arról is, hogy bizony lesz annak következménye, hogyha olyasvalakivel kötünk szövetséget, mint az FBI is. Gondolom itt egyértelmű az, hogy Oliver börtönbe megy, de gondolom a többieket nem adja ki. Érdekes kérdések várnak még ránk azzal kapcsolatban, mennyire volt érdemes szövetkezni az FBI-val, ha valami olyasmi fog történni, ami magasabb szintű áldozatot kíván a csapat részéről, mint a város megmentése. Aztán pedig áttér Colton visszatérésére a sorozatban. Úgy tűnik valóban az lesz a séma, hogy Roy veszi át ismét Oliver helyét Zöld Íjászként, aki addig megmenti a várost a bűnözőktől? El tudom képzelni ahogy majd Felicity mindig jár be a férjéhez a börtönbe és siet vissza, hátulról fedezni Royékat és instrukciókkal bombázza őket.

Valószínűleg Emily is ott lesz a 7. évadban, mivel nagyon izgatott a Beth-tel való közös munka miatt. XX

Emily egy másik interjú (vagy még ugyanez alkalmán) beszélt arról is, hogy lesz egy igazán meghitt Olicity pillanat is a fináléban. Na lehet találgatni! Stephen is nagyon kiemelte, hogy ilyen még nem volt eddig. Itt pedig megint lényegében kísértetiesen teória íz érződik... Emily pedig T/1-ben nyilatkozik, úgy hogy valószínűleg tagja marad a sorozatnak, én Quentin-re tippelnék, ha valakinek baja esne, márcsak Paul döntése miatt is. Szóval Emily úgy gondolja, hogy fel fogja gyorsítani a történéseket amit majd most kapunk a 7. évadra az FBI-val kapcsolatban. Sok kérdés fog majd most felmerülni, főként Oliver identitásával és jövőjével kapcsolatban. Közben Stephen is csatlakozik, tehát most mindkét féltől elhangzott fordításokat olvashattok. Ő is kérdéseket tesz fel azzal kapcsolatban, hogy vajon mire számíthatunk a fináléval kapcsolatban, hiszen eddig is mindig volt valami érdekes a végén. Lényegében. És akkor amire gyakorlatilag az összes rajongó a legkíváncsibb volt, mi az a bizonyos hőn áhított jelenet a páros között, melyen még Emily is meghatódott a fináléban? Emily szerint is ez a jelenet annyira hihetetlenül meghitt és szomorú egyszerre, hogy az összes évadból talán ez a kedvence neki is, mert annyira gyönyörű amit el kellett játszaniuk. Most fog majd igazán megmutatkozni remélhetőleg az is, hogy mennyire képes szeretni egymást két személy és milyen erős a barátságuk... XX

(C) ARROWOLICITY.GP

Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!